4.Τελος, διαφωνω 100% με τον cure που ανακατευει τα παντα ολα για να την πει στην διοικηση και δε ξερω εγω σε ποιον αλλον. Αλλο η κριτικη και η επισημανση λαθων με στοχο την διορθωση ή την αποφυγη λαθων και αλλο η πληρης απαξιωση και η γελοιοποιηση των παντων.
Με αδικείς φίλε γιατί κάνεις πραγματικότητα τη δική σου αλήθεια και μέσα σε αυτή η δική μου γίνεται κάτι γραφικό. Εγώ όμως δεν θέλω να μπω μέσα στη δική σου αλήθεια, στην οποία υπάρχουν κάποιοι καημένοι άπειροι που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ και έκαναν κάποια λάθη, τα οποία πρέπει να επισημάνουμε για να διορθωθούν. Στη δική μου αλήθεια λοιπόν δεν υπάρχουν τέτοιοι τύποι, αλλά μόνο λαμόγια του κερατά, οπότε δεν θα είχε νόημα να κάνω κριτική προς διόρθωση. Τι να διορθώσει αυτός που σε κοροϊδεύει εσκεμμένα;
Αυτό σου απαντά και στην ερώτηση στο άλλο topic για το πιο είναι το τίποτα που θα κάνει ένα τίποτα και πάλι κτλ
Ο ΠΑΟΚ φίλε είναι μέσα, πολύ μέσα όντας στους 32 του ουέφα. Αν δεν περνούσαμε στη Πόλη δεν πάει ο νους μας τι θα ζούσαμε και πόση θα ήταν η τρύπα. Αυτό είναι το μέγιστο των γεγονότων. Η αρχή και το τέλος κάθε άποψης για τον ΠΑΟΚ. Η εισαγωγή σε κάθε θέμα που συζητιέται. Χωρίς αυτή τη παράμετρο και το γιατί και πώς δεν έχει νόημα να συζητηθεί ούτε πόσους πόντους κόπηκε το γρασίδι στη Τούμπα. Όποιος το περνάει αυτό έτσι και δεν το αναφέρει σε κάθε θέμα κάνει τεράστιο λάθος για μένα. Από κει ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Επιστροφή Ζαγοράκη, διωγμός Βρύζα, αντίο Σάντος, μη εύρεση σοβαρού προπονητή, αποδέσμευση πολλών παιχτών, προώθηση πιτσιρικάδων, απέλπιδα προσπάθεια πώλησης των καλών μας παιχτών, συνεργασίες με αετονύχηδες μάνατζερς γι' αυτό το λόγο, ερχομός δανεικών, αποχώρηση μεγαλοστελεχών, σφιχτή οικονομική πολιτική στις μεταγραφές, παράτημα του προπονητικού, μίρλα και μιζέρια φτιαχτή και τέλος ο νόμος του μέρφι σε κάθε ΠΑΕ που έχει μπει μέσα με τα μπούνια: ψάξιμο λαμόγιων "επενδυτών" για να έρθουν να αναλάβουν το διαλυμένο καράβι κουκουλώνοντας τα πριν και το αναπόφευκτο σε αυτή τη περίπτωση άνοιγμα του γηπεδικού.
Ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο ντε Παλτό ντε πιο-αργός-κι-από-μένα ήταν ένας κρίκος στην αλυσίδα κάνουν-πάρτι-οι-μάνατζερς-με-τα-δικά-μας-λεφτά. Ήρθε εδώ ως εξυπηρέτηση στον μάνατζέρ του επειδή δεν μπορούσε λόγω τιμωρίας να παίξει Πορτογαλία, χωρίς κανένας πούστης να νοιαστεί αν χρειαζόμασταν τετοιον παίχτη. Ήρθε ως ακραίος ενώ είναι πιο αργός από τον Ίβιτς, κάτι σαν περίπτωση Σαβίνι. Ήρθε μάλιστα στη μέση μιας χρονιάς στην οποία ήδη είχαμε αποκλειστεί, οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα των λαμογιών ξέραμε ότι θα μπαίναμε μέσα και παρόλα αυτά δώσαμε ένα σκασμό λεφτά στον τύπο. Το ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι τον πήραμε σε μία θέση όπου λίγους μήνες πριν κάναμε τη μεγαλύτερη μας επένδυση.
Αυτό όμως το σκάνδαλο μας άνοιξε τα μάτια από τότε γιατί απέδειξε, από πέρυσι τέτοιον καιρό, ότι στον ΠΑΟΚ γίνεται πόλεμος μάναζερς.
Από τη μία ήταν οι ευνοούμενοι των διοικούντων (εκτός Βρύζα) και από την άλλη οι ευνοούμενοι Βρύζα, Σάντος, Κονσεϊσάο που ήταν ένα κόμμα. Στο τέλος επικράτησαν οι πρώτοι και έφυγαν όλοι οι δεύτεροι. Αν απορήσουν κάποιοι για την αναφορά στον Σάντος ας κάνουν στον εαυτό τους την ερώτηση: ο Σάντος σήμερα είναι περισσότερο φίλος με το Βρύζα ή με τον Ζαγοράκη;