Author Topic: ΣΚΑΪ TV  (Read 6068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: ΣΚΑΪ TV: Για Πάντα Πρωταθλητές
« Reply #100 on: December 16, 2009, 17:13:34 »
Γιατί υπάρχει φάουλ μήπως ...?

Τι ψάχνεις ρε παπακον......είναι η μοίρα αυτής της ομάδας να αδικείται τόσα χρόνια μετά ακόμη και στα ....ντοκυμαντέρ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #101 on: December 16, 2009, 21:28:04 »
Μπράβο Πάπακον!
Όλα τα πρωταθλήματα της <<Αυτοκρατορίας>> τους έτσι τα πήραν.
Αβάντα σε όλο το ματς και προκλητικά σφυρίγματα στα τελευταία λεπτά.
Και τα λέμε μετά από χρόνια και δε μας πιστεύει κανείς...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #102 on: December 17, 2009, 00:02:12 »
το λαθος ητανε στον γιαννακη. αλλα επειδη ειχε τα λεφτα τοτε επρεπε να κανει λιγο υπομονη. παικτες υπηρχανε οχι πολλοι αλλα υπηρχανε.τσπ. μεχρι και η πικρα τοτε ειχε την δικη της πορωση

Για να παρει τον Γιαννακη το σκουληκι εκανε ερανο και μαζεψε φραγκα. Επειδη δεν εφταναν ο Κουλουρης εδωσε επιταγη. Ο Κουλουρης ηθελε να γινει μια "ελληνικη υπερομαδα" με 2 αστερια ελληνες: γκαλη και γιαννακη.
δε νομιζω οτι μπορουσαμε να μπουμε σφηνα εμεις.
την παραπανω πληροφορια την εχω απο τοτε ακομα, απο πατερα φιλου μου που ηταν εφορος σε ενα τμημα του σκουληκιου. Ο ιδιος ομολογησε την ευνοια του Κουλουρη που την ηξερε και απο πρωτο χερι μιας που ηταν και Πασοκος.
Το περιεργο ειναι οτι εδω και λιγο καιρο αρχισα να διαβαζω νεες προπαγανδες των σκουληκιων για το πρωταθλημα του 85. Ενω τοσα χρονια ηξερα οτι μου το "χαρισαν" για τα 2300 χρονια της πολης, τωρα τελευταια εμαθα οτι τελικα ηταν προσωπικα δωρο απο τον Κουλουρη. Το διαβασα σε 2 σαιτς, το ακουσα και στο ραδιο κανα 2 φορες μεσα στο τελευταιο μηνα. Δηλαδη τον ακρον αωτο του θρασσους να μιλανε τα σκουληκια για Κουλουρη.
Και μια που πιασαμε τον Κουλουρη και την προιστορια, να θυμηθουμε λοιπον τις σχεσεις του αυτοκρατορουλη, του Κουλουρη, του Βασιλακοπουλου και του Στανκοβιτς.θα ηθελα να δω τον Σκαι να κανει ενα αφιερωμα και να σκαλιζει αυτες τις σχεσεις.
Τις αλχημεις, τις διατησιες, τις ελληνοποιησεις, τις αλλαγες κανονισμου πρωταθληματος κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος. Οπως και το παιχνιδι με  την Τρεησερ....Αξεχαστη η ΓΣ του ρουλη οπου υπηρχε μια "μαυρη τρυπα" στο ταμειο. Την δικαιολογησαν ως εξοδα δημοσιων σχεσεων. Οταν επεμεναν καποια μελη για διευκρινησεις ειπαν το φοβερο" ε, να αγορασαμε στον Στανκοβιτς κατι ρολεξ"

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

ΥΓ: ΜΑΚΑΝΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #103 on: December 17, 2009, 00:13:51 »
youtube.com/watch?v=PHqDUEFn-TY

ιδου και η αποδειξη

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #104 on: December 17, 2009, 00:32:08 »
Ρε συ Δασκαλε στο λινκ που εδωσες και την ωρα που ο σουσαμοκουλουρης λεει να δωσουμε στον ρουλη 0¨42 περναει ενας κουβας πανω απο αυτον...

Οσο για το ρου της συζητησεως χιλιες φορες μαυριδερος και νηφαλιος χουλιγκαν παρα να ειμαι με την ομαδα που οι γουνες και μονο στο παλαι την ωρα του παιχνιδιου ξεπερνουσανε το μπαζετ μου.

ΥΓ: ΜΑΚΑΝΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #105 on: December 17, 2009, 08:51:51 »
α ρε homo τι μου θυμησες..
μπομπ μακαντου  --  κορνηλιος τομπσον
2 ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ...πριν γεννηθουν...απλα δεν το ξερανε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: December 27, 2009, 18:04:18 »
Øçößóôå ôéò...×ñõóÝò ÅíäåêÜäåò ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ

ÐåíÞíôá ÷ñüíéá äüîáò êáé áíåðáíÜëçðôùí óôéãìþí. ÐåíÞíôá ÷ñüíéá ìðÜëáò êáé óõãêéíÞóåùí ðïõ ìüíï ôï ðïäüóöáéñï ìðïñåß íá ðñïóöÝñåé.

Ìßá «×ñõóÞ ÅíäåêÜäá» ãéá êÜèå äåêáåôßá ìå ôïí áñ÷çãü ôçò êáé ôïí ðñïðïíçôÞ ôçò! Ç Superlague êáé ï ÓÊÁÚ óáò äßíïõí ôçí åõêáéñßá íá áíáäåßîåôå ÅÓÅÉÓ ôïõò ðñþôïõò ôùí ðñþôùí.

Óå Ýíá óýóôçìá 4-4-2 óáò ðñïôåßíïõìå 3 õðïøÞöéïõò óå êÜèå èÝóç, åíþ ìðïñåßôå íá åðéëÝîåôå ôïí áñ÷çãü ôçò êÜèå «×ñõóÞò ÅíäåêÜäáò», áëëÜ êáé ôïí ðñïðïíçôÞ ôçò.

Ç åðéëïãÞ ãßíåôáé áðü ìéá ðñïåðéëåãìÝíç ëßóôá 33 ðïäïóöáéñéóôþí áíÜ äåêáåôßá, ÷ùñéóìÝíïõò óå ôÝóóåñéò åíüôçôåò áíÜëïãá ìå ôçí èÝóç.

Ç ôçëåüñáóç ôïõ ÓÊÁÚ èá ðáñïõóéÜóåé óå ôÝóóåñéò åéäéêÝò âñáäéÝò ôïõò õðïøçößïõò ôçò êÜèå äåêáåôßáò.

Ç áñ÷Þ èá ãßíåé ôçí ÐÝìðôç 07 Éáíïõáñßïõ ìå ôéò äýï ðñþôåò äåêáåôßåò (‘60-‘70).

Ôçí ÐÝìðôç 14 Éáíïõáñßïõ 2010 èá ìÜèïõìå ôéò õðïøçößïõò ôçò äåêáåôßáò ôïõ ’80 êáé èá áêïëïõèÞóïõí óôéò 21 êáé 28 Éáíïõáñßïõ ïé äýï äåêáåôßåò ôïõ ‘90 êáé ‘00

Ç øçöïöïñßá èá ïëïêëçñùèåß óôá ôÝëç Éáíïõáñßïõ êáé ïé ×ñõóÝò ÅíäåêÜäåò èá áíáêïéíùèïýí êáé èá âñáâåõôïýí óôéò 3 Öåâñïõáñßïõ óå ìéá ëáìðñÞ åêäÞëùóç óôï ÌÝãáñï ÌïõóéêÞò.

Óå áõôÞí ôçí ìïíáäéêÞ âñáäéÜ ðïõ èá áðïëáýóåôå áðü ôçí ôçëåüñáóç ôïõ ÓÊÁÚ èá âñåèïýí óôïí ßäéï ÷þñï ãéá ðñþôç öïñÜ ïé êïñõöáßïé ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ äïîÜóôçêáí óôá åëëçíéêÜ ãÞðåäá, üëïé ïé «ÊõñéáêÜôéêïé Þñùåò».

Óôéò 8 Öåâñïõáñßïõ óå ìßá ôåëéêÞ åéäéêÞ åêðïìðÞ ôçò ôçëåüñáóçò ôïõ ÓÊÁÚ èá ìÜèåôå ôá ìõóôéêÜ ôùí øçöïöïñéþí, ðïéïò ðÞñå ôéò ðåñéóóüôåñåò øÞöïõò, ðïéïé Þôáí ïé ðñþôïé ôùí ðñþôùí!

http://www.skai.gr/news/sports/golden-eleven/

NTOY!!!!

ive4

• Guest
« Reply #107 on: December 28, 2009, 00:33:40 »
Κανείς να βοηθήσει δεκαετία 60 τι να ψηφίσουμε ; Μόνο τον Λέανδρο Συμεωνίδη ξέρω..

ive4

• Guest
« Reply #108 on: March 30, 2010, 09:07:25 »
Σάββατο ή Κυριακή στο ραδιόφωνο του Σκάι είχε αφιέρωμα στο ντέρμπι του Τουρκικού πρωταθλήματος...
Ναι δε κάνω πλάκα. Αφιέρωμα σε ντέρμπι του ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει ποτέ (και καλύτερα...). Ούτε σε Μάντσεστερ - Λίβερπουλ ή Μαρτσελόνα- Ρεάλ δεν έχουν κάνει αφιέρωμα. Αλλά με το Γαλατάγκιουλέκ - Σιχτιρμπαχτσέ ασχολήθηκαν πάνω από μισή ώρα.
Είχε συνέντευξη για το θέμα ενός Έλληνα Κωνσταντινουπολίτη οπαδού της μίας ομάδας.
Τον ρώτησε και αν η τουρκική ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει σύνδεσμο στην Αθήνα! Και του είπε ότι αν ιδρύσουν να τους ειδοποιήσουν για να τον προβάλλουν.
Και μέχρι εδώ άντε!
Ακόμα πιο τραγική η σύγκριση των επεισοδίων που γίνονται στην Τουρκία με όσα έγιναν στην Καβάλα, με υπονοούμενα για τον ΠΑΟΚ.
Η ταύτιση των επειδοδίων με τον ΠΑΟΚ δηλαδή.

northeagle_4

• Guest
« Reply #109 on: March 30, 2010, 12:39:02 »
Τι σχεση εχουμε με γαλατα και φενερ ρε ? Μονο Μπεσικτας  O0 O0 O0

ive4

• Guest
« Reply #110 on: April 28, 2010, 21:47:29 »
τι μάθαμε σήμερα στο αεκ - ΠΑΟΚ ;
1. Άμα έχεις μπαμπά τον Μανωλά θα γίνεις μεγάλος ποδοσφαιριστής. Μόνο δουλειά χρειάζεσαι. Το ταλέντο είναι κληρονομικό.
2. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν καλύτερη η άεκ στο δεύτερο. Τώρα αν κερδίσαμε 5 κόρνερ παραπάνω, αν κάναμε 10 σουτ παραπάνω, αν η άεκ δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία αν και γηπεδούχος... δε βαριέσαι!
3. Ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει στο Λεκανοπέδιο  από την προϊστορική εποχή. Προφανώς το Καραϊσκάκη είναι οροπέδιο ή λιμνοθάλασσα.  Μπορεί να είναι και η κούφια γη.

chiltsid

• Guest
« Reply #111 on: April 28, 2010, 22:16:24 »
θα συμφωνησω σε αυτα που λες περσεα,εγω προσωοπικα απο το 30 εκλεισα την φωνη!

πεσ μου,ομως τι φταει που μας αντιμετωπίζουν ετσι?
εγω λεω,το οτι ειμαστε ανυπαρκτοι επικοινωνιακα και το χαμηλα η μπαλα,μας εχουν στοιχισει παρα πολυ!

ive4

• Guest
« Reply #112 on: April 28, 2010, 22:24:10 »
ομολογώ ότι σε σχέση με νετ κτλ ο Καρμοίρης είναι πιο προσεκτικός.

γιατί μας αντιμετωπίζουν έτσι ; Νομίζω γιατί έτσι μάθανε. Βλέπουν μόνο 3 ομάδες.

chiltsid

• Guest
« Reply #113 on: April 28, 2010, 22:33:22 »
ομολογώ ότι σε σχέση με νετ κτλ ο Καρμοίρης είναι πιο προσεκτικός.-------->σα να λεμε,ο ενας με λεει πουτανα και ο αλλος καλη πουτανα!
αδερφε,μα την παναγια εμενα με εκνευρισε παραπανω και απο σπεακερ γαυρο,απιστευτα προκλητικος!
αλλα σιγα μην ασχοληθεί κανεις με αυτόν,εκτος απο εμενα τον γραφικο!

στα αλλα δεν μου απαντας.
το μονο ευκολο ειναι να ριξεις ολο το φταιξιμο στους αλλους!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #114 on: April 28, 2010, 22:44:17 »

γιατί μας αντιμετωπίζουν έτσι ; Νομίζω γιατί έτσι μάθανε. Βλέπουν μόνο 3 ομάδες.

Έτσι τους έμαθες εσύ που οριοθετείς τις απαιτήσεις σου για την ομαδα σου μένοντας ευχαριστημένος απο τη σημερινή ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση και το χι απέναντι σε μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ομάδα που θα άλλαζε το σ.φορ της χθες επειδή ο Μπλάνκο έκανε παράπονα στον Αδαμίδη για τη μη χρησιμοποίησή του και ο μέγας Βατράχοβιτς θ αρχιζε τον τζεμπούρ για να του την σπάσει και τον άλλαξε ξανά σήμερα επειδή το σ. φορ που ΘΑ έβαζε, δλδ ο τζεμπούρ άργησε να πάει στο γήπεδο. ΤΕΤΟΙΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.

Όσο εσύ θα μένεις ικανοποιημένος απο τη μετριότητα, άλλο τόσο θα σε ξευτυλίζει το ΠΟΚ κ οι δημοσιογράφοι του. 

ive4

• Guest
« Reply #115 on: April 29, 2010, 23:03:25 »
ομολογώ ότι σε σχέση με νετ κτλ ο Καρμοίρης είναι πιο προσεκτικός.-------->σα να λεμε,ο ενας με λεει πουτανα και ο αλλος καλη πουτανα!
αδερφε,μα την παναγια εμενα με εκνευρισε παραπανω και απο σπεακερ γαυρο,απιστευτα προκλητικος!
αλλα σιγα μην ασχοληθεί κανεις με αυτόν,εκτος απο εμενα τον γραφικο!

στα αλλα δεν μου απαντας.
το μονο ευκολο ειναι να ριξεις ολο το φταιξιμο στους αλλους!

σε τι να απαντήσω ότι έχουμε επικοινωνιακό κομμάτι της πλάκας ; Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ όπως το είπες είναι.

Παρεπιπτόντως την έχω πει στον Καρμοίρη ένα καλοκαίρι που τον είδα στη Θεσσαλονίκη. Τότε δεν μετέδιδε παιχνίδια, μιλάμε για πολλά χρόνια πριν και απλά τον αντιμετώπισα σαν Αθηναίο δημοσιογράφο.

Κλάμπ Λάρισα, είναι δικαιολογημένο να θες να κερδίσεις μια ομάδα με αυτή την εικόνα και όλοι αυτό θέλουμε.
Είμαι ικανοποιημένος με βάση τα δεδομένα της συγκεκριμένης στιγμής.
Οριοθετώ τις απαιτήσεις μου στο Τσ. Λ. Δε με νοιάζει αν θα γίνει με χ ή διπλό στο οάκα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #116 on: November 22, 2010, 20:11:48 »
Τουρκος ειναι ο μπαμπας σας ρε...

http://www.freezlo.gr/blogs/ti-ennoei-o-poiitis.html

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟΚ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΤΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ?
ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://www.skai.gr/1003/producer/?prodid=53 το mail του. εχει ξαναπροκαλεσει. Ξερετε εσεις...

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=207768  στο 1.25.30 και μετα δειτε

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Απ: ΣΚΑΪ TV
« Reply #117 on: November 22, 2010, 21:30:44 »
μηπως το χρονικο σημειο που γραφεις ειναι λαθος? γιατι δε λεει τιποτα εκεινη την ωρα
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

northeagle_4

• Guest
« Reply #118 on: November 22, 2010, 21:42:16 »
1.25.39 ξεκιναει.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #119 on: November 22, 2010, 21:52:53 »
το λεει το μουνοπανο αλλα και αυτος και ο αλλος δεν τις εχουν αρπαξει καμμια μερα...