το λαθος ητανε στον γιαννακη. αλλα επειδη ειχε τα λεφτα τοτε επρεπε να κανει λιγο υπομονη. παικτες υπηρχανε οχι πολλοι αλλα υπηρχανε.τσπ. μεχρι και η πικρα τοτε ειχε την δικη της πορωση
Για να παρει τον Γιαννακη το σκουληκι εκανε ερανο και μαζεψε φραγκα. Επειδη δεν εφταναν ο Κουλουρης εδωσε επιταγη. Ο Κουλουρης ηθελε να γινει μια "ελληνικη υπερομαδα" με 2 αστερια ελληνες: γκαλη και γιαννακη.
δε νομιζω οτι μπορουσαμε να μπουμε σφηνα εμεις.
την παραπανω πληροφορια την εχω απο τοτε ακομα, απο πατερα φιλου μου που ηταν εφορος σε ενα τμημα του σκουληκιου. Ο ιδιος ομολογησε την ευνοια του Κουλουρη που την ηξερε και απο πρωτο χερι μιας που ηταν και Πασοκος.
Το περιεργο ειναι οτι εδω και λιγο καιρο αρχισα να διαβαζω νεες προπαγανδες των σκουληκιων για το πρωταθλημα του 85. Ενω τοσα χρονια ηξερα οτι μου το "χαρισαν" για τα 2300 χρονια της πολης, τωρα τελευταια εμαθα οτι τελικα ηταν προσωπικα δωρο απο τον Κουλουρη. Το διαβασα σε 2 σαιτς, το ακουσα και στο ραδιο κανα 2 φορες μεσα στο τελευταιο μηνα. Δηλαδη τον ακρον αωτο του θρασσους να μιλανε τα σκουληκια για Κουλουρη.
Και μια που πιασαμε τον Κουλουρη και την προιστορια, να θυμηθουμε λοιπον τις σχεσεις του αυτοκρατορουλη, του Κουλουρη, του Βασιλακοπουλου και του Στανκοβιτς.θα ηθελα να δω τον Σκαι να κανει ενα αφιερωμα και να σκαλιζει αυτες τις σχεσεις.
Τις αλχημεις, τις διατησιες, τις ελληνοποιησεις, τις αλλαγες κανονισμου πρωταθληματος κατα τη διαρκεια του πρωταθληματος. Οπως και το παιχνιδι με την Τρεησερ....Αξεχαστη η ΓΣ του ρουλη οπου υπηρχε μια "μαυρη τρυπα" στο ταμειο. Την δικαιολογησαν ως εξοδα δημοσιων σχεσεων. Οταν επεμεναν καποια μελη για διευκρινησεις ειπαν το φοβερο" ε, να αγορασαμε στον Στανκοβιτς κατι ρολεξ"
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
ΥΓ: ΜΑΚΑΝΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ