Diavazontas mia synenteuxh tou Moula,skeftika na anoixw kai ena topic gia enan akoma megalo paixti pou agwnizetai ston PAOK kai opws ola deixnoun tha meinei gia enan akoma xrono.
«Θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε με τον Ηλυσιακό και το Περιστέρι, ώστε να καπαρώσουμε την έκτη θέση. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και μέσα στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, μήπως και κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο μπάσκετ για κάτι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας στον αγώνα με τον Άρη, μία ομάδα αρκετά δυνατή με έμπειρους και καλούς παίκτες και βάθος στον πάγκο. Προσπαθήσαμε για την νίκη, δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε και δεν μένουμε σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα ήταν ένα ντέρμπι, ξέρω την σημασία του αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια» τόνισε ο Κροάτης άσος. Για την περίπτωση να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Άρη στα πλέι οφ ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς υπογράμμισε «είναι μία σημαντική πιθανότητα, αλλά και πάλι στα πλέι οφ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Από ένα παιχνίδι εξαρτάται όλη η χρόνια, αν κερδίσεις τότε είναι πετυχημένη, αν χάσεις τελειώνει. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι καλό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Τέλος ο Κροάτης πόιντ γκαρντ αναφορικά με το θέμα της παραμονής του τόνισε «όλα είναι ιδανικά για μένα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει φιλοδοξίες, ο κόσμος είναι καταπληκτικός. Θέλω να μείνω και την επόμενη χρονιά και συζητάμε με τους ανθρώπους της ομάδος, ενώ και ο προπονητής έχει κάνει θετική εισήγηση. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι είμαι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά». "
metrosport.gr
Gia emena einai poly simantiko o moula kai alloi simantikoi paixtes pou exoume opos o jourkovic na meinoun kai tou xronou.Me to parwn dynamiko kai me 2-3 kales prosthikes i omada mporei na paei poly psila.Sta teleutaia 2 paixnidia tis xronias ofeiloume oloi na eimaste sto palataki gia na steiloume ena minima se dioikisi kai paixtes.