φυσικά και δεν θέλω να έρθει αυτή τη στιγμή πίσω ο μούλα... πιστεύω μάλιστα ότι είναι κάπου λάθος να το συζητάμε κυρίως από τη στιγμή που έγινε όλο αυτό το σήριαλ το καλοκαίρι μεταξύ μούλα και διοίκησης... από την άλλη όμως διαφωνώ κιόλας με όσους θεωρούν τον μούλα προδότη κτλ. μάλιστα αν ερχόταν να παίξει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ σαν παίκτης του γαύρου εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα φώναζα ρυθμικά το όνομα του για να δείξω στον αντινομάρχη ότι δεν τρώω κουτόχορτο.... δηλαδή πότε ήταν και πότε έγινε ΠΑΟΚτσάκι ο μούλα... και γιατί πούλησε τον ΠΑΟΚ... επειδή κάποιοι τον ανακοίνωναν επί ένα μήνα και δεν του στείλαν ποτέ συμβόλαιο να υπογράψει? έσκασε ο άλλος με το συμβόλαιο έτοιμο και με τα λεφτά στο χέρι και τον πήρε... ας κάναν το ίδιο και οι μεγαλοπαράγοντες της καε και ας τον φέρναν στον ΠΑΟΚ... βασικά μιλάμε για έναν κροάτη επαγγελματία καλαθοσφαιριστή ο οποίος, ήρθε στον ΠΑΟΚ, έπαιξε, πρόσφερε, τίμησε το συμβόλαιο του όσο λίγοι, αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο και όταν ήρθε η ώρα να φύγει, έφυγε... εμένα μου φτάνει που ένας παίκτης σαν τον μούλα που πέρασε από ομάδες και ομάδες έβαλε στην καρδιά του την ομάδα και τον κόσμο της...