Metro ανοιξες κι ενα ωραιο τοπικ! Finally!
Οποιος δεν πιστευει σε αυλες υποστασεις το λιγοτερο εθελοτυφλει. Ειναι η ανθρωπινη ματαιοδοξια να νομιζουμε οτι μπορουμε να νιωσουμε 'η να δουμε καποια πραγματα απο την στιγμη που χρησιμοποιουμε μονο το 3 % του εγκεφαλου μας και κυριως απο την στιγμη που δεν εχουμε ιδεα για τις 7 απο τις 11 διαστασεις του συμπαντος ενω την 1 (χρονος) ειμαστε απλοι παθητικοι παρατηρητες. Η ψυχη ειναι λενε αβυσσος αλλα ΔΕΝ καταληγει στην αβυσσο. Ισως αυτο που οναμαζουμε παραδεισος στη τελικη να βρισκεται σε αλλες διαστασεις..
Για τα συκεκριμενα boards δεν ξερω πολλα αλλα εχω μελετησει αρκετα τα paranormal effects που σχετιζονται με πνευματα ή κατα το κοινο φαντασματα. Επισης ξερω αρκετα ατομα (εγω δεν ειχα δυστυχως την ευκαιρια) που εχουνε βιωσει τετοιυ ειδους 'συναντησεις' και εχει αλλαξει η ζωη τους, και προσωπικα δεν εχω κανεναν λογο να μην τους πιστευω μιας και προκειται για ανθρωπους μη ηλιθιους και χωρις την εννοια της αυτοπροβολης και wanna be a star attitude.
Με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω και κατι παραπανω.
Για να πιστεψεις κατι πρεπει να αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο στο ενδεχομενο μη ρεαλιστικων δεδομενων
Αποψη μου ειναι οι τυποι που ασχολουνται με αυτες τις μαλακιες να ψαξουν να βρουν καμια γκομενα ή αν δεν μπορούν να το ριξουν στις πουτανες μπας και ξελαμπικαρει το μυαλο και φυγει η πυχτή που κολησε στο κρανιο τους. Σε εξαιρετικα δυσκολες περιπτωσεις συνισταται και η τσοντα (μπορει να βοηθαει και η Μαρια η Παλαμη δεν ξερεις καμια φορα)
Ρε συ Μπαμπη εμεις που γαμαμε αλλα και που ασχολουμαστε με αυτα ειμαστε οκ??

εδιτ. Απλα να πω οτι τωρα που το ξανασκεφτομαι, η υπαρξη αυτου του τοπικ μπορει να ειναι και επικινδυνη. Υπαρχει πολλη βλακεια εξω και η βλακεια ειναι τροφη για πραξεις που μπορει να επιφερουν κινδυνους, ιδιως αν εισαι παιδακι.