Author Topic: Ouija Boards  (Read 437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Ouija Boards
« on: November 06, 2009, 13:51:45 »
Ouija Boards

Με αφορμή μια σχετική ταινία που είδα χθες, έψαξα λίγο στο ίντερνετ για τους πίνακες Ouija και διάβασα τρελά πράγματα μεταξύ άλλων. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για αυτούς τους πίνακες? Είχε κάποια εμπειρία? Γιατί μου φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτά και δεν μπορώ να το πιστέψω αν δεν το δω...

Για όσους δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται δείτε εδώ:

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=96989

http://www.artofwise.gr/html/categories_content/manteia/ouija.html

http://blogthea.gr/NextStep/iooothnea-eae-aiaie-issaooa-aaaiiueoa/62442-dhnioudheec-aidhaenssa-ouija-board.html

http://tech.pathfinder.gr/xpaths/para/283516.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Ouija

http://paranormal.about.com/library/weekly/aa112700a.htm

Πάντως ότι και αν διαβάσετε καλό είναι να μην κάνετε τίποτα ιδιαίτερα μόνοι σας καθώς δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται και αν είναι επικίνδυνο.

Μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα όλα αυτά και δεν πιστεύω γενικά σε πνεύματα και δαίμονες και ιστορίες για αγρίους όμως υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Ouija Boards
« Reply #1 on: November 06, 2009, 13:56:43 »
δε νομιζω να ειναι μουφα, καποιοι γνωστοι μου στο εξωτερικο το χαν κανει κ εγινε περιεργη φαση κ χεστηκαν πανω τους.

ειναι πολυ ενδιαφερον παντως κ θελω να το δοκιμασω βεβαια οι περισσοτεροι φοβουνται να το κανουν στο σπιτι τους.

kospatras

• Guest
« Reply #2 on: November 06, 2009, 13:56:56 »
μακρια απο ολα αυτα οσο αστεια κι αν σου ακουγονται.εχε μου εμπιστοσυνη

MetroStar

• Guest
« Reply #3 on: November 06, 2009, 13:59:28 »
Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλοι όσοι χρησιμοποιούσαν τέτοια πράγματα είτε τους έκαναν κακό είτε καλό όλοι αποτρέπουν και μάλιστα έντονα την χρήση τους.

reset4

• Guest
« Reply #4 on: November 06, 2009, 14:01:12 »
δηλαδή, όταν φύγει ο σάντος απο τον ΠΑΟΚ, μερικά σταντό-σκυλα θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το φάντασμα του  ώστε να τον φέρουν ξανα πίσω??χαχα

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #5 on: November 06, 2009, 14:02:58 »
Μετρο ποια ταινια ειδες με αυτο το θεμα ?

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6 on: November 06, 2009, 14:04:17 »
Αποψη μου ειναι οι τυποι που ασχολουνται με αυτες τις μαλακιες να ψαξουν να βρουν καμια γκομενα ή αν δεν μπορούν να το ριξουν στις πουτανες μπας και ξελαμπικαρει το μυαλο και φυγει η πυχτή που κολησε στο κρανιο τους. Σε εξαιρετικα δυσκολες περιπτωσεις συνισταται και η τσοντα (μπορει να βοηθαει και η Μαρια η Παλαμη δεν ξερεις καμια φορα)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

MetroStar

• Guest
« Reply #7 on: November 06, 2009, 14:04:37 »
Το Paranormal Activity. Δεν είναι μόνο για Ouija boards αλλά χρησιμοποίησαν και τέτοιον για να επικοινωνήσουν έναν δαίμονα που στοίχιωνε το σπίτι τους.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: November 06, 2009, 14:07:18 »
Ενας φιλος μου μαζεψε παρεα και το καναν το καλοκαιρι,

λεει το πνευμα ηταν καλό (μπορει να κατσει και κακό δλδ  :P) , φρικαραν μερικοι αλλα μου ειπε να μην το κανω γιατι στο τελος που διωχνεις το πνευμα το δικο τους δεν εφευγε.  ???

Τωρα δεν ξερω τι παιζει.
Εγω κοροιδευα τοτε αλλα δεν το κανω :P

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #9 on: November 06, 2009, 14:23:11 »
Metro ανοιξες κι ενα ωραιο τοπικ! Finally!

Οποιος δεν πιστευει σε αυλες υποστασεις το λιγοτερο εθελοτυφλει. Ειναι η ανθρωπινη ματαιοδοξια να νομιζουμε οτι μπορουμε να νιωσουμε 'η να δουμε καποια πραγματα απο την στιγμη που χρησιμοποιουμε μονο το 3 % του εγκεφαλου μας και κυριως απο την στιγμη που δεν εχουμε ιδεα για τις 7 απο τις 11 διαστασεις του συμπαντος ενω την 1 (χρονος) ειμαστε απλοι παθητικοι παρατηρητες. Η ψυχη ειναι λενε αβυσσος αλλα ΔΕΝ καταληγει στην αβυσσο. Ισως αυτο που οναμαζουμε παραδεισος στη τελικη να βρισκεται σε αλλες διαστασεις..

Για τα συκεκριμενα boards δεν ξερω πολλα αλλα εχω μελετησει αρκετα τα paranormal effects που σχετιζονται με πνευματα ή κατα το κοινο φαντασματα. Επισης ξερω αρκετα ατομα (εγω δεν ειχα δυστυχως την ευκαιρια) που εχουνε βιωσει τετοιυ ειδους 'συναντησεις' και εχει αλλαξει η ζωη τους, και προσωπικα δεν εχω κανεναν λογο να μην τους πιστευω μιας και προκειται για ανθρωπους μη ηλιθιους και χωρις την εννοια της αυτοπροβολης και wanna be a star attitude.

Με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω και κατι παραπανω.

Για να πιστεψεις κατι πρεπει να αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο στο ενδεχομενο μη ρεαλιστικων δεδομενων

Αποψη μου ειναι οι τυποι που ασχολουνται με αυτες τις μαλακιες να ψαξουν να βρουν καμια γκομενα ή αν δεν μπορούν να το ριξουν στις πουτανες μπας και ξελαμπικαρει το μυαλο και φυγει η πυχτή που κολησε στο κρανιο τους. Σε εξαιρετικα δυσκολες περιπτωσεις συνισταται και η τσοντα (μπορει να βοηθαει και η Μαρια η Παλαμη δεν ξερεις καμια φορα)

Ρε συ Μπαμπη εμεις που γαμαμε αλλα και που ασχολουμαστε με αυτα ειμαστε οκ?? ;D ;D

εδιτ. Απλα να πω οτι τωρα που το ξανασκεφτομαι, η υπαρξη αυτου του τοπικ μπορει να ειναι και επικινδυνη. Υπαρχει πολλη βλακεια εξω και η βλακεια ειναι τροφη για πραξεις που μπορει να επιφερουν κινδυνους, ιδιως αν εισαι παιδακι.
« Last Edit: November 06, 2009, 14:30:25 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

GeorgT

• Guest
« Reply #10 on: November 06, 2009, 14:28:03 »
Μικρος ειχα κάνει κ εγω στη γερμανια με κατι φιλους!! Εεε ρε τη μου θύμισες τωρα , ωραια χρονια μεσα στη μαλακία! Μετα απο αυτο βάζαμε φενικια (Pfenig) σαν τα μονόλεπτα, διλεπτα κ πεντάλεπτα στις γραμες των τρένων κ γινονταν λιώμα!! χωχωχω

(πάντως πρεπει να ψαξεις πιο πολυ να βρεις πιο άσχετο τοπικ μετα το μαγγελανο)

εεε ρε παιδικές μαλακίες που κάναμε

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #11 on: November 06, 2009, 14:39:00 »
gklang έκανε η κλειδαριά
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #12 on: August 08, 2010, 04:12:15 »
πιστεύω το ouija board μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε την fener