Ήμουν χτες στο γήπεδο, το πέταλό μας πρέπει να είχε τουλάχιστον διπλάσιο κόσμο απόσο χωράει κανονικά μην πω και παραπάνω. Για την ομάδα τι να πω?? Απλά τραγική. Έχω μια απορία, ποια η διαφορα αμυντικά του σνάουτσερ με τον λίνο??? Στο γκόλ που τρώμε είναι ο παίκτης της κομοτηνής πάνω στην γραμμή με την μπάλα κάνει τρία κοντρόλ για να την φέρει εκεί που θέλει και σεντράρει με τον σνάουτσνερ να τον κοιτάει από απόσταση, φωτάκης-σορλέν δεν μπήκαν να παίξουν μπάλα, μούσλι βολόδερνε μόνος του μπροστά, λίνο καλός στο πρώτο στο δεύτερο εκτέθηκε από σάντος και κρέσιτς που όλα τα ελέυθερα τα έκανε από την πλευρά του χάναμε την μπάλα συνέχεια από την αριστερή πλευρά μας. Κρέσιτς καλός κάτω απο τα δοκάρια αλλά με την μπάλα στον αέρα ο θεός να μας φυλάει, Μαλεζάς μετριότατος, βιτόλο φιλότιμος έκοψε πολλές επιθέσεις των αντιπάλων, γκαρσία καλός βιερίνια οτι καλύτερο είχαμε χτες. Σνάουτσερ τραγικός. Θέλω να πώ για τον σάντος ότι χτές ο γάλλος του πήρε το πορτοφόλι, κάνει δυό αλλαγες ο άλλος μετά το δεύτερο γκόλ, και φορτώνει τα άκρα μας, βγαίνουν δυό και τρείς παίκτες από τα άκρα μας και ο δικός μας πετάει χαρταετό, ιδίως ο ένας από την πλευρά του λίνο ήταν συνέχεια μόνος και έβγαζε σέντρες ξυραφιές, αντ'αυτού εμείς παίζαμε με δεκάρι τον φαωτάκη και δύο αμυντικά χαφ γκαρσία και βιτόλο που τρέχαν δεξια και αριστερά να συμαζέψουν τα ασυμάζευτα. Κάνε τον φωτάκη ρε ελ μεκάνικο τρίτο αμυντικό χάφ, τον γκαρσία μπροστά από τα σέντερ μπάκ, φωτάκη βιτόλο δίπλα του να πλαγιάζουν και να βοηθανε τους σνάουτσερ και λίνο και άμα ήτανε μάγκες αυτοί ας προσπαθούσαν από τον άξονα να σε κάνουν φάση. Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή δεν είδε ότι μας κάνανε μπουρδέλο από τα άκρα???
Σαν προπονητής της κερδκίδας είπα την γνώμη μου ελπίζω να μην με κράξετε οι υπόλοιποι

Η κερκίδα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη γιατί ήρθε τοπαιδί που οργανώνει στο κέντρο και έτσι έβλεπε όλη η θύρα ποιο σύνθημα λέμε, γιατί στο πρώτο αλλα λέγαμε εμείς που ήμασταν από την πλευρά που είναι η θύρα των επισήμων, άλλα λέγανε από την άλλη πλευρά και άλλα από την θύρα που κάνανε κατ'αληψη τα υπόλοιπα παοκτσάκια.