Author Topic: πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1-2 Σαββάτο 7/11/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5586 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
επίσης θελω να πω ότι για την χαλαρότητα και την πτώση της ομάδας από το 60 και μετά ευθύνη κατ' εμέ έχει και η κερκίδα. Όταν το πρώτο σύνθημα μετά το 2ο γκολ μας είναι, το κάνε μας τη χάρη ΠΑΟΚΑΡΑ γάμησε τον πουσταρά τον ρούλη, ενώ θέλει ακόμα 35 λεπτά να λήξει το ματς συν τις καθυστερήσεις, δεν συμβάλουμε και μεις το μυαλό των παικτών αμέσως  να πάει στο επόμενο παιχνίδι??? Δεν λέω να το φωνάξουμε κι αυτό μετά το 85 να κριθεί το μάτς πρωτα. Αν δεν κάνω λάθος όλοι μίλησαν για έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες μέχρι και τον προπονητή, δουλειά μας στην κερκίδα είναι να κρατάμε την ομάδα σε εγρήγορση και όχι να συμβάλουμε στο να χάνει την συγκέντρωσή της. Θα με πεις επαγγελματίες είναι, να κάνουν την δουλειά τους, έλα όμως που δεν την κάναν σωστά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Και ενώ ήμασταν στο 13ο λεπτό, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος με τον αγώνα που έβλεπα... Αίσχος, εκεί που λέμε πως η ομάδα αρχίζει να αλλάζει ξανά τα ίδια..
ΠΟΤΕ θα δούμε ΠΑΟΚ χωρίς να είμαστε ένα βήμα πριν το έμφραγμα;;; ΠΟΤΕ;;;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline gagas

• Αλλαγή

2ον επειδη ειδα παλι κλαψα απο μερικους για την διαιτησια..επιτελους ξεκολληστε, αφηστε την μιρλα και δειτε την ουσια. Και η ουσια ειναι η αποδοση της ομαδας. ΠΑΟΚ εισαι δεν γινεται αλλο σε καθε ματς να γκρινιαζεις για την διαιτησια, βλεπετε φαντασματα πλεον. Και εχθες συγκεκριμενα μπορουσε καλλιστα να μας ειχε αποβαλλει τον κρεσιτς στην φαση της εξοδου αλλα δεν ειδα κανεναν να το γραφει. Και να ζητας πεναλτυ στα καραγκοζιλικια που κανει συνεχως ο μουσλιμοβιτς για μενα δεν ειναι καθολου ΠΑΟΚ

κάνεις λάθος για την αποβολή. είναι κίτρινη κάρτα γιατί υπάρχουν άλλοι 3 παίκτες του ΠΑΟΚ δίπλα και συνεπώς ο Κρέσιτς δεν είναι τελευταίος παίκτης. Κατά τ'άλλα συμφωνώ ότι ειδικά για χθες είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάμε για κοράκια κλπ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ!

εγω δεν εκλαψα για τη διαιτησια ουτε ειπα το παραμικρο.αλλα βλεποντας τα ποστ σας εχω να πω το εξης..

οσο αχρηστος κ να ειμαι,οσο αμπαλος,κ οσο κακη εμφανιση κ να κανω, ο διαιτητης οφειλει να παιξει 50 50 κ αυτο ειναι αναφαιρετο δικαιωμα της ομαδας μου το οποιο θα απαιτω για παντα..για αυτο κ δικαιολογω απολυτα οσους μιλανε για τη διαιτησια..οι ιδιοι επισης δεν ειναι ευχαριστημενοι απο την αποδοση της ομαδας..

οποιος ειδε τον αγωνα στην τβ καταλαβε οτι ο διαιτητης ΕΙΔΕ γιατι ηταν μπροστα αλλα δεν σφυριξε στην φαση που ο ροκα χτυπησε τον μουσλιμοβιτς.
Εκεινη τη στιγμη η ομαδα μας βολοδερνε στο γηπεδο,κ ο πανθρακικος αρχισε να αντιδραει κ φαινοταν οτι μπορουσε να γυρισει το παιχιδι. κ αν ο διαιτητης σφυριζε οτι εβλεπε το παιχνιδι ισως αλλαζε ροη.

επισης κιτρινιζει αυστηροτατα τον βιερινια.κ αυτο το θεωρω υποπτο..πολυ υποπτο,γιατι ειναι ο καλυτερος μας παικτης.. κ δεν δινει δυο κιτρινες σε καθαρα κ φανερα τραβηγματα φανελας κ σορτς των παικτων μας..

υποπτος κ καθολου τυχαιος κ ο χρονος των καθυστερησεων..
3 λεπτα σε πρωτο ημιχρονο ειχα χρονια να δω..κ δεν καταλαβα κ τα 4 στο δευτερο(με 2 αλλαγες δικες μας)..
ενημερωτικα με την ξανθη που θυμομαστε τις συνεχεις διακοπες,στο πρωτο ημιχρονο ηταν 1 λεπτο κ στο δευτερο 4 νομιζω.ενω 4 λεπτα ηταν μονο ο τραυματισμος του χαλκια.. μικρα μικρα ειναι αλλα γιατι..

κ το ξαναλεω,δεν θελω να παρω κανεναν αγωνα με την διαιτησια, κ εχθες η εμφανιση της ομαδας ηταν κακιστη.δεν ηταν ΠΑΟΚ
αυτο ομως ειναι κατι εντελως ξεχωριστο με την διαιτησια, της οποιας το εργο ειναι να αποδιδει δικαιοσυνη στον αγωνιστικο χωρο κ οχι να τιμωρει την ομαδα που δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο. στο ποδοσφαιρο εξαλλου δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος..

Η ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ..
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 50-50 Κ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ..

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Αλανια θα μου κανετε πολυ μεγαλη χαρη αν ποσταρετε φωτο του κοσμου στο πεταλο τραβηγμενη απο την αλλη κερκιδα.Αν εχετε,περιμενω
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

mpougatsas

• Guest

εκτός απ τους τρεις βαθμούς και το πρώτο γκολ του Πάμπλο με τον ΠΑΟΚ, θα θελα να κρατήσω και τη φάση που προήλθε το δοκάρι του Μούσλι(κάπου στο 6.10 ξεκινάει). Προσωπικά τέτοια μπάλα θέλω να παίζει ο ΠΑΟΚ... γίνεται;;
« Last Edit: November 08, 2009, 15:55:26 by mpougatsas »

Offline tool4a

• Αλλαγή
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline maria-mtb

• Βασικός
Παντως ρε παιδια,παρα την κακιστη εικονα,το τριποντακι χθες ηταν ακρως σημαντικο κ παρολο που παιξαμε με την τελευταια ομαδα αυτο δεν λεει κατι.μπαλα ειναι. 3στα3 καναμε κ παμε για το 4ο. υψηλες πτησεις σε συγκομιδη βαθμων κ με εξαιρεση το ματς με την αεκ-που δεν μπορουμε να προβλεψουμε-μπορουμε να κανουμε το απολυτο ως το τελος του α' γυρου. ενταξει τωρα μη μου πειτε με τη ομαδα κ με τετοια μπαλα,τα χουμε πει αυτα. ας τσιμπαμε τα 3ποντακια κ βλεπουμε. οκ κ μενα χθες πονεσαν τα μυαλα μου,αλλα σημερα πιο ψυχραιμα σκεφτομαι το σημαντικο της χθεσινης νικης. με μενος χθες παιξαν οι αντιπαλοι,ετσι για να κοψουν βαθμο απο τον ΠΑΟΚ κ οχι για την παρτη τους. πιστεψτε αυτο που σας λεω. εστω κ ετσι 3ποντακι κ καλα ειναι. πολυ καλα. κ στην τελικη δεν ειναι δικη μου δουλεια να κανω την ομαδα να παιζει πιο καλα,αλλα οταν ερχονται τα 3ποντακια, οπως κ να ρχονται,καθολου δεν με χαλαει.

kospatras

• Guest
μας βγαλαν τα συκοτια.τραγικοι

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι όταν έλειπε ο ίβιτς.Αυτό για μένα λέει πολλά για άλλους μπορεί να μην λέει τπτ.Μπορεί να είναι αργός και να έχει χίλια δυο κουσούρια αλλά είναι απαραίτητος στην καλή λειτουργία της ομάδας γιαυτο γενάρη επειγόντως επιτελικό χαφ απο πέρσι το λέμε..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

apaoki13

• Guest
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι όταν έλειπε ο ίβιτς.Αυτό για μένα λέει πολλά για άλλους μπορεί να μην λέει τπτ.Μπορεί να είναι αργός και να έχει χίλια δυο κουσούρια αλλά είναι απαραίτητος στην καλή λειτουργία της ομάδας γιαυτο γενάρη επειγόντως επιτελικό χαφ απο πέρσι το λέμε..

Όσο κι αν μ' ενοχλεί αυτή η διαπίστωση για τον Ίβιτς, το σκέφτηκα κι εγώ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εχωντας τα εισητηρια στα χερια ξεκινησαμε το μεσημερι για την Κομοτηνη.Ιδανικη μερα για να απολαυσεις σε εκτος εδρας την ΠΑΟΚΑΡΑ ασχετα με τις μετερεολογικες προβλεψεις για κρυο και βροχες..
Στο δρομο οπως ηταν φυσικο συναντησαμε πολλα αδελφια μας που ταξιδευανε με Ι.Χ αλλα και με τα λεοφωρεια των συνδεσμων..
Ειναι απιστευτο συναισθημα καθε φορα να πηγαινεις εκδρομουλα για τον ΠΑΟΚ και να μην σταματανε τα κορναρισματα και τα συνθηματα στον δρομο οταν συναντας και αλλους τρελαμενους σαν και εσενα..

Μπαινοντας  Κομοτηνη το μοναδικο χρωμα που κυριαρχουσε φυσικα ηταν το ασπρομαυρο.Εκατονταδες ΠΑΟΚτσηδες ειχαν κατακλυσει την πολη που οσο περνουσε η ωρα οι εκατονταδες γινονταν χιλιαδες..Πανο κρεμασμενα στην κεντρικη πλατεια,σημαιες,πυρσοι,τυμπανα,συνθηματα,τιποτα δεν εδινε την εντυπωση οτι παιζαμε Κομοτηνη και οχι στην Τουμπα..
Κατα τις 17.30 ενθουσιασμενοι ολοι ξεκινησαμε πορεια για το γηπεδο..

Φτανοντας εκει,οι μπατσοι ειχαν πιασει καθε γωνια,περιμενωντας με ανυπομονησια την παραμικρη αφορμη για να μας δειξουν τι εστι μαγκας-μπατσος...
Και φυσικα γι'αυτους η αφορμη δοθηκε οταν προσπαθωντας να μπουμε στο γηπεδο και οπως ηταν απολυτα φυσικο μας ειδαν ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ που αισθανθηκαν μεγαλη απειλη απο το λαο του ΠΑΟΚ και μας εριξαν δακρυγονο μπροστα στα ποδια μας...
Και εδω θα πρεπει ολοι μας να δειξουμε κατανοηση στους τυπους αυτους που ονομαζονται μπατσοι,που εκαναν χρηση δακρυγονων και φυσικα που οι ιδιοι μας προκαλουσαν με χειρονομιες,γιατι τελικα ειτε σε αλλη πολη ειτε σε αλλη χωρα,τα γουρουνια εξακολουθουν να ειναι γουρουνια και ο φοβος για τον λαο του ΠΑΟΚ οσο παει και θα μεγαλωνει...

Μπηκαμε με τα πολλα μεσα χωρις ελεγχο και ψαξιμο (τουλαιχιστον σε μενα),και περιμεναμε να ξεκινησει το παιχνιδι κανωντας το δικο μας ''παιχνιδι'' στις κερκιδες..Ατμοσφαιρα απιθανη στην αρχη,κοσμος σε κερκιδες,καγκελα,κολωνες,ταρατσες οπου μπορουσε ο καθενας να βολεψει το κορμι του.

Η κερκιδα αν και εδωσε τον καλυτερο της εαυτο,εμενα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε απο το β' ημιχρονο και μετα..Η μια κερκιδα ελεγε συνθηματα,η αλλη κερκιδα φωναζε αλλα,τα κλασικα της 4 κοινως..
Καποια στιγμη ο ενθουσιασμος και το 2-0 στο σκορ γυρισε σε εκνευρισμο βλεποντας την ομαδα να γυρναει πισω και τον Πανθρακικο να μας παιζει μπαλα και φυσικα να τρωμε το γκολ..
Φτασαμε σε σημειο να παρακαλαμε να περασει η ωρα να σφυριξει ο διαιτητης το ματς,για να μην γυρισουμε πισω με την ισοπαλια στα χερια.
Απιστευτο αγχος.....

Δεν ξερω τι προβλημα εχουν ποδοσφαιριστες,προπονητης και διοικηση,και δεν με ενδιαφερει.Αυτο που με νοιαζει ειναι να δω μια μερα ματς του ΠΑΟΚ και να μην με φυγει η ψυχη..Ακομα και μετα απο τοσες αγωνιστικες δεν ειδα την ομαδα να μπαινει μια φορα με παθος να παιξει,να βαλει γκολ και να συνεχισει να προσπαθει για να σκοραρει παλι και παλι,η εστω να βγαζει τα λυσσακα της προσπαθωντας..
Αντιθετα βαζουμε γκολ με το ζορι,και μετα κλειδωνουμε απο μονοι μας το ματς και γυρναμε πισω.

Εγω τον ΠΑΟΚ δεν τον θελω ετσι.Θελω εναν ΠΑΟΚ δυνατο,που να μπαινει μεσα στον αγωνιστικο χωρο και μεχρι να σφυριξει την ληξη του ο διαιτητης,να μην προλαβαινω τσιγαρο να αναψω  απο τις ενεργειες  των παικτων που θα βλεπω,και οχι να κανουμε ενα πακετο απο το αγχος...
Θελω εναν ΠΑΟΚ που να με κανει να δακρυζω γιατι δεν θα με αφηνει η αγωνια να κλεισω τα ματια μου οταν θα βλεπω την κυκλοφορια της μπαλας να ειναι δυνατη και καλα διαβασμενη..
Θελω εναν ΠΑΟΚ που δεν θα με κανει να χαζευω την κερκιδα και τον διπλανο μου και θα ειμαι προσηλωμενη στους παικτες που με ψυχη και λυσσα θα παιζουν για μενα,για σενα,και για ολους τους φιλαθλους του,αλλα και για το εβλημα του ΠΑΟΚ που με τοσο μερακι ραφτηκε στις μπλουζες που φορουν...

Εχοντας παρει την νικη με πολυ αγχος και αγωνια,ξεκινησαμε για την επιστροφη..

Θελω να ελπιζω οτι τα πραγματα θα αρχισουν να καλυτερευουν,οτι ο ΠΑΟΚ θα παιξει επιτελους το ποδοσφαιρο που αν θελει ξερει να παιζει,και να βαλουν καλα στο μυαλο τους, παικτες και προπονητης  οτι την νικη με το σκουλικι δεν την θελω αλλα την ΑΠΑΙΤΩ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚΑΡΑ....

Offline t.b

• Αλλαγή

Όσο κι αν μ' ενοχλεί αυτή η διαπίστωση για τον Ίβιτς, το σκέφτηκα κι εγώ.

Αυτό ακριβώς συζητούσαμε και μεις στον δρόμο της επιστροφής.

Το μόνο που μας μένει είναι η δίψα του κόσμου για ΠΑΟΚ και η νίκη, τίποτα άλλο γιατί πολύ το χάλι...

Lydia_4

• Guest
Τετοια κειμενα πρεπει να μπαινουν στην κεντρικη....Αυτο το προσωπο που δειχνει φετος η ομαδα εκτος απο τον αγωνα με τα γιαννενα ειναι να παθαινεις εγκεφαλικα.Περιπου 5000 χιλιαδες κοσμος πηγε να στηριξει αυτη τη μεγαλη του αγαπη και που να ξερε οτι θα βλεπε τετοια χαλια, παλι καλα που πηραμε και το αποτελεσμα εστω και με αυτον τον τροπο.Τα δακρυγόνα που έπεσαν είδε κανείς να αναφέρονται απο τα ΜΜΕ ? Α ρε οσο μαλάκες είναι οι μπάτσοι τόσο είναι και οι δημοσιογράφοι.Τεσπα το κειμενο της κατισι αν και δεν πηγα στον αγωνα με εκανε να φανταστω την καθε εικονα που αναφερει.Κοπελια συνεχισε να τα λες.Και απ την ομαδα περιμενω επιτελους να σοβαρευτει και στον αγωνα με το σκουλικι να παιξει διαφορετικα γιατι αμα κανουν τις ιδιες μλκιες το αποτελεσμα δε θα ειναι τοσο θετικο......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καταρχην μπραβο στην κατισι...

για το ματς αγωνιστικα τα πατε ολα...

εξωαγωνιστικα η εικονα της κερκιδας ηταν αθλια...ειμαι σιγουρος οτι αν ο ΠΑΟΚ ηταν αδιαφορος και πηγαιναμε 600 ατομα θα χαμε κανει κερκιδαρα...οταν ειμαστε περιπου 5000 δεν μπορουμε να συντονιστουμε και να φωναξουμε ολοι μαζι ενα συνθημα...

υπαρχουν ατομα που κουβαλανε τυμπανα για να μαθουν να τα βαρανε σε κερκιδα του  ΠΑΟΚ...ολοι συντονιζομαστε μονο αμα ειναι να βρισουμε το ερπετο και οταν η ομαδα κοιμαται αντι εμεις να φωναξουμε μπας και ξυπνησουν εμεις τρωμε τα νυχια μας...

και τα λεω για την κερκιδα γιατι η ομαδα οσο αθλια κι αν ηταν εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να ειμαστε αθλιοι...κουβαλαμε και μεταδιδουμε τον ΠΑΟΚ...ας ξυπνησουμε κι εμεις οι ιδιοι περα απο την ομαδα...

Offline lik4

• Αλλαγή
οποιος θελει μπορει να κατεβασει το ματς σε torrent

http://www.mediafire.com/file/3etmvmyy3yn/torrent%20panthrakikos-PAOK.rar

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....Η ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΙΑ(ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ)ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ 4000-5000 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΝΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΕΡΚΙΔΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ,Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ....Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ....

Offline toy

• Αλλαγή
ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Οταν βλέπεις την ομάδα σε τέτοια χάλια δεν υπάρχουν και πολλές λέξεις να περιγράψεις άυτό που αισθάναισε.
Ο καθένας έκανε ότι ήθελε από αυτόν που έχουμε στον πάγκο μέχρι αυτούς που τρέχουν μεσα στο γήπεδο.
Τραγικοί οι φωτάκης σορλέν βιτόλο.
Λίγος ο σνάουτσερ και το αμυντικό μας δίδυμο που ταχε εντελώς χαμένα.
διασωθέντες οι πάμπλο και βιεϊρίνια.

Τραγικος και ο διαιτητής που δεν κάνει ούτε για τοπικό.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
ε οχι και τραγικος ο βιτολο φιλε toy..και διασωθης δεν ηταν κανενας απλα ο βιερινια μπορει να χαρακτηριστει ως mvp του ματς αν και εκανε μετριοτατη εμφανιση

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
κτ άσχετο αρχηγός προχτές πιος ήταν ο μαλεζάς?γτ έλειπε ο χαλκιάς και είπα μήπως πήρε το περιβραχιόνιο κανένας garcia