Author Topic: πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1-2 Σαββάτο 7/11/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5603 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Εξαιτίας του τρίποντου ούτε νεύρα έχω ούτε τρελαμένος είμαι. Μια μικρή απογοήτευση επειδή συνεχίζουμε το ίδιο περσινό μοτίβο την έχω αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας, γι' αυτό επικεντρώνομαι στα θετικά.

1) Δίδυμο Πάμπλο-Βιτόλο. Μπορούν να κάνουν πολλά μόλις δέσουν. Ιδίως ο κοντός γαμάει και δέρνει σε όλο το 90λεπτο.
2) Βιερίνια-Μούσλι. Μπορεί ο Μουσλίμοβιτς να μην σκόραρε αλλά με Βιερίνια μες την εντεκάδα (έχουν παίξει πολύ λίγες φορές μαζί λόγω εναλάξ τραυματισμών) έχουμε πλέον δύο παίχτες μες την περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε σε διάφορες φάσεις.
3) Δεν υπάρχει. Είπαμε  είμαι  αισιόδοξοςαλλά δεν μπορώ να βρω άλλα θετικά μετά από τέτοιο παιχνίδι.

Ρε Φερνάντο βάλε καμιά φωνή. Κι αν δεν το 'χεις φώναξε κάποιον φωνακλά να το κάνει για 'σένα. Πόσες φορές ακόμη πρέπει να δούμε αυτό το πελάγωμα μόλις βρεθούμε μπροστά στο σκορ;

Offline gagas

• Αλλαγή
παντως μου εκανε πολυ κακη εντυπωση οτι μολις βαλαμε το δευτερο γκολ,
η κερκιδα ασχοληθηκε με τα σκουλικια..
εκεινη την ωρα σκεφτηκα οτι θα το πληρωσουμε αυτο..ευτυχως τελικα οχι..
ισως καναμε κακο κ στους παικτες..ο λαος νομιζε οτι εκει τελειωσε το παιχνιδι,δεν ειναι ετσι ομως..μεχρι το 90 παικτες κ κοσμος πρεπει να βλεπουμε το παιχνιδι κ οχι τα επομενα..

fatal_invasion

• Guest
Δε ξέρω ποιος φταίει και τι πρέπει να γίνει.

Αλλά δεν αντέχω να βλέπω 13χρονο να φωνάζει ''λήξτο λήξτο'' με τον Πανθρακικό.
Δεν αντέχω να κερδίζω κωλόφαρδα μια ομάδα με μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα,ενώ έπρεπε να λήξει 4-1 στο χαλαρό.
Δεν αντέχω να βλέπω τον κόσμο να χειροκροτεί μετά το τέλος τους παίκτες που χέστηκαν από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
Δεν αντέχω να πλέκουνε διθυράμβους για τον Ζλάταν πριν την έναρξη.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Πλήρως απογοητευμένος.Έτσι δε πάμε πουθενά.Η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας κερδίσει.Μέχρι στιγμής αυτό το συμπέρασμα μου δίνει η ομάδα.Πολύ τυχεροί είμαστε έως τώρα.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Σε 7 μηνες που θα τελειωνει το πρωταθλημα αν υπαρχει εστω και ενα 3% του φορουμ που θα θυμαται τη σημερινη εμφανιση και οχι τους 3 βαθμους ... γραψτε μου.

Με το Δον Φερναντο ο ΠΑΟΚ θα παιζει αυτο το στυλ του ποδοσφαιρου Τελεια και Παυλα. Αν παλι σας αρεσει το φιλολογικο κους κους μπορειτε να κανετε αναλυσεις και κριτικες για τον τροπο παιχνιδιου του Σαντος, αλλα ελπιζω να μην περιμενετε διαφοροποιησεις.

Η μεγαλη διαφορα σημερα σε σχεση με προηγουμενα ματς και κυριως με περσι ητανε ο εφησυχασμος και η αδιαφορια των παιχτων μας μετα το 0-2.Για αυτο το λογο και ο Σαντος θα τους κραξει ασχημα πιστευω. Το ''αθλιο'' της σημερινης εμφανισης ειδικα μετα το 60' αποδιδεται καθαρα στους παιχτες και ιδιως στους Ελληνες (Μαλεζας, Φωτακης, ''Σναουτσερ'' κτλ) οι οποιοι μετα το 0-2 αρχιζαν και αυτοι να χαζευουν την κερκιδα που ασχολιοταν με τον Ρουλη και θεωρησαν οτι το συνοθυλευμα του Πανθρακα θα πετουσε λευκη πετσετα.

Το βασικο ειναι οτι πηραμε τα τρια πονταλακια δευτερο σερι ματς (εστω και με μεγαλη δοση τυχης, αλλα ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ?) και συνεχιζουμε για να ''φερμαρουμε'' το Ρουλη την επομενη αγωνιστικη, εχοντας ελπιζω περισσοτερο παθος, συγκεντρωση, σοβαροτητα και αποφασιστικοτητα (αυτα θα πει σιγουρα και ο Δον στις κατ' ιδιαν συζητησεις θαρρω).

Αν περιμενετε εναν ΠΑΟΚ που να παιζει θεαματικο ποδοσφαιρο τοτε μια λυση υπαρχει:

Καντε βουντου να φυγει...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Για τον αγώνα δε θα πω τίποτα εκτός από το ΞΕΦΤΙΛΑ.
Για τον κόσμο πολλά θα μπορούσα να πω, αλλά η ουσία είναι αυτό που είπε το Σούπερσπορτ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

Μικρό παράπονο το ότι θα ήθελα αυτός ο τόσος πολύς κόσμος να σφυρίζει ασταμάτητα όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα και να προσπαθεί να επηρεάσει τους διαιτητές και τους αντίπαλους παίκτες λίγο παραπάνω... Από τραγούδι και σύνθημα πάντως φοβερή εικόνα.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

apostolos

• Guest
Κάνε εσύ βουντου φίλε maman μπας και στρίψουν οι παικταράδες που ο κακός Σάντος δεν τους αφήνει να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τα απίστευτα αθλητικά τους προσόντα και επιπροσθέτως τους κόβει με την ηττοπάθειά του την έμφυτη νοοτροπία νικητή που έχουνε...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Βουντου φιλε δεν θα κανω γιατι δεν ξερω το πως...

Αν εννοεις ομως (απο οτι καταλαβαινω απο την ειρωνια) οτι για τη σημερινη εμφανιση φταινε καθαρα οι παικτες δε βλεπω να διαφωνουμε καπου  ???
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline t.b

• Αλλαγή
Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι και ποιος φταίει, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η ομάδα σε μιζεριάζει με το μίζερο παιχνίδι της.
Τουλάχιστον όσοι βρεθήκαμε εκεί χαρήκαμε την ημέρα του λαού του ΠΑΟΚ!
Περάσαμε καλά παρόλο το φαγητό( ο Θεός να το κάνει) που φάγαμε στο κρασοδικείο.
« Last Edit: November 08, 2009, 01:28:10 by t.b »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αποστολε, ανφερ!
Αν αρχισω τωρα εγω ή οποιοσδηποτε αλλος για τον Σαντος μην μας πεις ομως "καλα ρε δε βαρεθηκατε με Σαντος?"Τεσπα, μονομερης καταπαυση του πυρος απο μενα, χωρις αλλο σχολιο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Όλα τα λεφτά σήμερα ο Κόσμος,το γκόλ του Πάμπλο και κυρίως οι πανηγυρισμοί όλων μετά το γκολ...κόντεψαν να τον πνίξουν...δείχνει καλό κλίμα,καλές σχέσεις και κυρίως ότι τον βλέπουν ως ηγέτη...όσο για το ματς μετά το 60 ας μην ασχοληθώ και χαλάσω τη διάθεσή μου...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **

Για τον κόσμο πολλά θα μπορούσα να πω, αλλά η ουσία είναι αυτό που είπε το Σούπερσπορτ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

Ας μην τα παραλέμε.
Η αλήθεια είναι πως οι γριές και τα λίκια είχαν σ'αυτό το γήπεδο όσο κόσμο είχαμε κι εμείς σήμερα.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
θεωρώ στάχτη στα μάτια μας να χωρίζουμε τον αγώνα σε "πριν το 60" και σε "μετά το 60".
Ο ΠΑΟΚ ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ επί 90 λεπτά.
Βάλαμε 2 γκολ από αστεία λάθη αντιπάλου, και η τύχη μας έσωσε γιατί ο Ντουβάλ δεν μπορούσε να σημαδέψει σωστά.
Απλά στο 60 ο Πάνθραξ έκανε αλλαγές, εμείς πήγαμε κι επίσημα διακοπές, και γίναμε μια ωραία ατμόσφαιρα...
Πριν το 60 εγώ θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να κάνει γιόμες και να μην έχει κάνει ΜΙΑ φάση.
Παίζαμε με 11 πίσω από την μπάλα και όποτε την κερδίζαμε την πετούσαμε μπροστά με γιόμα.
Θεωρώ ότι το δίδυμο Γκαρσία/Βιτόλο έτσι όπως έπαιξε είναι ΚΑΚΟ γιατί κουτουλάνε, δεν είχα σε κανένα σημείο του αγώνα την σιγουριά ότι παίζουμε με δύο πάρα πολύ καλά αμυντικά χαφ. Τώρα εάν με το χρόνο δέσουν δεν το γνωρίζω, αλλά χρόνο δεν έχουμε, το πρωτάθλημα τρέχει. Για μένα εάν είναι να παίζουν και οι δύο ας βάλει ο Σάντος τον Γκαρσία δεκάρι, ο τυπάρας έχει μαγική μεταβίβαση και σκοράρει και με φάουλ ;D

@Javatone4.
Δεν τα παραλέμε. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν κυκλοφόρησαν εισιτήρια ή το ξεχάσαμε;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline gagas

• Αλλαγή
ησουν στον αγωνα javatone?

apostolos

• Guest
Αποστολε, ανφερ!
Αν αρχισω τωρα εγω ή οποιοσδηποτε αλλος για τον Σαντος μην μας πεις ομως "καλα ρε δε βαρεθηκατε με Σαντος?"Τεσπα, μονομερης καταπαυση του πυρος απο μενα, χωρις αλλο σχολιο.

Σωστός. Το κόβω επιτόπου.

MetroStar

• Guest
Eιλικρινά σας φάνηκε καλή η κερκίδα από την τηλεόραση?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Το ματς δεν αντέχει ασφαλώς σε κριτική. Σκορποχώρι. Εγώ θα ασχοληθώ και πάλι με τον αγαπημένο μου σαλεπιτζή που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ και μου ανεβάζει το αίμα με τις επιλεκτικές δηλώσεις του. Άλλωστε ο Μάκης μας κατηγορούσε από πέρσι ότι μόνο όποτε χάνει η ομάδα βρίσκουμε αφορμή να τον κράξουμε. Πάλι λοιπόν φταίνε όλοι οι άλλοι, φταίνε οι απείθαρχοι παίκτες, φταίνε οι σαρδέλες, οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, φταίει το σύστημα, φταίνε όλα...
Πότε στο διάολο θα φταίξεις ρε απίθανε μια φορά εσύ; Πότε θα αναλάβεις την ευθύνη γι' αυτό το συνονθύλευμα, αυτό το θίασο που περιοδεύει στην Ελλάδα και μας ντροπιάζει;
Πάλι δεν κάνει το ρόστερ; Ποιός το διαμόρφωσε; Εγώ; Κι αν διαφωνείς τόσο καιρό με τις κινήσεις που γίνονται γιατί δεν αντιδράς, μάλλον, γιατί δε σηκωνόσουν να φύγεις;
Τα ματάκια μας και τα μυαλα μας πονάνε ως εκεί που δεν πάει. Βαρέθηκα ν' ακούω για τον ΠΑΟΚ της γιόμας επί Αναστασιάδη, και τώρα να κάνω την παλαβή ενόψει αυτού του εκτρώματος που ούτε γιόμα δεν μπορεί να κάνει σωστά με αυτον τον προπονητή, τον γεμάτο περγαμηνές...
Φτάνει πια. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Δεκτό το επιχείρημα για τα εισητήρια.
Από τη στιγμή που είχαμε 1900 εισητήρια,σημαίνει πως 1000-1500 βρήκαν τον τρόπο να μπουν στο γήπεδο.Ε,εγώ περίμενα αυτοί να ναι πάνω από 3000 και να χω τους Κομοτηναίους σε καμιά γωνιά να μας κοιτάνε.Αυτό είναι όλο.
Ήμουν gagas
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεκινησει καποιος χωρις εισιτηριο κ να παει σε μια πολη αρκετα μακρυα..
τη στιγμη μαλιστα που ξερει οτι δεν θα βρει εισιτηριο..
θα πανε οι πιο τρελαμενοι..
επισης οι οπαδοι των αλλων δυο ομαδων δεν ηταν περισσοτεροι απο 2500.
εμεις ημασταν τουλαχιστον 3500..

επισης δεν ειναι ευκολο να διωξεις απο το γηπεδο τους τους ντοπιους οπαδους.
εξαλου εκτος απο τα 1500 διαρκειας ο πανθρακικος εχει σχεδον παντα γεματο το γηπεδο του..
« Last Edit: November 08, 2009, 02:06:19 by gagas »

Offline cure

• Αλλαγή
Χαράς ευαγγέλια στους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες! Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη μεικτή κόσμου.

Ο μαιτρ της προπονητικής έστησε λογικά την ομάδα με 9 παίχτες να αμύνονται, έναν να παριστάνει τον σέντερ φορ κι έναν να επιτίθεται. Στο πρώτο ημίχρονο ο μαιτρ κατάφερε να κοιμήσει τους παγκοσμίου κλάσης αντιπάλους και με τη βοήθεια μιας μάγισσας που προσέλαβε πρόσφατα να τους ματιάζει για να πέφτουν.

Έτσι μπήκε το πολυπόθητο γκολ και μετά πολύ σωστά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κρατήσει το χρυσό αυτό γκολ παίζοντας το σύστημα "προφυλάσσω τα οχυρά Ρούπελ". Στο 2ο ημίχρονο ένα ανέλπιστο δώρο του τερματοφύλακα της μεικτής κόσμου έδωσε προβάδισμα 2 γκολ στην ομάδα μας και το θαύμα φαινόταν πιο κοντά από ποτέ.

Η μεικτή κόσμου συνήλθε όπως ήταν φυσικό, άρχισε να σφυροκοπά την εστία μας, αλλά οι αμυντικοί μας με υπαράνθρωπες προσπάθειες και με τη βοήθεια της τύχης βέβαια κατάφεραν να πάρουν μία ιστορική νίκη, βαδίζοντας σταθερά στο δρόμο που χάραξε ο πολυνίκης προπονητής (στη πρέφα) για να γίνει ο ΠΑΟΚ επιτέλους μεγάλη ομάδα.

Ουπς συγγνώμη! Για να ΚΑΝΕΙ τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα ο μαιτρ. Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ παίζει ως μεγάλη ομάδα σε κάθε γήπεδο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεκινησει καποιος χωρις εισιτηριο κ να παει σε μια πολη αρκετα μακρυα..
τη στιγμη μαλιστα που ξερει οτι δεν θα βρει εισιτηριο..
θα πανε οι πιο τρελαμενοι..

φυσικα οταν οι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ στα ερτζιανα της πολης αποτρεπουν τον κοσμο να παει στο γηπεδο χωρις εισητηριο δημιουργωντας και κλιμα για πιθανη τιμωρια της ομαδας εν'οψει ερπετου...

για τον κοσμο και το ποσοι ημασταν σε σχεση ειδικα με τους συμπολιτες ενταξει...
απλα ο λαος ηταν και κομοτηνη και μαρουσι. αυτο μονο. και η κερκιδα ηταν ανταξια της ομαδας.