Author Topic: πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1-2 Σαββάτο 7/11/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ Β'ΕΘΝΙΚΗ Κ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **

οι αλλαγες δεν βοηθησαν

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

o Παπαζογλου βοηθησε.........κερδισε  ολες τις μονομαχιες
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απαράδεκτη εμφάνιση. Τίποτε άλλο.
Περιμένουμε όλη τη βδομάδα για να δούμε αυτό το πράγμα ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gagas

• Αλλαγή
συμφωνω οτι ο παπαζογλου βοηθησε,οπως συμφωνω κ με τη λογικη τις αλλαγης συνυπολογισουμε κ τις λυσεις στον παγκο..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τα είχε με τους παίκτες του και, κυρίως, με την αντίδρασή τους, μετά το δεύτερο γκολ.
«Είναι αδιανόητο να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο», είπε και πρόσθεσε: «Καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και η συνέχεια ήταν απαράδεκτη. Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Για να γίνουμε μεγάλη ομάδα, κάποιοι πρέπει να καταλάβουν, το σημαίνει πραγματικά ποδόσφαιρο».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=6017602

Φανερά εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε:
«Η νίκη μας ήρθε με πολύ τύχη. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανθρακικού ήταν καλύτερη. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του δεύτερου γκολ. Σε ένα παιχνίδι που δεν είχαμε σωστή οργάνωση και όταν δεν έχεις σωστή οργάνωση, δεν έχεις ούτε καλή άμυνα, ούτε τίποτα. Αν θέλουμε να είμαστε μία μεγάλη ομάδα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε ματς με αυτό που χρειάζεται. Ο Πανθρακικός κατάφερε να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε στο ποδόσφαιρο. Άλλες φορές ήμασταν εμείς καλύτεροι και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Σήμερα συνέβη το αντίθετο. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί αλλά πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα όταν πιστεύουμε ότι δεν αγωνιζόμαστε σε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά απλά σε ένα παιχνίδι που υπάρχει μία μπάλα».

http://www.metrosport.gr/archives/35130
« Last Edit: November 07, 2009, 22:32:19 by grmakis4 »
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απλά τραγική εμφάνιση........ίσως η χειρότερη τα τελευταία 2 χρόνια. Η ομάδα σέρνεται από την αρχή φέτος και ας μην παραμυθιαζόμαστε από βαθμούς κ βαθμολογίες..... Σήμερα στο τσακ το γλυτώσαμε το έμφραγμα......Συνέλθετε όλοι.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline petrov

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΑΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ!!!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Απλά τραγική εμφάνιση........ίσως η χειρότερη τα τελευταία 2 χρόνια. Η ομάδα σέρνεται από την αρχή φέτος και ας μην παραμυθιαζόμαστε από βαθμούς κ βαθμολογίες..... Σήμερα στο τσακ το γλυτώσαμε το έμφραγμα......Συνέλθετε όλοι.

100%
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

rounos

• Guest
Κακη εμφανιση,κραταμε τους 3 βαθμους.Κοιταω ψηλα,η διαφορα με τους πουστηδες μειωνεται,ασχετως εμφανισης ειλικρινα πλεον,μονο αυτο με απασχολει,οι ρομπες να νιωθουν την ανασα του ΠΑΟΚ.Για τον λαο τι να πουμε,χιλιοειπωμενα,μονο καλη επιστροφη στα ΑΔΕΡΦΙΑ και ραντεβου στο επομενο παρτυ....

Offline dave

• Αλλαγή
μπραβο στο λαο, οσοι πηγαν ας μας πουνε λιγα περισσοτερα...

για το ματς τπτ προς το παρον...δεν εχω ηρεμησει ακομα...

σταθηκαμε τυχεροι που μειωσαμε τη διαφορα σε αυτη την αγωνιστικη

δε ξερω αν μπορει να βελτιωθει οσο χρειαζεται αυτη η ομαδα...ελπιζω ακομα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Μεσα ειμουν......καταπληκτικοι ολοι στην κερκιδα στα πρωτα λεπτα.....ΦΟΒΕΡΟΙ ΑΠΛΑ....μετα επεσε λιγο ο παλμος....και στο δευτερο ημιχρονο απλα καρδιοχτυπουσαμε.....

Ητανε πραγματικα η χειροτερη εμφανιση απο περσι εως τωρα.....

Αυτο παντως που μου αρεσε και με ξενισε οταν ακουσα στα ραδια να κραζουν με ασχημα σχολια, ειναι οτι ενιωθα μια συσπειρωση και αγαπη για την ομαδα χωρις αρνητικα σχολια οπως ακους στην Τουμπα......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Mαύρο χάλι. Θετικό οι 3 βαθμοί.
Μετά με το 2-0 περιμένεις να δεις φάσεις καλή μπαλίτσα χωρίς άγχος ΑΛΛΑ αντί αυτού η πίεση μας πήγε στο 20.
Τι φταίει;

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
   Έλα δυο δακρυγόνα στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής έτσι για το καλό!
   Παίδες η ομάδα σήμερα ήταν πολύ κακή και κυρίως από άποψη ψυχολογίας. Βέβαια παίζει ένα κάποιο ρόλο η συγκυρία του ότι αμέσως αφού δε σου δίνει πέναλτι (και κόκκινη στο Ρόκα) για το εκτός φάσης χτύπημα στο Μούσλι τρως γκολ από το πουθενά, αλλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν για το γεγονός ότι μας παίξανε μονότερμα για πάνω από 25'.
   Ατομικά για ορισμένους, θα ήθελα να πω ότι ο Τσιρίλο τα πάει καλά ως εξτρέμ αλλά με την άμυνα έχει ένα προβληματάκι, ο Κρέσιτς προσωπικά μου αρέσει αλλά πρέπει να είναι πιο σίγουρος στις ενέργειές του. Ο Μούσλι πάλεψε πάρα πολύ αλλά ήταν απελπιστικά μόνος και δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου με τρόπο διαφορετικό της γιόμας.
   Τώρα για το διαιτητή τι να πω... ο τύπος ήταν όργιο! Ήταν ολοφάνερη η προσπάθειά του να πετσοκόψει τον ΠΑΟΚ με άπειρα φάουλ που δεν έδωσε, ανοχή στο αντιαθλητικό παιχνίδι των τυπικά γηπεδούχων και με δύο μέτρα και σταθμά στις κίτρινες κάρτες. Αει και γαμήσου μαλάκα στην τελική.
   Εύχομαι η πουτάνα η ομάδα της Κομοτηνής που ατιμάζει την πόλη με την παρουσία της να ψοφήσει και να επιστρέψει από'κει που'ρθε και ακόμα πιο κάτω. Δεν τους αξίζει τίποτα τους κομπλεξάρες και τσάτσους του ΠΟΚ, ένα απλό τίποτα, είστε γελοίοι. Όταν ο λαός του ΠΑΟΚ έρχεται στην πόλη σου ΡΕ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τουμπεκί, να αφήσεις το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να μπει μέσα και ΑΝ περισσέψει χώρος, θα κάτσεις και συ. Όχι τους κομπλεξισμούς που ακόμη μια φορά επιδείξατε αν και ξέρατε ότι στο τέλος θα μπούμε όλοι, με εισιτήρια ή χωρίς.
   Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, θα πω απλά μπράβο που έδωσε στην πόλη ένα υπέροχο ασπρόμαυρο χρώμα (που της λείπει) για πολλές ώρες και με άψογη συμπεριφορά. Χαλάλι ο πυρετός που είχα από χθες και τον τίναξα στα ύψη, για σένα ΠΑΟΚάρα μου...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline dave

• Αλλαγή
ποσο κοσμο ειχαμε κ σε ποια σημεια του γηπεδου εκτος απο το πεταλο?

Offline maria-mtb

• Βασικός
dave εγω με τα νουμερα δεν τα παω καλα. ηταν πηχτρα το πεταλο,ακομη πιο πηχτρα σχεδον ολη η θυρα απεναντι απο τα επισημα, το 1/4 απο τα επισημα κ καμια 50-100 ατομα στο αλλο πεταλο. οσο για την κερκιδα ηταν κακιστη.θα θελα να γραψω ομορφα κ ψυχραιμα κ τη γνωμη μου για τις γυναικες σημερα,αλλα βαριεμαι τωρα κ γραφω απο κινητο.

giannis80

• Guest
Eμφάνιση ντροπής.Μερικοί παίκτες είναι φανερό πλέον οτι απλά δεν κάνουν τίποτα,τον λόγο δεν το ξέρω.Υπέυθυνοι για μένα είναι όλοι, προπονητής και παίκτες.Βλέπεις αυτήν την εικόνα από το '65.Τι κάνεις για να την αλλάξεις?Τεσπα, αν είναι να γκρινιάζουμε πάλι για τον προπονητή, δεν έχει νόημα.'Έτσι κι αλλιώς οι αποφάσεις έχουν παρθεί.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Πολυ κακος ο Φωτακης ρε παιδια. πολυ λιγος... Εκει που σουταρε απο κεντρο ενω ο Μουσλι εβγαινε μονος με τρελανε. Ο Βερον θα ειχε βγαλει καθετη σιγουρα... Κριμα.

Συνεχιζουμε...

Δε θα έλεγα πως είναι λίγος, αλλά συμφωνώ στα υπόλοιπα. Νομίζω είναι δευτερη φορά που κάνει ακριβώς το ίδιο λάθος. Και με το βάζελο δεν ήταν στο 45 περίπου που προτιμά το δύσκολο σουτ αντί να στρώσει στο ξεμαρκάριστο βιερίνια?
---

1) Γενικά για το παιχνίδι, ήταν μια πολύ ασχημη εμφάνιση. Κακό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δευτερο ημίχρονο, και κινδυνέψαμε να χάσουμε βαθμούς απο μια ομάδα που έχει καταδικαστεί με υποβιβασμό απο τη 3η κιόλας αγωνιστική.
Πρέπει να σοβαρευτούμε γιατί δε θα έχουμε καθε κυριακή μπροστά μας πανθρακικούς που δε μπορούν να σπρώξουν τη μπαλα στο τερμα. Επιγόντως πρεπει να σοβαρευτούμε!!!
Αυτό το ηλεκτροσόκ φωνάζει μηνες τώρα οτι πρεπει να γίνει.....

2) τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε, αντε να δουμε...

GeorgT

• Guest
Μονο εγω ειδα οτι η ομαδα μπήκε πολυ δυνατά το πρώτο 20 λεπτο (στο περίπου)!! Έδειξε κάποιους αυτοματισμούς κ εκει που ξεκινήσαμε να πέφτουμε μας έκατσε το γκολ απο τύχη!

Καλα για το Β΄ δεν συζητάω, μονο διωξίματα χωρίς αύριο (έλλειπε ο Κοντρερας να ξεκινήσει πιο ορθά μια επίθεση)

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
@ όλους τους παίχτες.

πάρτε το mats πολύ σοβαρά. παίξτε όπως πρέπει να πεζής με κάθε αντίπαλο, λες και έχετε κοινούς στόχους.

το περίμενα κάπως έτσι.

ευτυχώς πήραμε τους 3 βαθμούς

πιστεύω δικαιολογημένος ο santos στην δήλωση.

αν είναι δυνατόν. όλη την εβδομάδα τους το έλεγε. εγώ πάντως δεν ξεχωρίζω κανέναν
PAOK PANO APO OLLA

northeagle_4

• Guest
Ειδα μονο τα τελευταια 30 απαραδεκτα λεπτα,πριν μου ειπαν οτι τουλαχιστον ειχαμε τον ελεγχο και δεν απειλουμασταν.
  Απο τετοια ματς κρατας μονο τους πολυτιμους βαθμους και εχεις την ελπιδα να ξυπνησουν.Μειωσαμε την αποσταση και εχουμε αλλα 21 ματς.Συνεχιζουμε.
  Η διαφορα μπορει να καλυφτει αν ειμαστε επιτελους οπως πρεπει.Το λεω 4 ματς συνεχομενο αυτο οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν τελειωσε,καμια χρονια δεν χαθηκε.Ξυπνηστε επιτελους.