Author Topic: πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1-2 Σαββάτο 7/11/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5613 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/254583.html

σύμφωνα με το δημοσιεύμα αυτό κατεβαίνουμε χωρίς Ιβιτς.το πως θα αγωνιστούμε μάλλον θα το έχει σχεδιάσει μέσα στο μυαλό του ο σάντος αλλά
η απορία μου όμως είναι άλλη, γαμώ την πουτάνα μου μέσα, αυτοί  οι αυτοαποκαλούμενοι ρεπόρτερς για τι στον πούτσο πληρώνονται? όλη την εβδομάδα δε βρέθηκε κάποιος να αναφέρει οτι υπάρχει αυτή η πιθανότητα? Τι σκατα είναι η δουλεία τους, δηλαδή πως το ενοούν οτι καλύπτουν τα αγωνιστηκά θέματα της ομάδας? πόσο άχρηστοι είναι δηλαδή?

mpougatsas

• Guest

0-1 με γκολ μουσλι οπως περυσι..παιξτε το στοιχημα θα βγει παιδες

εγώ με τον ΠΑΟΚ, το μίνιμουμ που θα θελα παίζω, και πιο πολύ για βουντού το κάνω παρά για να έρθει..   Γι αύριο 0-2 το θέλω και αυτό θα παίξω

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/254583.html

σύμφωνα με το δημοσιεύμα αυτό κατεβαίνουμε χωρίς Ιβιτς.το πως θα αγωνιστούμε μάλλον θα το έχει σχεδιάσει μέσα στο μυαλό του ο σάντος αλλά
η απορία μου όμως είναι άλλη, γαμώ την πουτάνα μου μέσα, αυτοί  οι αυτοαποκαλούμενοι ρεπόρτερς για τι στον πούτσο πληρώνονται? όλη την εβδομάδα δε βρέθηκε κάποιος να αναφέρει οτι υπάρχει αυτή η πιθανότητα? Τι σκατα είναι η δουλεία τους, δηλαδή πως το ενοούν οτι καλύπτουν τα αγωνιστηκά θέματα της ομάδας? πόσο άχρηστοι είναι δηλαδή?

καλύτερα έτσι, όσο πιο μακρυά μένουν οι δημοσιογράφοι απ την ομάδα, τόσο το καλύτερο.. άσε που μπορεί να ταν και κόλπο του santos το να διαρεύσει αυτή η είδηση τελευταία μέρα και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι προπονήσεις των ομάδων ;)
« Last Edit: November 06, 2009, 15:46:15 by mpougatsas »

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ Κ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ.-

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
άλλα 600 εισιτήρια θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
έτσι είπε ο κ. Μηλιωρίδης

mpougatsas

• Guest
600 ε? κακώς τα πήραμε.. έπρεπε να τους λέγαμε να τα βάλουν στον κώλο τους
που την ψιλιάστηκαν οι λακαμάδες οτι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ δεν θα φάει πρόλογο απ τις σκουλικοτακτικές τους και θα ναι εκεί, και κοιτανε να το εκμεταλευτούνε κι όλας

fatal_invasion

• Guest
+oo

και άλλη φορά σε τέτοια κωλογήπεδα να μη σώσουμε και πάρουμε ούτε ένα εισιτήριο.Να γλιτώνουμε και τα πρόστιμα.Λέρες.

Offline diegito4

• Αλλαγή
εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι όποιον ρωτάω,κανείς δεν έχει εισητήριο και όλοι ξεκινάνε αύριο..

jmjyiannis

• Guest
αυριο θα σκοράρει ο Μούσλι. Το λέω είτε γιατί το πιστεύω είτε γιατί ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΑ!

stelukos

• Guest
εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι όποιον ρωτάω,κανείς δεν έχει εισητήριο και όλοι ξεκινάνε αύριο..

εγώ εχω  :P αλλά και εγω ξερω κοσμο που παει χωρις

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *

Προφανως καπου μπερδευεσαι κ. diegito....Δεν νομιζω ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ να ταξιδεψει αυριο χωρις εισιτηρια :PΠοτε δεν εχουμε κανει κατι τετοιο και βεβαια ουτε αυριο θα γινει 8),αλλα ουτε και στο μελλον!!   ;)
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Αυτό που λέει το "μετροσπορτ" για αλλα 1700 "εισιτhτρια" ισχύει?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Κι εγώ χωρίς εισιτήριο ξεκινάω αύριο. Αν το είχαν το εισιτήριο 15 ευρώπουλα θα αγόραζα, αλλά 25 ευρώ στο σαββάκης σπορτς αρίνα να δώ ματς με εσπερινό μαζί ή κανά τρισάγιο από την εκκλησία δίπλα στο γήπεδο με τίποτα. Είχα πάει και πέρσι κούτρα, για να δούμε φέτος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Πόση ώρα είναι η κομοτηνή τώρα με την εγνατία από θεσ/νίκη ?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline TomTod

• Αποστολή
  • **

Ούτε 2 ώρες

MetroStar

• Guest
Σοβαρά? Δεν είναι γύρω στις δυόμιση?

GeorgT

• Guest
οτι κ να κανουμε αυριο δεν παιζει να τιμωρηθούμε γιατι απλα κ ωραια ο γάβρος τα έσπασε στο περιστέρι κ βγηκε λουκούμι με 100χιλ!!!

Χαζοί ειναι να εχουν κεκλεισμένων με το βαζελο κ να χάσουν τα έσοδα!

Offline TomTod

• Αποστολή
  • **
Σοβαρά? Δεν είναι γύρω στις δυόμιση?

Θεσσαλονίκη - Αλεξ/πόλη είναι περίπου 2 ώρες και ένα τέταρτο, Αλεξ/πόλη - Κομοτηνή είναι 20 λέπτα με 150/160 χιλιόμετρα την ώρα.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
έλα μη το ψάχνετε πολύ, είναι 2 ώρες και 45' με λεωφορείο και κανα 2ωρο με αμάξι, προσοχή στο δρόμο αδέρφια όσοι έρθετε από τα μέρη μας
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline TomTod

• Αποστολή
  • **
Όντως προσοχή, γιατί αύριο θα έχει καταιγίδες στα μέρη μας

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=40

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5

Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή είναι το πολύ 2 ώρες και 30 λεπτά, με μέσο όρο ταχύτητας 130 χιλ/ώρα.

Πέρυσι που έμενα κομοτηνή και πήγαινα τούμπα τόσο το έκανα. 2 ώρες είναι μέχρι Ξάνθη εκτός και αν πηγαίνεις γαμιώντας με 180.