Παγκοσμίως, γίνονται προσπάθειες για να γεμίζουν τα γήπεδα, με διάφορους τρόπους αυτές οι προσπάθειες.Στο...Μοκαντίσου της ευρώπης, εκτός 2 ομάδων (ΠΑΟΚ και γαύρος) στα εντός τους παιχνίδια, καμία άλλη ομάδα δεν γεμίζει το γήπεδο παρα μόνον όταν αρις,αεκ και παο παίζουν ντέρμπι. Οι μοναδικοί που μπορούν να γεμίσουν γήπεδο όταν παίζουν εκτός είμαστε εμείς, είτε είναι τρίπολη είτε σερρες.Έρχονται λοιπόν οι ιθύνοντες κάποιου...πανθρακικού, προφανώς σε συνεννόηση με τους υπέυθυνους της διοργανώτριας να αποτρέψουν το σολντ αουτ στο γηπεδάκι μιας πόλης η οποία το μόνο που έχει να προσφέρει σε έναν επισκέπτη είναι...φοιτήτριες.Προφανώς, και η διοίκηση-είλωτας του ποκ- της ομαδίτσας και η διοργανώτρια, έχουν τεράστια έσοδα γενικότερα και δεν τους νοιάζει να τσεπώσουν 200-250 χιλ. από έναν και μόνο αγώνα.Η' μπορεί και να συμβαίνει και κάτι άλλο. Να μην θελουν περισσότερους από 1900 οπαδούς του μεγαλύτερου σωματείου από τη λάρισα ως τα ρύζια γιατί δεν γουστάρουν την εξέλιξη αυτής της ομάδας, ίσως δεχόμενοι εντολές και από αλλού.Αλλά αυτή η δεύτερη άποψη είναι λίγο τραβηγμένη γιατί ως γνωστόν είμαστε κομπλεξικοί,μίζεροι και βλέπουμε παντού φαντάσματα που κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ.
υ.γ. Είτε βρω είτε δεν βρω πάντως, εγώ έχω κανονίσει ήδη να πάω και θα προσπαθήσω να μπω είτε έχω είτε δεν έχω εισητήριο.Έτσι κι αλλιώς, το έχω ξανακάνει.Και δεν το λέω για να το παίξω μάγκας, απλα η απόφαση αυτή των κομοτηναίων δεν νομίζω να αποτρέψει κόσμο να πάει.