Author Topic: ΠΑΟΚ - ξάνθη 1-0 Σάββατο 31/10/09 ώρα 16.45 ΣΚΑΪ  (Read 3084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

senag2

• Guest
Άντε στη ΄Β Εθνική γαμώ το χωριό σας με 11 παίκτες έξω απο την περιοχή για 80΄ λεπτά καρκίνο έβγαλα.

ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ 90 ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗ.

ΠΟΥΤΣΑ ΒΛΑΧΟΙ.

Offline agraf

• Αλλαγή
Κάτι πρέπει να γίνει το Ιανουάριο.

Δεν θέλω να κάνω τον προπονητή αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουμε την πρώτη σοβαρή ευκαιρία στο 60. Θέλουμε ένα βαρβάτο 10αρι και ένα σέντερ φορ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΚΕΡΚΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και ωραία εμφάνιση στο Α' αν και ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΥΚΑΡΙΑ!
δε γαμείς...περίμενα κάτι άλλο αλλά το σακούλι γεμίζει και είσαι 3ος τώρα...

κρίμα που ΔΕ ΓΑΜΗΣΑΜΕ με 3-0 το χωριό του Μαντζουράκη που κατέβηκε με 29 παίκτες άμυνα...
κάτι πρέπει να κάνουμε δεν είναι επίπεδο ποδοσφαίρου αυτό που παίζουμε

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ!

πως το πάθος του ΙΒΙΤΣ μπορεί να το μεταδόσει και στους υπόλοιπους?

senag2

• Guest
Ρε παιδια τι λέτε να πούμε η Barcelona να ήμασταν γκόλ έτσι όπως τους έστησε ο γαμορουμάνος δύσκολα.

Εναν αγιασμό ακόμα ρε παιδια στο τέλος θα τραυματιστεί και ο Σάντος (σκαλώνει το σκατί μπουφαν στον μπάγκο, πέφτει και σπάει το χέρι του.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D )

Offline blue_eyes

• Βασικός
μετρια εμφανιση παλι απο την ομαδα, ευτυχως τους γκαντεμιασε ο σπικερ και το φαγανε στις καθυστερησεις

η ξανθη αν και εκανε ευκαιρεις στο 2ο δεν την αξιζε την νικη οπως και καθε ομαδα για μενα που παιζει τοσο αμυνα..επαθε αυτο που της αξιζε

απο τους παικτες μας  αξιοσημειωτα:
ο τραυματισμος του πολυ καλου βιερινια
ο εκ νεου τραυματισμος χαλκια
ο κρεσιτς που κρατησε το 0 (δεν εκανε την σπουδαια επεμβαση, πιο πολυ δεν πλασαραν οι ξανθιωτες σωστα)
ιβιτς εσωσε την τραγικη του εμφανιση με το γκολ
ο γκαρσια που στο 1ο ημιχρονο ηταν ο κορυφαιος του γηπεδου μοιραζοντας παιχνιδι και κοβωντας ενω στο 2ο επεσε πολυ, δεν βοηθησε ενω ελειπε και στις 3 φασεις της ξανθης
σναουτσερ απλα λιγος
σορλεν κακος και παλι
κουτσια αρνητικος
μουσλι βοηθησε πολυ
παπαζογλου καλυτερος παιχνιδι με παιχνιδι αλλα λιγος οταν επρεπε
οι υπολοιποι μετρια εμφανιση

γενικα για μια ακομη φορα το παιχνιδι του ΠΑΟΚ ηταν να το γραφεις σε DVD και να το παιζεις στο fast forward αργοτερα για να το δεις και να μην τραβας τα μαλλια σου..

σκουπα βρυζα..σκουπα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εμένα με προβλημάτισαν περισσότερο οι μεγάλες ευκαιρίες που έκανε η Ξάνθη και όχι η επιθετική μας ανυπαρξία. Κι αυτό γιατί θεωρώ δεδομένο τον ερχομό ενός επιθετικού το Γενάρη.
Χάρηκα με το χρονικό σημείο που το βάλαμε το γκολάκι, στο 90' ρε πούστη Ματζουράκη, γαμώ το αντιποδόσφαιρο που παίζεις !

Μπράβο για τη νίκη και για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο πρέπει να προβληματίσει παίκτες και προπονητή
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ιβιτς εσωσε την τραγικη του εμφανιση με το γκολ

blue_eyes...αυτό ρε φίλε λέγεται εμπάθεια!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
μια από τα ίδια, ανακούφιση μεν το γκολ στο 90, αλλά δυστυχώς με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού πολύ συντομα θα έρεθι η γκελα μεσα στην Τούμπα.
συμπεράσματα απο το παιχνίδι
1) Στο πρωτο ημιχρονο, είχαμε κατοχη, πρεσάραμε καλά, βγαίναμε γρήγορα στην επίθεση, δεν δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Όλα αυτά οφείλονται απλούστατα στον άρχοντα του κέντρου Παμπλο Γκαρσία. Όμως στο β κουράστηκε γρήγορα και μαζί χάσαμε και όλα αυτά τα θετικά
2)Ο Παπάζογλου νομίζω ήταν πολύ καλός η τουλάχιστον καλύτερος από πριν
3)Ο Κουτσιανικούλης παραμένει μια προσθήκη για το μέλλον και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί λύση για το σήμερα
4)Ο τραυματισμός του Χαλκιά μπορούσε να αποφευχθεί αν δεν υπήρχε ο συντηρητισμός και η ατολμία του Σάντος. Φέτος έχεις καλό δεύτερο τερματοφύλακα και πρέπει να τον εμπιστεύεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις που ο Χαλκιάς δεν είναι 100% έτοιμος. Αν δε γινόταν αυτή η αλλαγη θα μπορούσε να αλλάξει τον εμφανώς κουρασμένο Γκαρσία με το Βιτόλο και να κρατούσε ετσι το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Ευτυχώς δε μας βγήκε σε κακό
5)Είτε μας αρέσει είτε οχι ο Ιβιτς είναι απαραίτητος. Είναι χαφ που σκοράρει και αυτό ειναι πολύ σημαντικο στο σύστημα με ένα επιθετικό το οποίο παίζουμε. Επίσης περιμένω ένα ευχαριστω σε αυτόν τον παίχτη τουλάχιστον για σήμερα ο οποίος με σπασμένη μυτη σηκώνεται και καρφωνει το γκολ και στη συνέχεια ξαναματώνει.
6)Πρέπει να μελετηθει το φαινόμενο με το καφέ σακάκι. Αν και αθεραπευτα ορθολογιστής είμαι πλέον σίγουρος οτι κάτι μεταφυσικό συμβαίνει με αυτό.

Offline blue_eyes

• Βασικός
γιατι ρε παιδια ηταν καλος; ηταν το δεκαρι της ομαδος σημερα και τι εκανε; ηταν εμφανιση παικτη του ΠΑΟΚ αυτη να σε ικανοποιει;

το εγραψα και στο τοπικ του οτι μπορει παιζει το παληκαρι αλλα δεν ειναι αρκετο..γερο συμφωνω σε ολα, οταν σε αλλα ματς τον εβγαζε πηγαιναμε χειροτερα αλλα εγω τον βρηκα και παλι λιγο

Offline agraf

• Αλλαγή
Εμένα με προβλημάτισαν περισσότερο οι μεγάλες ευκαιρίες που έκανε η Ξάνθη και όχι η επιθετική μας ανυπαρξία. Κι αυτό γιατί θεωρώ δεδομένο τον ερχομό ενός επιθετικού το Γενάρη.

WildShark, πιστεύω προτεραιότητα είναι το 10αρι και μετά ο επιθετικός.Με Μούσλι, Πα΄παζογλου και Φιλομένο και Βιερίνια στα πλάγιο κάτι παέι κι έρχεται. Το χαός είναι στο δημιουργικό κέντρο. Φωτάκης, Σορλέν, Ίβιτς, Κούτσια είναι το πολύ για πάγκο.

Άν βρούμε κανά κελεπούρι τύπου Μαγκντί Τολμπά, Σικαμπάλα, Φαν Ρόι κλπ θα ανέβει όλη η ομάδα.

apostolos

• Guest
Τραγικός ο Ίβιτς? Φίλε blue νομιζα οτι έβλεπες μπαλίτσα, ο άνθρωπος είναι από τους λίγους που είδα εγώ εκεί μέσα να παίζει ποδόσφαιρο. Το οτι το σώμα δεν μπορεί και ότι είναι αργός και δεν στρίβει πια, δεν σημαίνει οτι έιναι τραγικός. Ο μόνος που σκέφτεται πριν πασάρει, που κινείται χωρίς την μπάλλα και που πατάει περιοχή. Άμα ήταν ο Ίβιτς τραγικός σήμερα, ο Σορλέν δηλαδή τι ήτανε? Ο Φωτάκης? Να τα λέμε όπως είναι, ο Ίβιτς σε αυτό το ματς που είδα εγώ, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας απλά πράγματα... Το ότι όλη η ομάδα δεν παίζει καλά είναι άλλο θέμα, αλλά μέσα σε αυτό το πράγμα είναι ο μόνος που παίζει ποδόσφαιρο...

makptol

• Guest
GOOOOOOOOOOOOOOOOOΑLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ......
ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ...................................
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 95 ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ
ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ......................

Offline blue_eyes

• Βασικός
Τραγικός ο Ίβιτς? Φίλε blue νομιζα οτι έβλεπες μπαλίτσα, ο άνθρωπος είναι από τους λίγους που είδα εγώ εκεί μέσα να παίζει ποδόσφαιρο. Το οτι το σώμα δεν μπορεί και ότι είναι αργός και δεν στρίβει πια, δεν σημαίνει οτι έιναι τραγικός. Ο μόνος που σκέφτεται πριν πασάρει, που κινείται χωρίς την μπάλλα και που πατάει περιοχή. Άμα ήταν ο Ίβιτς τραγικός σήμερα, ο Σορλέν δηλαδή τι ήτανε? Ο Φωτάκης? Να τα λέμε όπως είναι, ο Ίβιτς σε αυτό το ματς που είδα εγώ, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας απλά πράγματα... Το ότι όλη η ομάδα δεν παίζει καλά είναι άλλο θέμα, αλλά μέσα σε αυτό το πράγμα είναι ο μόνος που παίζει ποδόσφαιρο...
apostole δεν διαφωνω και για τους αλλους απλα εγω απο το δεκαρι της ομαδος μου εχω καποιες απαιτησεις..ισως το τραγικος να ηταν υπερβολικο αλλα οταν για 90 λεπτα δεν εκανε κατι ουσιαστικο στο παιχνιδι τι να πω και εγω, ενα γκολ δεν μετριαζει την εμφανιση του

giannis80

• Guest
Ο κλασσικός φλύαρος είτε με τον Γκλεν είτε με τον Ηλία και τον Ιμπραιμα είτε με τον....Μιλίτο στο μέλον ΠΑΟΚ, χωρίς ευκαιρίες, με απλά πράματα του ποδοσφαίρου που δεν γίνονται (Κούτσια, ντρίμπλα στον τερματοφύλακα και πλασέ με το δεξί, είναι πολύ απλό το ποδόσφαιρο, μην το κάνετε αστροφυσική), με πράματα που γκρινιάζει ο κόσμος να γίνουν, δεν γίνονται εξ αρχής και αν γίνουν τελικά δικαιώνεται ο κόσμος (2 φορ μες στην ΤΟΥΜΠΑ, 3 φάσεις για γκολ σε 10'), τραγικός ο σορλέν, μια από τα ίδια ο φωτάκης (προστιματάκι που σε περιμένει), εκνευριστικός σε πολλούς ο ίβιτς σε μερικές φάσεις αλλά πάντα μες στην περιοχή όταν κυνηγάμε το γκολ και πολλές φορές δίνει λύσεις, μωρός ο Τσιρίλο, καλός ο λίνο, σταθερά τεράστιος ο τεράστιος, τα ίδια λάθη ο κουτσιανικόλης (του λέει κανείς τι φτιάχνει λάθος να το διορθώσει?), ακόμα υπάρχει απορία σε τι χρειαζόταν ο θεατής χαλκιάς σε ένα ματς που εκ των προτέρων ήξερες πως θα παίξει η ξάνθη χαραμίζοντας έτσι μια αλλαγή.Αν με όλα αυτά ακούγομαι γκρινιάρης ΠΑΟΚΤΣΗΣ, στα παπάρια μου.

JamaicaN

• Guest
Κούτσια, ντρίμπλα στον τερματοφύλακα και πλασέ με το δεξί, είναι πολύ απλό το ποδόσφαιρο, μην το κάνετε αστροφυσική

Συμφωνω οτι ετσι επρεπε να γινει, αλλα αυτο που λες ειναι το συνθετο..Το απλο ειναι να πλασαρεις κατευθειαν....Μην παραλογιζομαστε

apostolos

• Guest
apostole δεν διαφωνω και για τους αλλους απλα εγω απο το δεκαρι της ομαδος μου εχω καποιες απαιτησεις..ισως το τραγικος να ηταν υπερβολικο αλλα οταν για 90 λεπτα δεν εκανε κατι ουσιαστικο στο παιχνιδι τι να πω και εγω, ενα γκολ δεν μετριαζει την εμφανιση του

Έλα ρε όσες φορές πατήσαμε στην περιοχή με την μπάλλα στο έδαφος και όχι απο γιόμα ήταν του Ίβιτς υπόθεση. Η ευκαιρία του Παπάζογλου φαση Ίβιτς είναι και δύσκολη κιόλας. Εννοείται οτι γενικά υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά σε μια κατάσταση όπως είναι αυτός ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν μπορεί να ζητάμε μόνο από τον Ίβιτς να είναι ο Ζιντάν, σχετικά είναι όλα...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
γενικα συμφωνω με την προσεγγιση του blue eyes για το παιχνιδι απλα θα προσθεσω οτι σημερα ειχαμε την κωλοφαρδια που ειχαν πολλες φορες οι γαυρο βαζελοι και εμεις λεγαμε "παλι αυτοι ρε πουστη , εμεις γιατι ποτε?"
ε ναι λοιπον μαγκες, οταν οι αλλοι χανουν τα αχαστα κ εσυ βαζει γκολ στο 92 ενω σερνεσαι εισαι κωλοφαρδος
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Ολα τα λεφτα η τρομαγμενη φατσα του σεκιουριτα οταν τον σπρωχνει ο Ιβιτς για να παει στιν 4α..

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK_Ksanthi/254028.html

ΥΓ. Παρε τα αρχιδια μου βλακα Ματζουρακη...ασβεστη!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Συμφωνω με τον giannhs80.Εχω παθει πλακα με τον συντηρητισμο του σαντος. Καλα ειναι δυνατον να φαγωθει να γυρισει ο Χαλκιας στον αγωνα με την ξανθη για να μην ρισκαρει την συμμετοχη του Κρεσιτς??? Οταν παιξαμε με δυο επιθετικους εστω για 15 λεπτα ειμασταν σαφως πιο κοντα στο γκολ.Ο Σορλεν εκτος τοπου και χρονου.Ο Φωτακης αλλου για αλλου.Τσιριλο για γελια.
Αν θελει ο Ζησης το κυπελλο πριν τον αγωνα στον τελικο με τον βαζελο πρεπει να τον διωξει.Μεχρι τοτε αν θελει ας τον κρατησει ετσι κιαλλιως στα ντερμπυ τι 14 αγωνες χωρις νικη τι 17. Στο τελικο ομως η νικη κανει την διαφορα και το κυπελλο το θελουμε ολοι σαν τρελοι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gagas

• Αλλαγή
την τεταρτη δεν ημουν ευχαριστημενος αλλα σημερα ειμαι..

στο δευτερο λεπτο δεν αφηνει ο εποπτης τον παπαζογλου να σκοραρει βγαζοντας σε θεση οφσαιντ τον ιβιτς.
κανεις το 1-0 κ η ξανθουλα ανοιγει τα ποδαρακια της.

ο φωτακης αργει χαρακτηριστικα ή να σουταρει ή να δωσει πασα στον βιερινια λιγο αργοτερα ενω ειναι κ οι δυο τους 5 μετρα μπροστα απο τους αμυντικους με αποτελεσμα να τους προλαβει ενας ξανθιωτης.

ο βιερινια χανει δυο φορες το κοντρολ στο παρα μισο..

ο κουτσιανικουλης χανει κ παλι τετ α τετ.

ο παπαζογλου ισως μπορουσε να το βαλει λιγο νωριτερα..

κ δυο καθετες για να βγαλουν τετ α τετ  φωτακη παπαζογλου ειναι πολυ δυνατες χωρις λογο
καθως ο πασερ δεν ειχε πιεση απο ξανθιωτη..

κτλ κτλ κ αλλα που ισως δεν θυμαμαι..σε μια ομαδα με 10 παικτες(κ οχι τπτ τυχαιους) μεσα στην περιοχη κ εναν εξω απο αυτην..οποιος περιμενε καλυτερο ποδοσφαιρο με μπετον αρμε τους αντιπαλους μαλλον δεν ξερει απο ποδοσφαιρο..δικαιολογημενα ισως να περιμενε καλυτερες πασες,σεντρες,τελικες προσπαθειες.αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχει προβλημα η ομαδικοι λειτουργια της ομαδας..αλλα αποτελουν προσωπικα λαη παικτων..

αρκετοι αυτοματισμοι ειδικα στα ακρα τη στιγμη που οι σναουτσερ,σορλεν, κουτσιανικουλης δεν ηταν καλοι..
ιβιτς,λινο,παμπλο συνεργαστηκαν αρκετες φορες καλα..

κατα τη γνωμη μου η ομαδα χρειαζεται εναν ακομη βιερινια..κ εκει ποναμε..ισως ο σερτζιο σημερα θα βοηθουσε πολυ..
ουτε  δεκαρια ουτε τπτ δεν χρειαζομαστε αν υποθεσουμε πλεον οτι ο ιβιτς πλασαρετε πιο κοντα στον επιθετικο κ ο φιλομενο ειναι επισης καλος σε αυτην την θεση...κ επιθετικο εαν δειξει ο ζλαταν οτι δεν μπορει..αλλα πρεπει να περιμενουμε ακομη εναν μηνα..

αν ειχαμε αλλη μια αλλαγη,αυτη θα ηταν ο παμπλο γκαρσια ο οποιος στο β μετα απο τοσο τρεξιμο κ τοση προσπαθεια κουραστηκε.με τον βιτολο μεσα δεν θα υπηρχαν τετ α τετ των ξανθιωτων( τα οποια μαλιστα εγιναν σε περιπτωσεις που ειχε ανεβει ψηλα ο τσιριλο ). ακομη κ ετσι ομως,εννοειται οτι μια ομαδουλα που παιζει 90 λεπτα πισω θα κανει κ 2 αντεπιθεσεις.αυτο δεν συμβαινει μονο στον ΠΑΟΚ αλλα παντου..

κραταω την καλη κυκλοφορια,την θεληση για νικη,την καλη εμφανιση κ τον τσαμπουκα του σακη..τον καλο κ παθιασμενο λινο του β.

οπωσδηποτε ατομικη βελτιωση σε κουτσιανικουλη..κ παπαζογλου..

θεε μου..τον βιερινια κ τα ματια σου..