Author Topic: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα: 2 - 0, Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009, ώρα 19:00, Novasports 1  (Read 6315 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=BOHEqqSL5-E

Κανα αλλο δεν εχουμε? Απο την 4 ,ας πουμε, με καλυτερη εικονα?

Το βραδυ μιλησα με φιλαρακι γαννιωτη που ηταν μεσα και τρελαθηκε με το αμπαλαεα.....
Δηλωσε RESPECT! ευγε

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Εδώ και 3 χρόνια τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα για να μας πείσουν ντε και καλά πως αυτό το πράγμα που αναγκαζόμαστε να βλέπουμε πρέπει να το ανεχόμαστε για διάφορους μυστήριους λόγους.
Επειδή βαριέμαι αφόρητα τα ίδια και τα ίδια θα αναφερθώ μόνο σε ένα, συγγνώμη που θα το πω, αλλά κωμικό επιχείρημα.
Δηλαδή τι θέλεις να βλέπεις τη Μπαρτσελώνα και να κάνεις 15 ευκαιρίες; Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει
Τι να απαντήσεις άραγε σε αυτό το "επιχείρημα" που θεωρεί ότι ανάμεσα στη Μπαρτσελώνα και το ποδόσφαιρο του Σάντος δεν υπάρχει άλλο ενδιάμεσο στάδιο; Όσο για το ποδόσφαιρο που έχει αλλάξει. Δηλαδή παντού γύρω μας υπάρχουν ομάδες που παίζουν τόσο άθλια και δεν τις έχω πάρει χαμπάρι; Κι εγώ που νόμιζα πως αυτό που παίζουμε τελείωσε κάπου στα τέλη των 90's.
Ούτε με την Καβάλα που έπαιζε πέρυσι Β εθνική δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Αν είδατε πως έπαιξε η μικρή Καβάλα με τους φλώρους, κρατήστε το για να συγκρίνετε

Επαναλαμβάνω για να είμαι on topic. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο ΠΑΣ έπαιξε πολύ πιο καλά από μας. Τη διαφορά την έκανε η ατομική ποιότητα των παιχτών.
Αν κάποιος το είδε αλλιώς το σέβομαι απόλυτα και διαβάζω με πραγματικό ενδιαφέρον ό,τι και να λέτε. Δεν μπορώ όμως να μου τη λέτε πως περιμένω να δω Μπαρτσελώνα και να μειώνεται την άποψή μου με τόσο ρηχά επιχειρήματα. Γι' αυτό απάντησα. Το κόβω εδώ να μη σας πρήζω άλλο.

Την  ακραια θεση για τη μπαρτσελονα την εβαλα για να εκφρασω την αντιθεση μου για τις ισοπεδωτικες αποψεις σου για τον αγωνα   (χειροτερος ΠΑΟΚ που εχεις δει ,τραγικες επιλογες προπονητη, πιο αργη version ,κωμικες αλλαγες )
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Νομιζω οτι μια καλη αναλογια για τη διαφωνια σας ειναι η εξης. Σαν ουδετερος φιλαθλος που βλεπει ματς στην τηλεοραση προτιμω να δω το ΑΕΚ-Πανθρακικος απο το ΠΑΟΚ-Γιαννινα (πιο πολλες φασεις, πιο απροβλεπτο, αναρχο παιχνιδι). Αλλα σαν οπαδος του ΠΑΟΚ δεν εχψ καμια αμφιβολια οτι προτιμω τον ΠΑΟΚ με τα Γιαννινα απο την ΑΕΚ με τον Πανθρακικο. Και νομιζω οτι η συγκριση με ΑΕΚ ειναι αρκετα σωστη, δεν ειναι ουτε Μπαρτσελονα, ουτε Λεβαδειακος.

Offline maria-mtb

• Βασικός
http://www.youtube.com/watch?v=BOHEqqSL5-E

Κανα αλλο δεν εχουμε? Απο την 4 ,ας πουμε, με καλυτερη εικονα?

Το βραδυ μιλησα με φιλαρακι γαννιωτη που ηταν μεσα και τρελαθηκε με το αμπαλαεα.....
Δηλωσε RESPECT! ευγε

αληθεια εδω τα δικα μας παιδια απο τα γιαννενα μιλησαν με κανεναν απο εκει? πως τους φανηκε η εκδρομη κ ο κοσμος του ΠΑΟΚ?
Παντως τα γαμημενα φλας απο τα κινητα, οσο κ να θες, δεν κρυβονται!  ;) ;) ;)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

giannis80

• Guest
Όλο γκομενάκια βλέπω στις κερκίδες.Τι τις φέρνουν μερικοί,δεν μπορώ να καταλάβω. Και ειδικά σε εκείνο το σημείο.Εκεί πας για να φωνάξεις,να βγάλεις τα λαρύγγια.Η κοπελίτσα θα σε αποσπάσει, θα ρίχνεις κλεφτές ματιές στον κώλο της, στα βυζιά της κτλ.Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω, ειδικά αν είναι γκόμενα σου και την φέρνεις.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@giannis....
η γκόμενα από μπροστά μου σε όποιο ματς έλειψε...τον ήπιαμε. Όποτε ήρθε κερδίσαμε..
ας έρθει φορώντας και το βρακί στο κεφάλι φίλε...
(βέβαια δε μιλάω για την 4)

Offline maria-mtb

• Βασικός
υπαρχει φωτογραφια του πανο κατα των δημ/φρων?

jmjyiannis

• Guest
και σε πολύ κεντρικό σημείο.... ολο το εδειχνε η καμερα

http://img18.imageshack.us/img18/6314/panonx.jpg

Offline maria-mtb

• Βασικός
α, σε ευχαριστω πολυ, μεσα στο γηπεδο δεν μπορεσα να το δω. μπραβο. μπορει να παρει μια θεση μονιμα στην τουμπα. τους ετσουξε παρα πολυ παντως.
« Last Edit: October 20, 2009, 14:50:01 by maria-mtb »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τωρα θα σας κουφανω και γω, πρεπει να ειμαι απειροελαχιστη μειοψηφια εδω μεσα. Διαβασα τα σχολια αλλα εγω τα ειδα εντελως διαφορετικα τα πραγματα.
Εγω μαγκες εφυγα απο το γηπεδο ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ απο την εμφανιση.Εξηγουμαι:

1.Ειδα πολυ καλη κυκλοφορια στο κεντρο, ισως την ΚΑΛΥΤΕΡΗ στα 2+ χρονια του Σαντος.Αυτο οφειλεται σε 3 ποδοσφαιριστες στους οποιους θελω να σταθω:
  Γκαρσια: Βραχος στην αμυνα, να μην πω κολοσσος. Εγω καλυτερο Γκαρσια ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. Ηταν πανταχου παρων σκουπιζε ενα σωρο φασεις. Επιθετικα ειχε καθαρο μυαλο και βοηθουσε με πολυ σωστες μεταβιβασεις, ακομα και μακρινες. Ειχε και σωστη συμπεριφορα -πραγμα που σε αυτον τον παιχτη εχει σημασια-.Για μενα ο Γκαρσια ηταν τελειος.Ακουσα απο 2-3 διαφορετικα ατομα και θα συμφωνησω: "πώς να βγαλεις αυτον τον παιχταρα για να βαλεις τον Βιτολο?"
  Ιβιτς: Ξερετε ηδη οτι δεν τον παω. Χθες ομως ηταν πολυ καλος. Αμυντικα μαρκαρε και γεμιζε τους χωρους. Πασσαρε σωστα και κυριως ΓΡΗΓΟΡΑ, χωρις περιττες ενεργειες και καθυστερησεις.Ειχε και πολυ καλες εμπνευσεις σε καθετες μπαλιες ασχετα αν δεν του βγηκαν τελικα. ΝΑΙ, ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΙΒΙΤΣ θελω να βλεπω.Επισης κορυφαια αποδοση απο τοτε που ηρθε στον ΠΑΟΚ.
  Σορλεν: Μηχανακι, πανω -κατω, μυαλωμενος παιχτης, καλος και στην οργανωση του παιχνιδιου.
Γενικα για την τριαδα αυτη πιστευω οτι ητνα η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ταυτοχρονα επαιξαν ολοι πολυ καλα.Για μενα λοιπον υπηρξε μια σημαντικη προοδος της ομαδας, μιλαω για την κυκλοφορια της μπαλας και το πασσινγκ γκεημ, μεταφορα παιχνιδιου απο την μια μερια του γηπεδου στην αλλη, τριγωνακια.

2. Βεβαια ευκαιριες ΔΕΝ ειχαμε. Μεσα στην περιοχη δεν πατουσαμε ουτε με επιθετικους, ουτε με μεσους. Αυτο λεγεται "φλυαρη υπεροχη". Για μενα οι λογοι ηταν κυριως η ελλειψη αξιολογων επιθετικων λυσεων. Ο μεν Παπαζογλου ηταν φανερα εκτος κλιματος παιχνιδιου, αργος, με λαθος τοποθετησεις, εξω απο τα νερα του. Για μενα ο μοναδικος εντελως κακος-αρνητικος παιχτης μας. Εννοειται οτι απο πλευρας μου η πιστωση χρονου συνεχιζεται. Ο Βιερινια σωστα κλεισμενος δεν φανηκε. Οταν ομως τραβηχτηκε πιο πισω εδειξε δειγματα της πολυ καλης τεχνικης καταρτισης που εχει. Ο Κονσεισαο ειχε περισσοτερες κακες στιγμες απο οτι καλες, γενικα λιγα πραγματα ως συνηθως, "χρεωνεται" και με την ηλιθια κιτρινη καρτα. Επομενως επιθετικα ειχαμε προβλημα και σε αυτο ομως περα απο την δικη μας κακη αποδοση πρεπει να πουμε και ενα μπραβο στην αμυνα των Γιαννιωτων που διαβαζαν και καθαριζαν νωρις τις φασεις. Να σημειωσω επισης πως απο οτι εγω ειδα, εκτος του γκολ, μονο ενα σουτ μακρινο, εκτος περιοχης βρηκε εστια, τα αλλα πηγαιναν κατευθειαν εξω.

3. Η αμυνα πηγε καλα γενικα. Ο ΜΑΛΕΖΑΣ ηταν σχεδον εκπληκτικος, πραγματικη εγγυηση. Ο Τσιριλο δεν πηγε πολυ ασχημα εκτος απο την χοντρη μαλακια που εκανε για πεναλτυ και κανα 2 ακομα φασεις. Παντως εμενα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Τουλαχιστον σταματησε τις χαζες γιομες. Ο Αραμπατζης αμυντικα επισης δεν μου εμπνει εμπιστοσυνη, επιθετικα πηγε σαφως καλυτερα, προωθηθηκε, πασσαρε, τριπλαρε και σκοραρε εστω και με τυχη. Ο Λινο με "μικρους" αντιπαλους μπορει να ανταπεξελθει αμαυντικα, με σοβαρους αντιπαλους γινεται συνηθως γιογιο. Ευχομαι με αντιπαλο τον κοντοπουτανο να παιξει στη θεση του ο Σαβινι.

4. Υπηραχαν ομαδικες και ατομικες ενεργειες, στον χωρο του κεντρου που πραγματικα δεν ειχαμε δει αλλες φορες. Γι αυτο και ο κοσμος τις χειροκροτησε εντονα, οπως επισης και η ομαδα καταχειροκροτηθηκε στο τελος. Τωρα εκπληκτος διαβασα εδω μεσα να μιλατε για απαραδεκτη εμφανιση, εγω εφυγα απο το γηπεδο με την εντυπωση οτι και ο υπολοιπος κοσμος ευχαριστηθηκε το παιχνιδι.

5. Οι επιλογες του Σαντος ειχαν και παλι αρκετο ρισκο. Κατ αρχην η χρησιμοποιηση Τσιριλο αντι Κοντρερας. Κατα δευτερον η χρησιμοποιηση του Κοντρερας και παλι ως σεντερ φορ. Οπως επισης και η αλλαγη του Βιερινια τη στιγμη που ο μικρος φαινοταν να εχει κεφια ενω ο Στεργιος ειχε αρχισει να περπαταει. Αφου ομωε κερδισαμε σταματαω εδω και δεν το προχωραω.

6. Θελω να μου απαντησει καποιος για το νοημα του πανω, τι εννοουσε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

jmjyiannis

• Guest
Αυτό Homo που περιγράφεις ήταν απλώς ένα εξαιρετικό κέντρο. Όμως όπως παρατήρησες και εσυ, επιθετικά υπήρχε πρόβλημα και μάλιστα με μια ομάδα που δεν τραβήχτηκε αλλα προτίμησε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι ανταρτοπολεμο.

Και οι τρεις ήταν εξαιρετικοί (και γιαυτό το λόγο θα φορτώσω στο rapidshare όλο τον αγώνα για όποιον δεν τον εχει) που αναφέρεις αλλά το μόνο που μπορούσε να υπάρχει σαν κέρδος ήταν η υπεροχή. τίποτε άλλο. Αμυντικά, αν ο Χαλκιάς δεν προλάβαινε τον Σαιτιώτη στη μεγάλη μαλακεία του Αραμπατζή (μια από τις πολλές για τη φετινή άμυνα) ή αν το δοκάρι ήταν μέσα στο φάουλ του ίδιου επιθετικού, όλα θα ήταν αλλιώς.

Ο Σέργιος έπαιξε πολύ λάθος και έπρεπε να αντικατασταθεί.
Ο Παπάζογλου έχει πίστωση χρόνου το παιδί αλλά όταν είναι ο μόνος επιθετικός δε μπορεί να την αξιοποιήσει από την πίεση για το αποτέλεσμα.
Ο Βιερίνια κλείστηκε και φάνηκε όταν οπησθοχώησε.

Συμπερασματικά, άλλο το εξαιρετικό κέντρο (θεος ο Γκαρσία... ουτε ένα λάθος ρε γαμώτο μου!) και η καλή αμυντική λειτουργία και άλλο η συνολική εικόνα. Και έπειτα το κέντρο το είχες δικό σου γιατί έπαιζες και με τα Γιάννενα. Όχι με τη Μάντσεστερ.

baron

• Guest
Ακριβώς! Ούτε manschester, ούτε Μπάγερν. Τα γιάννενα γαμώτο μου. Το να προσπαθείς να δεις "καλά" σε ένα τέτοιο mats δεν ενδείκνυται. Έρχεται ο βάζελος. Φοβάμαι, όχι είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει από μια ανύπαρκτη ομάδα. Η χρονια έχει τελείωση εδώ και καιρό. Εάν ο Αραμπατζής μαλακίζετε, η ο x παίζει την μπαλάρα της ζωής του είναι ανούσιο:

Ο ΠΑΟΚ ως ΟΜΑΔΑ είναι ανύπαρκτος.

Δεν μιλώ για κρίση. Μιλώ για παγίωση μιας κατάστασης. Και φέτος θα τερματίσουμε "τριτοπεμπτη", θα βγούμε UEFA-- e και? Ούτε πέρυσι είδαμε μπάλα ούτε εφέτος. Αυτή η ομάδα , με αυτούς τους παίχτες και αυτόν τον προπονητή δεν μας πάει πουθενά.

chiltsid

• Guest
και με αυτην την διοικηση συμπληρωνω εγω,γιατι ολους που ανεφερες,ειναι δικες της επιλογες.
απο την στιγμη που ειναι ολα σκατα,να φυγουν ΟΛΟΙ.
εγω εχω μαθει τα τελευταια 10 χρονια να βλεπω μπαλαρα,να σηκωνω μια κουπα μετα την αλλη,στ αρχιδια μου το ξεχρεωμα και η ολικη αναδιοργανωση σε μια σοβαρη ομαδα,μετα απο 25 χρονια,ποιο αθλητικο κεντρο τωρα?να το βαλει στον πατο του ο κλαψιαρης!!!θελουν να βαλουν κ το ονομα του,εγω πληρωνω ρε!!!!
νικες,μονο αυτες μετρανε και ας εχω χρεη.
ειμαστε ανυπαρκτοι λεμε,εντελως,τα προηγουμενα 10 χρονια εχουμε κανει 20 διπλα στην αθηνα και ερχετε ο πορτογαλος τωρα να μας πουλησει τρελα, XXXXX !!!!

XXXXXXXXXXX

όχι κ έτσι..
« Last Edit: October 20, 2009, 17:12:45 by Capricorn »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα συμφωνησω σε ολα εκτος απο το τελευταιο σκελος...

Τα τελευταια 10 χρονια εχουμε δει και μεγαλα διπλα στην Αθηνα... και μεγαλες νικες εντος(με εξαιρεση αυτο το εκτρωμα των 13 χρονων με τον γαυρο)

Τα τελευταια 2,5 χρονια παλι(με Σαντος) δυστυχως δεν εχουμε δει τιποτα σε ντερμπι... ουτε μεσα ουτε εξω..  και αυτο ειναι βαρυ για τον ΠΑΟΚ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
Αυτή η ομάδα , με αυτούς τους παίχτες και αυτόν τον προπονητή δεν μας πάει πουθενά.

αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής είναι πρώτα από όλα δημιούργημα του ΛΑΟΥ σου και της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ σου.
εσύ πλήρωσες για τα πάντα,εσύ έχωσες φράγκα.
εσύ τους έφερες εκεί να κάνουν επιλογές γιατί τους "πιστεύεις"...

άρα η λεφτά που έσπρωξες ως ΛΑΟΣ ήταν λίγα και φτάνουν για να κανεις μια ομάδα τέτοιου επιπεδου...η έκανες λάθος επιλογή στην διοίκηση σου στα πρόσωπα.

αφού εσύ πιστεύεις ότι δεν πάμε πουθενά έτσι..το μονο που δεν έχεις κάνει μέχρι στιγμής είναι να κατηγορήσεις τον ΛΑΟ σου..αυτό σου έμεινε να ολοκληρωθείς ως ΠΑΟΚτσής με "υψηλά στάνταρ"...

chiltsid

• Guest
biv,εννοειτε αδερφε ειναι απαραδεκτα τα αποτελεσματα στα ντερμπι και στα σημαντικα ματς.
με αλλο πνευμα το ειπα αυτο παντως!!!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Ακριβώς! Ούτε manschester, ούτε Μπάγερν. Τα γιάννενα γαμώτο μου. Το να προσπαθείς να δεις "καλά" σε ένα τέτοιο mats δεν ενδείκνυται. Έρχεται ο βάζελος. Φοβάμαι, όχι είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει από μια ανύπαρκτη ομάδα. Η χρονια έχει τελείωση εδώ και καιρό. Εάν ο Αραμπατζής μαλακίζετε, η ο x παίζει την μπαλάρα της ζωής του είναι ανούσιο:

Ο ΠΑΟΚ ως ΟΜΑΔΑ είναι ανύπαρκτος.

Δεν μιλώ για κρίση. Μιλώ για παγίωση μιας κατάστασης. Και φέτος θα τερματίσουμε "τριτοπεμπτη", θα βγούμε UEFA-- e και? Ούτε πέρυσι είδαμε μπάλα ούτε εφέτος. Αυτή η ομάδα , με αυτούς τους παίχτες και αυτόν τον προπονητή δεν μας πάει πουθενά.

σε σαιτ αλλοθρησκων θα δεις καλυτερα σχολια για τον ΠΑΟΚ  μας

ρε    αγαπηστε  λιγο  αυτην την ομαδα................  λιγο  ρε  γαμωτο .....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

makptol

• Guest
κοιτα μην χαλισε διαβασε τα σχολια του baron και τα παλαιοτερα δεν λεει κατι καινουριο ειναι αυτα που λενε αυτοι που κραζουν στα ραδιοφωνα αυτος κραζει απο τοτε που ηρθε ο  ζαγορ ολα του φταινε .....σε λεει  εγω στηριζω αλλα παραλληλα ισοπεδωνω
τα παντα.....

baron

• Guest
Είμαι ΠΑΟΚ και όχι για να χαϊδεύω τα αφτιά του x η να γλείφω τον y. Τα τελευταία 10 χρονια? Δες το προφίλ μου πιτσιρικα. Ισα που θα μου δώσεις μαθήματα ρε. Φυσικά και τους πλήρωσα και ΓΙ` ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ. Τι σχέση έχει η Διοίκηση με την απόδοση της ομάδας ΡΕ? Να βάλω τον ζήση να παίξει? Καλύτερος θα είναι από τα ρετάλια που σέρνονται εδώ και κάτι χρονια μες το γήπεδο. Πάρτο χαμπάρι: Το ότι με το χρήμα που έχουμε αυτά παίρνουμε το ξέρω καλύτερα από εσένα. Αλλα το να "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ" την "ομάδα" (εκτος γηπέδου) γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ είναι σεξουαλική δικη σου φαντασίωση.

Το που καταντούν αυτές οι φαντασιώσεις το είδαμε στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ της herenveen.

Τώρα τα θυμήθηκα όλα αυτά? Το ότι δεν παίζουμε μπάλα το γράφω συνεχώς από πέρυσι. Ρίξε μια ματια στα post και θα δεις ότι δεν άλλαξα γνώμη ούτε κατά χιλιοστό. Όλα αυτά άσχετα με την υποστήριξη εμού και των δικών μου, στον Ζαγόρ πριν στο ζήση τώρα.
Αλλα το να αυνανίζομαι με φαντασιώσεις για καλή ομάδα όταν έχω ζήση άλλον ΠΑΟΚ, μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, με πραγματικούς Παίκτες, το αφήνω σε σένα.

Και επειδή γνωρίζω από μπάλα και ποιότητα δεν θα βρείς ούτε ένα post όπου να γράφω για τον ποδοσφαιριστή x, y, πάντα φταίει όλο το σύνολο και ο άρχοντας του ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ αλλα ο προπονητής.

Το "πιασες"?