Λοιπον να κανω και γω μερικα σχολια για χθες.
1. Δεν γινεται ρε πουστη μου να παιζουμε παντα οπως παιξαμε χθες στο β ημιχρονο? Με τετοιο παθος, τακλιν, ματι να γυαλιζει, να πεφτουν κορμια, να τρωνε σιδερα. Γιατι ρε πουστη μου δεν επαιξαν ετσι και στο πρωτο ημιχρονο?Γιατι δεν επαιξαν ετσι και στα προηγουμενα παιχνιδια?Ποιος ΠΑΟΚτσης θα ειχε παραπονα βλεποντας τετοια θεληση, ακομα κι αν η ομαδα δεν επαιρνε βαθμους?Στο δευτερο πολυ μεγαλη βελτιωση ΚΑΙ στην κυκολοφορια της μπαλας. Ισως η καλυτερη φετινη εμφανιση αυτη του β ημιχρονου.
2. Σχολια για μερικους παιχτες τωρα.
Βιερινια: ο τυπος εκανε οργια. Χαιλαιτ μια τριπλα που εφερε την μπαλα στο αλλο ποδι στελνοντας τον αμυντικο για βρουβες.Επαιρνε και κεφαλιες! Εκανε τακλιν κυνηγωντας λυσσασμενα τον αντιπαλο, οταν μαλιστα στο πρωτο η ομαδα γενικα δεν σκυλιαζε. Με μια λεξη: φοβερος!
Τσιριλο: θα προσπαθησω να συγκρατηθω γιατι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ.Το μονο που θα πω ειναι οτι παει απο το κακο στο χειροτερο.Ποτε δεν του ειχα αδυναμια αλλα σε σχεση με κεινον που επαιζε στην αεκουλα ειναι αρκετα χειροτερος. Η κλωτσια στο πρωτο ημιχρονο στην ψυχρα θα μπορουσε να του ειχε κοστισει. Οπως και η κοκορομαχια που την πληρωσε ο Μαλεζας. Οσο για τις επεμβασεις του, αλοιμονο! Με μια λεξη: ταγαρι αμυντικα και αμυαλος.
Αραμπατζης: τα ειπα και στο δικο του τοπικ, επισης αμυαλος.
Κονσεισαο:ομοιως τα ειπα στο δικο του τοπικ
Φωτακης: δεν φανηκε.Αμυντικα δεν μαρκαρε.Ουτε επιθετικα. Εδειξε να κρυβεται. Δεν επαιρνε επιθετικες πρωτοβουλιες ενω υποτιθεται οτι ειναι ενας απο τους ρολους του. Συνεχως κλεινοταν, δεν κινονταν να ξεμαρκαριστει, σε μια φαση πηγε και κρυφτηκε πισω απο τον διαιτητη! Γιατι αγορινα μου? Πιστευουμε τοσο σε σενα.Στο δευτερο μολις αρχισε να παιζει καπως ανεβασε και τους υπολοιπους. Προσωπικα περιμενω πολυ περισσοτερα, εχει πολλα να δωσει.
Γκαρσια: Κολοσσος
Σορλεν:Στο δευτερο ημιχρονο φοβερος
Λινο: ως γνωστον δεν ειναι μπακ, προσπαθησε πολυ ομως. Πολλες φορες πηδουσε με την πλατη, προφανως δεν εχει τη θεση. Επιθετικα σε πολλες φασεις ηταν τρομερος, εκανε ρηγματα, σεντρες, τριπλες. Ο Σαντος ειπε στην συνεντευξη οτι ουσιαστικα ρισκαρε με αυτον διοτι ηθελε επιθεσεις απο την πλευρα του. Υπο αυτην την εννοια δικαιωθηκε ο Σαντος, οπως και με την αλλαγη του Κοντρερας ως σεντερ φορ.Δυο επικινδυνα ρισκα που του βγηκαν, συνεπως δικαιωθηκε.
Κουτσιανικουλης: Ακομα δεν εχει βρει το σωστο τροπο παιχνιδιου, κανει καταχρηση τριπλας και μαλιστα προτιμα να πηγαινει κατακουτελα εναντιον 2 ή και 3 αντιπαλων.
Μαλεζας: Ο γνωστος Μαλεζας, ΑΡΧΟΝΤΑΣ, εγγυηση.
Κοντρερας: Επαιξε τοσο λιγο αλλα ειναι τεταοιας κλασης παιχτης που ουσιαστικα αλλαξε το αποτελεσμα.
Ιβιτς: Χιλια μπραβο σε εναν παιχτη που δεν γουσταρω γενικα. Δυσκολο και πολυτιμο το γκολ του.
Παπαζογλου: Στα συν οτι ηταν μεσα σε πολλες μαχες, στα πλην οτι σχεδον ολες τις εχασε. Εγω σε 21,5 ετων παιχτη που ντεμπουταρει, δεν εχω απαιτησεις να μου παρει τοπικο ντρεμπυ, κανω υπομονη και θα τον κρινω υστερα απο καιρο.
3. Κωλογρια. Καλα αυτοι ειναι εντελως ξεφτιλες. Τετοια πεσιματα και θεατρα ουτε ομαδες Γ Εθνικης δεν κανουν. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! Μαλακια αυτο το φερ πλεη που τηρουμε, το ξεφτυλισαν τελειως.Ακομα και τη Ξανθη ξεπερασαν. ΡΕΖΙΛΙΑ!
Αυτος με το νουμερο 20 ειναι η ντροπη των ποδοσφαιριστων.
Το αλλο το μαυρο ταγαρι εκανε 5 λεπτα να φυγει απο το γηπεδο! Λες και εχασε σε τελικο CL! Αντε ρε γιδι!ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!
Και εβγαλαν και ανακοινωση για τη διαιτησια οι συμπολιτες.Φυσικα τα μονιμα ανοιγμενα ποδια τους στο ΠΟΚ θα παραμεινουν ετσι!Εμπρος, στα χναρια των ρουληδων!
Και κατι ακομα ρε σκατογριες. Χθες ειχαμε μνημοσυνο.Το ξερατε για σας ζητησαμε να παιξουμε με ασπρομαυρα. Εστω και για απλες και τυπικες δημοσιες σχεσεις δεν μπορουσατε να αφησετε μια ανθοδεσμη, ενα απλο λουλουδι?
Ειστε σκατογριες κομπλεξικες. Τα τελευταια χρονια ειστε αξιοι προπαγανδιστες των σκουληκιων στην προπαγανδα. Στο δευτερο γυρο να σας δω ομως που δεν θα σας δωσουμε εισητηρια για το Καυτατζογριο.ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.