Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Δευτέρα 5/10/2009 ώρα 19:00, Novasports  (Read 6834 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή

kp-83

• Guest
ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ οεοεοεοεοε ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ οεοεοοεεοοεοε ΠΕΑΤΕ ΚΑΤΩ οεοεοεοεοεοεοε κωλογριες!!!!!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
πουτσα και πισω στο γηροκομειο
πουστογριες μας χαλασατε το χορτο
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline toy

• Αλλαγή
Τι παραπάνω είδαμε εθχές

Πάθος
Σορλέν στο β΄ημίχρονο
Μπακ που ανεβαίνουν
πίεση στην πρώτη πάσα κατά διαστήματα.
Τον γνωστό Βιεϊρίνια και τον παυλάρα που ήταν για σεμηνάριο,το μαλεζάκο που τό χει .
Να μη ξαναδούμε:

Tσιρίλο στην ενδεκάδα.
Και κάτι να γίνει με τον Αραμπατζή
Φυσικά η γριούλα έπαιξε όπως όλες οι μικρές ομάδες στον ΝΑΟ πέφτοντας διαρκώς κάτω.
Ο παμπορίδης απλά δεν πρέπει να σφυρίζει ούτε σε 5χ5
Δεν κατάλαβα γιατί μια ομάδα που δεν έχει κάνει φάση βάζει ανακοίνωση αντί να ψαχτεί να δει γιατί παίζει χειρότερα και από το λεβαδιακό.
Ηταν απλά μια ανάσα που την χρειαζόμασταν η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και να ξαναβρεί την ψυχική και αγωνιστική της ισοροπία.

Ο ΛΑΟΣ ήταν εκεί όπως πάντα.

Αφιερωμένο στα ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ...
« Last Edit: October 06, 2009, 09:04:07 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=απορω με αυτους που λενε οτι χτες ο ΠΑΟΚ δεν ηταν καλος και οτι μας ευνοησε η διαιτησια!!θα τρελαθουμε τελειως!!!ο διαιτητης επαιξε εδρα αλλα δε συμμετειχε στη διαμορφωση του σκορ!
2=δικαιοτατη η νικη και με καλη εμφανιση!!!η ομαδα χτες εμενα μου δωσε την εντυπωση οτι μπηκε στο γηπεδο μονο για να κερδισει και επειδη υπαρχει η θεια δικη το καταφεραμε!!χασαμε τ αχαστα στο β ημιχρονο,πιστεψαμε ολοι στην ισοπαλια και αρα σε μια ακομα γκελα και οταν πετυχαμε το γκολ ΞΕΣΠΑΣΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ!
3=η στηριξη χτες ηταν φοβερη!!φωνη και στα 90 λεπτα και πραγματικα το πιστευω ο κοσμος χτες ειχε συμβολη στη νικη!
4=ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Diego-4

• Guest
4=ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ!

Έτσι , έτσι...3ος θα ήσουν με 4 βαθμούς κάτω απο τον σιχαμένο...Δεν πειράζει.Καλύτερα να σε φοβούντε παρά να σε λυπούντε.Ευτυχώς φτάσαμε και πάλι στο σημείο να μας φοβούντε.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Καλα παιξαμε πιστευω.Αμα σκεφτεις οτι ειχαμε τραυματιες, σεντερ φορ αναγκης κτλ.Τωρα που θα γυρισουν και οι τραυματιες θα ειναι πιο καλα.Αλλααυτο που μου εμεινε ειναι το συνεχες πεσιμο κατω της γριας.Αηδια καταντησε.

xalllara4

• Guest
Το mats δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση, παίξαμε καλύτερα και νικήσαμε.

Μου άρεσε η όρεξη και το πάθος τις ομάδας, η εξέδρα και ο Santos που έβαλε τον contreras στην επίθεση, με την έννοια ότι πήρε ένα ρίσκο και του βγήκε, οποτε του αξίζουν συγχαρητήρια. Μονο να τον σταυρώνουμε ξέρουμε...

Δε μου άρεσε) η διαιτησία, υπάρχουν 3 φάσεις από όσο θυμάμαι που είναι "κιτρινοκοκκινες" εις βάρος μας. Δε θέλω ο ΠΑΟΚ να νικάει παίζοντας σκληρό κι ατιμώρητο ποδόσφαιρο, θεωρητικά έχω καλύτερους παίκτες οποτε το ξύλο δε είναι για μας, 2) που με το που βάλαμε το goal επί 5-6 λεπτά παίζαμε πασούλες για να κρατήσουμε το score. Έτσι μικραίνεις. Βάλε άλλο ένα, πεθαίνουν και θέλουν τι χαριστική βολή.

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Παιδια συγγνωμη αλλα εγω επειδη κουραστικα να βλεπω ΜΠΑΛΑΡΑ στα μισα ματς της χρονιας,στα αλλα μισα να τρωω κανα 3-4 γολ απο οπου να 'ναι και να τερματιζω με 30 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο(στα προηγουμενα χρονια αναφερομαι) προτιμω να βλεπω αυτο που ειδα και περσι και εγινε εχθες το οποιο με καποια εξελιξη(που υποτιθεται θα γινει φετος)  θα μου αποφερει κατι!!Τωρα κυριως που το MEGA πηρε τα ματς του C.L. της Τριτης αραζω και βλεπω ΜΠΑΛΑΡΑ και μεγαλα σκορ στο γυαλι.Ξερω πολλοι τρελλαινεστε με αυτην την αποψη αλλα ΔΙΨΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ και οταν λεω κατι καταλαβαινεται τι εννοω.............

Μπραβο στα μυαλα που σκεφτηκαν,οργανωσαν και δημιουργησαν το ασπρομαυρο ντουμανι σε αναμνηση των αδικοχαμενων συνοπαδων μας που χαθηκαν στα Τεμπη,αλλα και ολων των παιδιων που εχουν φυγει μακρια μας!!!

ΥΓ.1 Τελικα η κινηση του Ζαγορακη για αλλαγη χλοοταπητα ηταν ισως απο τις πιο εξυπνες μιας και οι επαγγελματιες-εκατομμυριουχοι-παιχτες της αντιπαλου ομαδας το απολαυσαν με χαρακτηριστικες ξαπλωτες που ξεκινησαν απο την προθερμανση.
ΥΓ.2 Πληροφοριες οτι ακομη εχει καποιους επαγγελματιες-εκατομμυριουχους-παιχτες της αντιπαλου ομαδας που ξαπλωνουν στο χλοοταπητα του ΝΑΟΥ ΜΑΣ κρινονατι αναληθεις.....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
για τον Παμποριδη αποψη μου οτι ναι επαιζε εδρα αλλα δεν επηρεασε το αποτελεσμα

η γρια στο πρωτο μας δυσκολεψε αλλα στο 2ο ηταν τοσο χαλια που δεν αξιζε τιποτα

εμεις απο την αλλη δυστυχως ειμαστε μια απο τα ιδια με περυσι μεχρι στιγμης..εαν δεν ανεβασουμε ΑΙΣΘΗΤΑ την αποδοση μας και δεν γινουν 3-4 κινησεις ουσιας τον χειμωνα παλι θα τερματισουμε 3οι ή 4οι, για εκει ειναι το ροστερ μας δυστυχως

απο μπαλα που αναφερε καποιος θα δουμε του αγιου ... στην τουμπα

JamaicaN

• Guest
Μονο σε μενα δεν ανοιγουν οι φωτο στην κεντρκη?

Offline diegito4

• Αλλαγή
μόνο σε σένα.. :trelos:

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Στο δεύτερο μπαλάρα.. στο πρώτο όχι τόσο καλά.
Θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλα γκολ γαμώ την καταδίκη μου γαμώ....

Ας ελπίσουμε πως θα δούμε από εδώ και στο εξής έναν τελείως διαφορετικό ΠΑΟΚ, σαν αυτόν του δευτέρου ημιχρόνου..

Ο Παμπορίδης μεγάλο μουνί και για τις δύο πλευρές.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Λοιπον να κανω και γω μερικα σχολια για χθες.
1. Δεν γινεται ρε πουστη μου να παιζουμε παντα οπως παιξαμε χθες στο β ημιχρονο? Με τετοιο παθος, τακλιν, ματι να γυαλιζει, να πεφτουν κορμια, να τρωνε σιδερα. Γιατι ρε πουστη μου δεν επαιξαν ετσι και στο πρωτο ημιχρονο?Γιατι δεν επαιξαν ετσι και στα προηγουμενα παιχνιδια?Ποιος ΠΑΟΚτσης θα ειχε παραπονα βλεποντας τετοια θεληση, ακομα κι αν η ομαδα δεν επαιρνε βαθμους?Στο δευτερο πολυ μεγαλη βελτιωση ΚΑΙ στην κυκολοφορια της μπαλας. Ισως η καλυτερη φετινη εμφανιση αυτη του β ημιχρονου.

2. Σχολια για μερικους παιχτες τωρα.
Βιερινια: ο τυπος εκανε οργια. Χαιλαιτ μια τριπλα που εφερε την μπαλα στο αλλο ποδι στελνοντας τον αμυντικο για βρουβες.Επαιρνε και κεφαλιες! Εκανε τακλιν κυνηγωντας λυσσασμενα τον αντιπαλο, οταν μαλιστα στο πρωτο η ομαδα γενικα δεν σκυλιαζε. Με μια λεξη: φοβερος!
Τσιριλο: θα προσπαθησω να συγκρατηθω γιατι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ.Το μονο που θα πω ειναι οτι παει απο το κακο στο χειροτερο.Ποτε δεν του ειχα αδυναμια αλλα σε σχεση με κεινον που επαιζε στην αεκουλα ειναι αρκετα χειροτερος. Η κλωτσια στο πρωτο ημιχρονο στην ψυχρα θα μπορουσε να του ειχε κοστισει. Οπως και η κοκορομαχια που την πληρωσε ο Μαλεζας. Οσο για τις επεμβασεις του, αλοιμονο! Με μια λεξη: ταγαρι αμυντικα και αμυαλος.
Αραμπατζης: τα ειπα και στο δικο του τοπικ, επισης αμυαλος.
Κονσεισαο:ομοιως τα ειπα στο δικο του τοπικ
Φωτακης: δεν φανηκε.Αμυντικα δεν μαρκαρε.Ουτε επιθετικα. Εδειξε να κρυβεται. Δεν επαιρνε επιθετικες πρωτοβουλιες ενω υποτιθεται οτι ειναι ενας απο τους ρολους του. Συνεχως κλεινοταν, δεν κινονταν να ξεμαρκαριστει, σε μια φαση πηγε και κρυφτηκε πισω απο τον διαιτητη! Γιατι αγορινα μου? Πιστευουμε τοσο σε σενα.Στο δευτερο μολις αρχισε να παιζει καπως ανεβασε και τους υπολοιπους. Προσωπικα περιμενω πολυ περισσοτερα, εχει πολλα να δωσει.
Γκαρσια: Κολοσσος
Σορλεν:Στο δευτερο ημιχρονο φοβερος
Λινο: ως γνωστον δεν ειναι μπακ, προσπαθησε πολυ ομως. Πολλες φορες πηδουσε με την πλατη, προφανως δεν εχει τη θεση. Επιθετικα σε πολλες φασεις ηταν τρομερος, εκανε ρηγματα, σεντρες, τριπλες. Ο Σαντος ειπε στην συνεντευξη οτι ουσιαστικα ρισκαρε με αυτον διοτι ηθελε επιθεσεις απο την πλευρα του. Υπο αυτην την εννοια δικαιωθηκε ο Σαντος, οπως και με την αλλαγη του Κοντρερας ως σεντερ φορ.Δυο επικινδυνα ρισκα που του βγηκαν, συνεπως δικαιωθηκε.
Κουτσιανικουλης: Ακομα δεν εχει βρει το σωστο τροπο παιχνιδιου, κανει καταχρηση τριπλας και μαλιστα προτιμα να πηγαινει κατακουτελα εναντιον 2 ή και 3 αντιπαλων.
Μαλεζας: Ο γνωστος Μαλεζας, ΑΡΧΟΝΤΑΣ, εγγυηση.
Κοντρερας: Επαιξε τοσο λιγο αλλα ειναι τεταοιας κλασης παιχτης που ουσιαστικα αλλαξε το αποτελεσμα.
Ιβιτς: Χιλια μπραβο σε εναν παιχτη που δεν γουσταρω γενικα. Δυσκολο και πολυτιμο το γκολ του.
Παπαζογλου: Στα συν οτι ηταν μεσα σε πολλες μαχες, στα πλην οτι σχεδον ολες τις εχασε. Εγω σε 21,5 ετων παιχτη που ντεμπουταρει, δεν εχω απαιτησεις να μου παρει τοπικο ντρεμπυ, κανω υπομονη και θα τον κρινω υστερα απο καιρο.

3. Κωλογρια. Καλα αυτοι ειναι εντελως ξεφτιλες. Τετοια πεσιματα και θεατρα ουτε ομαδες Γ Εθνικης δεν κανουν. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! Μαλακια αυτο το φερ πλεη που τηρουμε, το ξεφτυλισαν τελειως.Ακομα και τη Ξανθη ξεπερασαν. ΡΕΖΙΛΙΑ!
Αυτος με το νουμερο 20 ειναι η ντροπη των ποδοσφαιριστων.
Το αλλο το μαυρο ταγαρι εκανε 5 λεπτα να φυγει απο το γηπεδο! Λες και εχασε σε τελικο CL! Αντε ρε γιδι!ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!
Και εβγαλαν και ανακοινωση για τη διαιτησια οι συμπολιτες.Φυσικα τα μονιμα ανοιγμενα ποδια τους στο ΠΟΚ θα παραμεινουν ετσι!Εμπρος,  στα χναρια των ρουληδων!
Και κατι ακομα ρε σκατογριες. Χθες ειχαμε μνημοσυνο.Το ξερατε για σας ζητησαμε να παιξουμε με ασπρομαυρα.  Εστω και για απλες και τυπικες δημοσιες σχεσεις δεν μπορουσατε να αφησετε μια ανθοδεσμη, ενα απλο λουλουδι?
Ειστε σκατογριες κομπλεξικες. Τα τελευταια χρονια ειστε αξιοι προπαγανδιστες των σκουληκιων στην προπαγανδα. Στο δευτερο γυρο να σας δω ομως που δεν θα σας δωσουμε εισητηρια για το Καυτατζογριο.ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

stelukos

• Guest
εχει κανεις κανενα λινκ να κατεβασω το ματσ?

JamaicaN

• Guest
μόνο σε σένα.. :trelos:
:-[

τωρα τις ειδα και ειναι και γαματες

οφ τοπικ.
γαμω τα κωλοξυδιΑ μου

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=APcIx22-a40 (Embedding disabled, limit reached)

ποιος τρελαμένος είναι που τρέχει από τον πάγκο να συγχαρεί τον ίβιτς? με φτιάξε :)
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Φωτάκης.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πρέπει πάντως οι δικοί μας να τα πήρανε χοντρά με τις γριες.

Στο πλάγιο που κάνει το μπάκ τους (που πήγε να δείρει ο Σεργιος) και αργεί δεν ξέρω πόσοι το ακούσατε απο την τβ τον Φωτάκη να λέει ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

Και μετα το γκόλ τις καθύστερησει που κάνανε οι δικοί μας που πηγαίνανε στο κόρνερ ή ο Χαλκιάς που άλλαξε 45 μπάλλες για να κάνει το άουτ..

Πρέπει πραγματικά να τους εκνευρισανε.

Τελικά ο ηρακλακος είναι μικρή ομάδα ρε πούστη