Author Topic: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακή 27/09/09 ώρα 19.00 novasports  (Read 6141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μονο αυτό έχω να πω. εγκλήματα πάλι απο τον Σάντος δεν μπορώ να καταλάβω πια η λογική να πέξει με το στανιό ο κοντρερας δεξί μπακ και ο αραμπατζης αριστερό καταστρέφει την ομάδα και γαμάει το μέλον της

ο σαβινι ζητησε αλλαγη!σταματηστε την γκρινια επιτελους

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Μόνο ένας σεισμός μας σώζει...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
Πω πω, τι είναι αυτός ο ίβιτς ρε παιδιά.Ήμαρτον Θεούλη μου.Φωτάκης απογοήτευση.Εμένα πάντως μου φάνηκε οτι αυτοί που προσπάθησαν με διαφορά περισσότερο ήταν Μαλεζάς-Γκαρσία-Σέρτζιο.Ο Βιερίνια τι να σου κάνει το παιδί εκεί μόνος.Βγήκε λίγο στα πλάγια στο τέλος, μοίρασε καναδυο σακούλες δεν είχες φορ στην περιοχή να πάρει καμιά καλή θέση.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μονο αυτό έχω να πω. εγκλήματα πάλι απο τον Σάντος δεν μπορώ να καταλάβω πια η λογική να πέξει με το στανιό ο κοντρερας δεξί μπακ και ο αραμπατζης αριστερό καταστρέφει την ομάδα και γαμάει το μέλον της

Προφανως ειμασταν ευχαριστημενοι απο τον βαθμο της ισοπαλιας γι αυτο επρεπε να παιξουμε με 4 πισω...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Καλύτερος όλων ο Γκαρσία, ένα κέντρο μόνος του πάλι. Καθοριστικός ο Μαλεζάς. Σέρτζιο καλός για 30 λεπτά, είναι φανερό ότι επιλέγει φάσεις και πλέον δεν μπορεί να ντριμπλάρει ούτε εμένα.
Χειρότερος όλων ο κορδέλας. Απογοήτευση ο Κούτσια, αλλά εάν δεν δουλέψουν συστήματα για τον μικρό τζάμπα θα πάει το ταλέντο του.
Διαφωνώ για τον Αραμπατζή έτρεξε και πάλεψε όσο όλοι οι άλλοι μαζί. Απλά τόσο μπορεί...
Η μόνη εξέλιξη που μπορούμε να περιμένουμε πλέον είναι επιστροφές και μεταγραφές.

Καλή επιστροφή σε όλα τα αδέρφια σας ακούγαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

kostas4

• Guest
δεν υπηρχε αλλος παιχτης ικανος να παιξει μπροστα και να δημιουργησει παιχνιδι εκτος του βερον.να μας εξηγησει καποιος τι στον που... γινεται

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ο σεισμος θα ειναι να αφησει ο θοδωρης τα πεισματα και να στειλει τον σαντος απο κει που ηρθε.
εκτρωματικη σημερα η ομαδα,κοντεψαμε μεχρι και να χασουμε στο τελος.
κυριε σαντος,σωστε τουλαχιστον την υποληψη σας και παραιτηθητε.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Μπραβο σοσους βρεθηκαν στο γηπεδο και φωναζαν και μονο.

Σε κανεναν αλλον. Ουτε σε παικτες ουτε σε κοουτς. ΣΟΥΤ 12 - 6 . Δλδ τι παικτες επρεπε να εχεις για να παρεις τον ατρομητο?

...και οταν λεμε ΠΑΟΚ πανω απολα, δεν ισχυει μονο για τους παικτες αλλα και για τον προπονητη. Γιατι ας ισχυριστει καποιος οτι απο εγωισμο δικο του και μονο δεν εβαλε βερον. Επισης ο κοουτς εχει ενα ελλατωμα, ειναι απτους λιγους που μολις κανει αλλαγες πεφτει η ομάδα.

..και μην παρεξηγηθω, θεωρω εγκλημα να φυγει ο σαντος.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Προφανως ειμασταν ευχαριστημενοι απο τον βαθμο της ισοπαλιας γι αυτο επρεπε να παιξουμε με 4 πισω...

Όπως πήγε το ματς και πάλι καλά να λέμε που πήραμε το Χ από τον Νάστο, τον Κουτσόπουλο και τον Νεμπεγλέρα...

Καλή επιστροφή σε όλα τα αδέρφια που ταξιδεύουν για την λατρεία τους και για αντάλλαγμα έχουν όλο πίκρες...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

kostas4

• Guest
θεωρω πισωγυρισμα να φυγει ο σαντος αλλα θεωρω οτι η ομαδα χρειαζεται ενα δυνατο ταρακουνημα.πως θα γινει αυτο δεν ξερω

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
ΖΑΓΟΡ άνοιξε τα μάτια σου και διώξε τον καρκίνο ΕΛΕΟΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Τουλάχιστον ας μην ξανακατεβούμε με Αραμπατζή στην αποστολή. Δεν υπάρχει παίκτης, ούτε καν ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με το όνομα αυτό. ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ. Ίβιτς περιπατητής. Κονσεϊσάο, μόνο στο τέρμα δεν έπαιξε. Κουτσιανικούλης, ελάχιστος. Τσιρίλο, ο άνθρωπος-γιόμα. Μαλεζάς σταθερός, όπως και οι Γκαρσία, Σορλέν (πριν τραυματιστεί, μετά του έβγαλε σέντρα ο Κουτσόπουλος...), Φωτάκης ανύπαρκτος, ο μικρός μάγος από την Πορτογαλία χάθηκε στα θηρία, αλλά η ποιότητά του λάμπει, Χαλκιάς σταθερός, Λίνο τρυκυμία (μετά να μην γίνεσαι φυσιογνωμιστής), αλλά αυτό ςπου μάγεψε ήταν άλλος.

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.

Από τη διοίκηση έχω παράπονα για την ακύρωση της γκολάρας του Κονσεϊσάο (τέταρτο ματς σερί σε σφάζουν) και από τον προπονητή για το χάλια θέαμα. Καμμία ανάπτυξη. Τίποτα. Μόνο χάρη σε προσωπικές ενέργειες, που πάντα βρισκόταν κάποιος Αραμπατζής (θα το χρησιμοποιώ εφεξής αντί της λέξης με τα τρία α) να τη χαλάσει. Ας καθαρίσει κάποιος τον κόπρο του Αυγέα που μαζεύτηκε στην ομάδα. Δεν αντέχουμε άλλους Αραμπατζήδες. Αλήθεια, πότε παίζει ο δανεικός; Μόνο για το ματς με τον βάζελο τον πήραμε;

North_pole

• Guest
Πάλι καλά που δε χάσαμε με αυτή την τραγική εμφάνιση. Πιστεύω ότι όταν γυρίσουν οι απόντες η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, αλλά τίποτε δεν δικαιολογεί τα σημερινά χάλια. Ακόμη και αμυντικά παρά το 0 η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή. Ελαφρυντικό τα πολλά προβλήματα, αλλά οι επιπολαιότητες και τα αβίαστα λάθη με τρελλαίνουν. Δυστυχώς οι μνήμες της προπέρσινης χρονιάς ξαναγυρνάνε. Δεν ξέρω τι είδους ένεση θα μας τονώσει το ηθικό που είναι πολύ πεσμένο. Δεν ξέρω ποιό θα είναι εκείνο το σοκ που θα ξυπνήσει την ομάδα. Σίγουρα όμως κάτι πρέπει να γίνει. Κι εγω συμφωνώ ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή να φύγει ο Σάντος, όχι ότι δεν έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά αν είναι να φεύγει όποιος φταίει στο τέλος θα καταλήξουμε να παίζουμε με το Βρύζα και το Ζαγοράκη.

fatal_invasion

• Guest
:tikitaka:

Μπράβο φίλε.Είσαι άξιος συγχαρητηρίων.Να του υποδείξεις και ποιον θα πάρει όμως.Τράβα στα γραφεία και πες του το.Άσε τα φόρουμ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
παιδια απλα εκτωρματικη η ομαδα. ειμαστε -7 αποτ περυσι αν αλλαξεις τον ατρομητο με τον θρασυβουλο. πληρης αποτυχια του 3ου χρονου, του προτζεκτ, του μπατζετ, και οτι σκατα αλλου φταει. δυστυχως .... αποτυχαμε κυριοι. για οσους πιστευουν οτι ειναι νωρις ακομα κλπ τους θυμιζω το -7.
καληνυχτα μας κυριοι..................
καληνυχτα σαντος..............
σας βαρεθηκα...................
πλεον και εγω παυω να ασχολουμε με την παρτυ σας, οταν δω οτι επιτελους θα γινει η κινηση ανασυνταξης και σεισμου τα λεμε.

θα πεθανουμε για σας..................αει στο διαολο. αποτυχημενε σαντος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
:tikitaka:

Μπράβο φίλε.Είσαι άξιος συγχαρητηρίων.Να του υποδείξεις και ποιον θα πάρει όμως.Τράβα στα γραφεία και πες του το.Άσε τα φόρουμ.

φιλε μου ζαγοροσκυλα ειμαστε ολοι οι νοημονες φιλαθλοι του ΠΑΟΚ αλλα δεν γινεται να μην αφηνεις τους αλλους να λενε και την γνωμη τους. με αυτην την λογικη φτασαμε εδω.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
χαλια μαυρα καταμαυρα πισσα
μαλεζας γκαρσια οαση
ιβιτς  :03:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ρε αδερφια,
η ομαδα εχει κακιστη φυσικη κατασταση.για αυτο ποιος φταιει?ο γυμναστης και κατ επεκταση ο σαντος που τον εφερε.
τα αποδυτηρια ειναι χωρισμενα σε κλικες και γινεται χαμος.ποιος φταιει?ο κοσμος?
η ομαδα δεν μπορει να αποδωσει με τιποτα στο γηπεδο.ποιος φταιει?η πιεση του κοσμου?
η ομαδα βρισκεται σε αγωνιστικο τελμα απο περσυ στα πλευ οφφ?ποιος φταιει?το "βεβαρυμενο αγωνιστικο προγραμμα"?
παικτες δεν χρησιμοποιουνται για διαφορους λογους,καποιοι αλλοι παιζουν σε εντελως λαθος θεσεις απο αυτες που ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ παιζουν,ε ποιος φταιει για αυτο?το τμημα ταε κβον ντο κατω απο την 8?
για ολα αυτα φετος ευθυνεται ο προπονητης.

η διοικηση απο την πλευρα της ευθυνεται το γεγονος οτι μας φορτωσε εναν γκαγκατση με αποτελεσμα ο ΠΑΟΚ να υποστει ενα τεραστιο κυνηγητο εξωαγωνιστικα,και να εχουμε ΑΚΟΜΑ διαιτησιες σαν την σημερινη με ακυρωθεν ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ!2 αγωνιστικες σερι,χασαμε τους βαθμους,ακομα και με αυτο το απαραδεκτο προσωπο που δειχνει η ομαδα μας.
ευθυνεται επισης για τις μεταγραφες οπως και τις ανανεωσεις και τις παραμονες παικτων.σαβινι,λινο,φωτακης,ιβιτς,τσιριλο,αραμπατζης ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ για να παιζουν στον ΠΑΟΚ.πειτε μου αν φυγουν απο την ομαδα μας,σε ποια ομαδα θα μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως.στον βαζελο?απιθανο.στην ξανθη?ουτε καν.για κανεναν ατρομητο ειναι και τιποτα γιαννενα.
θελουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλο.δεν ξερουμε τι θα κανετε κυριε ζαγορακη,αλλα παρτε την κατασταση στα χερια σας και δωστε δραστικες λυσεις,αλλιως μετα θα ειναι ΠΟΛΥ αργα.
με αυτην την αγωνιστικη παρουσια,ουτε πλεη οφφ δεν βγαινουμε.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

fatal_invasion

• Guest
Darklord,
υπάρχει και άλλος τρόπος να εκφραστεί,όχι έτσι.

bagos1

• Guest

αμα θες τον αγωνα πεζεις και με 3 σεντερ μπακ
οτι καλυτερο περισυ ειτανε ο κοντρερας που σου ξεκινουσε την πρώτη πάσα,στα δεξιά τι να σου κάνει??