Author Topic: πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Τετάρτη 23/09/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5950 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Βλέπω και ξαναβλέπω το goal που μας ακύρωσε. Είναι προφανές ότι το ακυρώνει ο επόπτης. Μπορεί όμως κάποιος να με εξηγήσει γιατί ο "γαμοσπιτος" κίρκος ενώ δείχνει άμεσwς τη σέντρα παραμένει βιδωμένος στη θέση του σαν όντως να περιμένει τη βοήθεια του γαμημένου βοηθού του?  :cwm23:

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Όταν είσαι καλύτερη ομάδα πρέπει να κερδίζεις τον αντίπαλο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες...οκ, κακώς μας ακύρωσε το γκολ το κοράκι ωστόσο εμείς έπρεπε να βάλουμε κι'άλλο....αντ'αυτού μείναμε με 10 και το ματς έληξε Χ.
Η Ομάδα δεν έπαιξε μπαλάρα αλλά έπρεπε να κερδίσει μία σαφώς κατώτερη όπως ο Νιόνιος.
Γενικά πάντως είμαστε γκαντεμιασμένοι,μας περιμένουν όλοι στη γωνία λόγω της περυσινής πορείας (που κανένας δεν μας υπολόγιζε) και πιθανόν να βγάζουν επάνω μας τα σπασμένα τους με τον Γκαγκα, ο οποίος πρέπει να αποχωρήσει χθές...
Εγώ ως ΠΑΟΚ δεν γουστάρω να διαμαρτύρομαι για διαιτησίες διότι γι'αυτές μιλάει ο Λεβαδειακός και ο Πανθρακικός...γουστάρω ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ συνθήκες να κερδίζω τις κατώτερες από εμένα ομάδες...δεν έγινε για τον α ή β λόγο αυτό σήμερα...
Είμαι σίγουρος ωστόσο ότι όταν θα είναι η ομάδα πλήρης και θα έρθουν σωστά οι συναστρίες θα αλλάξει η εικόνα...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ....για εμένα προσωπικά η διαιτησία δεν υπάρχει...υπάρχει μόνο ο καλός ΠΑΟΚ που πρέπει να πηδάει και διαιτητές και επόπτες...ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμα αλλά αισθάνομαι ότι αν δεν πέσουμε στην παγίδα και δεν κάνουμε τον Ζαγοράκη Ντέμη θα έρθει η ώρα που θα μας μισούν περισσότερο διότι θα τους έχουμε από κάτω (για τον ίδιο λόγο που εμείς μισούμε τους γαύρους...)

billaras

• Guest

μετά από πολύωρη προσπάθεια το κατάφερα...
πιστεύω φαίνεται πεντακάθαρα

edit:γαμώ την πουτάνα μου πολύ μικρές είναι η φωτός...
κάποιος mont ας το διορθώσει

Offline polman

• Αποστολή
  • **
http://img195.imageshack.us/img195/3526/golvu.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/2473/gol1zb.jpg

έκανες Link τα thubnails φίλε μου,

εγώ πιστεύω πάντως ότι δεν έχει περάσει..
ρίξτε και μια ματιά εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=HsrSdsIC9QY
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Η ομάδα δεν έπαιξε καμμία μπαλάρα αλλά παρόλαυτά πήρε αυτό που ήθελε.. Δυστυχώς ο πουτάνας γιός ο κύρκος (μακάρι να σε πατήσει τρόλεϊ ρε μπάσταρδε) είχε διαφορετική άποψη και ακύρωσε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ γκολ..
Το ελάχιστο που πρέπει να ζητήσουμε σαν ΠΑΕ είναι η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ του κύρκου και του επόπτη του από τους πίνακες..
Το μόνο θετικό για σήμερα (πέρα από την παραίτηση του πουσταρά   ;)) είναι το τσαγανό που έδειξε η ομάδα μετά την αποβολή του Παπάζογλου και η όρεξη της να πάρει το ματς.. Αν συνεχίσουμε με αυτό το πάθος και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό θα πάμε καλά.. Αν παίζουμε φοβισμένα δεν έχουμε καμία ελπίδα..

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Κάποιος να ενημερώσει εάν τελικά οι δικοί μας μπήκαν μέσα...

Οι μισοι ηταν μεσα και οι άλλοι μισοί ήταν εξω.
Καποιοι φρόντισαν να μας καταδείξουν το διαχωρισμό μεταξύ ελλαδας και βουλγαρίας. Βέβαια εδωσαν και σαφή συνοριακά σημεία λεγοντας πως η είσοδος θα επιτραπεί μονο σε όσους επιδείξουν ταυτότητα η οποία να αναφέρει τοπο καταγωγής κατω απο τη λαμία. Για το γεγονός αυτό μιλώ υπευθηνα και μπορούν να το επαλυθευσουν και οι υπολοιποι.
2 πανο που αναρτήθηκαν κατέβηκαν ύστερα απο απειλές ότι θα γίνει χρήση των δυνάμεων των ματ για να μας πετάξουν ολους εξω απο τη κερκίδα. Μαλιστα απλωσαν τα κουλά τους για να τα παρουν.
Αυτά σχετικά με το τι εγινε.
---
Για τα αγωνιστικά δε θελω να σχολιάσω.
---
Νορθ, σ' ευχαριστώ. Σ' ολο το ταξιδι στην επιστροφή ενιωθα ασχημα.
Σ' ευχαριστώ πολύ.
« Last Edit: September 24, 2009, 00:33:49 by spartiatis »

billaras

• Guest

ok το διόρθωσα...
νομίζω τώρα φαίνεται καθαρά

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Τώρα διάβασα ότι ο Γκαγκα παραιτήθηκε...καιρός ήταν
Στο σούτ του Γκαρσία η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή...στο video φαίνεται καθαρά αδερφέ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ολος ο ΠΑΟΚ ο βιερινια....μεγαλος παικτης....το μονο θετικο για μενα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

billaras

• Guest
ναι τέρα p είδα το video από το youtube έχετε δίκιο...
με μπέρδεψε το άλλο βιντεάκι

Offline spartiatis

• Αλλαγή

για όσους εμείναν έξω: για αυτους που αργήσατε να έρθετε στο γήπεδο, λυπάμαι.
γι αυτούς που περιμένατε να μπείτε τζάμπα ντε και καλά (για σας που καθόσαστε στο κάτω παρκάκι λεω) καλά να πάθετε.
κάποια παλικάρια του πανιωνίου είχαν όλη την κάλή διάθεση να μας βοηθήσουν και ήρθαν και κάθισαν στην κερκίδα μας.

πας καλα?
μας δουλευεις?
μη λες μαλακιες....λιγο ελειψε να υπαρξουν συλληψεις για διαφόρους λογους επειδή καμιά κουφαλα δε μας θελει πουθενα.

pavlosk

• Guest
Από τότε που βγήκε η συγγνώμη έχει γαμηθεί ο κόσμος όλος.

Την συγγνώμη να την βάλει στον κώλο του.

Να ζητήσει η διοίκηση όχι την εξαίρεση αλλα και την διαγραφή από την λίστα, του διατητή και του επόπτη.

Βλέπω το γκολ και τρελαίνομαι ο μαλάκας ο διατητής είδε πολύ καλά ποιος έδιωξε την μπάλα. Άρα κατά την γνώμη μου εσκεμμένα ενήργησε.

Η αντίδραση της ομάδας με 10 παίκτες ήταν νομίζω σωστή.

pavlosk

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Παιδια....ξεχνατε και την κοκκινη....σε καμια περιπτωση αυτο δεν ηταν κοκκινη....

Οι παικτες παιξανε καλα......νικη με ατρομητο.........!δεν εχει χαθει τιποτα............!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline maria-mtb

• Βασικός
επαναληψη του αγωνα η 3 βαθμοι για τον ΠΑΟΚ....τη συγγνωμη να την βαλει εκει που λεει ο αποπανω.

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
Βιερίνια είσαι πολύ μεγάλος παίχτης ρε πούστη μου..ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ..
Σήμερα ήσουν όλος ο ΠΑΟΚ..
Μπράβο παλικάρι μου..
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

northeagle_4

• Guest
Ειδα μονο 30 λεπτα αγωνα,καθως μπηκα με καθυστερηση ως γνωστος τζαμπατζης.Αγωνιστικα τις φασεις τις ειδα τωρα,οτι και να λεμε ειναι λιγο παρα τα προβληματα,παρα το κακο κλιμα ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ.μερικα παιχνιδια τα παιρνεις με παθος και ετσι θα γινοταν σημερα αν δεν μας την ειχαν στημενη.Ξαναλεω αγωνιστικα δεν μπορω να πω πολλα,αλλα και απο τους πανηγυρισμους στο γκολ οσο και απο το πεταλο ειδα παθος και ενταση.Κακη μπαλλα ισως ναι ΑΛΛΑ προσπαθησαν και τους αξιζει ενα μπραβο για αυτο.Εγινε κλοπη.Δεν φταει σαντος δεν φταινε οι παικτες.
  Στα αλλα τα εξωαγωνιστικα θα συμφωνησω με club,king,spartiati(μην κολλας ρε,ολα οκ.) και Skyclad.Aπλα να πω οτι για πρωτη φορα λεω με βεβαιοτητα οτι δεν εχουν ευθηνη οι τσιμπα.Η αποκλειστικη ευθηνη για αυτο το μετρο ειναι στην παε πανιωνιος.εγιναν τραγελαφικα πραγματα με τηλεφωνα απο σουπερλιγκ στον γαλωνα εν μεσω πορειας να μην μας αφησουν.Επισης αυτο το παραμυθι ως λαος με τις ταυτοτητες (οι μονοι που το λουζομαστε) επειδη πλεον τπτ δεν με πειθει οτι δεν ειμαι βουλγαρος και απογονος του Συμεων καποια στιγμη πρπει να το πολεμησουμε και να το διαβαλλουμε δικαστικα.Απο το 2003 στο αιγαλεο ανεχομαστε ρατσιστικη συμπεριφορα και σφυραμε αδιαφορα.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
ουτε συγνωμη ουτε τιποτα.σημερα η ομαδα εχασε 2 βαθμους αν και δεν ηταν τοσο καλη εξαιτιας του διαιτητη οπως και στην τριπολη.παρομοιο χειρουργειο εκανε και ο κακος.σημερα ο κυρκος μας εδωσε χρυση ευκαιρια να δωσουμε μια μεγαλη απαντηση στην κεδ.να μην ξανασφυριξει ποτε,να του παρουν την σφυριχτρα εδω και τωρα μετα απο απαιτηση της παε.οχι να μην παιξει ξανα τα ματς του ΠΑΟΚ αλλα να μην ξαναπαιξει ποτε.θα ειναι η μεγαλυτερη νικη.ολα τ'αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

παραβλεπω την μετρια αποδοση της ομαδας, δεν ηταν και σημερα αυτη που επρεπε αλλα το διπλο μας το στερησαν ενω το αξιζαμε

μπραβο στα παιδια που ηταν εκει

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
μόλις γύρισα. η ομάδα μια από τα ίδια, αλλα μας καθάρισαν εν ψύχρώ. τίποτα άλλο. ΚΛΟΠΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.

μπράβο και στη νοοτροπία όσων ήταν μέσα. κράξιμο στο χαλκιά γιατί έκανε καθυστερήσεις στις επαναφορές. ο αθηναίος παοκτσής αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

για όσους εμείναν έξω: για αυτους που αργήσατε να έρθετε στο γήπεδο, λυπάμαι.
γι αυτούς που περιμένατε να μπείτε τζάμπα ντε και καλά (για σας που καθόσαστε στο κάτω παρκάκι λεω) καλά να πάθετε.
κάποια παλικάρια του πανιωνίου είχαν όλη την κάλή διάθεση να μας βοηθήσουν και ήρθαν και κάθισαν στην κερκίδα μας.

ρε πστ κρατιεμαι λεω δεν θα σε πω τιποτα εδω και 2 ωρες αλλα οσο το διαβαζω τοσο πιο πολυ τρελενομαι
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να τα λες αυτα για αδερφια ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ουτε να σε βρισω...αθηναιε ΠΑΟΚτση.......

Offline maria-mtb

• Βασικός
Επισης αυτο το παραμυθι ως λαος με τις ταυτοτητες (οι μονοι που το λουζομαστε) επειδη πλεον τπτ δεν με πειθει οτι δεν ειμαι βουλγαρος και απογονος του Συμεων καποια στιγμη πρεπει να το πολεμησουμε και να το διαβαλλουμε δικαστικα.Απο το 2003 στο αιγαλεο ανεχομαστε ρατσιστικη συμπεριφορα και σφυραμε αδιαφορα.