Καλημέρα απο άλλον έναν - τον πρώτο (χρονικά που τ άκουσε και αυτό) - ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ. Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω για τ αγωνιστικό. Ειλικρινά ξενέρωσα τη ζωή μου χθες τ απόγευμα. Μας κόβουν τους μισθούς μας, μας κόβουν την ελπίδα μας, μας κόβουν το χαμόγελο, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ Κ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Χθες σε διατεταγμένη υπηρεσία παε ΠΑΝΠΟΥΣΤΡΩΝΙΟΣ κ ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥΝΙΑ, ανάγκασαν τον λαό του ΠΑΟΚ να μπεί στο γήπεδο με 2 τρόπους. 1ον είτε μπαίνοντας σε θύρα γηπεδούχων με όποιους κινδύνους κ όποιον εξευτελισμό αυτό συνεπάγεται και 2ον με καθαρή ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ (και όχι επίδειξη, όπως συνηθίσαμε να το λέμε) της αστυνομικής ταυτότητας. Πήγαινες λοιπόν εσύ το πρόβατο στα εκδοτήρια, ο Ιθαγενής του Αμαζονίου, ο λέσης, βρωμιάρης, χουλιγκάνος, αλήτης Μπαουγκτζης, ΕΔΙΝΕΣ την ταυτότητά σου , ΣΕ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (άγνωστο βέβαια ΠΟΥ πάει αυτό το χαρτί, ποιός το κρατάει κ για ΠΟΣΟ) ΤΗΣ κ αν ήσουν απο Λαμία και κάτω , έμπαινες. Αν όχι, δεν έμπαινες.....
Πλείστοι όσοι δικοί μας,πάνω απο 100, μαζί κ εγώ, ΑΝ Κ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (τ' ακους εσύ που μας έλεγες ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ?) ΑΡΝΗΘΗΚΑ να λερώσω τα στοιχεία μου δίνοντας τα σε πλανόδιους Τσοπάνα Ράμπο Τσιμπά κ ζήτησα ή να μπούμε όλοι ή κανείς. Προτιμήσαμε λοιπόν να μείνουμε έξω, ενω το τραγικότερο όλων είναι οτι όσοι αδερφοί δεν άντεξαν κ αποφάσισαν να αφήσουν τα στοιχεία τους, προμηθεύτηκαν εισιτήριο, αλλά η ΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποφάσισε επισήμως :ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΗΚΑΝ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΞΩ προφασιζόμενη οτι οι αλήτες γύφτοι βούλγαροι Παοκτσήδες επιτέθηκαν στα εκδοτήρια κ ξυλοκόπησαν κ μια υπάλληλο τους.Επειδή ήμουν τουλάχιστον 2 ώρες έξω απ τα εκδοτήρια, δεν αντιμιλήσαμε καν, όχι μόνο σαματάς δεν έγινε, αλλά δεν χάρηκαν τα λαρύγγια μας καν. Χάρηκα πολύ τους σεκιουριτάδες της ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Επικλήσεις μπροστά στα έκπληκτα μάτια κ αυτιά μου στη διμοιρία των Κλιντ ΤσομπανοΙστγουντ με τις εξης ακριβώς φράσεις "Τι περιμένετε κ δεν τους τσακίζετε, δε βλέπετε οτι δεν τους θέλουμε εδώ?"
Αυτά τα ολίγα απο ένα μέλος του πιο τζαμπατζη συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, του Πανελληνίου(γνωστοί κ ως στραβοστόμιδες κατ' αυξοντα 1, 2, 3, .....) που καθόταν στα παρκάκια επειδή δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο. Να χαιρόμαστε φιλίες φίλους κ νέα τάξη πραγμάτων. Επίσης εύχομαι να μιλάω κ εκ μέρους των άλλων τζαμπατζήδων που κρατούσαν εισιτήρια στα χέρια κ έμειναν απ' έξω.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΤΕ Κ ΚΕΛΑΙΔΑΤΕ "ΕΠΕΣΑ ΧΤΥΠΗΣΑ Ε Κ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ...." ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ λυσαλλέο....