Author Topic: πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Τετάρτη 23/09/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5966 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ!

veron

• Guest
Στο οτι επρεπε να κερδισουμε αδερφε οπως ειπωθηκε

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
το θέμα είναι ότι μάζεψες τα κομμάτια σου, πήγες σε ΠΟΛΥ δύσκολη (ιστορικά) έδρα, πήρες το διπλό και το προστάτεψες ακόμα και με δέκα παίκτες, και τελικά σε γαμάνε και σε σπέρνουν και διχόνοια...

Πολύ μικρή διοίκηση φέτος μέχρι τώρα, και μην ακούσω μαλακίες ότι πολεμάω το Ζαγοράκη.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

agamemnon

• Guest
ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ????ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ..ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ Η ΤΥΧΗ..ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ?????

ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??????

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΚΡΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΖΕΛΑ !!!!!! ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ????  ΣΤΗΣΕ Κ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!!!

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ!!!!ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ Κ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ (Κ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ)
Κ ΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ??????

nomercy4

• Guest
στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος ( κύρκος)

LFPADRAM

• Guest
Βραβειο fair play σε ολη την ομαδα του πανιωνιου που εφυγε στην αντεπιθεση για γκολ την ωρα που οι συναδερφοι τους πανηγυριζαν το πεντακαθαρο γκολ που δεν περνουσε απο το μυαλο τους οτι μπορει ο σωσιας του ταμπακη να εχει ακυρωσει. Επισης οσοι κανουν δημ.σχεσεις για παρτη τους και βλεπουν την ομαδα σαν σκαλοπατι για την επομενη κονομα και δεν αντιλαμβανονται καν τι εχει διαπραχθει εις βαρος της απλα δεν εχουν θεση στον συλλογο. Οσο για τους αλλους που ηρθαν να προασπισουν συμφεροντα αλλα προς το παρον μονο ροχαλητα εχουμε ακουσει απο την παρτη τους, να ξερουν οτι το τουμπεκι για χαρη της ενοτητας του συλλογου δεν θα κρατησει για πολυ ακομα......

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Νομιζω συναγωνιζεται το ματς με τον γαυρο το 98 για την μεγαλυτερη σφαγη που εχω δει.
Απιστευτα εξωφθαλμα πραγματα..
Και συμφωνω απολυτα με αγαμεμνον(εκτος του μαλεζα που πιστευω ειρωνικα του εδωσε το χερι γιατι μετα τον ακολουθησε κραζοντας)
ΥΓ.Ποιος σαντος ποιος ιβιτς ποιος τσιριλο..Δειτε ρε σεις τι γινεται μπροστα στα ματια μας!
Θεωρω ντροπη να μιλαμε για αγωνιστικα και εμφανιση οταν σου εκλεψαν 2 βαθμους τοσο καταφανεστατα...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline skyclad4

• Αλλαγή
- Στα εκδοτηρια ζητουσαν ταυτοτητες και πουλουσαν μονο σε ατομα που ειχαν ταυτοτητα με τοπο γεννησης την αθηνα. Μιλανε μετα και στη Ν. Αφρικη για απαραχαιντ. Στη Ν. Σμυρνη να δεις τι παιζει.

- Οι υπαλληλοι του πατατακια κατεγραφαν ολα τα στοιχεια της ταυτοτητας (φακελωμα κανονικοτατο), με αποτελεσμα να κανουν ενα τεταρτο για να δωσουν ενα εισητηριο, να εχει αρχισει το παιχνιδι και στα εκδοτηρια να εχει ακομα κοσμο.

- Οταν δικοι μας που πηρανε μεμονωμενα εισητηρια στη Θ1 εκδηλωθηκαν και κανανε κερκιδα, οι μπατσοι σφραγισαν την συγκεκριμενη θυρα για να μην μπουνε αλλοι. Υπηρχε πολυς κοσμος με αγορασμενο εισητηριο που με τον τσαμπουκα εμεινε εξω. Ειχε και ενα μπατσο χοντο που ελεγε με υφος 'ε, τι να κανουμε, καντε αγωγη!!!'

- Μειναμε συγκεντρωμενοι εξω απο την Θ1 σχεδον σε ολο το παιχνιδι με τους μπατσους μεσα στα μουτρα μας και δεν ηρθε ουτε ενας εκπροσωπος του ΠΑΟΚ ή του νιονιου να δει τι παιζεται. Κατα το 70' οι μπατσοι πηραν εντολες απο τα αφεντικα τους να μας απομακρυνουν 'απο τον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου'. Ετσι μου ειπε το γουρουνι επι κεφαλης.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Τρως γκολ στο 92, σε ένα παιχνίδι που είχε οριστεί από πριν ως αγώνας που πρέπει να κερδιθεί οπωσδήποτε.

Γίνεται η ομάδα όσο πιο μπουρδέλο μπορεί να γίνει από εκείνη την ημέρα και μέχρι και σήμερα.

Υπάρχουν φήμες παραίτησης Σάντος, υπάρχουν φήμες παραίτησης Ζαγοράκη.

Βοά ο γραπτος και ηλεκτρονικός τύπος για αντικατάσταση Σάντος, ακούγονται ονόματα των αντικαταστατών του, γίνονται γκάλοπ για τον προπονητή μας, ακούγονται ονόματα παικτών για προγραφή.

Κι εμείς πειρμένουμε να κατέβει η ομάδα να παίξει με το νιόνιο και να κεντάει. Ε, μαλλον δεν είμαστε σοβαροί. Τηρουμένων των αναλογιών η ομάδα πήγε καλά, τηρούμενων των αναλογιών η ομάδα πάλεψε.

Οσο για το επόμενο παιχνίδι, όποιος αδελφός διαθέτει καλή φυσική κατάσταση, έχει πάθος, δεν μπλέκεται σε καυγάδες και σενάρια, σέβεται τον προπονητή, τη διοίκηση και το λαό της ομάδας, παρακαλείται να περάσει από την ΠΑΕ για να επιλέξει αριθμό φανέλας γιατί από παίκτες ξεμειναμε. Εκτός αν μπεί να παίξει ο κυρ-Βασίλης. ΡΕ Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ????ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ..ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ Η ΤΥΧΗ..ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ?????

ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??????

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!!!

ο κακος επαιξε εδρα σε σχεση με τον κυρκο

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΠΟΥΛΟ Ο ΓΚΑΓΚΑ)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μία χαρά ήταν η ομάδα με τόσες απουσίες και τέτοιες μαλακίες που κάνε το κοράκι . Ξεκολλάτε. Μήπως όμως, λέω ΜΗΠΩΣ πρέπει να πάρει τον μπούλο ο γκαγκά ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Βραβειο fair play σε ολη την ομαδα του πανιωνιου που εφυγε στην αντεπιθεση για γκολ την ωρα που οι συναδερφοι τους πανηγυριζαν το πεντακαθαρο γκολ που δεν περνουσε απο το μυαλο τους οτι μπορει ο σωσιας του ταμπακη να εχει ακυρωσει. Επισης οσοι κανουν δημ.σχεσεις για παρτη τους και βλεπουν την ομαδα σαν σκαλοπατι για την επομενη κονομα και δεν αντιλαμβανονται καν τι εχει διαπραχθει εις βαρος της απλα δεν εχουν θεση στον συλλογο. Οσο για τους αλλους που ηρθαν να προασπισουν συμφεροντα αλλα προς το παρον μονο ροχαλητα εχουμε ακουσει απο την παρτη τους, να ξερουν οτι το τουμπεκι για χαρη της ενοτητας του συλλογου δεν θα κρατησει για πολυ ακομα......

Δεν θυμάμαι χρονολογία αλλά αυτό έχει επαναληφθεί πριν από χρόνια (στα μαύρα χρόνια της παντοκρατορίας του γουλανδρή νομίζω) σε αγωνα με τον εθνικό στον πειραιά, όπου βάλαμε γκολ, μέτρησε και την ώρα που η ομάδα πανυγύριζε ο εθνικός έκανε σέντρα, επίθεση και πέτυχε γκολ που μέτρησε.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αν ο ΠΑΟΚ δεν εχει την δυναμικη να παει τωρα ενας παραγοντας του και να πει στον Κυρκο "Σε τελειώσαμε" ειμαστε μικρή ομαδα
Για να το θέσω ξεκάθαρα, αν ο Κυρκος ξανα σφυριξει το 2009 ειμαστε μικρη (παραγοντικα) ομαδα.

Γκαγκατση θα σπασεις ρεκορ ρε. Στις ποσες μαλακιες θα κανεις ενα σωστο; Α ναι ... πηρες Κουτσιανικουλη. Οχι βρε, δεν τον πηραμε εμεις με 21100 διαρκειας, εσυ τον πηρες. Επειδη εισαι κουμπαρουλης.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Matador

• Αλλαγή
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ!

Πες τα ρε τσακαλε, γιατι εδω θα τρελαθουμε. Ναι ρε ειμαι χαλια, αλλα μου κλεψαν 2 βαθμους με την τριπολιτσα και 2 σημερα.
Ναι εχασα απο το γαυρο, αλλα θα ειχα 9 βαθμους τωρα και οχι 5, γαμω την πουτανα μου. Οταν οι ομαδες της χαβουζας εχουν καμψη, τοτε τα κορακια τις ΒΓΑΖΟΥΝ απο την καμψη με την σφυριχτρα. Εμεις δεν εχουμε την πολυτελεια αυτη.

Οποιος δεν το εχει παρει πρεφα ακομη, η δευτερη θεση εστω και στις 30 αγωνιστικες πριν τα πλαυ-ωχ, τους καθησε στο στομαχι.
Γιατι οποια βαθμολογια και να γυρισω να διαβασω, εχει τον ΠΑΟΚ δευτερο, ασε που ουσιαστικα βγηκα τεταρτος, η βαθμολογια που ενδιαφερει τους Μπιλντεμπεργερς της σαπιολιγκας με ειχε δευτερο.

Τη σχεση ρε εχει το προβλημα μας με το ακυρωθεν γκολ. Πατε καλα μερικοι!

Κυρκο, μπινε  σε αναπηρικο καροτσακι να την βγαλεις την υπολοιπη μιζερη ζωη σου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

giannis80

• Guest
Τρως γκολ στο 92, σε ένα παιχνίδι που είχε οριστεί από πριν ως αγώνας που πρέπει να κερδιθεί οπωσδήποτε.

Γίνεται η ομάδα όσο πιο μπουρδέλο μπορεί να γίνει από εκείνη την ημέρα και μέχρι και σήμερα.

Υπάρχουν φήμες παραίτησης Σάντος, υπάρχουν φήμες παραίτησης Ζαγοράκη.

Βοά ο γραπτος και ηλεκτρονικός τύπος για αντικατάσταση Σάντος, ακούγονται ονόματα των αντικαταστατών του, γίνονται γκάλοπ για τον προπονητή μας, ακούγονται ονόματα παικτών για προγραφή.

Κι εμείς πειρμένουμε να κατέβει η ομάδα να παίξει με το νιόνιο και να κεντάει. Ε, μαλλον δεν είμαστε σοβαροί. Τηρουμένων των αναλογιών η ομάδα πήγε καλά, τηρούμενων των αναλογιών η ομάδα πάλεψε.

Οσο για το επόμενο παιχνίδι, όποιος αδελφός διαθέτει καλή φυσική κατάσταση, έχει πάθος, δεν μπλέκεται σε καυγάδες και σενάρια, σέβεται τον προπονητή, τη διοίκηση και το λαό της ομάδας, παρακαλείται να περάσει από την ΠΑΕ για να επιλέξει αριθμό φανέλας γιατί από παίκτες ξεμειναμε. Εκτός αν μπεί να παίξει ο κυρ-Βασίλης. ΡΕ Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!!

Μες στο μυαλό μου είσαι.Αυτά σκέφτηκα κι εγώ.Τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, η εικόνα ήταν αν μη τι άλλο σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας.Ο Αραμπατζής ανέλπιστα καλός σε σχέση με πριν, αν και 3-4 μπαμπ μπουμπ τα έκανε πάλι,ο Σαβίνι απέδειξε αυτό που λεγόταν οτι αμυντικά σταθερότατος, λίγος επιθετικά, αμυντικό δίδυμο σταθερό, στο Β' δεν υπήρχε πανιώνιος, πιέζαμε εύκολα και κερδίζαμε μπάλα αλλά κάναμε λάθος στο να βρούμε τον επιθετικό (δείγμα άγχους πιστεύω)  και μου έδωσε την αίσθηση το παιχνίδι οτι κάπου θα το βάζαμε το γκολ.Κόκκινη στον Παπάζογλου δεν υπάρχει, όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει, είναι μια απλά διεκδίκηση της μπάλας, ούτε σηκώνει πόδι ψηλά ούτε είναι δολοφονικό τάκλιν.
Οι σφαγές σε αντιπάλους του ΠΑΟΚ και υπέρ του ΠΑΟΚ συνεχίζονται μετά την πρόσληψη Γκαγκάτση με αποκόρυφωμα την φάση του Γκαρσία στο '90....

Offline cure

• Αλλαγή
Μάγκες εγώ δεν δυσαρεστήθηκα από την εμφάνιση δεδομένων των συνθηκών. Με όλα αυτά που γίνανε το τελευταίο τριήμερο η ομάδα έπρεπε να βγάλει πολλά αποθέματα ψυχής για να νικήσει. Και το έκανε! Έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει, που δεν θα ήταν και λογικό σε τρεις μέρες να παίξει μπάλα σαν να γυρνάει ένα κουμπί.

Εγώ σήμερα δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό αλλά στη διοίκηση. Θέλω να αντιδράσει. Θέλω να βγει και να τους γαμήσει ότι έχουν και δεν έχουν. Δεν μπορώ άλλη παθητική στάση στο χειρουργείο.

Δεν προσπαθώ να πάω τη κουβέντα στη διαιτησία για να τη βγάλουν λάδι παίχτες και προπονητής. Απλά σε αυτό το κομμάτι οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί πιστεύω και θα τις μάθουμε σύντομα.

Πάντως ακούγεται πάρα πολύ έντονα από χθες ότι ο Γκαγκάτσης τέλος. Άντε να δούμε.

Τέλος για να είμαστε δίκαιοι οι νιόνιοι πήγαν να βάλουν γκολ όταν οι παίχτες μας πανηγύριζαν, αλλά ένας δικός τους γύρισε τη μπάλα πίσω στο τέρμα τους και τους καθυστέρησε. Αυτό δεν αναιρεί τη πουστιά των υπολοίπων βέβαια.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
ειλικρινα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ να γραψω για ολα αυτα που γιναν σημερα για να ΜΗΝ μπει ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΣ οπαδος μεσα στο γηπεδο! δεν εχω κουραγιο, εχω αηδιασει ρε πουστη μου, εχω αηδιασει να μενουν αδερφια μου εξω και η μεγιστη κοροιδια να τους βαζουν μεσα στο 90. εχω αηδιασει να βλεπω μετα στο τραμ παντελονια αδερφων ασπρα απο τα χωματα επειδη πηδουσαν μαντρες, προσπαθωντας να μπουνε μεσα...
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ.Φροντισα να τιμησω αυτην του την πραξη φωναζοντας 90 λεπτα. σε λιγο σας ανεβαζω τις φωτος.
(μολις ειπε οτι ο εποπτης ζητησε συγγνωμη-ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ)

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Μόλις είπε ο Μπραουδάκης ότι ο Χαλκιάς δήλωσε ότι ο επόπτης του ζήτησε συγγνώμη για το ΛΑΘΟΣ που έκανε...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
 με τετοια διαιτησια μια χαρα πηγε η ομαδα.Και με το κλιμα στραβο μετα το ματς με γκει.Τι να εκανε πια. (εποπτη πανε να γαμηθεις.Αμα εισαι μαγκας ζητα να μετρησει το γκολ κανονικα.Τζμπα συγνωμες να τις βαλεις εκει που ξερεις )

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Αυτή η δήλωση καλύπτει τον διαιτητή μια χαρά...
Αυτό είναι το στόρυ.
Ο διαιτητής έχει τώρα άλλοθι και ο επόπτης προίκα για την κόρη του...

Άσχετα εάν ο διαιτητής έβλεπε από 20 μέτρα σε ποιον χτύπησε η μπάλα για να δώσει σωστά το αράουτ αλλά δε μπορούσε να δει τις μπουνιές του τερματοφύλακα του νιόνιου ακριβώς μπροστά του...

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι