Author Topic: πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Τετάρτη 23/09/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
θέλω να σπάσω και μετά να κάψω ό,τι υπάρχει σε ακτίνα 10 μέτρων
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Ο διαιτητης ηταν γτπ.
Κριμα αμα μεινει απλα ετσι το πραμα.
Μονο σε εμας αυτα.

Αλλα για το οτι δεν καναμε ουτε μια φαση, εκτος απο 2 στημενα δεν σου φταιει κανεις.
1 σουτ σε καθε ημιχρονο ειχες. Ετσι δε νικας.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
H oμάδα αν κ μέτρια έπρεπε να κερδίσει. Γκαγκάτση συγχαρητήρια....μετά τα πέναλτυ του αστέρα,είχαμε και τον κύρκο σήμερα.........αφήστε τον κ αυτόν να ξανάρθει στην Τούμπα όπως ο κάκκος......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

bagos1

• Guest
αυτό το μουνόπανο περισυ με βαζελο δεν εδωσε πεναλντυ
με τον βαζελο στα πλευ οφ δεν ειδε μπροστα του την φαση σαν τεταρτος διαιτητης που ο σιμαο χτυπαει το μπολ μπου
τωρα αυτο
αλλα το προβλημα μας ειναι αλλο

veron

• Guest
Περα απο τη μαλακια του διαιτητη σας αρεσε αυτο που ειδατε σημερα δλδ γιατι θα τρελαθω...........

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
θέλω να σπάσω και μετά να κάψω ό,τι υπάρχει σε ακτίνα 10 μέτρων

senag2

• Guest
Αυτάαααα..... Χωρίς επιθετικούς, χωρίς βαθμούς, ακυρωμένο γκόλ και η κωμωδία συνεχίζεται.

Εγω προσωπικά δεν θα παραπωνεθώ για την εμφάνηση, τουλάχιστον έδειξαν το αυτονόητο πάθος. Ούτε ο Σάντος φταίει και τις αλλαγές του έκανε σωστά και την ομάδα παρέταξε, παραδόξος, επιθετικά. Φάσεις δεν κάναμε αλλά τουλάχιστον τα στημένα και η μεταγραφή του Βιειρήνια είναι το μόνο έργο του Σάντος που παραδέχομαι χωρίς αμφιβολία.

Ακύρωση καθαρού γκολ ως οφ σαιτ απο τις γροθιές του Μπέλιτς. Τι να πώ δεν ξέρω αν πρέπει να βρίσω να κλάψω ή να γελάσω, έχω μουδιάσει απο αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, βρίσκομαι σε απόγνωση.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
το σημερινό λέγεται κλοπή κανονική
και ελπίζω ο ζαγοράκης επιτέλους να πάρει μετρα και να προστατέψει την ομάδα
αν παίξαμε μπάλα καλή η όχι είναι δικια μας δουλειά
 το να σε κλέβουνε όμως βαθμούς έτσι γιατί μερικοί είναι ανίκανοι είναι άλλο

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Γιαννη ιωαννιδη μην τα βαζεις με τον ΠΑΟΚ θα χεις ασχημα ξεμπερδεματα!!!!!!!

mpougatsas

• Guest
Περα απο τη μαλακια του διαιτητη σας αρεσε αυτο που ειδατε σημερα δλδ γιατι θα τρελαθω...........

+1  ???  ???  ???

BIANCONERO

• Guest
1. κανω ελευθερο επαγγελμα..

2. Ειναι στραβο το κλιμα (και το κλιμα φυτο δεν ειναι?) συνεχιζει να τρωει ο Γαιδαρος!

3. Δεν το χω ρε πουστη μου....αλλα αν βρεθει ενας αλλος τρελος να το κανει ορκιζομαι να παω στην κηδεια του πρωτου που θα πληρωσει για στενοχωριες δεκαετιων και να αναψω καπνογονο..

4. Την Κυριακη χωρις επιθετικο..ξεμειναμε κι απο αυτους λες και ειναι δεξια μπακ! Α, ρε Σαντος τι τραβας!

5. Γαμμιεται η πουστοχωρα που (προς το παρων κι ευχομαι οχι για πολυ ακομα) ζουμε. Οσοι ζειτε εξω κοψτε καθε επαφη με το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα..θα βρειτε την υγεια σας!

BIANCONERO

• Guest
Ο Ιωαννιδης μας πηδαει πατοκορφα 20 χρονια και τριχα του δεν κουνηθηκε!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Κάποιος να ενημερώσει εάν τελικά οι δικοί μας μπήκαν μέσα...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Οι παιχτες του ΠΑΟΚ σημερα προσπαθησαν να χασουν αλλα ηταν ατυχοι δυστυχως..Αυτο που εγινε με το κορακι τους χαλασε τα σχεδια γιατι αυριο τα πρωτοσελιδα των βλαχοεφημεριδων της Σαλονικης θα μιλανε για τη σφαγη και οχι για την υπερπροσπαθεια που κανανε οι παιχταραδες μας ωστε να χασουν απο τον νιονιο που φετος θα χαροπαλεψει γαι την κατηγορια...Ειναι μεγαλη πικρα για αυτους να εχουν τον Σαντος και την κυριακη...Ευτυχως εχουν την ευκαιρια να τον στειλουν με ατρομητο...

Πλεον μετα και το σημερινο πειστηκα οτι οι κλικες ζουν και βασιλευουν στα αποδυτηρια...Και φυσικα θα την πληρωσει αλλη μια φορα ο βλαχοπορτογαλος απο το εστοριλ...Η μιζερια και οι προπονητες της κερκιδας κερδισαν, πλεον ο προπονητης θα αποτελεσει παρελθον συντομα.Καληνυχτα μας.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Ο Ιωαννιδης μας πηδαει πατοκορφα 20 χρονια και τριχα του δεν κουνηθηκε!!!!
το ξερω αδερφε!!! αλλα για πολλα ειναι υπευθυνος αυτος...ακομα και για την αντιμετωπηση που εχει φετος η ομαδα απο την αρχη του πρωταθληματος εχει βαλει το χερι του

veron

• Guest
Δικέφαλε τι εννοεις...κάποια αδέρφια έιχε στο γήπεδο πάντως..

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **

ακουγοτανε κανονικα απο το 55 και μετα παντως...
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
gioupiiii δείξαμε πάθος με μια υποδιέστερη ομάδα !!! μια χαρά....

1.θέλω τον υπεύθυνο που με άφησε 4 αγωνιστική χωρίς επιθετικούς
2. θέλω τον υπεύθυνο που με έχει αφήσει γυμνό και με σφάζει ο κούρκος
3. θέλω τον υπεύθυνο για την απειθαρχία τις ομάδας. garcia μονο αν σπάσεις κάνα ποντάρει θα ηρεμήσεις αγόρι μου..να κοκκινίσεις και εσύ να τελειώνουμε
4. θέλω τον υπεύθυνο που είδα ένα τσούρμο παίχτες να κάνουν ότι νάνε μετά το goal του θρύλου και να βλέπω χαλκιά να κατεβαίνει στο corner να μαρκάρει να προσπαθεί να εκτελέσει corner..αυτά ούτε σε 5x5 δεν τα έχω δει
5. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ Ρου εξαιτίας του κάθε κυριακή χάνω από ένα παίχτη λόγο τραυματισμού.οι αμερικανοι στο vietnam λιγότερης χαμένους είχαν.
5. όλα αυτά τα θέλω σβήνονται με σένα vierinia.

μήπως τελικά είμαι μαλάκας που βρίζω santos και δεν στέλνω στον οαεδ κανέναν παίχτη μπας και σφίξουν τα κωλαράκια των παιχτών?
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δικέφαλε τι εννοεις...κάποια αδέρφια έιχε στο γήπεδο πάντως..

είχε πολύ κόσμο που ήταν απέξω και δεν τους έδιναν την άδεια να αγοράσουν εισιτήριο.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

+1  ???  ???  ???

OK ρε παλικαρια, για να μην τρελαθούμε ομαδικά. Που διαβάσατε έστω κι από ΕΝΑ μέλος ότι τον άρεσε αυτό που είδε????????????????????