Author Topic: πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Τετάρτη 23/09/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
μετα τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων αν καποιοι θελουν να κανουν αντιποινα εχουν 2 ευκαιρειες στο κοντινο μελλον.μια την τεταρτη και μια την κυριακη.επειδη την κυριακη θα υπαρξει οργανωμενη μετακινηση και θα ειναι πιο δυσκολα γι'αυτους το πιο πιθανο μαλακια θα επιχειρησουν να κανουν στην νεα σμυρνη

Φιλαράκι τι ακριβώς εννοείς με αυτό;

tilemachos

• Guest
εγω απο ο,τι ακουω απο εδω κι απο εκει εδω στην αθηνα, οι νιωνιοι θα τα δωσουν ολα σε αυτο το ματς με μας. θα προσπαθησουν να "οχυρωσουν" την ομαδα τους σε ολα τα επιπεδα. θα χρειαστει πολυ προσοχη και στο αγωνιστικο, αλλα και στο οπαδικο κομματι.

Offline alexisv

• Αλλαγή
ìåôá ôá ãåãïíïôá ôùí ôåëåõôáéùí çìåñùí áí êáðïéïé èåëïõí íá êáíïõí áíôéðïéíá å÷ïõí 2 åõêáéñåéåò óôï êïíôéíï ìåëëïí.ìéá ôçí ôåôáñôç êáé ìéá ôçí êõñéáêç.åðåéäç ôçí êõñéáêç èá õðáñîåé ïñãáíùìåíç ìåôáêéíçóç êáé èá åéíáé ðéï äõóêïëá ãé'áõôïõò ôï ðéï ðéèáíï ìáëáêéá èá åðé÷åéñçóïõí íá êáíïõí óôçí íåá óìõñíç åéäéêá áöïõ ìåôá áêïëïõèåé íôåñìðé êáé èá åéíáé ïëïé ìáæåìåíïé.ïóïé ôï óêåöôåóôå ãéá í.óìõñíç ðñïóï÷ç.êáôá ôá áëëá (ôá áãùíéóôéêá) âëåðïõìå....

ÁíáöÝñåóáé óå áíôßðïéíá áðü ãáýñïõò ãéá ôá üóá Ýãéíáí óôçí ÊáâÜëá;
Áí íáé, áõôïß ðïõ ôñÝ÷ïõí êáé áó÷ïëïýíôáé, åéäéêÜ ôá áäÝñöéá ìáò áðü ôçí áèÞíá îÝñïõí ïðüôå äåí õðÜñ÷åé ëüãïò íá ëÝìå êáé ðïëëÜ…

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

mpougatsas

• Guest
Α.Tι θέλω απ αυτό το ματς: τους 3 βαθμούς.

Β.Τι νομίζω πως θα γίνει τελικά: θα δούμε ένα παιχνίδι παρόμοιο μ' αυτό στην τρίπολη (με την ομάδα αγχωμένη στα τελιώματα στην επίθεση και επιρεπή στα λάθη στην άμυνα με πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία

Γ.Τι (υπο προυποθέσεις) μπορεί να γίνει : να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ και να φύγουμε με το διπλό άνετα (μόνο αν οι παίκτες συνειδητοποιήσουν πως τα περιθώρια εξαντλήθηκαν ΧΤΕΣ, δείξουν επιτέλους αγωνιστικό εγωισμό και δώσουν το 100% μες το γήπεδο)

Δ.Τι θεωρώ απίθανο να συμβεί σ αυτό το ματς: να δω τον Τσιρίλο να βρίσκει συμπαίχτη του με πάσα!!  

Ε.Αλλες προβλέψεις: Θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για πρώτη φορά φέτος (ίσως και τελευταία) το δερμάτινο μπουφάν του Σάντος στον πάγκο

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω βλεπω, και ανυπομονα κιολας, την πρωτη εμφανιση του Παπαζογλου.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Diego-4

• Guest
Το μάτς αυτό θα το πάρουμε και μάλιστα με καλή εμφάνιση..Εδώ είμαστε !

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
ρε παιδια για πειτε εισητήρια έχουμε πάρει? θα πάρουμε? πόσα? εκδρομές εχουν βγει? ειστε και τοσοι συνδεσμίτες εδω μεσα.....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
NO more greeklish !!!!
« Last Edit: September 22, 2009, 13:54:31 by toy »

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον φίλε. δεν ειναι για το αν ενδιαφερομαι να ειμαι στην νεα σμυρνη. αθηναίος είμαι ετσι και αλλιως και μπόρω να μάθω πολύ εύκολα.απλά ρωτάω γιατι μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σε ένα εκτος έδρας παιχνίδι δεν ανάφερονται απο κανεναν, απο τους τοσους συνδεσμίτες του φόρουμ, οι εκδρομές τα εισητήρια και τα λοιπα παρελκομενα.

με αλλα λόγια θα κατεβει ο κοσμος ή ξενέρωσε γιατι έχασε απο τους γαβρους....το ματς της χρονιάς του?

Offline scouser4

• Αλλαγή
δεν αναφέρεται τίποτα γιατί επίσημα δεν έχουμε πάρει εισιτήρια.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Γαμηστε τον νιονιο γιατι δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας .-
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline spinos_4

• Αλλαγή
οποιος κατεβει με αμάξι η με λεωφορείο στην N.Σμύρνη και δεν ξέρει τι να κάνει για να περάσει η ώρα ας μου στείλει pm να του δώσω μια μικρή μελωδία για να βγάλει τους στοιχούν και να γίνει ένα και γάμο τα εθιστικά συνθήματα :)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Μαλιστα...ο Μουν κανει ακομα αποθεραπεια...

Αυτόν τον είχα ξεχάσει...

Δεν νομίζω πως η καρδιές μας σηκώνουν άλλα στραβοπατήματα.. Και δεν έχουμε λεφτά να αγοράζουμε καινούργιες τηλεοράσεις...

Αν δεν τους γαμήσετε θα είστε άξιοι της μοίρα σας, από παίχτες μέχρι διοίκηση....
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ÁíáöÝñåóáé óå áíôßðïéíá áðü ãáýñïõò ãéá ôá üóá Ýãéíáí óôçí ÊáâÜëá;
Áí íáé, áõôïß ðïõ ôñÝ÷ïõí êáé áó÷ïëïýíôáé, åéäéêÜ ôá áäÝñöéá ìáò áðü ôçí áèÞíá îÝñïõí ïðüôå äåí õðÜñ÷åé ëüãïò íá ëÝìå êáé ðïëëÜ…

Äåí õðáñ÷åé ðåñéðôùóç ïõôå ìéá óôï åêáôïììõñéï íá ãéíåé êáôé ôåôïéï. Óáò ìéëáù õðåõèõíá.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ελπίζω οι παίκτες μας και ο προπονητής να είναι ενήμεροι των σχολίων της πλειοψειφίας κυρίως του αθηναϊκού τύπου που τους αποκαλούν γατάκια και λίγους. Μπορούν να τους επιβεβαιώσουν μπορούν και να δείξουν για ποιόν λόγο τους διάλεξαν να φοράνε την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της ελλάδας και να κερδίσουν αυτόν τον καφενέ που παίζουμε αύριο. Τις όποιες διαφορές αν έχουν μεταξύ τους να τις αφήσουν στην άκρη, γιατί ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Αν σας ενδιαφέρει να μας αποδείξετε οτι αξίζετε,παρτε αύριο το διπλό.Μόνο αυτό για αύριο και όχι οτι μετα ολα οκ.Απλα εστω για αρχή
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
για αλλο ενα ματς εξω ο veron.κατα τη γνωμη μου διπλα σε garsia η vitolo(που ειναι καθαρα ανασταλτικοι)
χρειαζετε ενας δημιουργικο αμυντικο χαφ και αυτος αυτη τη στιγμη ειναι ο veron.
santos σε παρακαλω ξεκολα λιγο με το παλικαρη.
οσο αφορα το ματς πιστευω θα το παρουμε και πιο ευκολα απο οτι νομιζουμε.

Υ.Σ για οσους βιαστουν να με κραξουν(ολοι προπονητες γιναμε κτλ) ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ

GENTLESOS

• Guest
Στην αποστολή του Πανιωνίου για πρώτη φορά φέτος συμπεριλαμβάνεται ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από το καλοκαίρι.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο Εμίλιο Φερέρα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε εκτός του Εστογιανόφ και Σμόγιε.

Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι ακόλουθοι: Μπέλιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τζαβέλλας, Σμόγιε, Νικολάου, Καστελιόνε, Σκούφαλης, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σίμωσης, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Εστογιάνοφ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/250666.html

GENTLESOS

• Guest
Ç åõ÷Üñéóôç Ýêðëçîç óôïí ÐÁÏÊ åßíáé üôé ï ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò ãéá ðñþôç öïñÜ óôç öåôéíÞ óåæüí óõìðåñéëÞöèçêå óôçí áðïóôïëÞ ãéá ôïí - åî áíáâïëÞò – áãþíá ìå ôïí Ðáíéþíéï óôçí ÍÝá Óìýñíç.

Ôïí ðÞñå ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò óôçí áðïóôïëÞ êõñßùò ãéá øõ÷ïëïãéêïýò ëüãïõò, êáèþò èá åßíáé Ýôïéìïò áðü ðëåõñÜò öõóéêÞò êáôÜóôáóçò íá "âãÜëåé" ïëüêëçñï ðáé÷íßäé ìåôÜ áðü 10-15 ìÝñåò.

Áðüíôåò áðü ôïí áãþíá óôç ÍÝá Óìýñíç, áðü ôïí ïðïßï êñßíåôáé êáé ç ôý÷ç ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, åßíáé ïé ôñáõìáôßåò ÁìðïõìðáêÜñé, Ìïõí, Ìïõóëßìïâéôò, ÓíÜïõôóíåñ êáé Âéôüëï. Ãéá Üëëç ìéá öïñÜ åßíáé åêôüò áðïóôïëÞò ï Ìáôßáò Âåñüí, ôïí ïðïßï äåí õðïëïãßæåé ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò.

Ç 11Üäá åßíáé "ãñßöïò". Óôçí Üìõíá áíáìÝíåôáé íá ðáßîåé óôüðåñ ï ÌáëåæÜò (Þ ï ÌðéæÝñá) äßðëá óôïí Ôóéñßëï êáé ï Óáâßíé áñéóôåñü ìðáê áíôß ôïõ Ëßíï, óôçí ìåóáßá ãñáììÞ èÝóç äéåêäéêåß êáé ï ºâéôò, åíþ óôçí åðßèåóç ôçí èÝóç ôïõ Ìïõóëßìïâéôò èá ðÜñåé ï ÖéëïìÝíï ìå ôïõò Âéåñßíéá êáé Êïõôóéáíéêïýëç óôá Üêñá.

Ç áðïóôïëÞ áðïôåëåßôáé áðü ôïõò: ×áëêéÜ, ÊñÝóéôò, ÁñáìðáôæÞ, Êïõôóéáíéêïýëç, ÌáëåæÜ, ÐáðÜæïãëïõ, ÖùôÜêç, ÌðéæÝñá, Ôóéñßëï, ÊïíóåúóÜï, ÊïíôñÝñáò, ÖéëïìÝíï, Ãêáñóßá, ºâéôò, Ëßíï, Óáâßíé, ÓïñëÝí êáé Âéåñßíéá.

ÈëÜóç Á' âáèìïý ï Ìïõóëßìïâéôò

Óå ìáãíçôéêÞ ôïìïãñáößá, ãéá íá åêôéìçèåß ç óïâáñüôçôá ôïõ ôñáõìáôéóìïý ðïõ õðÝóôç ôçí ÊõñéáêÞ (20/9), óôçí áíáìÝôñçóç ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí Ïëõìðéáêü, õðïâëÞèçêå ôçí Ôñßôç ï ÆëÜôáí Ìïõóëßìïâéôò.

Ôï áðïôÝëåóìá ôçò åîÝôáóçò Ýäåéîå èëÜóç ðñþôïõ âáèìïý óôï äåîéü äéêÝöáëï, ôñáõìáôéóìüò ï ïðïßïò áíáìÝíåôáé íá êñáôÞóåé ôïí åðéèåôéêï Üóï ôçò ïìÜäáò åêôüò äñÜóçò ãéá äåêáðÝíôå ìå åßêïóé ðåñßðïõ ìÝñåò.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/250621.html

CLUB LARISA

• Guest
Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται πιο πολύ απο ποτέ. Γιατί εδώ μέσα κ εκεί έξω, δεν είμαστε ούτε με τον Σάντο, ούτε με τον Γκαρσία, ούτε με τον Κονσεισάο, ούτε με τον Γκαγκάτση. Με τον ΠΑΟΚ είμαστε κ θα μαστε μια ζωή. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
ΠΑΟΚ ΠΑ-ΝΤΟΥ