Author Topic: πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Τετάρτη 23/09/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Σας παρακαλώ , αφήστε να ανοίγω εγώ τους αγώνες . Ήθελα να το κάνω και με τον γαύρο αλλα δεν πρόλαβα....Έχω τις προλήψεις μου.

ΒΟΥΝΤΟΥ-ΒΟΥΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
Τι ώρα παίζουμε;

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.      19:00 ΝOVA

απο www.superleaguegreece.net
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline spartiatis

• Αλλαγή
δυσκολο παιχνίδι.
ο νιονιος εχει ενα μολις βαθμο, όπως και ο ατρομητος που θα συναντησουμε τη κυριακή. Αλλά αυτό δε λέει τιποτα απολύτως.
----
γνωρίζουμε τελικά αν θα εχουμε κόσμο στη σμύρνη?

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ αν στα επόμενα 2 εκτός πάρουμε μία νίκη θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Άντε τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα και με δυο ισοπαλίες δεν θα χαλαστώ ιδιαίτερα.
Χαμηλά τη μπάλα, μη πάρουν τα μυαλά μας αέρα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει τωρα ηρεμια στην ομαδα κ δεν ξερω τι θα προλαβουν να κανουν ως την τεταρτη. μαλλον τιποτα δεν θα προλαβουν.
σε ενα ματς  που κ οι δυο ειναι μετα απο ντροπιαστικη ηττα, το πιο πιθανον φαινεται το χ.
απο εισιτηρια κανενα νεο?

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ

Ο πρωταθλητισμος που θελουμε ξεκιναει απο εμας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline scouser4

• Αλλαγή
το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει τωρα ηρεμια στην ομαδα κ δεν ξερω τι θα προλαβουν να κανουν ως την τεταρτη. μαλλον τιποτα δεν θα προλαβουν.
σε ενα ματς  που κ οι δυο ειναι μετα απο ντροπιαστικη ηττα, το πιο πιθανον φαινεται το χ.
απο εισιτηρια κανενα νεο?

δεν έχει εισιτήρια.

zagorakis

• Guest
Κύρκος αντί Ντάκου στη Ν. Σμύρνη

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε σήμερα την αλλαγή του διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη. Ο διαιτητής Ντάκος που ήταν να διευθύνει την αναμέτρηση, λόγω της χαμηλής βαθμολογίας που πήρε για την διαιτησία του στο ΟΑΚΑ, αποφασίστηκε να αντικατασταθεί από τον διαιτητή Δημήτρη Κύρκο. Πιο αναλυτικά:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ (23/09/2009, Γήπεδο Νέας Σμύρνης, 19.00)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος Δ. (ΕΠΣ Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΣ: Πάνου Γρ. (ΕΠΣ Αιτωλ/νίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Παπαχαραλάμπους Κ. (ΕΠΣ Αθηνών)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς Α. (ΕΠΣ Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουκούλας Γ. (ΕΠΣ Λέσβου)

http://www.metrosport.gr/archives/30457

Offline cure

• Αλλαγή
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ

Ο πρωταθλητισμος που θελουμε ξεκιναει απο εμας.
Εγώ μαζί σου είμαι με τα χίλια. Άλλωστε ειρωνικά έγραψα για χαμηλά τη μπάλα. Αλλά την ηττοπάθεια μην τη ψάχνεις στο λαό φίλε μου. Να βγω και να πω πάμε για δυο διπλά; Να γίνω γραφικός ή να λέω μαλακίες που δεν πιστεύω;
Σοβαρά σου μιλάω αν νικήσουμε θα θεωρήσω περισσότερο υπεύθυνο τον Diego-4 που άνοιξε το topic παρά την ομάδα. Αυτοί το άρχισαν άλλωστε με τα γούρια και την αρνητική ενέργεια.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είμαι σκασμένος όπως όλοι, αλλά πιστεύω στην ομάδα. Πάμε για το 3/3.
Διπλό. Αυτός ο νιόνιος είναι για τα πανηγύρια
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

euboia4

• Guest
εαν στα επομενα 2 παιχνιδια παρουμε λιγοτερους απο 4 ποντους και μαλιστα με καλα παιχνιδια πρεπει η διοικηση να παρει δραστικα μετρα

Offline t.b

• Αλλαγή
Για 6 πας....

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Αν πάει κανένας Αθηναίος ας στείλει ένα pm. Λέω να πάω (αν δεν τύχει κάτι με ένα φιλαράκι)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Οι τριπολιτσιώτες μια χαρά μπήκανε. Ο λαός του ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι στο πλευρό της ομάδας, είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι.

Ξερό διπλό, γαμήστε τους, χρωστάτε κάτι σε αυτόν τον κόσμο!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καταλαβαινω και κατανοω οτι η ψυχολογια ομαδας και κοσμου ειναι υπο του μηδενος απο χτες.. αλλα πρεπει να μαζεψουμε τα κομματια μας και αρχης γεννομενης απο το παιχνιδι της Τεταρτης στη Νεα Σμυρνη να δουμε επιτελους τον ΠΑΟΚ...

Αν ειμασταν καλοι αμυντικα θα ελεγα οτι το διπλο ειναι πανευκολο.. τωρα ειμαστε και εμεις και ο Πανιωνιος για κλοτσιες πισω... οσα φαμε και οσα βαλουμε... η Τριπολη τους εβαλε 3 σε 3 κατεβασιες.. λιγο σοβαροι να ειμαστε και θα το παρουμε..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
οποιος μενει αθηνα και ψηνεται, ας ριξει ενα pm να το οργανωσουμε. εγω θα παω και οτι βρεξει ας κατεβασει
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Το ιδανικό παιχνίδι για Βιερίνια, Κούτσι και Φιλομένο. Ο νιόνιος θα μπει φουριόζος (καίγεται για βαθμούς). Αν είμαστε στοιχειωδώς προσεκτικοί στην άμυνα είναι διπλό καραμπινάτο.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Με τον νιόνιο θα κατέβεις με Κονσεϊσάο και Ίβιτς.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dave

• Αλλαγή
οχι ρε δικεφαλε μη λες τετοια τωρα...δε θα τα αντεξει κανεις μας....