Author Topic: ΠΑΟΚ και κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ 2009-2010  (Read 7762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
πόσο μαλάκας είναι ο Αγγέλου !

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μονο για τον ΝΤΡΟΜΠΝΙΑΚ το γηπεδο πρεπει να ειναι γεματο
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

CLUB LARISA

• Guest
Τεράστιος παίκτης ο Πέτζα......
Πάντως κακά τα ψέματα, όσο και να τη δουλέψει την ομάδα στην άμυνα ο Σούλης, όσο οι περιφερειακοί δεν βοηθάνε στο σκοράρισμα (για να μην πω καθοδηγούν) δύσκολα κάνεις μεγάλα πράγματα. Κ στις θέσεις 1 και 2 (κυρίως) έχουμε έλλειψη σε πόντους....

northeagle_4

• Guest
 Mεγαλος παικτης ο Πρεντραγκ,σε πολυ καλη κατασταση και με τεραστια καρδια.Γνησιος παρτιζανος οχι σαν καποιον απομαχο που ειχαμε περσυ.Προβλεπω μεγαλα ματς απο αυτον και τα κορακια να τον φορτωνουν για πλακα αστεια φαουλ οπως σημερα.Αλλα και παλι γαμησε.
  Συνολικα φαινετε οτι η ομαδα ειναι στο 50%,σε καμια περιπτωση δεν ειμαστε ετοιμοι.Στα καλα μας διαστηματα παντως φανηκε οτι θα παιζουμε πολυ καλο μπασκετ και επιθετικα και αμυντικα.Δεν το εχω αγχος με Σουλη,η ομαδα θα γαμησει.
  Μονροε,Γκρεγκορυ και Γκετσ. ακομα δεν προσαρμοστηκαν,Ειβερυ δεν υπηρχε.Καλαιτζιδης θα βοηθησει οσο και Καυκης.Δυστυχως ο Τσιαρας ειναι σαν βαρος στο ροστερ.....νομιζω οτι χρειαζομαστε πιο πολυ αθλητικο 4αρι.Τεσπα αγωνιστικα ειμαι αισιοδοξος.Τα διοικητικα τα ξερουμε.
  2500 περιπου υπολογισα,καλη προσελευση σχετικα.Μολις η ομαδα αρχισει και αποδισει νομιζω θα εχουμε πολυ παραπανω κοσμο.
  Τι ακριβως εγινε με Αγγελου ?

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Ντρομπνιακ:...
Καλαιτζιδης:αρκετα καλος σε οργανωση και αμυνα
Μονρο:φαινεται οτι ειναι σκορερ αλλα 2/8 βολες για γκαρντ ειναι τραγικο
Γκετσεφσκι:στο 1ο ημιχρονο ανυπαρκτος.στο 2ο εδειξε καλα στοιχεια
Χελιγουελ: :'(
Ειβερι:απογοητευση

MVP ΚΑΥΚΗΣ!ξεκωλωθηκε!

ριμπαουντ παιρνουμε δυσκολα.θελει δουλεια ακομα η ομαδα και θα δεσει κι αλλο.
προσελευση ικανοποιητικη θα ελεγα.

υ.γ.:με αγγελου τι ακριβως εγινε?
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
η ομαδα ειναι ανετοιμη και φαινεται.......αναλυτικα:

καυκης:πολυ καλος και ιδιαιτερα αμυντικα(ως συνηθως)

καλαιτζιδης:το ιδιο με καυκη αν και ηταν πολυ καλος και σε ριμπαουντ και ταπες!

ειβερι: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.....η μεγαλη απογοητευση του ματς

μονρο: στα πρωτα 10-15 λεπτα δεν υπηρχε αλλα μετα ανεβηκε.....παντως μετριος για αμερικανο 2αρι......

γκρεγκορυ:αρκετα καλος.....αν δεν ηταν και τα 2 αψυχολογητα σουτ στο τελος που εδωσαν την ευκαρια στα τρικαλα να γυρισουν απο το -9.........

ταπουτος:θετικος για το λιγο που επαιξε......παντως προσπαθησε αρκετα!

τσιαρας:αρκετα θετικος και σιγουρα δειχνει διαθεση να ειναι ο παλιος τσιαρας και οχι ο περσυνος!

χελιγουελ:δυστυχως χρησιμοποιηθηκε ελαχιστα και δεν καταλαβαινω το γιατι.....ενταξει ο γκατσεφσκυ ειναι καλυτερος σκορερ αλλα ο χελιγουελ εδειξε οτι ειναι σαφως καλυτερος ριμπαουντερ!

γκατσεφσκυ:ολα γνωστα απο το ευρωμπασκετ......πολυ καλος σκορερ αλλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ στο ριμπαουντ!οτι ηθελαν τον εκαναν οι πιο κοντοι αντιπαλοι του!

ΝΤΡΟΜΠΝΙΑΚ:τι να πεις.........ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

γενικα η ομαδα δειχνει διαθεση να τρεξει(και μαλιστα με επιτυχια) και αυτο μας ειχε λειψει πολυ τα τελευταια χρονια.......απο την αλλη η αμυνα ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.......μετα τον καυκη και τον καλαιτζιδη.....ΤΟ ΧΑΟΣ!ειδικα στη ρακετα εχουμε προβλημα καθως και ο γκετσεφσκυ και ο ντρομπνιακ ειναι κυριως 4αρια παρα το υψος τους......ο χελιγουελ στο ελαχιστο που χρησιμοποιηθηκε δειχνει να ειναι το βαρυ 5αρι αλλα ο μαρκοπουλος δεν δειχνει να τον εμπιστευεται ιδιαιτερα!παντως τα τρικαλα εκαναν πραγματικο παρτυ(14 επιθετικα) στη ρακετα μας και αυτο πρεπει να το λυσει ο μαρκοπουλος........επιθετικα νομιζω πως αυτη τη στιγμη δεν εχουμε προβλημα(λιγο στην κυκλοφορια ισως αλλα ελπιζω να ανεβει και ο ειβερι)......το προβλημα ειναι στην αμυνα και στα ριμπαουντ........

βεβαια ΟΛΑ αυτα ειναι πολυ πρωιμα και τα πραγματα θα αλλαξουν προς το καλυτερο!

ive4

• Guest
Περίμενα με πολύ αγωνία που είχα χρόνια να νιώσω, να δω τον νέο μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Χάρηκα γιατί αυτό που φανταζόμουν υπάρχει στην πραγματικότητα.

1. Προπονητής που φαίνεται ότι το έχει το θέμα. Πολύ καλές αλλαγές, μυαλό που λειτουργεί και δε σταματάει δευτερόλεπτο, καλός χειρισμός του ρόστερ, και που έχει δουλέψει αρκετά στοιχεία στις προπονήσεις τα οποία φαίνονται στο γήπεδο.

2. Ομάδα που παίζει καλά τα βασικά του μπάσκετ. Πχ δουλεμένες κινήσεις στον αιφνιδιασμό. Δε μπορώ να ξεχάσω εποχές Νέστορα Κόμματου που δε θυμάμαι καν ποιον προπονητή είχαμε και βγαίναμε στον αιφνιδιασμό με σύστημα γιούρια στα Παλιούρια, αγάπη μου καινούρια.

3. Αυτοί οι παίκτες παίζουν για πρώτη φορά μαζί και δεν έχει κανένα δέσιμο ακόμα η ομάδα. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό.

4. Δεν υπάρχει το σύνδρομο των τελευταίων ετών και ειδικά το περσινό που όταν οι αντίπαλοι πλησίαζαν η ομάδα ήταν λούζερ.

5. Μόνο η ιστορία του Ντρόμπνιακ μιλάει μόνη της. Εκπληκτικό και ουσιαστικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα σου έβγαζε ότι και να βγει με 5 φάουλ ο Ντρόμπνιακ, θα βρει επιθετικές επιλογές.

6. Ο Γκεσέφσκι αν και δεν έχει σωματότυπο γομάρι, γέμιζε την ρακέτα στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και αυτό είναι καλό για τα ριμπάουντ.

7. Μπράβο σε όσους πήγαν στην Πυλαία σήμερα, ζηλεύωω!

Αρνητικά :
Η άμυνα ειδικά στην περιφέρεια μου φάνηκε αρκετά χαλαρή.
Με αντιπάλους σκληρότερους και με περισσότερες επιλογές παικτών, δε ξέρω αν μας αρκεί αυτό το ρόστερ. Καλά παικτάκια, αλλά όταν θα παίζουν άμυνα με ξύλο οι αντίπαλοι, πρέπει να έχουμε παίκτες με περισσότερη δύναμη ή όγκο στην επίθεση.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Mεγαλος παικτης ο Πρεντραγκ,σε πολυ καλη κατασταση και με τεραστια καρδια.Γνησιος παρτιζανος οχι σαν καποιον απομαχο που ειχαμε περσυ.
  2500 περιπου υπολογισα,καλη προσελευση σχετικα.

1) ελπιζω να μην εννοεις τον τομασεβιτς φιλε γιατι τοτε διαπραττεις......ΕΓΚΛΗΜΑ!

2) στην τηλεοραση ειπαν για 4000.....τι ισχυει τελικα;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Μαρκόπουλος: (14/10/2009)

Για τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα με τραυματισμούς παικτών, αλλά και την εξαιρετική απόδοση του Predrag Drobnjak μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας πως χρειάζεται ακόμη χρόνος για να παίξει η ομάδα όπως μπορεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Δικεφάλου : "Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, καθώς τα Τρίκαλα είναι πιο έτοιμη ομάδα από μας. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο για να βρεθούμε και να παίξουμε σαν ομάδα, πιστεύω πως με τον καιρό θα φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ που σχεδιάζουμε και μπορούμε.
Σήμερα είχαμε πρόβλημα με τέσσερις παίκτες μας κι αυτό δε βοήθησε καθόλου την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Καυκής αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε. Ο Avery πέρασε γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες, ο Ταπούτος έχει ακόμη ένα τραυματισμό στο πόδι και ο Gechevski είναι πολύ λίγο χρόνο μαζί μας για να έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Ο Gregory ήταν αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει γιατί είχε υψηλό πυρετό τις προηγούμενες μέρες και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, ενώ αλλάζαμε διαρκώς την εικόνα του αγώνα με τις αλλαγές στα point-guard προσπαθώντας να δώσουμε ανάσες.
Όσο για την εμφάνιση του Drobnjak, πρόκειται για παίκτη με τεράστια εμπειρία, απίστευτες παραστάσεις, παίκτη ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, που ξέρει τι να ζητήσει μέσα στο γήπεδο και πώς να το πάρει. Ίσως καταχραστήκαμε την παρουσία του απόψε, τον κουράσαμε πάρα πολύ, στο τέλος δεν είχε ανάσες να γυρίσει στην άμυνα, αλλά παρόλα αυτά παρέμεινε ως το τέλος η πιο αξιόπιστη λύση μας στην επίθεση».

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
MVP ΚΑΥΚΗΣ!

θα αστειέυεσαι....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
Εγκλημα ξε-εγκλημα rebell αυτο που εβλεπα λεω,Εγω τον κρινω στον ΠΑΟΚ και μονο στα παπαρια μου τι εκανε πριν.
  Με Καλαιτζιδη παντως εχω την εντυπωσε σε οργανωση και αμυνα ημασταν καλυτεροι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα συμφωνησω και γω με τον παππου οσον αφορα τον Τομασεβιτς... μονος επαιζε περισυ.. δεν υπαρχει λογος να τους συγκρινουμε με Ντρομπνιακ.. τεραστιοι παιχτες και οι 2...

Σημερα το πολυ 2.500 να ειχε το παλατακι..

Οσον αφορα το παιχνιδι.. αρχη της χρονιας ειναι.. δεν ειμαστε ουτε στο 50% για αυτο δεν θα γκρινιαξω(3 αμερικανοι παλι και κανενας δεν θα κανει την διαφορα.. ασε που βλεπω εναν σιγουρα να τον αλλαζουμε αμεσα...)

Να πω τα θετικα μονο... εκπληκτικος ο Ντρομπνιακ... πραγματικα τα εκανε ολα σημερα.. υστερει στην αμυνα ομως..
Παρα πολυ καλοι οι Καυκης Τσιαρας και Καλαιτζιδης... ειδικα οι 2 τελευταιοι με εξεπληξαν ευχαριστα σημερα γιατι δεν περιμενα πολλα..
Γκετσεφσκι πολυ κακος στο πρωτο μερος.. ανεβηκε αισθητα στα τελευταια 2 δεκαλεπτα.. μπορει να βοηθησει..
Για τον Χελιγουελ και γω δεν καταλαβα γιατι επαιξε μονο 5-6 λεπτα στην αρχη.. καθαριζε ολα τα ριμπαουντ.. φανηκε δυνατος.. ισως αποδειχτει λιρα εκατο κατα την διαρκεια της χρονιας...

Οσο περναει ο καιρος θα γινομαστε καλυτεροι.. παμε τωρα για την πρεμιερα του πρωταθληματος.. σε ενα πολυ ενδιαφερον ματς στην Κυψελη με Πανελληνιο...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
@καπρι οταν βγαινεις αλλαγη για να χεσεις,χεζεις,κσαναγυρνας στον παγκο και καπακια πας παλι για χεσιμο εισαι ο most valuable player στις καρδιες μας.

@νορθ ο τομασεβιτς στο 2ο γυρο ηταν εκπληκτικος.στον 1ο γαμα τα..αλλα στο τελος ηταν στυλοβατης
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Εγκλημα ξε-εγκλημα rebell αυτο που εβλεπα λεω,Εγω τον κρινω στον ΠΑΟΚ και μονο στα παπαρια μου τι εκανε πριν.
  Με Καλαιτζιδη παντως εχω την εντυπωσε σε οργανωση και αμυνα ημασταν καλυτεροι.

ρε φιλε μας δουλευεις;τι αχαριστια ειναι αυτη απεναντι στον παικτη που μας κρατησε ορθιους περυσι;για μπες λιγο στα site και στο forum στην πρηγουμενη χρονια να δεις......γιατι η μνημη σου..........

που οταν ειχε φυγει η μιση ομαδα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ star της ομαδας εμεινε και παλεψε ΜΟΝΟΣ του....ο παικτης που εχει κερδισει ΤΑ ΠΑΝΤΑ......και εμενε απληρωτος στον ΠΑΟΚ μην υπολογιζοντας το ονομα του.....για μπες να δεις ποντους και ριμπαουντ.......αποκορυφωμα στην μεγαλη νικη με τον βαζελο στο παλατακι που εβαλε 20 ποντους,μαζεψε 15 ριμπαουντ και εβαλε το νικητηριο καλαθι.........

δεν μου αρεσει που επιχειρηματολογω για τα αυτονοητα αλλα η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ δεν ταιριαζει στον ΠΑΟΚτση...........αντε....γιατι θα τρελλαθουμε μου φαινεται.........

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
@καπρι οταν βγαινεις αλλαγη για να χεσεις,χεζεις,κσαναγυρνας στον παγκο και καπακια πας παλι για χεσιμο εισαι ο most valuable player στις καρδιες μας.

@νορθ ο τομασεβιτς στο 2ο γυρο ηταν εκπληκτικος.στον 1ο γαμα τα..αλλα στο τελος ηταν στυλοβατης

1. most xesimo player nai ...... mvp όχι... :P

2. έτσι έχουν τα πραγματα για τον ντέγιαν. Στον 1ο γύρο ούτε καν συνταξιούχος δεν ήταν.....πήρε σιγά σιγά μπρός και στο τέλος έκανε τρομερά παιχνίδια. Προς τιμήν του επίσης η στάση που κράτησε (στο χρηματικό). Πάντως όπως δείχνει το πράγμα, ο ντρόμπνιακ φαίνεται κλάσεις ανώτερος. Είδωμεν..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μπραβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ για την προκριση στα προημιτελικα.κλασσικα εμεις θα σπασουμε το κατεστημενο και στο μπασκετ! ;D
τι ακριβως εγινε με καυκη?για πειτε και για μας που δε μπορεσαμε να δουμε το ματς.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
Κοιτα ρε λες και εχω ορεξη.....
Ρε φιλε οτι εκανε 6 ,7,8 καλα ματς δεν αναιρει οτι ηταν απομαχος στην ουσια,ουτε αχαριστια ειναι αλλα γεγονος.Πως να το κανουμε δηλαδη,δεν ειπα οτι δεν επαιξε καλα αλλα οτι ηταν συνταξιουχος.Κατι σαν τον ΓΧ στην μπαλα τελευταια χρονια επαιζε καλα,σηκωνε την ομαδα, εβαζε γκολ αλλα τα ειχε φαει τα ψωμια του.
 αν εσυ εχεις ορεξη να αρπαζεσε δεν σου φταιω εγω αλλα ο σουλης που δεν πηρε τον γιαννουλακο.

bagos1

• Guest
εμενα μου αρεσε πολυ ο καλαιτζιδης ο οποιος μου θυμησε λιγο Διαμαντιδη στον τρόπο που αμυνεται, τα αλλα τα ειπατε αυτο που θελω να πω είναι ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??? στο επισοδειο με τον Αγγελου ειτανε παρών, τελικά απο ότι φαινετε η παρέα των οραματιστών δεν ξεριζώθηκε.
τελος παρακαλώ βάλτε ένα Happy end στην χιλιοταλεπορημένη φανέλα με το νουμερο 7, αρκετα πια δεν με ενδιαφερει που ο ταπουτος ειναι σκουλικι το ιδιο θα ελεγα αμα την φορουσε ο βασιλειαδης, αρκετα πια κρεμαστε την να τελειωνουμε.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
διαβαζοντας σε σκεφτομαι πως θα επρεπε να ειχε φυγει κι αυτος,να κινδυνευαμε για Α2 και να εκανε και μια προσφυγη να μας κολλησει στον τοιχο.....αφου δεν ειχε τεραστια καρδια και δεν ηταν γνησιος παρτιζανος οπως λες..........γιατι περι αυτου προκειται και οχι για το αν επαιξε ή οχι καλα........

το ειρωνικο σου σχολιο περι γιαννουλακου θα το προσπερασω γιατι και εγω δεν εχω ορεξη..........

northeagle_4

• Guest
δεν ηταν ειρωνικο.χαλαρωσε.