Περίμενα με πολύ αγωνία που είχα χρόνια να νιώσω, να δω τον νέο μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Χάρηκα γιατί αυτό που φανταζόμουν υπάρχει στην πραγματικότητα.
1. Προπονητής που φαίνεται ότι το έχει το θέμα. Πολύ καλές αλλαγές, μυαλό που λειτουργεί και δε σταματάει δευτερόλεπτο, καλός χειρισμός του ρόστερ, και που έχει δουλέψει αρκετά στοιχεία στις προπονήσεις τα οποία φαίνονται στο γήπεδο.
2. Ομάδα που παίζει καλά τα βασικά του μπάσκετ. Πχ δουλεμένες κινήσεις στον αιφνιδιασμό. Δε μπορώ να ξεχάσω εποχές Νέστορα Κόμματου που δε θυμάμαι καν ποιον προπονητή είχαμε και βγαίναμε στον αιφνιδιασμό με σύστημα γιούρια στα Παλιούρια, αγάπη μου καινούρια.
3. Αυτοί οι παίκτες παίζουν για πρώτη φορά μαζί και δεν έχει κανένα δέσιμο ακόμα η ομάδα. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό.
4. Δεν υπάρχει το σύνδρομο των τελευταίων ετών και ειδικά το περσινό που όταν οι αντίπαλοι πλησίαζαν η ομάδα ήταν λούζερ.
5. Μόνο η ιστορία του Ντρόμπνιακ μιλάει μόνη της. Εκπληκτικό και ουσιαστικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα σου έβγαζε ότι και να βγει με 5 φάουλ ο Ντρόμπνιακ, θα βρει επιθετικές επιλογές.
6. Ο Γκεσέφσκι αν και δεν έχει σωματότυπο γομάρι, γέμιζε την ρακέτα στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και αυτό είναι καλό για τα ριμπάουντ.
7. Μπράβο σε όσους πήγαν στην Πυλαία σήμερα, ζηλεύωω!
Αρνητικά :
Η άμυνα ειδικά στην περιφέρεια μου φάνηκε αρκετά χαλαρή.
Με αντιπάλους σκληρότερους και με περισσότερες επιλογές παικτών, δε ξέρω αν μας αρκεί αυτό το ρόστερ. Καλά παικτάκια, αλλά όταν θα παίζουν άμυνα με ξύλο οι αντίπαλοι, πρέπει να έχουμε παίκτες με περισσότερη δύναμη ή όγκο στην επίθεση.