Author Topic: ΠΑΟΚ και κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ 2009-2010  (Read 7494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
Παιδια ξερει κανεις ποτε γινετε η κληρωση? Οσο για τον παουελ στην αρχη χαιρετουσε τον κοσμο και χειροκροτουσε και μετα αρχησαν τα κολωδαχτυλα οι δικοι μας και τα φτυσηματα και ακολουθησε οτι εγινε καλο ειναι να ξερουμε να αναγνωρηζουμε και καποια παραγματα γιατι πιστευω οτι οσο ηταν το παιδι στον ΠΑΟΚ και με παθος επαιζε στην ομαδα και προσφερε οσο μπορουσε επειδη ηταν πιτσιρικαδες εκεινοι πιθανον να μην ξεραν οτι φορεσε τη φανελα με τον δικεφαλο. και ας ληξει το θεμα οτι εγινε εγινε
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Με το μπάτσο καλώς έγινε το όποιο θέμα,γιατί έβρισε,(άσχετα αν εφαγε καφέ στη μάπα αμέσως πριν),λογική αντίδραση αλλά λάθος.

τσιέ

για τον πάουελ και γω έτσι που λέει ο torcida το είδα.

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

fatal_invasion

• Guest
Άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός τότε,αν και συνεχίζει να μη μου κάθεται καλά το αν έγιναν έτσι ακριβώς.
Αρνέα εσύ ασχολιόσουν με άλλα πράγματα εκείνη την ώρα :aktion031:.....Τον πάουελ κοιτούσες;

Offline memts

• Αποστολή
  • **
φιλε μου  ετσι εγιναν τα πραματα. Το να μην σου καθονται σωστα ,με προβληματιζει. Γιατι δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα σε συνοπαδο μου . ειμαι 29 χρονων και χθες τρελαθηκα βλεποντας να γινεται ολο αυτο το σκηνικο ειδικα με τον μπατσο. Γιατι αν εχει ψυχολογικα αυτος καλιστα μπορουσε να μπουζουτιασει κανενα εξω απ το γηπεδο στα μουλοχτα και να του προσαψει ολες τις κατηγοριες. Και μετα αντε να δικαιολογηθεις... Και ολα αυτα ξεκινησαν απο χειρονομια του Παουελ. Το να απανταει ο επαγγελματιας σε χειρονομιες και να δικαιολογειται δεν το θεωρω σωστο
Τελος παντων, ολα καλα
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

GeorgT

• Guest

GeorgT ο Πάουελ δεν ήταν άμπαλος.Ήταν ένας πολύ καλός αμυντικός παίκτης με φοβερό άλμα και μεγάλη συμμετοχή στα ριμπάουντ και αρκετά μικρή στο σκορ.Στυλ Βασιλόπουλου ένα πράγμα.
Τέλος πάντων,δεν ειναι εκεί το θέμα,just for the record.

Αμπαλος λεμε κ πολυ κιολας, αλλιώς δεν θα επαιζε σήμερα στα τρικαλα κ πριν σ' εμας τις φοβέρες χρονιες με φοβερό ροστερ του τακπαν! Ειναι τρόπος εκφρασης οπος π.χ μπορει να πει καποιος οτι 80% των αμερικανων (κ βαλε) που έρχονται ελλαδα ειναι αμπαλοι κ δεν προσφέρουν κατι παραπάνω απο οσο ενας μεσος ευρωπαιος νεος παίχτης ( ειναι κ πρωσοπικη μου αποψη)

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Κάθισα και είδα όλο το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.Έχουμε αρκετά καλούς παίχτες φέτος(όπως και προπονητή)σε σχέση με παλιότερες χρονιές και αν δεν υπάρξουν τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων(να φεύγουν παίχτες και έρχονται στην μέση της σαιζόν)θα πάμε αρκετά καλά.
Ο κόσμος μας το πολύ 2.500 χιλιάδες(πολύ λίγος και ας παίζαμε με τα Τρίκαλα).Βλέπωντας τον κόσμο που έδειχνε από την Πυλαία είδα κάποια πρόσωπα αρκετών ανήλικων.Φυσικά και έχουν το δικαίωμα να βλέπουν και να στηρίζουν τον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι εικόνα έδρας να γίνεται κερκίδα από ανήλικους.
Δίκαιη νίκη αν και μπορούσαμε να κερδίζαμε ακόμα πιο εύκολα.Από το παιχνίδι της ομάδας μου άρεσε που παίξαμε κοντά στο καλάθι.Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι στα ριμπάουντ είχαμε πρόβλημα και ότι οι ψιλοί μας είναι βαριά κορμιά.Είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο η ομάδα για να στρώσει.
*Όσο για τον Drobnjak δεν υπάρχουν λόγια απλά πείρε την νίκη μόνος του
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **

ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΝ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΤΡΕΛΑ

zagorakis

• Guest
Óôéò 26 Ïêôùâñßïõ ç êëÞñùóç ãéá ôïõò «8» ôïõ êõðÝëëïõ

Ç êëÞñùóç ãéá ôçí ðñïçìéôåëéêÞ öÜóç èá ðñáãìáôïðïéçèåß óôéò 26 Ïêôùâñßïõ. Ó’ áõôÞ ôç öÜóç óõììåôÝ÷ïõí ïé 6 ðñþôåò ïìÜäåò ôïõ ðåñóéíïý ðñùôáèëÞìáôïò(Ðáíáèçíáúêüò, Ïëõìðéáêüò, Ìáñïýóé, ¢ñçò, ÐáíåëëÞíéïò êáé Ðáíéþíéïò) ìáæß ìå ôïí ÇñáêëÞ êáé ôïí ÐÁÏÊ.

Ç êëÞñùóç èá ðñáãìáôïðïéçèåß óôéò 12:00 ôï ìåóçìÝñé óôá ãñáöåßá ôçò ÅëëçíéêÞò Ïìïóðïíäßáò Êáëáèïóöáßñéóçò (ÅÏÊ) åíþ ïé áãþíåò åßíáé ðñïãñáììáôéóìÝíïé óýìöùíá ìå ôï ðñüãñáììá ãéá ôéò 18 Íïåìâñßïõ.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=110812

reset4

• Guest
με γαύρο στο κύπελλο

reset4

• Guest
το ποσταρω καλύτερα εδώ. ΠΑΟΚ-γαυρος εβγαλε η κλήρωση

Offline gagas

• Αλλαγή
κλασσικα πραγματα..
πουταν κληρωση..

fatal_invasion

• Guest
Δώστε εισιτήριααααααααα

northeagle_4

• Guest
ποτε ειναι τα 2 ματς ? ή μηπως ειναι μονο ?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
με τον γαυρο ειναι μονο ματς,στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ...
αν προκριθουμε θα παιξουμε με το σκουληκι σε διπλα ματς...

zagorakis

• Guest
ποτε ειναι τα 2 ματς ? ή μηπως ειναι μονο ?

Τετάρτη (18/11)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ημιτελικοί (23/12 και 20/1)

Offline savage republic

• Βασικός
Μπάλα είναι και γυρίζει. Εξάλλου, αυτούς δεν τους πήραμε στην προετοιμασία; Ποιος γαύρος τώρα... :P

PAOK_VOLOS

• Guest
Για να περάσουμε πρέπει να κοιμηθεί ο 'θεός' και να ροχαλίζει κιολας :icon23:

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελλάδα έχει 3 χρόνια που σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλευ η κλήρωση φέρνει αντίπαλους γαύρο και βάζελο μόνο στον τελικό. Πως γίνεται αυτό το πράγμα??? Άσχετα αν οι βάζελοι στην μπάλα αποκλειόντουσαν από κάτι σέρρες και και οι γαύροι από κάτι γιάννενα πρόπερσι. Υπάρχει μία πιθανότητα στα 1000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000+ να γίνεται αυτό??? Είναι τυχάιο??? Ελλάς η χώρα της πουστιάς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
παρτε τον κουβελα για αυτον τον αγωνα κ η προκριση ειναι δικη μας..

zagorakis

• Guest
Το παιχνίδι με τον γαύρο θα ξεκινήσει 16:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την (ΕΤ1) την Τετάρτη 18/11/2009