Author Topic: ΠΑΟΚ και κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ 2009-2010  (Read 7741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μονο 20-0? απο οτι βλεπω θα χουμε δυνατη αμυνα φετος αλλα στην επιθεση λιγα πραματα.. Σουλη στρωστους στην δουλεια ;D

Ευκαιρια για τελικο κυπελλου φετος μετα απο χρονια!

GeorgT

• Guest
Τα εισιτήρια που προ πουλήθηκαν (οσα κ αν ειναι αυτα) πιστεύω θα επιστραφούν!

Diego-4

• Guest
H FIBA ξεμπροστιασε το βρώμικο ελλαδιστάν , που με το έτσι θέλω , έδωσε άδεια συμμετοχής στην πιο βρώμικη ομάδα του πλανήτη...
20 ψολές στον πάτο σας τώρα βρωμοχάνουμα...αν και χαλάστηκα γιατί είχα πολύ όρεξη για μπασκετάκι σήμερα.

northeagle_4

• Guest
Και εγω χαλαστηκα ακομα και με μουφα πιστοποιητικο θα ηταν διπλη καυλα να τους ριξεις μια 30ρα,αν ηταν στο χερι μας μακαρι να γινοταν το ματς και να το παιρναμε στο παρκε.Επισης θα βλεπαμε και μια πρωτη εκτιμηση για τον κοσμο που θα μπορουμε να υπολογιζουμε.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ήμουν στο γήπεδο κ  απ'ότι λεγόταν την ψάξανε για φιλικό αλλά δεν έκατσε και θα γίνει ανοιχτή προπόνηση
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

kostas4

• Guest
η κουλα δεν πρεπει να τιμωρηθει με αφαιρεση βαθμων απο το πρωταθλημα εφοσον δεν κατεβηκε σε επισημο αγωνα??δεν μπορεις να πεις απλα δεν κατεβαινω και τελειωσε!

διακρινω μια υπεραισιοδοξια απο μερικους σχετικα με την ομαδα μας.ας κρατησουμε χαμηλα τους τονους γιατι εμενα δεν μου πολυγεμιζει το ματι και εχουμε αρκετες αδυναμιες.οπως επισης καλο ειναι να μην μιλαμε για το χανουμι γιατι εαν αποτυχει η φετινη προσπαθεια του χρονου μπορει να ειμαστε στην θεση τους

Diego-4

• Guest
Οσοι ήταν να πάμε θα πάμε κι ας γίνει και προπόνηση!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
θα συμφωνησω στο τελευταιο που εγραψε ο κωστας........ΔΕΝ εχουμε διαφυγει του κινδυνου και εμεις......και μην κανουμε σαν τα κορακια πανω απο το πτωμα(αλλωστε και εμεις παραταση ζωης εχουμε παρει).......οπως κανουν τα σκουληκια για εμας!σε εμας αρμοζει ΜΟΝΟ να ειμαστε δυνατοι και να κερδιζουμε δυνατους!
οχι οτι μας χαλασε αυτο που εγινε ;D ;D
τωρα βασει προγραμματος παμε κατευθειαν για 4αδα στο κυπελλο και βλεπουμε!

παντως και εγω χαλαστηκα γιατι ηθελα να δω ματς αποψε!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ο κ. Βασιλακόπουλος εξήγησε επίσης γιατί η περίπτωση της ΑΕΚ δεν είναι ίδια με αυτή του ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια (τότε η FIBA είχε επιβάλει επίσης απαγόρευση στον ΠΑΟΚ επειδή χρωστούσε στον Όστοιτς, όμως η ΕΟΚ εξόφλησε το χρέος και η απαγόρευση ήρθη): "Για να μπορέσει η ομοσπονδία να αναλάβει την αποπληρωμή χρέους για λογαριασμό μιας ομάδας-μέλους της πρέπει να λάβει έγκριση από τον αρμόδιο υπουργό. Τότε υπήρχε ο Γιάννης Ιωαννίδης στο υφυπυργείο Αθλητισμού και είχαμε λάβει την έγκριση. Τώρα, όμως, δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχει υπουργός και δεν υπάρχει κι έγκριση...".

http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.319838.asp

ΑΡΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.......ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline maria-mtb

• Βασικός
no mercy στο κωλοχανουμο, αλλα ολη αυτη η φαση χωρις αγωνα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει γιατι δειχνει πολλες καταντιες για το ελληνικο μπασκετ. και επισης στη θεση της αεκ θα μπορουσε να ημασταν εμεις και ας ελπισουμε να μην βρεθουμε ποτε.
τεσπα ας προσεχαν κ αυτοι, αλλα ας προσεχουμε κ μεις.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Áíïé÷ôÞ ðñïðüíçóç óôéò 7ì.ì óôï “ÐáëáôÜêé” ãéá üëïõò ôïõò öéëÜèëïõò (07/10/2009)

Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé óÞìåñá ÔåôÜñôç 7 Ïêôùâñßïõ 2009, êáé þñá 7ì.ì èá ðñáãìáôïðïéçèåß óôï PAOK Sports Arena, áíïéêôÞ ðñïðüíçóç ôçò ïìÜäáò ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ. Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ ðÞñå ôçí óõãêåêñéìÝíç áðüöáóç ãéá íá äþóåé ôç äõíáôüôçôá óå üëïõò ôïõò öéëÜèëïõò, íá ðáñáêïëïõèÞóïõí ôç íÝá ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ, ìåôÜ êáé ôçí ìáôáßùóç ôïõ ðñïãñáììáôéóìÝíïõ áãþíá ÊõðÝëëïõ ÐÁÏÊ – ÁÅÊ.
Áðü ôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ åðßóçò äéåõêñéíßæåôáé üôé üóïé ößëáèëïé Ý÷ïõí Þäç áãïñÜóåé áðëü åéóéôÞñéï ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ – ÁÅÊ, ìðïñïýí ìÝ÷ñé êáé ôçí ÐÝìðôç 8 Ïêôùâñßïõ 2009, íá ðñïóêïìßóïõí ôï áðüêïììá ôïõ åéóéôçñßïõ ôïõò, ðñïêåéìÝíïõ íá ðÜñïõí ðßóù ôá ÷ñÞìáôá ðïõ Ýäùóáí.
Ôá åéóéôÞñéá äéáñêåßáò ãéá ôçí áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï 2009-2010, èá äéáôßèåíôáé óÞìåñá ÔåôÜñôç 7 Ïêôùâñßïõ 2009 áðü ôá ãñáöåßá ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ìÝ÷ñé ôéò 9ì.ì.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

fatal_invasion

• Guest
H κερκίδα ήταν φοβερή.Απίστευτος παλμός από 5.000 κόσμο. :lalalalala:
Κρίμα πάντως,είχα πολύ όρεξη για μπάσκετ,ήταν ευκαιρία να δούμε την ομάδα.Και ευκαιρία να μπουν έστω και λίγα έσοδα στην ομάδα.

Ας παίζαμε το ματς,και ας κερδίζαμε το ματς μετά στα χαρτιά.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
κι εγω ξενερωσα ηθελα να τους γαμησουμε μεσα στο γηπεδο!anyway σημασια εχει οτι περασαμε!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
Την Κυριακή 11/10 παίζουμε για την 2η Αγωνιστική της Β' φάσης εκτός μέσα στο Λαύριο.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
που μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα του κυπέλλου τις φάσεις κτλ ?
My Own WoRST ENeMy.....

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Πρόγραμμα κυπέλου εδω: 1.Λαύριο-ΠΑΟΚ, 2.Νήαρ Ηστ-Καβάλα, 3. Τρίκαλα-Ίκαροι Σερρών ή Κολοσσός, 4. Ηρακλής-Ολυμπιάδα Πατρών. Αυτά την Κυριακή 11/10.  Αν περάσουμε αντιμετωπίζουμε την άλλη Τετάρτη τον νικητή του 3, δηλαδή Τρίκαλα, Ίκαρους Σερρών ή Κολοσσός Ρόδου. Ακολουθούν τον Νοέμβριο οι προημιτελικοί.

Πάντως θέλει προσοχή το Κυριακάτικο παιχνίδι στο Λαύριο. Πριν 3 χρόνια την είχαμε πατήσει, όταν μας είχε αποκλείσει το Ρέθυμνο. Θα είναι πολύ άσχημη για τη ψυχολογ'ια της ομάδας τυχόν δυσάρεστη έκπληξη από μια ομάδα 2 χαμηλότερων κατηγοριών. Σοβαρότητα λοιπόν.

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Οι Ίκαροι Σερρών έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν τον Κολοσσό Ρόδου. Άρα εφόσον αποκλείσουμε το Λαύριο παίζουμε με τον νικητή του ζευγαριού Ίκαροι Σερρών-Τρίκαλα. Θα παίξουμε στο παλατάκι αν αντιμετωπίσουμε τα Τρίκαλα ή στις Σέρρες αν αντιμετωπίσουμε τους Ίκαρους.

PAOK_VOLOS

• Guest
Πόσο μ αρέσει το σήμα του Λαυρίου  :emetos: :b348: :b348: :b348:

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ξέρουμε τι ώρα παίζουμε και αν το δείχνει η τηλεόραση ?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Lydia_4

• Guest
(17:00) Γ.Σ. Λαυρίου - ΠΑΟΚ
το δειχνει πουθενα ομως?