Author Topic: Αστερας Τριπολης -ΠΑΟΚ 1 - 1 Κυριακή 13/9/2009 ώρα 16:45  (Read 5954 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
η κερκιδα οπως και να το κανουμε ρε αδερφια παει με το πως παιζει η ομαδα...οταν κλεινεις την τριπολη 5 λεπτα στην περιοχη της το πεταλο παει πανω κατω

οταν μπαινει το γκολ και μεχρι το 1-1 οσοι φωναζουν φωναζουν συνεχομενα.εχεις στοχο ρε φιλε περσι και φετος και βλεπεις οτι δεν τραβαει η ομαδα.ξενερωνεις.δεν ειναι σαν τοτε που πηγαινες στα εκτος και δεν σε ενοιαζε αν πας χ η να χασεις και εδινες ρεστα...συν το οτι ολοι φαγανε ταξιδι και γυρισαν σπιτι χαραματα
εχοντας ξεκινησει χαραματα και αυπνοι,να προλαβουν να δουν τι θα γινει....οταν βλεπεις πως η ομαδα δεν μπορει τι να κανεις εσυ;αιντε φωναζεις οσο μπορεις αλλα δεν ειναι ολοι ετσι...μακαρι οσοι κρινουμε την κερκιδα παντα να βγαιναμε μετα το καθε ματς και να λεγαμε

ναι ρε μαλακα εγω το λαρυγγι μου το βγαλα και μιλαω...και το λεω για μενα πρωτα που μετα το 1-1 δεν μου βγαινε να φωναξω...

και ειλικρινα ρε αδερφια δεν το καταλαβαινω συνεχεια να κρινουμε να κρινουμε να κρινουμε...τοσο για τον πουτσο ειμαστε εμεις και οι αλλοι που
στην πολυδιαφημισμενη εδρα τους(για τους γκεη λεω) το μονο που ακουγεται ειναι ο τηλεβοας του ακη ειναι οι χιλιομετρα μπροστα;

η οι αλλοι που αυτοδιαφημιζουν την εκδρομη στην κομοτηνη δεν ακουγονται ουτε στο ραδιο παρα μονο στο γκολ που βαζουν;

η οσοι κρινουν το κανουν γιατι εχουν ζησει τα 80's;

υ.γ συζητηση με γνωστο μου βαζελο

-πηγες πανω;

-ναι ρε μαλακα 2500 κομματια ημασταν

-κερκιδα καλη;

-ναι ρε μλκ 2500 κομματια ημασταν...

υ.γ2 διωξτε τις γκομενες απο τις εκδρομες   :-\

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Είναι παράλογο να κριτικάρεις έναν προπονητή για την εντεκάδα και το σύστημα που επιλέγει.
Αν περιοριζόταν σε αυτά η δουλειά ενός προπονητή, θα είχαμε γίνει όλοι προπονητές.

@PAOKCURE, πάλι καλά που έβγαλες το βίντεο γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ τα έβλεπα.
Είναι πλέον πασιφανές μετά από 2 χρόνια συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής λογικής ότι η ομάδα δεν ξέρει να επιτίθεται.

Εμένα πιο πολύ με εκνευρίζει 2 χρόνια μετά τη κουβέντα για σαρδέλες, όταν ακούω ότι τόσο μπορούν οι παίκτες μας, τόσο παίζουν.
Ελπίζω όλοι μας να έχουμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας τι θα θεωρηθεί επιτυχία και τι αποτυχία φέτος.

Offline sabbath

• Αλλαγή
o santos μαγκες ειναι προπονητης του 1-0...σ αυτο ειναι μαστορας και σ αυτο το στυλ παιχνιδιου τουλαχιστον στην ελλαδα ειναι κορυφαιος....πολυ δυνατη αμυνα και μπροστα να εκμεταλευτουμε μια φαση για το γκολ....

να περιμενουμε να παιξουμε καλη μπαλα με σαντος ειναι μαλλον ουτοπικο....

εχτες αν δεν εκανε την μαλακια ο τσιριλο το 1-0 θα το παιρναμε....επισης με χερενφειν αν δεν υπηρχε η ολιγωρια στην αμυνα το 1-0 θα το παιρναμε στη τουμπα, και κατα 90% την προκριση....

λυπει παρα πολυ ο κοντρερας....

προσωπικα εχω καταληξει οτι με βαση το ροστερ που εχουμε που δεν ειναι και το ποιτικοτερο ο σαντος ειναι ο καταλληλος προπονητης αυτη τη στιγμη.....

θα πρεπει ομως να στρωσει η αμυνα αλλιως την περσινη πορεια πολυ χλωμο....μπροστα το γκολακι θα το χωνουμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

reset4

• Guest
ÊëÞóåéò óå áðïëïãßá - 3ç áãùíéóôéêÞ
15/9/2009 - 14:27

Ç ÐñùôïâÜèìéá Ðåéèáñ÷éêÞ ÅðéôñïðÞ êÜëåóå óå áðïëïãßá (ãéá ôçí ÐÝìðôç 17/09/09 êáé þñá 13:00) ôéò ðáñáêÜôù ÐÁÅ óôï ðëáßóéï ôùí óõíáíôÞóåùí ãéá ôçí 3ç áãùíéóôéêÞ. ÁíáëõôéêÜ:

Á) ÐÁÅ ÁÅÊ: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ÁÅÊ – ÐÁÅ ÇñáêëÞò.
Eðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14 êáé 15 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Â) ÐÁÅ ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò : Ãéá õâñéóôéêÜ óõíèÞìáôá ôùí öéëÜèëùí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáèþò ôçí åõèýíç ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí ïðáäþí öÝñåé ç åãêáëïõìÝíç ëüãù ìç äéÜèåóåùò åéóéôçñßùí ôïõ áãþíá óôçí öéëïîåíïýìåíç ïìÜäá óôïí áãþíá ÐÁÅ ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò- ÐÁÅ ÐÁÏÊ.
Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14 êáé 17 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ

Ã) ÐÁÅ ËÜñéóá : Ãéá õâñéóôéêÜ óõíèÞìáôá ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ËÜñéóá – ÐÁÅ Áôñüìçôïò Áèçíþí.
Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 17 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Ä) ÐÁÅ Ïëõìðéáêüò : Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò êáèþò åðßóçò êáé ãéá õâñéóôéêÜ óõíèÞìáôá ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ Ïëõìðéáêüò – ÐÁÅ ÍÅÁ ÊáâÜëá.
Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14, 15 êáé 17 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Å) ÐÁÅ Ðáíáèçíáúêüò : Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ Ðáíèñáêéêüò-ÐÁÅ Ðáíáèçíáúêüò
Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14 êáé 15 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

ÔÝëïò ç Ðåéèáñ÷éêÞ ÅðéôñïðÞ ôçò Superleague êÜëåóå óå áðïëïãßá ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ ôçò ÐÁÅ Ðáíèñáêéêüò N’ GAMBI ALEXIS êáôüðéí áõôåðÜããåëôçò ðáñáêïëïýèçóçò ôïõ video ôïõ áãþíá ìåôáîý ôùí ïìÜäùí ÐÁÅ ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ – ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ óôéò 13-9-2009, ôïõ ÐñùôáèëÞìáôïò SUPERLEAGUE ÅËËÁÄÁ, äéüôé « óôï 57´ ëåðôü ôïõ áãþíá êôýðçóåò ìå ôïí áãêþíá óïõ ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ ôçò öéëïîåíïýìåíçò ïìÜäáò ÓÙÔÇÑÇ ÍÉÍÇ. Ôï ðåñéóôáôéêü áõôü äéÝëáèå ôçò ðñïóï÷Þò ôïõ äéáéôçôÞ».
Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð. 5, 10 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ êáé 15 ôïõ ÊÁÐ.

http://www.superleaguegreece.net/news/2009/09sep2009/news15-09-09-1427.htm

CLUB LARISA

• Guest
Έχει καταλάβει κανείς ποσο σημαντικό είναι το αμέσως πιο πάνω ποστ? Την χαμπαριάζετε πως θα μας δέσουν για να βλέπουμε τα ματς μονο απο το κουτί?

Offline alexisv

• Αλλαγή
Μία ακόμα δικαιολογία για τον επόμενο να μην ανοίγει θήρα για φιλοξενούμενους;
ή
Ένας καλός λόγος για να δίνει ΕΠΙΣΗΜΩΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ;; 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μεγαλη πουστια παιζεται....

Offline Suicidal

• Βασικός
@@ πουστιά παίζετε king bro....
δάκτυλος γκαγκάτση, επιτέλους έπιασε τόπο η μεταγραφή !
τώρα πλέον θα δίνουν κι επισήμως τικέτα στην ΠΑΕ μας...........

αν ακούσετε τον χαρακτιριστικό ήχο μπουμ που ακούγετε οταν κάποιος
πέφτει στο πάτωμα, εγώ θα είμουνα την ώρα που άλλαζα πλευρό!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo