Author Topic: Bryce Moon  (Read 14765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: Bryce Moon
« Reply #240 on: September 02, 2009, 15:30:55 »
εγω ημουνα αποκομμενα απο ιντερνετια τηλεορασεις κτλ ολες αυτες τις μερες, εμαθα απο το τηλ οτι πηραμε το μουν-ακι...

το ειπα στον πατερα μου κ ως φολα βαζελος μου λεει "α, ο καλυτερος παιχτης περσι μαζι με τον σιμαο".

τι να πω, εγω περσι ουτε που τον ειδα, μακαρι εκει στον ΠΑΟΚ να ξερουν τι κανουν.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #241 on: September 02, 2009, 17:29:00 »
Αποφάσισα να παίξω δανεικός σε άλλη ομάδα για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο, την οποία θέλω από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.
http://www.sport24.gr/html/ent/101/ent.313101.asp

Τελικά ρε παιδιά παίζουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον βάζελο;

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #242 on: September 02, 2009, 17:50:01 »
εγω το μονο που θα ηθελα είναι να κοψουμε τελειως τις αναφορές, όσο και ειρωνικες προς αυτούς να ειναι, τυπου "αφεντικά" μας και "καταστιματακι" τους κτλ. Με εξοργίζει οταν βαζουμε τετοιους χαρακτηρισμούς, όσο ειρωνική και να είναι η πρόθεση επαναλαμβάνω, μπροστά απο το τεράστιο ονομα του ΠΑΟΚ.
Μη τις πεταμε τετοιες κουβεντες ουτε για πλακα  >:(
Προσωπικά, εχω μεγαλώσει μοναχικά ανάμεσα σε ολες αυτές τις πουτανες (βαζελοχανουμογαυρους) και τις εχω καθιερώσει στη συνήδεισή μου ως ισαξιους με τη πιο ταπεινή και γερασμένη τριχα απο τ' αρχίδια του ΠΑΟΚ.
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΤΡΙΧΑΣ ΑΠ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και τους λεμε εστω για πλακα αφεντικα???

MetroStar

• Guest
« Reply #243 on: September 02, 2009, 21:01:48 »
Και απευθείας από την πηγή γιατί στην διαδρομή για Ελλάδα πολλά αλλάζουν...

Moon explains switch to PAOK

Bafana Bafana right back Bryce Moon has revealed he joined PAOK FC because he was not enjoying his football at Panathinaikos anymore.

The 23-year-old made the switch to the Thessaloniki-based side on a season-long loan, after spending a year with the Greens.

"I decided to go on loan, because I need to play to my strengths. I need to enjoy my game a lot more," he told Football365.co.za.

The former Ajax Cape Town star expects to be granted more freedom going forward at his new club.

"I'm a right back who likes to attack and that was not happening for me at Panathinaikos. I have noticed that PAOK play more to my strengths and when their coach Fernando Santos showed interest in me, I accepted the offer, because I like the way they play their football. I'm so excited about this move, because I know I'm going to enjoy my football at PAOK.

"They are a big club with a huge fan base too and I'm looking forward to exploring the new environment."

Meanwhile, Moon added that the injury which has ruled him out of Bafana's international friendlies against Germany and Ireland is not serious.

"I'm already in camp with PAOK and the doctor will check the ankle later today. But it is not serious," he concluded.

http://www.football365.co.za/story/0,22162,14340_5531688,00.html
« Last Edit: September 02, 2009, 21:12:33 by MetroStar »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #244 on: September 02, 2009, 21:06:36 »
αυτό με τον αστράγαλο πάλι τί είναι;
Πλάκα θα έχει να είναι τραυματίας!
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #245 on: September 02, 2009, 21:07:55 »
 ;D

MetroStar

• Guest
« Reply #246 on: September 02, 2009, 21:12:55 »
Aυτό πραγματικά θα έχει πλάκα.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #247 on: September 02, 2009, 21:28:18 »
αυτό με τον αστράγαλο πάλι τί είναι;
Πλάκα θα έχει να είναι τραυματίας!
;D ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #248 on: September 02, 2009, 21:34:06 »
Την Δευτέρα στον libero στην εκπομπή του Τζορμπατζόγλου βγήκε ένας ρεπόρτερ του παο και το ανέφερε ως κουσούρι από το τροχαίο. Αλλά είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #249 on: September 02, 2009, 21:36:03 »
πάντως ήταν αρκετά σοβαρό για να τον κρατήσει εκτός των φιλικών με Γερμανία και Ιρλανδία.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #250 on: September 02, 2009, 22:05:04 »
Ε ρε γέλια και να μας βγει καμμία παικτάρα ο μουν μετά να δούμε αν θα το αλλάξουμε όλοι .... Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα λένε κάποιοι εδω μέσα
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #251 on: September 02, 2009, 22:33:40 »
mikro μια χαρα παιχτης θα βγει και το ξερουμε ολοι.δεν αναιρει αυτο ομως οτι εγινε ενα λαθος απο τη διοικηση.το κοβω εδω ομως γιατι δε θελω να συνεχισω εγω προσωπικα αυτη την κουβεντα.ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #252 on: September 03, 2009, 01:46:50 »
¸íá áêüìá õðïèåôéêü ìßíé case-study ãéá ôçí ðáå:
ðåò üôé ï ðáéêôçò ôç ãëéôþíåé áðü ôá äéêáóôÞñéá êáé âãÜæåé ìÜôéá ìå ôïí Ð.Á.Ï.Ê.
Óôéò 16/5/2010 (ðÜíôá õðïèåôéêÜ) êáôáöèÜíåé ðñüôáóç óôï âÜæåëï áðü ïìÜäá ôïõ åîùôåñéêïý óôá 3 åê. € êáé ç ðáå ðëçñïöïñåßôáé ôï ãåãïíüò.ÐïéÜ èá åßíáé ç óôÜóç ôçò?
á)èá áãïñÜóåé ôïí ðáßêôç êáé èá ôïí ðïõëÞóåé ìüíç ôçò, êáñðþíïíôáò ôï 1åê.€ ôçò äéáöïñÜò áðü ôç ñÞôñá?
Þ
â)äåí èá êÜíåé ôßðïôá Ýíåêá êáëþí ó÷Ýóåùí?
ÂáóéêÜ åßìáé øéëü-óßãïõñïò üôé êÜôé ôÝôïéï èá áíáöÝñåôáé óôï óõìâüëáéï ôïõ Ìïýí êáé èá åß÷å åíäéáöÝñïí íá ãíùñßæïõìå ôé ðáßæåé.

northeagle_4

• Guest
« Reply #253 on: September 03, 2009, 09:53:14 »
Επειδη σκεφτομαι μηπως οπως λενε μερικοι και ο ΠΑΟΚ μπορει να επφεληθει τελικα αλλα δεν εχω γνωση των λεπτομεριων...
 1) Ποτε τελειωνει επισημα  βαση συμβολαιου ο δανεισμος του στον ΠΑΟΚ ?
 2)Ως ποτε εχει ο ΠΑΟΚ δικαιωμα να ενεργοπιησει την ρητρα ?
 3)ποτε τελειωνει το μουντιαλ ?

απο εκει και περα εγω δεν ασχολουμε πλεον,νομιζω οτι παραξηλωσε το θεμα....ενα θεμα πολυ μικροτερης σημασιας απο τον γκαγκατση.....Τελος απο μενα μεχρι να απαντηθουν τα παραπανω ερωτηματα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #254 on: September 03, 2009, 11:43:56 »
εγω παιδες σας ειπα κα νωριτερα...μηπως ηρθε η ωρα να μιλησουμε αγωνιστικα για το παληκαρι;
με την προυποθεση λοιπον οτι δεν ειναι τραυματιας (πλακα θα εχει...) στα ακρα με Λινο κ μπροστα κουτσια κ βιερινια πιστευω οτι γινομαστε η  πιο γρηγορη ομαδα του πρωταθληματος. βιτολο να καθαριζει, σορλεν να κανει τα παντα ολα, μουσλι μπας κ βρει τον εαυτο του κ φιλομενο ετσι οπως τον φανταζομαστε κ ολα θα πανε καλα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #255 on: September 03, 2009, 12:05:19 »
αγωνιστικα λες νταρκ?? εγω και επ'αυτου θα χα πολλα να πω, εχε χαρη που με εκανα ρομπα χαλκιας-μπακαγιοκο περσι κ το βουλωνω....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #256 on: September 03, 2009, 13:06:00 »
Dave τότε κράξε για γούρι  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #257 on: September 03, 2009, 13:39:17 »
Από τη στιγμή που θα αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα της ομάδας μου, παύω το κράξιμο. Άλλωστε, είναι ο τελευταίος που ευθύνεται. Το μόνο που θέλω να γίνει, είναι να τον πιάσουμε από κοντά από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στις προπονήσεις και να τον πορώσουμε. Να τα δώσει όλα και να μην θέλει να φύγει, παρά μόνο για το εξωτερικό, μετά το πρωτάθλημα που θα πάρουμε. Επίσης, μια βδομάδα προν το ματς με τον βάζελο, αλλαγή τηλεφωνικού αριθμού και σε επικοινωνιακή καραντίνα. Τέρμα στα τηλεφωνήματα από την Παιανία.

ΥΓ: Τώρα που μου έφυγε η θολούρα και τα νεύρα, μπορώ και γράφω με βάση το συμφέρον του ΠΑΟΚ ΜΑΣ αποκλειστικά. BIZIM ΠΑΟΚ, να μην το ξεχνάμε.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #258 on: September 03, 2009, 13:42:47 »
¸íá áêüìá õðïèåôéêü ìßíé case-study ãéá ôçí ðáå:
ðåò üôé ï ðáéêôçò ôç ãëéôþíåé áðü ôá äéêáóôÞñéá êáé âãÜæåé ìÜôéá ìå ôïí Ð.Á.Ï.Ê.
Óôéò 16/5/2010 (ðÜíôá õðïèåôéêÜ) êáôáöèÜíåé ðñüôáóç óôï âÜæåëï áðü ïìÜäá ôïõ åîùôåñéêïý óôá 3 åê. € êáé ç ðáå ðëçñïöïñåßôáé ôï ãåãïíüò.ÐïéÜ èá åßíáé ç óôÜóç ôçò?
á)èá áãïñÜóåé ôïí ðáßêôç êáé èá ôïí ðïõëÞóåé ìüíç ôçò, êáñðþíïíôáò ôï 1åê.€ ôçò äéáöïñÜò áðü ôç ñÞôñá?
Þ
â)äåí èá êÜíåé ôßðïôá Ýíåêá êáëþí ó÷Ýóåùí?
ÂáóéêÜ åßìáé øéëü-óßãïõñïò üôé êÜôé ôÝôïéï èá áíáöÝñåôáé óôï óõìâüëáéï ôïõ Ìïýí êáé èá åß÷å åíäéáöÝñïí íá ãíùñßæïõìå ôé ðáßæåé.
áêïõóôçêå ïôé õðáñ÷åé óõìöùíéá óå ðåñéðôùóç ðïõ ï ðáï ôïí ðïõëçóåé ðåñéóóïôåñá áðï 2 ìõñéá,åìåéò èá ðáñïõìå ôï ðïóï ðïõ ðñïêõðôåé áðï ôçí äéáöïñá ôçò ôéìçò ðùëçóçò ê ôùí 2 ìõñéùí..éóùò íá åéíáé áñâõëá áëëá ôï áêïõóá ê äåí äéáøåõôçêå áðï ôïí äçìïóéïãñáöï..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #259 on: September 03, 2009, 13:46:45 »
Πολλα σεναρια και πολυ φασαρια για ενα παιχτη που ηρθε για να βγαλουμε τη χρονια. Μεχρι το Μαη παρα πολλα δεδομενα θα αλλαξουν και σε μας και στο βαζελο. Τζαμπα τα συζηταμε απο τωρα.
Προσωπικα οπως εχω ξαναγραψει, δε με χαλαει καθολου ο ερχομος του παιχτη. Δε με νοιαζει αν ειναι δανεικος, ή αν σκασανε ολο το μπατζετ να τον παρουνε. Ας κανουν οτι νομιζουν καλυτερο, εμας δε μας πεφτει λογος. Εγω σαν οπαδος κοιταω το αγωνιστικο, και με καθαρα ποδοσφαιρικα κριτιρια, ο Μουν ειναι χρησιμος. Νομιζω ειναι καλυτερος απο τον Αραμπατζη, οποτε η ομαδα βελτιωνεται με αυτη την προσθηκη.
Στον κοσμο αλλος κανενας