Author Topic: Mirko Savini  (Read 7357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Mirko Savini
« Reply #100 on: October 12, 2010, 15:54:56 »
τελικα ειναι οριστικος ο τραυματισμος του?εννοω επιβεβαιωθηκε οτι θα λειψει ολη την υπολοιπη περιοδο?

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #101 on: October 12, 2010, 17:27:34 »
περαστικα του σιγουρα αλλα ισως και ειναι ευκαιρια να μην μας κατσικωθει, εξαρταται πως θα το χειριστει ο σβουρας

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: October 25, 2010, 18:39:15 »
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=150723
σιδερενιος.........και τον πουλο  ;D
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #103 on: October 25, 2010, 20:28:39 »
Τι έχουμε να ακούσουμε πάλι δεξιά και αριστερά, ότι ήταν απλήρωτος και έφυγε και ξαναήρθε επειδή πληρώθηκε, ότι είχε μαλώσει με τζάκι και τώρα που πήρε μπούλο αυτός επέστρεψε , για το ιατρικό επιτελείο. Της πουτάνας. Πάντως πιστεύω δεν είναι ο χειρότερος από τους μπακ που έχουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: October 27, 2010, 02:02:53 »
 :gruebel:Καλά  :tikitaka:ρήξη προσθίου χιαστού δεν είχε????Χειρουργική αποκατάσταση χόνδρου έγινε?Τον ανοίξανε για αποκατάσταση χιαστού, δεν βρήκανε πρόβλημα  ;D :o ??? ::) :tikitaka: :smack: και ασχολήθηκαν με ότι βρήκαν μπροστά τους και μάλιστα χόνδρο? :smiley4: :trelos: :lol: Ρε πάτε καλά ρε ??? :lol: :smiley4:

zagorakis

• Guest
« Reply #105 on: October 27, 2010, 09:58:46 »
«Ανυπομονώ να επιστρέψω»

Πήγε στην Ιταλία με την προοπτική να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, τελικά διαπιστώθηκε ότι σε ένα μήνα μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και η ψυχολογία του Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός μίλησε σήμερα στην «Εξέδρα», τονίζοντας ότι ανυπομονεί να επιστρέψει για να παίξει στον ΠΑΟΚ...

«Είναι αλήθεια πως ανακουφίστηκα όταν διαπίστωσα πως θα χάσω μόλις έναν μήνα αγωνιστικής δράσης. Πέρασα κάποιες δύσκολες ημέρες μόνο στην ιδέα μίας μεγάλης απουσίας και για αυτόν τον λόγο η χαρά μου όταν έγινε η τελική γνωμάτευση ήταν τεράστια» είπε ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός.

Όσο για τις αρχικές υπόνοιες, ότι υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει έξω έξι μήνες;
«Η αλήθεια είναι πως αρχικά το γόνατό μου είχε πρηστεί πολύ και δεν μπορούσαμε να γνωρίσουμε ακριβώς τι έχω. Όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά, ενώ από την αρχή που συζητούσαμε το θέμα με τον γιατρό της ομάδας, υπήρχε μέσα μας η ελπίδα πως θα έχω γλιτώσει τα χειρότερα. Συζήτησα μαζί του για το πώς πρέπει να το διαχειριστώ το θέμα, όταν έφυγα στην Ιταλία μιλούσαμε καθημερινά μαζί και πρέπει να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί θεωρώ πως πήραμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Μάλιστα, ήρθε στην Ιταλία την ημέρα της επέμβασης και στάθηκε δίπλα μου. Πρόκειται για έναν 100% επαγγελματία γιατρό, αλλά και άνθρωπο» τόνισε ο Σαβίνι.

Όσον αφορά στο πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.
«Αναμένεται να είμαι πίσω στα μέσα του Νοέμβρη. Μέχρι τώρα δεν είχα τις ευκαιρίες να βοηθήσω την ομάδα, χωρίς να καταλάβω το γιατί. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του» τόνισε ο Σαβίνι από την Ρώμη.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3383

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #106 on: October 27, 2010, 10:43:09 »
καλα εισαι εκει στο ιταλια μιρκο, δεν το σκεφτεσαι για μονιμα;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #107 on: October 27, 2010, 12:54:07 »
Μήπως οι γιατροί στο Ελλάντα είναι λίγο αλμπάνηδες; Που ρήξη, που αυτό;

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #108 on: October 27, 2010, 13:18:13 »
Κανένας έλληνας γιατρός δε φταίει, σήμερα ο Σαβίνι ευχαρίστησε προσωπικά τον γιατρό του ΠΑΟΚ ο οποίος πήγε αεροπορικώς στην Ιταλία για να του συμπαρασταθεί στην επέμβαση. Τα μουνιά της ιστορίας είναι για άλλη μια φορά οι αρδ του ΠΑΟΚ που βρήκαν ευκαιρία να τον τελειώσουν και λόγω τραυματισμού.

O Iταλός δίνει ρεσιτάλ επαγγελματισμού, ασχέτως αν βλέπει 18αδα με τα κυάλια, τη στιγμή που ο 3 φορές πιο άμπαλος συμπατριώτης του, το ναυάγιο του Μαδριγάλ, παίρνει συνέχεια συμμετοχές, προκαλώντας αδιάλειπτα τον κόσμο με τα δήθεν του.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: October 27, 2010, 13:55:53 »
Οι δικές μου ενστάσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορούν στους Ιταλούς που τον ανέλαβαν...η σύγχρονη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα μίας απλούστατης τεχνικά εξέτασης (σχετικά δύσκολης στη γνωμάτευση) που όπως όλοι γνωρίζουμε λέγεται Μαγνητική Τομογραφία, η οποία προεγχειρητικά για τις περιπτώσεις των κακώσεων του γόνατος είναι το Α και το Ω...άρα,ή αυτοί που γνωμάτευσαν τη Μαγνητική του ήταν άσχετοι και είδαν ρήξη ενώ δεν υπήρχε (πρέπει να είσαι εντελώς ντόγανος για να την πατήσεις) ή οι Ιταλοί που τον ανέλαβαν τον άνοιξαν χωρίς να έχει προηγηθεί Μαγνητική,οπότε είναι για ξύλο...Τεσπαντ αυτά είναι τρελλά πράγματα...εντελώς όμως και ξέρω τι λέω...

zagorakis

• Guest
« Reply #110 on: November 17, 2010, 15:10:25 »
Επέστρεψε ο Σαβίνι

Ο Μίρκο Σαβίνι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε άμεσα τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, είχε ξεκινήσει τρέξιμο εδώ και μία εβδομάδα στην Ιταλία και με το που ήρθε στη Θεσσαλονίκη έκανε το ίδιο.

Στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα φανεί το πότε θα επιστρέψει ο Ιταλός στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί πριν το τέλος του 2010.

Εντωμεταξύ στη προπόνηση, ο Μάκης Χάβος έκανε ασκήσεις τακτικής, ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν κατάφερε να προπονηθεί και είναι οριστικά εκτός μάχης.

Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=3897&t=1

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #111 on: January 10, 2011, 13:10:21 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/twra_me_sevontai.745402.html

Αιχμές κατά του προηγούμενου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Παύλου Δερμιτζάκη, άφησε ο Μίρκο Σαβίνι, με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis". Ο Ιταλός αμυντικός του "Δικεφάλου" υποστήριξε ότι πριν τον τραυματισμό του αισθανόταν ότι "δεν τον σέβονταν", αλλά όλα άλλαξαν στη συνέχεια, έπειτα από μία συνομιλία του με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την... αγάπη του ΠΑΟΚ για το 1-0: "Δε βάλαμε το δεύτερο γκολ για να τελειώσει το ματς, οπότε μέχρι το τέλος υποφέραμε αρκετά. Όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, η ομάδα όταν είναι στο 1-0 πάντα υποφέρει και κάποιες φορές το πληρώσαμε. Είναι και για εμάς κουραστικό, γιατί αν νικούσαμε 2-0 ή 3-0, θα ήμασταν πιο άνετοι στο γήπεδο... Είναι αλήθεια αυτό με το γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φέτος υπάρχει και η Ευρώπη, υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις, μεγαλύτερη κούραση. Αν ήταν στο χέρι μου, θα κερδίζαμε όλα τα ματς με 1-0".

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και την αντιμετώπιση που είχε στην αρχή της σεζόν: "Άσχημη περίοδος για μένα δεν ήταν μόνο αυτή με τον τραυματισμό, αλλά και αυτή με τις αλλαγές προπονητών, με την έλευση του Μπερέτα και κατόπιν του Δερμιτζάκη. Υπήρχε μία έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό μου, δε με υπολόγιζαν. Μετά ήταν και ο τραυματισμός και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα του προηγούμενου προπονητή ή του ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα είναι ότι μπήκα στο περιθώριο, ενώ ήθελα να παίζω στον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν το έβαλα κάτω, παρά τον τραυματισμό μου. Παίζω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θέλω να συνεχίσω. Πιστεύω, όμως, ότι έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στο πρόσωπό μου.

Τα παράπονα που εξέφρασα ήταν για την περίοδο πριν τον τραυματισμό μου, που γίνονταν πράγματα που κανείς δε μου εξηγούσε και αισθανόμουν ότι ήμουν έξω από τον προγραμματισμό της ομάδας. Μετά τον τραυματισμό, άλλαξαν τα πράγματα. Όταν γύρισα από την Ιταλία, μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη, μου εξήγησε ότι με υπολογίζουν και το θέμα τελείωσε με τον πλέον θετικό τρόπο".

Για τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία: "Οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία σίγουρα επηρεάζουν τους παίκτες. Είμαστε επαγγελματίες, αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο, μας λυπεί η αποχώρηση ενός προπονητή. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο είναι σκληρό με τους τεχνικούς, γιατί είναι πιο εύκολο να αλλάξεις προπονητή, παρά 25 ποδοσφαιριστές".

Για τη δήλωση Ζαγοράκη για το πρωτάθλημα:  "Οι στόχοι δεν είχαν ανακοινωθεί στα αποδυτήρια. Δε μας είπε ο πρόεδρος ότι πάμε για πρωτάθλημα. Απλώς, ξέραμε ότι είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα και ότι υπάρχουν υψηλοί στόχοι. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι στόχοι είναι σημαντικοί. Άλλωστε, έχουμε μπροστά μας τα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που από μόνα τους αποτελούν μία πρόκληση".

Για τη συνεργασία και τη σχέση του με τον Τσιρίλο: "Είναι ένας ιδιαίτερος τύπος, είναι κλασική περίπτωση ανθρώπου που μεταμορφώνεται μέσα στον αγώνα. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη του και βγάζει έναν άλλο χαρακτήρα από αυτόν που έχει εκτός γηπέδου".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: "Μετά από έναν τέτοιο δύσκολο τραυματισμό, δε θα περίμενε κανείς να αντιδράσει τόσο καλά το γόνατό μου. Με τις προπονήσεις και τις συμμετοχές μου, βελτιώνομαι και πιστεύω ότι έχω να δώσω περισσότερα στη συνέχεια".

Για τη θέση που του ταιριάζει: "Είναι φυσιολογικό να τα πηγαίνω καλύτερα στο κέντρο της άμυνας. Πάντα έλεγα ότι είμαι κεντρικός αμυντικός".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Γι' αυτούς τους οπαδούς αξίζει να παίζει κανείς δυνατά, αυτό ταιριάζει με τη νοοτροπία τους".
............................

πρόχειρα "συμπεράσματα"...
1. αγοράσαμε ένα CB (μπράβο Ζήση!) για αριστερο μπακ... και καταλάβαμε ότι δεν είναι full back!
2. ο ΠΑΟΚ δεν ενημέρωσε τους παίκτες ότι πάμε για πρωτάθλημα... δε ξέρω βέβαια τι είναι χειρότερο! ο "μυστικισμός" της ΠΑΕ που δεν αποκάλυψε το τι θέλει από τους παίκτες ή ότι στα αποδυτήρια... δεν έχουν καταλάβει ποιος είναι ο στόχος του επαγγελματία αθλητή

γενικά κωλοχανείο παντως...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #112 on: February 03, 2011, 00:04:42 »
Τρώγομαι να πει κάτι κάποιος για την πάρτι σου, αλλά δεν....

ΜΕΓΑΛΕ ΡΩΜΑΙΕ ΒΙΑΣΤΗ, ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ , ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΒΕΛΓΟ-ΞΥΛΟΚΟΠΟ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ Σ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #113 on: February 03, 2011, 00:06:33 »
Με προλαβες! Μολις θα εγραφα οτι ισως προκειται για τον πιο αδικημενο παικτη μας. Δεν θυμαμαι να εχει κανει καποιο κακο παιχνιδι κ ομως...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: February 03, 2011, 00:13:18 »
Έτσι είναι...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #115 on: February 03, 2011, 00:23:45 »
Τρώγομαι να πει κάτι κάποιος για την πάρτι σου, αλλά δεν....

ΜΕΓΑΛΕ ΡΩΜΑΙΕ ΒΙΑΣΤΗ, ΑΝΩΜΑΛΕ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ , ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΒΕΛΓΟ-ΞΥΛΟΚΟΠΟ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ Σ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #116 on: February 03, 2011, 00:26:08 »
επιλογη τιτανοτεραστιου ζηση βρυζα. σορυ δεν αντεξα το ειπα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: February 03, 2011, 04:50:10 »
μίρκο σκατιάρη, σε γουστάρω για τη βρώμα που εκπέμπεις
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

apostolos

• Guest
« Reply #118 on: February 03, 2011, 05:00:59 »
Με προλαβες! Μολις θα εγραφα οτι ισως προκειται για τον πιο αδικημενο παικτη μας. Δεν θυμαμαι να εχει κανει καποιο κακο παιχνιδι κ ομως...
Ένα με τον βάζελο πέρσι στο 2-1 που χάσαμε στο ΟΑΚΑ. Σε όλα τα άλλα απο αξιοπρεπής εώς πολύ καλός.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #119 on: February 03, 2011, 05:39:01 »
μίρκο σκατιάρη, σε γουστάρω για τη βρώμα που εκπέμπεις

Mε γονάτισες ρε ανώμαλε οργανισμέ... Με πέθανες...

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: