Author Topic: Mirko Savini  (Read 7453 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SALPARADISE

• Guest
Απ: Mirko Savini
« Reply #20 on: July 11, 2009, 12:18:53 »
Τους εκανες τον κώλο φινιστρίνι, Μιρκο Σαβίνι, Μιρκο Σαβιινί

Bienvenuto!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #21 on: July 11, 2009, 12:22:27 »
χαχαχαχχχαχαχχα!

zagorakis

• Guest
« Reply #22 on: July 18, 2009, 09:59:21 »
Σαβίνι: «Ακόμα θυμούνται τον ΠΑΟΚ»

«Εγώ έπαιζα μπροστά σε 70 χιλιάδες κόσμο και όλα αυτά τα έχω συνηθίσει», δήλωσε ο Μίρκο Σαβίνι από την Ολλανδία που κάνει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί για την ομάδα. «Πρέπει να σας πω ότι στη Νάπολι ακόμα θυμούνται τον ΠΑΟΚ και λένε για τον κόσμο του», πρόσθεσε ο Ιταλός αμυντικός.

Πώς είναι οι πρώτες σου μέρες στον ΠΑΟΚ, τι ήξερες για τον σύλλογο και τι συνάντησες εδώ;

«Ηρθα το Σάββατο και έχω μπει από νωρίς στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το θέμα μας είναι να ετοιμαστούμε για τα τέλη του μηνός, όταν θα παίξουμε στην Ευρώπη».

Πώς αποφάσισες να αφήσεις το Καμπιονάτο για ένα πρωτάθλημα μικρότερης δυναμικότητας;

«Επαιξε ρόλο η προσωπική επαφή με τον Ζήση Βρύζα αλλά και το γεγονός ότι απ' όλες τις προτάσεις που είχα η πιο ρεαλιστική ήταν αυτή του ΠΑΟΚ».

Πότε θα είσαι 100% έτοιμος για να βοηθήσεις όσο μπορείς τον ΠΑΟΚ;

«Σταμάτησα τις υποχρεώσεις μου στις 4 Ιουνίου και ξεκίνησα πάλι τις προηγούμενες ημέρες. Στόχος είναι να ετοιμαστώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το πότε θα το δούμε».

Επαιξες με την Τσίβας σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά. Συμφωνείς σ' αυτό; Τι έφταιξε; Υπάρχει πίεση για να είστε έτοιμοι τέλη Ιουλίου;

«Συμφωνώ ότι η ομάδα μας δεν είχε καλή εικόνα. Το θέμα είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δίνεις την αξία που πρέπει για να βγάζεις συμπεράσματα. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα. Δουλεύουμε όπως πρέπει».

Σου λέει κάτι το γεγονός ότι η ομάδα είχε στην πρώτη προπόνηση 15 χιλιάδες κόσμο, ενώ έχουν εξαντληθεί και τα εισιτήρια διαρκείας;

«Είναι πολύ θετικά όλα αυτά. Μου τα είπε στο τηλέφωνο και ο Τσιρίλο. Από εκεί και πέρα, ξέρετε ότι εγώ έπαιζα στη Νάπολι με 70 χιλιάδες κόσμο και όλα αυτά τα έχω συνηθίσει. Ακόμα, πρέπει να σας πω ότι ακόμα και στη Νάπολι πολλοί φίλοι θυμούνται τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ πριν από 20 περίπου χρόνια και έχουν να λένε για τον κόσμο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, πιστεύω ότι η Νάπολι μοιάζει με τον ΠΑΟΚ σε πολλά, όπως και η πόλη με τη Θεσσαλονίκη».

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ φέτος;

«Πρώτα να έχω καλή προσαρμογή και, από κει και πέρα, στα τρία χρόνια συμβολαίου να εκπληρώσω τους στόχους της ομάδας».

http://www.sport-fm.gr/article/186048

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: July 18, 2009, 10:27:38 »
Το δίνει το στίγμα ο Ιταλός...;)
ΑΡχίΔια

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #24 on: July 18, 2009, 15:36:06 »
Από εκεί και πέρα, ξέρετε ότι εγώ έπαιζα στη Νάπολι με 70 χιλιάδες κόσμο και όλα αυτά τα έχω συνηθίσει.

δεν πα να 'παιξες και μπροστά σε 200 χιλιάδες κόσμο, αγόρι μου δεν έχεις δει τίποτα στην ζωή σου αφού δεν έπαιξες στην ΤΟΥΜΠΑ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #25 on: August 17, 2009, 17:01:05 »
Óáâßíé: «Ï ÐÁÏÊ ìå åìðéóôåýèçêå»

Ôïõò ëüãïõò ðïõ åðÝëåîå íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ åîÞãçóå ï Ìßñêï Óáâßíé ìéëþíôáò óå éóôïóåëßäá ôçò ðáôñßäáò ôïõ. Ï Éôáëüò ìðáê öÜíçêå éêáíïðïéçìÝíïò áðü üóá Ý÷åé óõíáíôÞóåé óôï äéÜóôçìá ðïõ âñßóêåôáé óôç Èåóóáëïíßêç.

«Óçìáóßá ãéá ìÝíá Ý÷åé íá ðñïóáñìïóôþ. Ç ïìÜäá ìïõ áíôéìåôùðßæåé áõôÞ ôçí åâäïìÜäá ôç ×Ýñåíöåúí ãéá ôï Europa League êáé óôç óõíÝ÷åéá áñ÷ßæåé ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá. Äåí Þôáí åýêïëç áðüöáóç ãéá ìÝíá íá öýãù áðü ôç ÷þñá ìïõ, ãéáôß ç Éôáëßá åßíáé… Éôáëßá. ¼ìùò ï ÐÁÏÊ Ýäåéîå íá ìå åìðéóôåýåôáé êáé ìïõ ðñüóöåñå ôñéåôÝò óõìâüëáéï», äÞëùóå ï 30÷ñïíïò ðïäïóöáéñéóôÞò, åíþ óõãêñßíïíôáò ôç Serie A ìå ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá åßðå: «Óôçí Éôáëßá êáíÝíá ðáé÷íßäé äåí åßíáé åýêïëï, åíþ óôçí ÅëëÜäá ôï åðßðåäï åßíáé êáôÜ êÜðïéï ôñüðï ðéï ÷áìçëü. ÕðÜñ÷ïõí 4-5 ïìÜäåò ìåãÜëçò äõíáìéêüôçôáò, ùóôüóï üëåò ïé ïìÜäåò åßíáé ìá÷çôéêÝò êáé áí äåí åßóáé ðñïóåêôéêüò áíôéìåôùðßæåéò êéíäýíïõò. Ïé ïðáäïß äçìéïõñãïýí êáõôÞ áôìüóöáéñá, ðñáãìáôéêÜ áðßóôåõôç».

http://www.sport-fm.gr/article/190366

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #26 on: August 17, 2009, 17:23:14 »
Σ'άρεσε ε Μίρκο; Που να δεις αν παίξεις τη μπαλάρα που μπορείς, τι ακόμα θα δεις...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #27 on: September 21, 2009, 11:31:54 »
Επειδή ή εγώ είμαι μυρωδιάς ή κάποιοι δεν βλέπουν στο ένα μέτρο τί γίνεται, να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Ιταλό. Ο μόνος μαζί με Βιερίνια που γλύτωσε το ναυάγιο κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ. Πραγματικά πολύ καλός, χθες έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τα χρώματά μας.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #28 on: September 21, 2009, 11:35:44 »
Μέσες άκρες συμφωνώ...οκ εμφάνιση όχι για σεμινάριο ΑΛΛΑ εμφάνιση ανθρώπου που ξέρει μπάλα

και δεν έχει παίξει ακόμα στη φυσική θέση!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #29 on: September 21, 2009, 12:04:30 »
Κι εγώ συμφωνώ. Στο ναυάγιο της τραγικής μας άμυνας ο μόνος που ξεχώρισε ήταν αυτός.

Εκεί λες να τον έβαζε πάνω στον τοροσίδη να τον σταματούσε τον πούστη και να τους κόβαμε τελείως, αλλά πλέον ό,τι και να πούμε είναι αργά. Οι αμπελοσοφίες μετά το ματς είναι για τους οπαδούς. Πριν και κατά τη διάρκεια του ματς αυτές οι κινήσεις είναι του προπονητή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #30 on: September 21, 2009, 14:03:18 »
βεβαια στο 1ο γκολ ηταν για βοσκη 3 μετρα απο το 1ο δοκαρι μαρκαρωντας ποιον;; και στο 2ο καπου εκει γυρω...

κατα τα αλλα στο παιχνιδι δεν ηταν αρνητικος αλλα και οι αλλοι ηταν για κλαματα κατα μετωπο..μονο απο πλαγια μπορουσαν να κανουν κατι

ας παιξει επιτελους αριστερο μπακ που ειναι η θεση του να τον δουμε και εκει

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #31 on: September 30, 2009, 20:06:42 »
ÔÝëïò ùò… óôüðåñ äåß÷íåé íá ðñïôéìÜåé íá áãùíßæåôáé ï Ìßñêï Óáâßíé, üðùò ôüíéóå óå óõíÝíôåõîç ðïõ ðáñá÷þñçóå óôçí Éôáëßá: «Óôçí áñ÷Þ Þôáí äýóêïëá, Üëëùóôå ðñïóáñìüæïìáé ó÷åôéêÜ áñãÜ. Åß÷á Ýíá ëüãï ðáñáðÜíù, ðÜíôùò, ãéáôß Þìïõí åêôüò Éôáëßáò. ¹èåëá ÷ñüíï ðñïóáñìïãÞò êáé óôïí ÐÁÏÊ, ãéáôß ôï ðïäüóöáéñï åäþ åßíáé ôåëåßùò äéáöïñåôéêü. Åßìáé ÷áñïýìåíïò, üìùò, ãéáôß âñÞêá áõôü ðïõ Þèåëá. ÌÝ÷ñé ôþñá Ý÷ù áãùíéóôåß äåîéÜ, óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò êáé áñéóôåñÜ. Íá óáò ðù ôçí áëÞèåéá êáé íá óáò ôï åîïìïëïãçèþ, ðñïôéìþ íá ðáßæù óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò».

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=142260

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #32 on: October 01, 2009, 13:21:51 »
εμας μας ρωτησες αν εχουμε την ιδια αποψη??? ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #33 on: November 06, 2009, 16:59:36 »
Óáâßíé: «Åßìáé ÷áñïýìåíïò óôïí ÐÁÏÊ»

×áñïýìåíïò ðïõ âñßóêåôáé óôïí ÐÁÏÊ äÞëùóå ï Ìßñêï Óáâßíé, ìéëþíôáò óå éôáëéêÞ éóôïóåëßäá. «Óôçí áñ÷Þ ôá ðñÜãìáôá Þôáí äýóêïëá, áëëÜ ôþñá åßíáé üëá êáëÜ. ÁéóèÜíïìáé ÷áñïýìåíïò ãéáôß ðáßæù êáé ãéáôß åßìáóôå óôçí ôñßôç èÝóç ðßóù áðü Ðáíáèçíáúêü êáé Ïëõìðéáêü. ÐñÝðåé íá óõíå÷ßóïõìå» ôüíéóå áñ÷éêÜ ï Éôáëüò áìõíôéêüò êáé óõìðëÞñùóå: «ÓéãÜ-óéãÜ âñßóêù ñõèìü êáé ï ðñïðïíçôÞò ìå ÷ñçóéìïðïéåß ôüóï óáí áñéóôåñü ìðáê, üóï êáé óáí óôüðåñ. Ïìïëïãþ ðùò ðñïôéìþ íá áãùíßæïìáé óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò. Ïëá ðçãáßíïõí êáëÜ. Ç Èåóóáëïíßêç åßíáé ùñáßá ðüëç, ï ÐÁÏÊ åßíáé ìåãÜëç ïìÜäá. Ïé õðÜñ÷ïõí äéáöïñÝò óôï åëëçíéêü ìå ôï éôáëéêü ðïäüóöáéñï, áëëÜ Ý÷ù áñ÷ßæåé êáé óõíçèßæù».
Ï Óáâßíé ìßëçóå êáé ãéá ôçí ðñþçí ïìÜäá ôïõ, ôç ÍÜðïëé, êáé ôá ôåëåõôáßá ðáé÷íßäéá: «Åßíáé áðßóôåõôá ôá ôåëåõôáßá ðáé÷íßäéá, áëëÜ ðåñéóóüôåñï áð’ üëá ìå åîÝðëçîå ç åêôüò Ýäñáò íßêç åðß ôçò ÃéïõâÝíôïõò. Áêüìá êáé ìå ôç Ìßëáí, áí êáé äåí êÝñäéóå, üëç ç ïìÜäá Ýðáéîå ðïëý êáëÜ».

http://www.metrosport.gr/archives/34888

jmjyiannis

• Guest
« Reply #34 on: November 06, 2009, 17:45:57 »
Αγόρι που διδάσκεις τη μόδα στους ποδοσφαιριστές, παίξε καλά το τοπι γιατι μέχρι τώρα εγώ σου χρεώνω αρκετές μαλακειες σε πολλές φάσεις.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #35 on: December 13, 2009, 13:44:02 »
http://www.sport-fm.gr/article/208878

Σαβίνι: «Θα το σκεφτώ...»
13/12/2009, 12:09 | Διαβάστηκε 586 φορές
Αποστολή

(Photo: ActionImages).

Ανοιχτό άφησε ο Μίρκο Σαβίνι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην Ιταλία, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «tuttomercato.com». Ο Ζήσης Βρύζας και ο Φερνάντο Σάντος έχουν δηλώσει ότι το επόμενο διάστημα θα διερευνηθεί αν κάποιοι από τους παίκτες του «Δικεφάλου» επιθυμούν να φύγουν.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αγωνίζομαι συχνά και ειλικρινά δεν γνωρίζω τον λόγο», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος αμυντικός και αποκάλυψε πως: «Αν πρόκειται για μια σοβαρή πρόταση, ακόμα και από ομάδα της δεύτερης εθνικής, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά. Αν δεν γίνει τίποτα τώρα τον Ιανουάριο, θα δω πώς θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι τον Ιούνιο και μετά το καλοκαίρι θα δούμε τι θα συμβεί».

Παρόλα αυτά, η περίπτωση να λυθεί το συμβόλαιο με τον Σαβίνι θα εξαρτηθεί από τα πλάνα του κ. Σάντος, ο οποίος δεν έχει δείξει ότι τον αγνοεί, αλλά δεν τον βρίσκεται και στις πρώτες του επιλογές. Εξάλλου, ο Ιταλός μπακ είναι σχεδόν πάντα μέσα στην αποστολή, έστω κι αν χρησιμοποιείται ελάχιστα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #36 on: December 13, 2009, 14:53:20 »
κανε μας αυτην την χαρη συμπαθητικε κατα τα αλλα μιρκο μπας και παρουμε κανενα μπακ της προκοπης

ελπιζω παικτες σαν και αυτον να κανανε την διοικηση να αντιληφθει οτι με ξεζουμισμενους συνταξιουχους δεν προκειται να παμε μπροστα

SKAILS

• Guest
« Reply #37 on: December 13, 2009, 14:57:50 »
το μπουλο απο τον ΠΑΟΚ...αντε λιμο μας,τολμας κ μιλας κιολας,σαν συνταξιουχος του ογα ετρεχε οποτε αγωνιστηκε!το μπουλοοοοο

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: December 13, 2009, 15:47:17 »
Άσε μας ρε Σαβίνι. Και το λίγο που έπαιξες τι έδειξές; Εδώ δεν παίζει ο Βερόν και θα παίζεις εσύ;

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #39 on: December 16, 2009, 06:45:19 »
τι γίνεται με αυτόν?
υπαρχει κανενα νεο, ακούγεται τίποτα?