Author Topic: Bruno Cirillo  (Read 34350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Bruno Cirillo
« Reply #920 on: September 04, 2011, 20:49:33 »
http://www.sportdog.gr/article/52605/me-aek-kai-paok-e-ellada-beke-sten-kardia-mou

«Με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η Ελλάδα μπήκε στην καρδιά μου»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο σε μία απολαυστική συνέντευξη μίλησε για την Ελλάδα που αγαπά πλέον πάρα πολύ, για τον ΠΑΟΚ και το πέρασμά του από την ΑΕΚ, αλλά και για τους Ρονάλντο και Μέσι.
«Με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η Ελλάδα μπήκε στην καρδιά μου»

Διαβάστε την συνέντευξη του Ιταλού αμυντικού στην ιστοσελίδα soccermagazine.it:

Αναλυτικά:

Γιατί επέλεξες την Ελλάδα ως το δεύτερο ποδοσφαιρικό σου σπίτι;

"Μπορώ να πω ότι πρώτη η Ελλάδα με επέλεξε. Στη συνέχεια, μετά από δύο σεζόν στην ΑΕΚ, η Ελλάδα μπήκε στην καρδιά μου.. Στη συνέχεια, πριν από τρία χρόνια ήρθε μια νέα πρόταση από τον ΠΑΟΚ και δε χρειάστηκε να το σκεφτώ".

Τι δεν πήγε καλά στο πέρασμά σου από την Ίντερ;

"Δεν ξέρω τι δεν λειτούργησε καλά στην εποχή μου στην Ίντερ, αλλά πιστεύω ότι η κοινωνία θα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερη προστασία σε βάρος των νέων παικτών, όπως εγώ, ο Πίρλο, ο Φεράρι, κτλ. Πήγα στην Ίντερ μετά από ένα φανταστικό χρόνο στην Ρετζίνα και πιστεύω ότι ήταν ένα μεγάλο άλμα για μένα".

Ονειρεύεται επιστροφή στην Ρετζίνα;

"Στην Ρετζίνα πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και τα πιο σημαντικά. Μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρό μου ως παιδί που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχω πολλούς φίλους και εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο της ομάδας. Η Ρετζίνα είναι ένα δεύτερο σπίτι για μένα. Δεν ξέρω στο μέλλον τη δουλειά μου, αλλά σίγουρα θα επιστρέψω για να χαιρετήσω τους παλιούς μου φίλους!".

Μεγαλύτερη λύπη στην καριέρα σου ως ποδοσφαιριστής;

"Μέχρι σήμερα, ευτυχώς, δεν το έχω μετανιώσει".

Ο πιο δύσκολος επιθετικός που έχεις αντιμετωπίσει;

" Ο Ρονάλντο στην Ίντερ. Δεν μπορούσα να τον σταματήσω, είναι ένα φαινόμενο! Και όταν ήμουν στην Ισπανία είχα την τιμή να μαρκάρω τον Μέσι, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο".

Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ σου και του Ματεράτσι, την 1η Φεβρουαρίου 2004;

" Προτιμώ να μην απαντήσω. Η ιστορία ανήκει στο παρελθόν ιστορία".

Οι διαφορές μεταξύ του ισπανικού πρωταθλήματος, του ελληνικού και του ιταλικού;

" Διαφορές μεταξύ των πρωταθλημάτων υπάρχουν. Η Ιταλία και η Ισπανία είναι στις πρώτες θέσεις και ανάμεσα στα πιο όμορφα και σημαντικά πρωταθλήματα του κόσμου. Η Ελλάδα φτάνει σιγά-σιγά σε ένα καλό επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μια χώρα που της αξίζει να βρίσκεται ψηλά".

Τα μελλοντικά σχέδια του Μπρούνο Τσιρίλο;

" Αυτήν τη στιγμή συνεχίζω να αγωνίζομαι. Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω, ακόμα και τώρα που είμαι 34 χρονών, αλλά ακόμα να παίζω όπως όταν ήμουν παιδί. Αυτό προφανώς δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Όταν σταματήσω θα ήθελα πολύ να μείνω στο ποδόσφαιρο, αλλά θα δούμε".
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #921 on: September 07, 2011, 22:43:29 »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #922 on: September 08, 2011, 10:59:02 »
Σε λίγο και στο cosmopolitan. Ελπίζω μόνο να έχουμε και την ανάλογη μετακόμιση σε Colombus Crew ή New Engalnd Revolution.

Τhe Bechams καταντήσαμε.....

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #923 on: September 08, 2011, 12:06:05 »
XXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Για την espreso σαν αρχη και μετα στα ποιο χλιδατα.Κυριακο αντε και σε showbiz kai lifestyle εκπομπες. Και εισ ανωτερα :P :P εδω ο κοσμος καιγεται  και το νιμου χτενιζεταιΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
« Last Edit: September 08, 2011, 12:11:10 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

zagorakis

• Guest
« Reply #924 on: September 30, 2011, 14:02:53 »
"Ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα πολεμιστή"

Ο "Δικέφαλος" μπορεί να κοιτάει την πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Τι δήλωσε ο Ιταλός για την ισοπαλία στο Καζάν και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μπρούνο Τσιρίλο τοποθετήθηκε την Παρασκευή (30/9) για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, την ισοπαλία στο Καζάν, την παρουσία του στην ομάδα και τον στόχο των "ασπρόμαυρων" στο φετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά ο Ιταλός αμυντικός είπε στον "Sport 103": "Ηταν δύσκολο το ταξίδι της επιστροφής αλλά ήταν γλυκό επειδή πήραμε θετικό αποτέλεσμα" και τόνισε σχετικά με το τελικό σκορ: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι 15 λεπτά πριν τελειώσει το ματς χάναμε, παρόλο που στο τέλος είχαμε μια ευκαιρία για να κερδίσουμε".

Συνέχισε λέγοντας:

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ και με τις οποίες θα μπορούσε να είχε κερδίσει την Τότεναμ και την Ρουμπίν: "Είναι αλήθεια πως χάσαμε φάσεις, φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε τη νίκη. Η πραγματικότητα όμως είναι πως η ομάδα σε αυτά τα ματς δούλεψε καλά, πιστεύουμε ότι με την Σάμροκ θα έχουμε και την τύχη μαζί μας. Το θετικό είναι ότι παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι την τελευταία στιγμή".

Για την δική του παρουσία στο ματς με την Ρούμπιν: "Αν ερχόταν και το γκολ θα ήταν το καλύτερο, το θέλω να πετύχω ένα τέρμα, χθες είχα μια ευκαιρία, πιστεύω να μην με κυνηγά άλλο η ατυχία και να το σημειώσω σύντομα. Η δικιά μου λογική είναι να πηγαίνω συνεχώς από το καλό στο καλύτερο, να κάνω ότι μπορώ για την ομάδα".

Για το παιχνίδι με τους Ρώσους: "Πάθαμε ένα μπλακ άουτ, όχι μεγάλο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Βέβαια η Ρούμπιν είναι καλή ομάδα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έπαιζαν και αυτοί, άλλες φορές ανταποκρίνεσαι στην πίεση, άλλες όχι, το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας και ισοφαρίσαμε".

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση: "Εχουμε δύο βαθμούς, δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά, πρέπει στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και να φτάσουμε στην πρώτη νίκη μας. Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς, βέβαια είναι δύσκολος όμιλος κάτι που φάνηκε και στα έως τώρα παιχνίδια που δώσαμε. Όλα πρέπει να τα δούμε σαν τελικούς".

Για τον Λάσλο Μπόλονι: "Ο προπονητής μας προετοίμασε καλά για το παιχνίδι με την Ρουμπίν, έχει μεγάλη εμπειρία και χαρακτήρα, κάτι που φροντίζει να μας το μεταδίδει. Θέλει να κάνουμε απλά πράγματα στο γήπεδο, θέλει να έχουμε την κατοχή, να είμαστε προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας και να μην κάνουμε λάθη".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Ξέρουμε την σημασία του ματς. Στις μέρες που θα ακολουθήσει θα μάθουμε από τον κόουτς τι πρέπει να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολος αγώνας, δυνατός και έρχεται στην ολοκλήρωση μιας εβδομάδας που είχε απαιτητικούς αγώνες. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, εμείς θα πάμε στον Πειραιά για το καλύτερο δυνατό, περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι. Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, γιατί όχι να μην φύγουμε νικητές, θα έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Πέρσι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Φέτος τα πράγματα πάνε καλύτερα, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, να διατηρήσουμε αυτό τον αγωνιστικό χαρακτήρα. Εχουμε πιο πολλές λύσεις από την περσινή χρονιά, ο προπονητής έχει πολλές επιλογές".

Για τους στόχους του "Δικεφάλου": "Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να παλεύει για τις πρώτες θέσεις, θα πρέπει να πολεμήσουμε, αυτός είναι ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ να παλεύει συνεχώς για τη νίκη. Ομάδα που δεν έχει αυτά τα στοιχεία, δεν μπορεί να κάνει τίποτα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/o_paok_exei_xarakthra_polemisth.1391369.html

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #925 on: October 02, 2011, 21:18:54 »
ΕΣΥ μαλακα συνέχισε να μαρκαρεις τον αέρα,και στα δυο γκολ ρε πουστη μου κανένα δεν μαρκαρεις.ανανέωση χτες
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #926 on: October 02, 2011, 21:30:22 »
πουλημενο σ'εχουνε ρε?

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #927 on: October 02, 2011, 22:30:20 »
Ο Μπρουνο που ολοι αγαπησετε ξανα στους κινηματογραφους.

Εμφανιση κωμωδια - ορισμος κατενατσιο/καταστροφη παιχνιδιου.

Κατσικας χθες και ας εχει να παιξει και 18 μηνες μπαλα.

Αλλιως Μπαλαφας...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #928 on: October 02, 2011, 22:31:55 »
διώξτε τον επιτέλους,δεν αντέχουν τα νέυρα μας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #929 on: October 02, 2011, 22:33:14 »
Εξαφανισου απο τον ΠΑΟΚ..επικινδυνε γαμω τις γιομες σου

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #930 on: October 02, 2011, 22:35:57 »
λέγε ρε πόσα πηρες???? ενα ματς χαμενο απο σενα σημερα. καθηστερημενε

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #931 on: October 02, 2011, 22:36:41 »
οσες ητανε οι γιομες σου τοσες φορες γαμαγε την μανα σου ο μπερλουσκονι

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #932 on: October 02, 2011, 22:49:37 »
ο τσιρίλο σας φταίει μωρέ ; αυτός σηκώθηκε και έφυγε το καλοκαίρι, άλλοι τον φέρανε πίσω...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #933 on: October 02, 2011, 22:52:53 »
σωστό.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #934 on: October 02, 2011, 23:00:02 »
ο τσιρίλο σας φταίει μωρέ ; αυτός σηκώθηκε και έφυγε το καλοκαίρι, άλλοι τον φέρανε πίσω...

και εχεις την ευκαιρια να παρεις ντουγκλαο ή σανκαρέ και σφυριζεις αδιαφορα.Δυο γκολ απο μικρη περιοχη.Το παιχνιδι καρμπον όπως τοτε που το ξαναγυρισαν με δυο κεφαλιες του κοβασεβιτς
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #935 on: October 02, 2011, 23:09:15 »
χειρότερος μαλάκας απο σενα, αυτός που σε ξαναφερε.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #936 on: October 02, 2011, 23:16:50 »
απλά τραγικός. στο δεύτερο γκολ πετούσε χαρταετό. έλειψε πέντε ματς και είχαμε ησυχάσει από τις γιόμες σου (αν και σήμερα για μερικές απο αυτές έφταιγε και ο ανυπαρκτος γκαρσια που ουδέποτε βγήκε να ζητήσει μπάλα για να οργανωθεί σωστά το παιχνιδι)

σήμερα πραγματικά φάνηκε το πόσο λίγοι ήταν στα μεταγραφικά αυτοί που διοικούν την ομάδα. σε σένα μόνο φαίνεται όλοι η ανικανότητα τους να οργανώσουν σώστα την ομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #937 on: October 02, 2011, 23:35:12 »
Θελω ΕΝΑΝ λογο για να ξανα παιξει αυτο το παλτο. Εναν ρε γμτ. Ας βαλουν  τον Σταμου ή τον Κατσικα απο αυριο αν τον παρουμε. Τερμα με τον μαφιοζο αρχι παλτο. Αντε στο διαολο ρε μαλακισμενε αχρηστε γαμω την αμπαλοσυνη σου, τις γιομες σου και τον φοβο σου. Γατακι, αμπαλε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #938 on: October 02, 2011, 23:35:56 »
που εισαι ρε μαρκος αντονιο...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #939 on: October 02, 2011, 23:47:31 »
χειρότερος μαλάκας απο σενα, αυτός που σε ξαναφερε.
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ