Author Topic: Bruno Cirillo  (Read 34265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Bruno Cirillo
« Reply #200 on: November 16, 2009, 19:35:21 »
Εκει ηθελα να καταληξω εγκο...
Το θεμα ειναι οτι παλι θα καταληξω στο οτι αν ειχες μεγαλυτερη οικονομικη ευχερεια θα εκανες πιο ευκολα κινησεις. Οχι οτι τωρα δε μπορεις ,αλλα διαχειριζεσαι λεφτα του κοσμακη και οσο να ναι μια μικρη πιεση την εχεις..εκτος το οτι εχεις το θεμα με τα γαμημενα τα χρεη.
Δειχνει η ομαδα οτι κανει κορμο ομως για τα επομενα χρονια. So..
Τσιριλο, μακαρι να παιζεις καλα και παθιασμενα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #201 on: November 17, 2009, 10:56:36 »
Εγώ το μόνο που κράτησα από τη συνέντευξη είναι το σημείο με τον Σάντος. Αυτό που έχει αποδειχθεί με τον καιρό πως κάνει με όλους, αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώνεις, μη σε λένε και τρελό. Όταν τους ψήνει για να έρθουν και τον ρωτάνε οι παίχτες αν θα έχουν ρόλο βασικού για να υπογράψουν, τους το εγγυάται αφού τους ξέρει και μετά ο Χ Τσιρίλο, Ίβιτς και σία (γενικά οι εμπιστοσύνης του) δεν βγαίνουν ούτε με αίτηση με χαρτόσημο. Γενικά αυτό το έκανε και στην αεκ με όσους είχε φέρει αυτός (Άλβες, Ασουνσάο, Σέζαρ κτλ).
Για να μη το κάνουμε όμως Σαντολογία και εδώ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΟΧΙ. Απλά μια διαπίστωση κάνω.

Όσο για το αν νιώθει ΠΑΟΚ ή όχι ο κάθε Τσιρίλο, πραγματικά από τον τελευταίο που θα είχα την απαίτηση να νιώσει ΠΑΟΚ ή να μιλήσει για μεγάλους στόχους είναι από ένα νεοφερμένο παίχτη μας. Τη φιλοσοφία της κάθε ομάδας την περνάει ο λαός της και η διοίκηση. Ο λαός άμεσα μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση ιεραρχικά στον τεχνικό διευθυντή, αυτός στον προπονητή και ο προπονητής στους παίχτες.

Εμείς ως λαός χειροκροτούμε τελευταία, ακόμη και σε ήττες από Βαλερένγκα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της υπομονής και της "στήριξης", ενώ η διοίκηση έχει βγάλει μαλλιά στη γλώσσα με το "χαμηλά τη μπάλα". Εδώ κάποιοι (Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας) που μίλησαν παλιότερα σε συνεντεύξεις ενθουσιασμένοι πως πάμε για πρωτάθλημα κτλ τους έβαλε χέρι ο προπονητής τους δημόσια να κόψουν τις μαλακίες!!! Και περιμένετε να πει ο Τσιρίλο κάτι διαφορετικό. Ή όχι να πει λέω εγώ, αλλά να πιστέψει κάτι διαφορετικό;

Δυστυχώς το χαμηλά τη μπάλα έχει γίνει ένα με τον ΠΑΟΚ και έτσι δεν με ξενίζουν τέτοιες γελοίες δηλώσεις "πάμε όσο ψηλότερα γίνεται" κτλ. Η ομάδα δεν έχει μεγάλους αγωνιστικούς στόχους, άλλωστε το τόνισε και ο Βιολίδης χθες, πως πρωταρχικό μέλημα είναι η οικονομική εξυγίανση. Για στόχους δεν μιλάει κανείς ξεκάθαρα κι ούτε πρόκειται μάλλον να γίνει.

Διευκρίνιση για όσους ετοιμάζουν το copy paste στο γνωστό ποίημα της υπομονής. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ το να κρατάς χαμηλά τη μπάλα. Αν κάποιος θέλει να το συζητήσει υπάρχουν πιο κατάλληλα topics από του Τσιρίλο.

Εγώ απλά ήθελα να δικαιολογήσω τις δηλώσεις του παίχτη αυτού και όποιου άλλου ξαναπεί τις γνωστές παπαριές για το πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, βλέποντας και κάνοντας και κάθε άλλη μικρότητα. Δεν φταίνε αυτοί
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

makptol

• Guest
« Reply #202 on: November 17, 2009, 12:44:01 »

Εμείς ως λαός χειροκροτούμε τελευταία, ακόμη και σε ήττες από Βαλερένγκα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της υπομονής και της "στήριξης", ενώ η διοίκηση έχει βγάλει μαλλιά στη γλώσσα με το "χαμηλά τη μπάλα". Εδώ κάποιοι (Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας) που μίλησαν παλιότερα σε συνεντεύξεις ενθουσιασμένοι πως πάμε για πρωτάθλημα κτλ τους έβαλε χέρι ο προπονητής τους δημόσια να κόψουν τις μαλακίες!!! Και περιμένετε να πει ο Τσιρίλο κάτι διαφορετικό. Ή όχι να πει λέω εγώ, αλλά να πιστέψει κάτι διαφορετικό;

τι με θυμησες ρε PAOKCURE τις δηλωσεις Μπαρκαουαν οταν ηταν στον ΠΑΟΚ που δηλωσε τουλαχιστον 2 -3 φορες οτι παμε
για πρωταθλημα.........και ειναι αληθεια οτι δεν τον εβαλαν χερι η τοτε διοικηση και ο τοτε προπονητης εξαλλου ηταν
εντος πραγματικοτητας αυτα που ελεγε  ;) ..... ;D ;D ;D ;D

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #203 on: November 17, 2009, 15:20:20 »
Εγώ το μόνο που κράτησα από τη συνέντευξη είναι το σημείο με τον Σάντος. Αυτό που έχει αποδειχθεί με τον καιρό πως κάνει με όλους, αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώνεις, μη σε λένε και τρελό. Όταν τους ψήνει για να έρθουν και τον ρωτάνε οι παίχτες αν θα έχουν ρόλο βασικού για να υπογράψουν, τους το εγγυάται αφού τους ξέρει και μετά ο Χ Τσιρίλο, Ίβιτς και σία (γενικά οι εμπιστοσύνης του) δεν βγαίνουν ούτε με αίτηση με χαρτόσημο. Γενικά αυτό το έκανε και στην αεκ με όσους είχε φέρει αυτός (Άλβες, Ασουνσάο, Σέζαρ κτλ).
Για να μη το κάνουμε όμως Σαντολογία και εδώ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΟΧΙ. Απλά μια διαπίστωση κάνω.

Όσο για το αν νιώθει ΠΑΟΚ ή όχι ο κάθε Τσιρίλο, πραγματικά από τον τελευταίο που θα είχα την απαίτηση να νιώσει ΠΑΟΚ ή να μιλήσει για μεγάλους στόχους είναι από ένα νεοφερμένο παίχτη μας. Τη φιλοσοφία της κάθε ομάδας την περνάει ο λαός της και η διοίκηση. Ο λαός άμεσα μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση ιεραρχικά στον τεχνικό διευθυντή, αυτός στον προπονητή και ο προπονητής στους παίχτες.

Δυστυχώς το χαμηλά τη μπάλα έχει γίνει ένα με τον ΠΑΟΚ και έτσι δεν με ξενίζουν τέτοιες γελοίες δηλώσεις "πάμε όσο ψηλότερα γίνεται" κτλ. Η ομάδα δεν έχει μεγάλους αγωνιστικούς στόχους, άλλωστε το τόνισε και ο Βιολίδης χθες, πως πρωταρχικό μέλημα είναι η οικονομική εξυγίανση. Για στόχους δεν μιλάει κανείς ξεκάθαρα κι ούτε πρόκειται μάλλον να γίνει.

Διευκρίνιση για όσους ετοιμάζουν το copy paste στο γνωστό ποίημα της υπομονής. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ το να κρατάς χαμηλά τη μπάλα. Αν κάποιος θέλει να το συζητήσει υπάρχουν πιο κατάλληλα topics από του Τσιρίλο.

Εγώ απλά ήθελα να δικαιολογήσω τις δηλώσεις του παίχτη αυτού και όποιου άλλου ξαναπεί τις γνωστές παπαριές για το πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, βλέποντας και κάνοντας και κάθε άλλη μικρότητα. Δεν φταίνε αυτοί

δλδ τους παιχτες δεν τους κραζουμε που δε νιωθουν, αλλα κραζουμε μονο τον προπονητη γιαυτο? κ ολα αυτα ενω παραδεχομαστε οτι η διοικηση ειναι αυτη που βαζει χαμηλα τη μπαλα?

καταλαβαινω τι λες κιουρ, μου εχεις εξηγησει και προσωπικα, αλλα νομιζω οτι δε προσφερουμε καμια υπηρεσια με το να επικεντρωνουμε την κριτικη σε εναν παραγοντα-αποδιοπομπαιο τραγο...ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι ο θεσμος του προπονητη, ενας θεσμος που βαλλεται πιο ευκολα απο τον καθεναν.

εχουμε φαει στη μαπα προπονητικη ασταθεια περισσοτερο απο καμια αλλη ομαδα και ηταν εμφανες τι συνεπειες ειχε.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #204 on: November 18, 2009, 14:57:11 »
Δυστυχώς έχω φτάσει στο σημείο που έφτασαν κι άλλοι πριν. Ό,τι μα ό,τι γράφω το διαβάζουν οι περισσότεροι με υπότιτλο "αυτός που δεν γουστάρει τον Σάντος". Μέχρι να βαρεθώ να εξηγώ λοιπόν:

@dave
Εγώ για όσα έγραψα περί αγωνιστικών στόχων και περί αποφυγής να κατονομαστούν όχι απλά δεν κράζω τον Σάντος, αλλά του δίνω και χίλια δίκια, αφού ως υπάλληλος ακολουθεί πιστά το πλάνο. Αλλά αν δεν φταίει μία ο Σάντος, τότε ο Τσιρίλο δεν φταίει 10. Αυτό και μόνο είπα. Πιστεύω ήμουν ξεκάθαρος και δευτερολόγησα κιόλας.

Η διαπίστωσή μου -όχι το κράξιμό μου- έχει να κάνει μόνο και μόνο με τους ημέτερους και τους άλλους. Για μένα είναι άδικος προπονητής εκτός όλων των άλλων και ο Τσιρίλο, όπως παλιότερα ο Ίβιτς το λέει μέσες άκρες για τις "εγγυήσεις"

@makptol
Μακάρι να μπορούσαμε να πιούμε ένα καφέ και να σου εξηγήσω τι εννοώ. Ελπίζω ότι τότε θα με καταλάβαινες. Μέχρι τότε με καταλαβαίνεις όπως όλοι οι "υοερασπιστές" του Σάντος, στο πλαίσιο "ο paokcure τρελάθηκε και απαιτεί πρωτάθλημα σε 3 χρόνια".
Σε γενικές γραμμές αυτό που λέω είναι πως αν είσαι μέσα στα σκατά κολλημένος και δεν ονειρευτείς ότι βγαίνεις από εκεί μέσα, μια ζωή θα ζεις μέσα στα σκατά, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή σου πως ρεαλιστικά αν πας να σκαρφαλώσεις και να βγεις θα γλιστρήσεις και θα πέσεις πιο μέσα. Αυτός λοιπόν που βολεύεται μέσα στα λίγα σκατά, θα μένει μόνιμα εκεί. Αυτός που θα ονειρευτεί και θα ρισκάρει μπορεί ή να βγει από τα σκατά ή να πέσει πιο βαθιά.
Ε κατά τη γνώμη μου δεν έχει σημασία αν είσαι μέχρι το γόνατο ή μέχρι τα μπούτια μέσα. Το ίδιο είναι.

Ή ακόμη και ποτέ να μη κατορθώσεις να βγεις προτιμώ να λέω στο φιλαράκι μου δίπλα στα σκατά "α ρε φίλε όταν βγούμε από δω μέσα θα κάνουμε αυτό κι αυτό" παρά χωμένος μέσα στα σκατά να συζητάς σοβαρά με τον άλλον για το ότι θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μέσα σε αυτά. Γιατί τότε μπορεί να χώσω και το κεφάλι μέσα να τελειώνω το μαρτύριο και να γλιτώσω. Ενώ το παραμύθι όσο νά ναι με κρατάει απ' έξω.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #205 on: November 22, 2009, 22:15:35 »
οσο αμπαλος ειναι στα αμυντικα του καθηκοντα τοσο τρελα κουβαλαει!!!οταν τον ειδα να σκαρφαλωνει στα καγκελα πιο πολυ γελαγα παρα πανηγυριζα το 2-0! ;D ;D α ρε τσιριλο τρελοκομειο! :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #206 on: November 22, 2009, 22:24:08 »
ακομα λιγο πανω στο στεγαστρο θα σκαρφαλωνε..
μια χαρα αμυντικος ειναι ο μπρουνο..θελει χρονο για να δεσει με τον κοντρερας κ να ανεβασουν επιπεδο την αμυνα μας..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #207 on: November 22, 2009, 22:32:05 »
Ο πανηγυρισμός του ήτανε για κίτρινη. Και είχε μία ήδη. Απαράδεκτη κίνηση. Επίσης, πολύ άκυρος στις τοποθετήσεις του, ευτυχώς που δεν το πληρώσαμε με γκολ (2 δοκάρια). Ο Κοντρέρας έτρεχε να τον καλύψει συνεχώς. Θα μου πεις κι ο Τσιρίλο με τη σειρά του έτρεχε να καλύψει τον Αραμπατζή... Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Τους έδωσε την ψευδαίσθηση ότι μπορούσαν να το παλέψουν. Καμμία ελπίδα στα σκουλήκια.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #208 on: November 22, 2009, 22:35:20 »
πολυ κακος και αυτος και ο κοντρερας σταθηκαμε τυχεροι που ο κοκε ειναι χασογκολης. συνεχως παιχτες αμαρκαριστοι στην καρδια της περιοχης. συνηθως αυτα τα καθαριζει ο χαλκιας που μας λειπει πολυ...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: November 22, 2009, 22:41:41 »
παιδιά κακά τα ψέματα αλλά το αμυντικο δίδυμο δεν δούλεψε καθολου καλά. είτε σαν μονάδες είτε σαν δίδυμο. μην ξεγελιόμαστε σε κάποιο άλλο ματς μπορεί να το πληρώσουμε πολύ ακριβά. πρέπει να δουλέψουν πολύ οι δυο τους

northeagle_4

• Guest
« Reply #210 on: November 22, 2009, 22:50:55 »
Η αληθεια ειναι οτι αν ο Τσιριλο ηταν μετριος οι αλλοι 3 τις αμυνας ηταν κακοι ως τραγικοι.Ευτυχως το κεντρο και επιθεση δουλεψαν αψογα και πεταξανε 4 ΓΚΟΛΑΡΕΣ.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #211 on: November 22, 2009, 22:55:46 »
κ εγω πιστευω οτι δεν μπορουμε να κρινουμε το αμυντικο διδυμο εφοσον οι δυο μπακ ηταν..αστα..

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #212 on: November 22, 2009, 23:38:41 »
Ο πανηγυρισμός του ήτανε για κίτρινη. Και είχε μία ήδη. Απαράδεκτη κίνηση. Ε

Egoist, συγχαρητήρια για το σχόλιό σου, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι από τους επαγγελματίες παίκτες απαιτούμε σοβαρότητα που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί κάθονται στις κερκίδες και οι παίκτες στο γήπεδο. Καλός ο τσαμπουκάς αλλά όχι εις βάρος της ομάδας μας.

Τί θα γινόταν άν είχε πάρει κόκκινη;

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #214 on: November 23, 2009, 00:39:48 »

Egoist, συγχαρητήρια για το σχόλιό σου, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι από τους επαγγελματίες παίκτες απαιτούμε σοβαρότητα που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί κάθονται στις κερκίδες και οι παίκτες στο γήπεδο. Καλός ο τσαμπουκάς αλλά όχι εις βάρος της ομάδας μας.

αυτο ειναι το ζορι σας ρε αδερφια?
και στο ντορτι παλι βρηκαμε στραβα να κραξουμε?
ή εχεις παθος ή δεν εχεις.
Παθος α λα καρτ δεν υπαρχει
Το ντορτι "εγραψε" και ο μπρουνο ηταν ενας απ αυτους που το ριξαν!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #215 on: November 23, 2009, 00:58:25 »
Μα τώρα ρε φίλε θα το πούμε. Τώρα είναι που δεν είναι γκρίνια και είναι καθαρή κριτική, χωρίς μπέρδεμα από ένα κακό αποτέλεσμα, τώρα είναι η στιγμή, επειδή είμαστε χαρούμενοι.

makptol

• Guest
« Reply #216 on: November 23, 2009, 01:06:46 »

αυτο ειναι το ζορι σας ρε αδερφια?
και στο ντορτι παλι βρηκαμε στραβα να κραξουμε?
ή εχεις παθος ή δεν εχεις.
Παθος α λα καρτ δεν υπαρχει
Το ντορτι "εγραψε" και ο μπρουνο ηταν ενας απ αυτους που το ριξαν!

συμφωνω......

apostolos

• Guest
« Reply #217 on: November 23, 2009, 01:48:57 »
Μα τώρα είναι οι μαγγιά να λες αυτά που δεν σου αρέσουν.
Ο Τσιρίλο αλλά και ο Κοντρέρας δεν ήταν καλοί σήμερα. Ο Ιταλός ήταν επιεικώς τραγικός. Κακός. Αν η άμυνά μας ήταν σοβαρή 3 τετ α τετ δεν θα είχαν οι ανύπαρκτοι. 2 δοκάρια, αλλες δύο τουλάχιστον πολύ καλές ευκαιρίες και ένα γκολ. Και όλα αυτά με σχετική ευκολία. Και πλαγιοκοπήσεις δεχτήκαμε και στο κέντρο, στην καρδιά της άμυνας είχαμε τεράστιο πρόβλημα. Αν εσείς θέλετε να μείνετε στα 4 τώρα, αυτό είναι το μόνο έυκολο. Εδώ θα λέμε τα πάντα. Η άμυνα είχε πρόβλημα σήμερα και ο ΠΑΟΚ στηρίζεται εδώ και 2 χρόνια στην καλή αμυντική του λειτουργία. Η εικόνα αυτή πρέπει να βελτιωθεί το συντομότερο αν θέλουμε να πάμε ψηλότερα.

stelukos

• Guest
« Reply #218 on: November 23, 2009, 02:16:54 »
μπραβο cirillo

http://www.imagehosting.gr/out.php/i1268450_ds.jpg

http://www.imagehosting.gr/out.php/i1268451_hg.jpg

οσο το βλέπω τόσο πιο πολύ γελάω... κριμα γιατι live εβλεπα τον παυλάρα που ήρθε στην 4.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #219 on: November 23, 2009, 02:45:03 »

παιδια επειδη το εψαξα, ο τσιριλο εφαγε την κιτρινη καρτα για αυτον τον πανηγυρισμο πανω στο καγκελο.
δεν ειχε αλλη κιτρινη..
οποτε δεν εκανε κ τοσο απερισκεπτη ενεργεια..