Εγώ το μόνο που κράτησα από τη συνέντευξη είναι το σημείο με τον Σάντος. Αυτό που έχει αποδειχθεί με τον καιρό πως κάνει με όλους, αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώνεις, μη σε λένε και τρελό. Όταν τους ψήνει για να έρθουν και τον ρωτάνε οι παίχτες αν θα έχουν ρόλο βασικού για να υπογράψουν, τους το εγγυάται αφού τους ξέρει και μετά ο Χ Τσιρίλο, Ίβιτς και σία (γενικά οι εμπιστοσύνης του) δεν βγαίνουν ούτε με αίτηση με χαρτόσημο. Γενικά αυτό το έκανε και στην αεκ με όσους είχε φέρει αυτός (Άλβες, Ασουνσάο, Σέζαρ κτλ).
Για να μη το κάνουμε όμως Σαντολογία και εδώ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΟΧΙ. Απλά μια διαπίστωση κάνω.
Όσο για το αν νιώθει ΠΑΟΚ ή όχι ο κάθε Τσιρίλο, πραγματικά από τον τελευταίο που θα είχα την απαίτηση να νιώσει ΠΑΟΚ ή να μιλήσει για μεγάλους στόχους είναι από ένα νεοφερμένο παίχτη μας. Τη φιλοσοφία της κάθε ομάδας την περνάει ο λαός της και η διοίκηση. Ο λαός άμεσα μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση ιεραρχικά στον τεχνικό διευθυντή, αυτός στον προπονητή και ο προπονητής στους παίχτες.
Εμείς ως λαός χειροκροτούμε τελευταία, ακόμη και σε ήττες από Βαλερένγκα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της υπομονής και της "στήριξης", ενώ η διοίκηση έχει βγάλει μαλλιά στη γλώσσα με το "χαμηλά τη μπάλα". Εδώ κάποιοι (Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας) που μίλησαν παλιότερα σε συνεντεύξεις ενθουσιασμένοι πως πάμε για πρωτάθλημα κτλ τους έβαλε χέρι ο προπονητής τους δημόσια να κόψουν τις μαλακίες!!! Και περιμένετε να πει ο Τσιρίλο κάτι διαφορετικό. Ή όχι να πει λέω εγώ, αλλά να πιστέψει κάτι διαφορετικό;
Δυστυχώς το χαμηλά τη μπάλα έχει γίνει ένα με τον ΠΑΟΚ και έτσι δεν με ξενίζουν τέτοιες γελοίες δηλώσεις "πάμε όσο ψηλότερα γίνεται" κτλ. Η ομάδα δεν έχει μεγάλους αγωνιστικούς στόχους, άλλωστε το τόνισε και ο Βιολίδης χθες, πως πρωταρχικό μέλημα είναι η οικονομική εξυγίανση. Για στόχους δεν μιλάει κανείς ξεκάθαρα κι ούτε πρόκειται μάλλον να γίνει.
Διευκρίνιση για όσους ετοιμάζουν το copy paste στο γνωστό ποίημα της υπομονής. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ το να κρατάς χαμηλά τη μπάλα. Αν κάποιος θέλει να το συζητήσει υπάρχουν πιο κατάλληλα topics από του Τσιρίλο.
Εγώ απλά ήθελα να δικαιολογήσω τις δηλώσεις του παίχτη αυτού και όποιου άλλου ξαναπεί τις γνωστές παπαριές για το πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, βλέποντας και κάνοντας και κάθε άλλη μικρότητα. Δεν φταίνε αυτοί