Author Topic: Bruno Cirillo  (Read 34386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Bruno Cirillo
« Reply #840 on: June 20, 2011, 14:44:21 »
επαιξε οσο μπορουσε εδωσε οτι μπορουσε τον ευχαρηστουμε κ στο καλο, σιγα μην τα βαψουμε κ μαυρα επειδη εφυγε ο ιταλος οτι ειχε να δωσει το δωσε το ιδιο επρεπε να γινει κ περσυ με τον ιβιτς αλλα τεσπα, καλα καναν κ τον σουταραν λαζλο σβουρας κατι θα ξερουν...

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #841 on: June 20, 2011, 14:59:45 »
δεν καταλαβαίνω την χαρά κάποιων που τον "έφυγαν" τον τσιρίλο.
μήπως πρέπει να δούμε πιο βαθειά,οτι δεν έχουμε να δώσουμε 200 χιλιάρικα για αμυντικό;;;
αν όπως λένε οι της διοίκησης φέτος υπάρχει λιτότιτα και πείνα ο τσιρίλο θα ήταν πολύ καλή λύση με αυτά τα λεφτά.
τώρα αν βρεις σοβαρό αμυντικό με 200 φέξε μου..
καλό ψάξιμο.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #842 on: June 20, 2011, 15:01:03 »
απλα δεν μου αρεσει που καποιοι δειχνετε τοση εμπαθεια με τον τσιριλο

+1926

Και μονο απο αυτη την κινηση που ειχε κανει τοτε, δεν αξιζει γαμοσταυριδια και εμπαθειες ο Ιταλος...Θυμηθειτε ολοι απλα τι λεγαμε εκεινη την μερα για την ψυχαρα του, οτι νιωθει απο ΠΑΟΚ, οτι μονο γι αυτη την κινηση αξιζει ανανεωση κτλ...Ξεχναμε πολυ ευκολα μου φαινεται...

Επέτρεψε με φίλε να γνωρίζω πολύ καλύτερα από όλους μέσα εδώ τους ιταλούς , και να σου πω ότι κάτι τέτοια εφετζιλίκια είναι πρώτοι μαζί με τους βραζιλιάνους , μην τρώτε παπά. Ήξερε που ήρθε , και ήξερε ΠΟΛΥ καλά τι παπά θα πουλήσει για να έχουμε να λέμε μεταξύ μας "ώ ρε δες τον τσιρίλο ψυχάρα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα" .

Στο καλό και από το πεζοδρόμιο
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #843 on: June 20, 2011, 15:02:27 »
Αντιος Μπρουνο.. δεν μπορω να πω οτι δεν χαρηκα :P

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #844 on: June 20, 2011, 15:15:30 »
απλα δεν μου αρεσει που καποιοι δειχνετε τοση εμπαθεια με τον τσιριλο

+1926

Και μονο απο αυτη την κινηση που ειχε κανει τοτε, δεν αξιζει γαμοσταυριδια και εμπαθειες ο Ιταλος...Θυμηθειτε ολοι απλα τι λεγαμε εκεινη την μερα για την ψυχαρα του, οτι νιωθει απο ΠΑΟΚ, οτι μονο γι αυτη την κινηση αξιζει ανανεωση κτλ...Ξεχναμε πολυ ευκολα μου φαινεται...

Επέτρεψε με φίλε να γνωρίζω πολύ καλύτερα από όλους μέσα εδώ τους ιταλούς , και να σου πω ότι κάτι τέτοια εφετζιλίκια είναι πρώτοι μαζί με τους βραζιλιάνους , μην τρώτε παπά. Ήξερε που ήρθε , και ήξερε ΠΟΛΥ καλά τι παπά θα πουλήσει για να έχουμε να λέμε μεταξύ μας "ώ ρε δες τον τσιρίλο ψυχάρα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα" .

Στο καλό και από το πεζοδρόμιο

Αδερφε δεν μπορω να ξερω ουτε εγω, ουτε εσυ, ουτε κανενας αν πραγματικα το ενιωθε αυτο που εκανε η' το εκανε απλα για εφετζιλικι...Ο καθενας κρινει οπως νομιζει, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι η κινηση του αυτη ηταν συγκινητικη οπως και να το κανουμε...Το αν το εκανε για αλλους λογους, οπως προειπα, δεν μπορω να το ξερω, οπως και ουτε και κανενας αλλος...Απλα υποθεσεις να κανουμε μονο μπορουμε...Αυτο που μετραει ειναι η πραξη του και γι αυτην κρινεται θετικοτατα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #845 on: June 20, 2011, 15:33:52 »
μήπως πρέπει να δούμε πιο βαθειά,οτι δεν έχουμε να δώσουμε 200 χιλιάρικα για αμυντικό;;;
αν όπως λένε οι της διοίκησης φέτος υπάρχει λιτότιτα και πείνα ο τσιρίλο θα ήταν πολύ καλή λύση με αυτά τα λεφτά.
καλό ψάξιμο.

δεν νομίζω ότι ψάχνουμε αμυντικό με 200 χιλιάρικα, για έναν σοβαρό αμυντικό μπορούμε να δώσουμε και παραπάνω πιστεύω
προσωπική μου άποψη είναι ότι η υπόθεση Cirillo έχει άμεση σχέση με την υπόθεση Σαβινί
αυτοί οι 2 έχουν τον ίδιο manager του οποιου έχουμε ζητήσει να βρει ομάδα του Σαβινί και αυτός "παπαριζετε"
δηλαδή θα συνεχιζόταν η συνεργασία με έναν από τους 2 μονο όχι και με τους 2
έτσι και οι δικοί μας σούταραν τον άλλο ιταλό για να ελευθερωθεί θέση στην άμυνα
ένα τέτοιο σενάριο έχω στο μυαλό μου εγώ
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #846 on: June 20, 2011, 15:39:20 »
Στο καλο και ευχαριστουμε. Δεν εχουν καμια θεση στον ΠΑΟΚ παιχτες αυτου του επιπεδου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #847 on: June 20, 2011, 16:03:13 »
Φέτος έχουμε προπονητή και αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγο για το ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει. Οπότε τσάμπα συζητάμε. Καλοκαίρι είναι.... ζέστες πλάκωσαν... ας πάμε σε καμιά παραλία και ας ασχοληθούμε με το ρόστερ όταν το δούμε έτοιμο από Αύγουστο. Μέχρι τότε τσάμπα χαλιέστε μερικοί είτε για τον Τσιρίλο είτε για τον οποιοδήποτε.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #848 on: June 20, 2011, 16:23:59 »
εεεεεεεεε , μα tattoo ειναι αυτά που έχει ρε..... ;;;  :D

Billy πιστεύω ότι είσαι εμπαθής με τα πολυνησιακά

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #849 on: June 20, 2011, 18:23:31 »
καλό ψάξιμο.

αδερφε μου διαφωνω.αν σουταρουν και τον σαβινι ελευθερωνεις 5 κατοσταρικα και παιρνεις παιχτη.μαλεζας κοντρερας υπαρχουν ηδη και πιστευω πως ενας πιτσιρικας θα κανουν την τετραδα των στοπερ του χρονου

προτιμοτερο ειναι ενας ελληνας αμυντικος παιδι απο τα σπλαχνα σου να παιξει διπλα στον χιλιανο και να μαθει 5 πραματα(βλεπε μαλεζα) παρα ο τσιριλο που πολλες φορες και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα σου γυριζε τα μυαλα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #850 on: June 20, 2011, 21:07:45 »
επαιξε οσο μπορουσε εδωσε οτι μπορουσε τον ευχαρηστουμε κ στο καλο, σιγα μην τα βαψουμε κ μαυρα επειδη εφυγε ο ιταλος οτι ειχε να δωσει το δωσε το ιδιο επρεπε να γινει κ περσυ με τον ιβιτς αλλα τεσπα, καλα καναν κ τον σουταραν λαζλο σβουρας κατι θα ξερουν...

αντε να περνει σειρα και ο αλλος σιγα σιγα  8)
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #851 on: June 20, 2011, 22:27:41 »
adio!

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #852 on: June 21, 2011, 01:00:10 »
στο καλό να πας μπρούνο,μακάρι να πάρουν  καλύτερο με τα ίδια λεφτά...το καλό είναι ότι τους παίρνει ο προπονητής τους παίκτες ή έστω κάποιους από αυτούς.

northeagle_4

• Guest
« Reply #853 on: June 21, 2011, 10:02:21 »
ο απολογισμος του παικτη τσιριλο ειναι θετικος,προσφερε 2 χρονια και προσωπικα θεωρω οτι επαιζε οσο μπορουσε και σε γενικες γραμμες σταθηκε καλα.Απο την αλλη 34 χρονων παικτης ειναι και μαλιστα απο αυτους που αναπληρωνονται ευκολα,οποτε στο καλο.Προσωπικα θετικο προσημο απο την θητεια του καθαρα αγωνιστικα ,δεν μιλαω για επιπεδο χαρακτηρα για να εξηγουμαστε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #854 on: June 21, 2011, 10:11:53 »
συμφωνώ με North

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #855 on: June 21, 2011, 14:06:49 »
Παρομοιως.
Δεν ξερω ομως ποσο ευκολα αναπληρωνεται και αν εχουμε τον χρονο για να βρουμε αντικαταστατη ο οποιος σε λιγες μερες θα παιξει ενα σημαντικο παιχνιδι. Με προβληματιζει οτι ολα πρεπει να γινουν πολυ γρηγορα. Ευχομαι να γινει αυτο που ειπε ο Αποστολος και αλλοι , δηλαδη μακαρι να βρουμε με αυτα τα λεφτα ιδιο ή και ακομα καλυτερο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #856 on: June 21, 2011, 14:32:01 »
Σιγά τον παίκτη ρε παιδιά! Έλεος δηλ που θα δυσκολευτούμε να βρούμε καλύτερο κεντρικό από τον 34χρονο Τσιρίλο!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #857 on: June 21, 2011, 15:02:25 »
Σε 1,5 μηνα παιζουμε...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #858 on: June 21, 2011, 15:24:13 »
Χάθηκε ο έφηβος Μαλντίνι ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ....

ΜΠΡΟΥΝΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Ρε τι θυμίζει, τι θυμίζει.....

ΠΑΟΚΣΗΔΙΛΙΚΙ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝΟΥΜΙΩΝ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #859 on: June 21, 2011, 15:30:19 »
Τόσα παιδάκια μάθανε ποδόσφαιρο με τις μπάλες που πέφτανε έξω από την τούμπα (και άλλα γήπεδα) από τις γιόμες κ τις καντήλες σου μπρούνα posera...........

Στα σοβαρά τώρα δεν με χάλαγε να μείνει για τριτοτεταροπέμπτη επιλογή στόπερ με 150 χιλ. Παραπάνω δεν υπήρχε κανείς λόγος να δώσουμε. Πάντως 8α συμφωνήσω με νορθ ότι το ισοζύγιο του τουλάχιστον για φέτος ήταν θετικό.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ