Author Topic: Bruno Cirillo  (Read 34383 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Απ: Bruno Cirillo
« Reply #780 on: March 29, 2011, 20:17:58 »
Συλλυπητηρια

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #781 on: March 29, 2011, 23:58:12 »
Τι κακό είναι αυτό ρε σεις?Συλλυπητήρια ρε συ Bruno...

Ntou_via_ÐÁÏÊ_anarxia

• Guest
« Reply #782 on: March 30, 2011, 00:39:27 »
Συλληπητήρια και απο μένα ρε αλάνι Τσιρίλλο..

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #783 on: May 09, 2011, 08:29:20 »
αυτο το αστειο με τον τσιριλο πρεπει να σταματησει θα εχουμε κανα τραυματισμο στο τελος σοβαρο, ετρεχε ο τρελος απο την αμυνα στην 4 οπου πανυγηριζε ο κλαους για να τον πιασει απο τον λαιμο και να του κανει κεφαλοκλειδωμα
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #784 on: May 09, 2011, 09:34:24 »
Τα γνωστα καραγκιοζιλικια..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #785 on: May 09, 2011, 10:02:56 »
Απο τους καλυτερους και χθες ο Τσιριλο.
Βρωμοιταλε απο τοτε που επαιζες στην κουλα δεν σε χωνευα.Οταν ο Πορτογαλος την πρωτη φορα ηθελε να σε φερει σε μας, ειχα ξυνισει.Ασε που τα 600 που ειχε γραφτει πως ζητουσες ηταν για μενα το καλυτερο ανεκδοτο.
Ποτε μου δεν σε ειχα για σοβαρο παιχτη.
Ειδικα φετος στην αρχη η μαλακια σου πηγαινε συννεφο. Και ηταν και καταδικαστικη καποιες φορες.
Αλλα απο το φθηνοπωρο μεταμορφωθηκες. Σε πολλα παιχνιδια ησουν απο τους καλυτερους. Οποτε αναθεωρησα.Κατηγορεισαι απο καποιους οτι ο κανεις για την ανανεωση. Ελπιζω πως οχι. Το μελλον θα το δειξει. Εγω με αυτα που βλεπω να παιζεις ψυχωμενα, καλα και παληκαρησια νομιζω οτι αξιζεις την ανανεωση. Ελπιζω να μη με διαψευσεις και να "κατσεις" πανω στο συμβολαιο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
« Reply #786 on: May 09, 2011, 10:14:17 »
Δεν με αφορά η ανανέωση. Μεταγραφή η παραμονή ποδοσφαιριστή είναι καθαρά υπόθεση προπονητή - τεχνικού διευθυντή - διοίκηση. Εάν ο μπρούνο αράξει από εδώ και πέρα το μπινελίκι μου θα έχει αποδεκτη και δεν θα είναι ο τσιρίλο.

Αλλα για το κατά ποσο παίζει μπαλάρα εδώ και μήνες έχω άποψη: Κεντρικός αμυντικός έπαιζε εχτές?
Από που φάγαμε το goal?
Η είναι σίγουρο goal όταν σηκώνεται ο σίσε για κεφαλια?

Athinaios--4

• Guest
« Reply #787 on: May 09, 2011, 10:21:35 »
Δε ξέρω αν πρέπει να ανανεώσει. Η εμπειρία από τον Ίβιτσ με έχει τρομάξει. Είναι σε κακή ηλικία και ο ιταλός. Ακόμα και αν ανανεώσει, πρέπει να ετοιμάζεται απο πίσω η επόμενη μέρα.

Πάντως σίγουρα ενώ ξεκίνησε τραγικά τη χρονιά, η απόδοση του έχει ανέβει κατακόρυφα. Τώρα για τα καραγκιοζιλίκια εμένα με αφήνουν αδιάφορο.

Υπάρχουν φανερά 2 τρόποι αντιμετώπισης τέτοιων γεγονότων από τους έμπειρους της ομάδας. Από τη μία είναι Γκαρσία-Κοντρέρας που βλέπεις ότι όταν βάζουμε γκολ το μυαλό τους τρέχει στην επόμενη κίνηση και παραμένουν σοβαροί. Είναι τα μυαλά της ομάδας.
Από την άλλη είναι ο Τσιρίλο και ο Ίβιτσ που θα κάνουν υπερβολικές κινήσεις εκείνη την ώρα.
Για μένα και τα 2 χρειάζονται. Και το μυαλό αλλά και το πάθος (έστω και αν είναι τραβηγμένο κάποιες φορές).

Το γκολ το φάγαμε στον χώρο που έπαιζαν Κοντρέρας-Τσιρίλο. Είναι συλλογικό το λάθος. Από τη μία ο Λίνο τρώει τρίπλα τόσο άνετα λές και τον πέρασε ο Βιερίνια. Ο Χαλκιάς πάει να βγει αλλά τελικά  γυρνάει πίσω. Ο Κοντρέρας τρέχει προς το δοκάρι και ο Τσιρίλο με τον Σνάουτσερ δε μπορούν να πάρουν την κεφαλιά από τον Σισέ..
Δεν είναι μόνο λάθος του ιταλού. Ο ΣΙσέ έχει καταπληκτικό timing και η σέντρα ήταν πολύ καλή.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #788 on: May 09, 2011, 11:47:42 »
Τα γνωστα καραγκιοζιλικια..

Για Λουκέζε, Μπαρλέτα, Καβέζε και Φολίνιο, δύσκολος είναι.....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #789 on: May 13, 2011, 10:14:16 »
Μεγάλο κεφάλαιο, ιδίως στη φάση του τετ α τετ του Νέμεθ , έδειξε ξανά τη μεγάλη κλάση του. Γρήγορα ανανέωση, μην τον χάσουμε κ που θα βρούμε άλλονα...
Κ να σκεφτείς που οι άμπαλοι είχαν πάρει γι αλλαγή του τον Ζουέλα (που τον έβαζαν δεξί μπακ)...
Ποιός Ζουέλα βρε μαλάκες, έχω μπρούνο  :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

zagorakis

• Guest
« Reply #790 on: May 13, 2011, 12:44:59 »
Δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδι των πλέι οφ θα χάσει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου και συμπλήρωσε τις επτά στο πρωτάθλημα, όπως έλεγαν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου". Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο Μάκης Χάβος σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/kitrinos_pyretos.860149.html

zagorakis

• Guest
« Reply #791 on: May 13, 2011, 14:24:46 »
Αποφασίστικε να χάσει τα δύο παιχνίδια στην ΤΟΥΜΠΑ με χανούμι και βόλο.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #792 on: May 16, 2011, 02:16:11 »
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΥΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΨΗΛΗ ΜΠΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΣΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΥΝΟ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΟΥΤ Ή ΚΟΡΝΕΡ.
ΑΝ ΤΑ ΔΩ ΑΥΤΑ στα εναπομείναντα ματς τότε θέλω να μείνεις....
Τουλάχιστον θα μου έχεις αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙΣ (έστω και για μία φορά)....
δεν λέω ότι δεν είναι καλός ρε παιδιά αλλά έχω βαρεθεί να ξέρω πως κάθε φορά που θα αποκρούσει η μπάλλα θα βγει άουτ ή κόρνερ και ότι κάθε φορά που θα πάρει μπαλιά ψηλή θα δώσει πάσα-κεφαλιά στον πρώτο παίκτη που θα δει μπροστά του....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #793 on: May 21, 2011, 11:16:28 »
Ï ÐÁÏÊ… áíÝâçêå
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8439&t=1

Ï ÐÁÏÊ, ìÝóù ôïõ ôå÷íéêïý ôïõ äéåõèõíôÞ ÐáíôåëÞ Êùíóôáíôéíßäç, âñßóêåôáé óå åðáöÞ ìå ôïí áôæÝíôç ôïõ Ìðñïýíï Ôóéñßëï, Öñåíôåñßêï ÐáóôïñÝëï.

Ï Ýëëçíáò ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò êáé ï Éôáëüò áôæÝíôçò ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ, ìéëÜíå åäþ êáé êáéñü óôï ôçëÝöùíï êáé êïéôÜíå ôï ðùò èá âñåèåß ç ÷ñõóÞ ôïìÞ ãéá íá ðáñáìåßíåé ï Ôóéñßëï óôçí ïìÜäá.

Ç áñ÷éêÞ ðñïóöïñÜ ôïõ ÐÁÏÊ ãéá Ýíá ÷ñüíï åðéðëÝïí óõìâïëáßïõ, Þôáí äéáêüóéåò ÷éëéÜäåò åõñþ, áêñéâþò ôá ìéóÜ áðü áõôÜ ðïõ ëáìâÜíåé óôï ôñÝ÷ïí óõìâüëáéü ôïõ.

Ôéò ôåëåõôáßåò çìÝñåò, ï ÐÁÏÊ áíáãêÜóôçêå íá áíåâÜóåé åëáöñþò ôçí ðñïóöïñÜ ôïõ, Ýôóé þóôå íá âñåèåß ç ÷ñõóÞ ôïìÞ.

ÁõôÞ ç Üíïäïò óôç ðñüôáóç ßóùò áðïäåé÷ôåß êïìâéêÞ áí êáé ç ðëåõñÜ Ôóéñßëï ìÜëëïí èá Þôáí ðåñéóóüôåñï éêáíïðïéçìÝíç áí ôï óõìâüëáéï Þôáí äéåôÝò.

ñå áåé óôï äéáïëï

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #794 on: May 21, 2011, 12:17:03 »
ρε πατε παρτε κανα σοβαρο σεντερ μπακ, νεο, μαυρο και ζωο...μας κανουν γιογιο στη περιοχη ενα χρονο τωρα...μεχρι περυσι καθαριζε πολλα ο χαλκιας, αλλα φετος ειναι σα να χει γερασει 3 χρονια. δε το βλεπετε δλδ το προβλημα? μη χασουμε το κελεπουρι το μπρουνο...

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #795 on: May 21, 2011, 12:40:59 »
Πάρτε ένα καλό σέντερ μπακ να πλαισιώσει τον Κοντρέρας του χρόνου και κρατήστε Τσιρίλο για αλλαγή...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #796 on: May 21, 2011, 13:44:04 »
για μένα δεν είναι θέμα τον center back
με τα ίδια center back κάναμε ρεκόρ πριν 2 χρονια...
είναι θέμα πως παίζει η ομάδα και γενικά αν έχει σύστημα...
με 200 χιλιάρικα είναι καλός ο κύριλλο για ένα χρόνο αν και μου άρεσε πιο καλά το δίδυμο του χιλιανού με τον μαλεζά
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #797 on: May 21, 2011, 15:40:44 »
Ï ÐÁÏÊ… áíÝâçêå
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8439&t=1

Ï ÐÁÏÊ, ìÝóù ôïõ ôå÷íéêïý ôïõ äéåõèõíôÞ ÐáíôåëÞ Êùíóôáíôéíßäç, âñßóêåôáé óå åðáöÞ ìå ôïí áôæÝíôç ôïõ Ìðñïýíï Ôóéñßëï, Öñåíôåñßêï ÐáóôïñÝëï.

Ï Ýëëçíáò ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò êáé ï Éôáëüò áôæÝíôçò ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ, ìéëÜíå åäþ êáé êáéñü óôï ôçëÝöùíï êáé êïéôÜíå ôï ðùò èá âñåèåß ç ÷ñõóÞ ôïìÞ ãéá íá ðáñáìåßíåé ï Ôóéñßëï óôçí ïìÜäá.

Ç áñ÷éêÞ ðñïóöïñÜ ôïõ ÐÁÏÊ ãéá Ýíá ÷ñüíï åðéðëÝïí óõìâïëáßïõ, Þôáí äéáêüóéåò ÷éëéÜäåò åõñþ, áêñéâþò ôá ìéóÜ áðü áõôÜ ðïõ ëáìâÜíåé óôï ôñÝ÷ïí óõìâüëáéü ôïõ.

Ôéò ôåëåõôáßåò çìÝñåò, ï ÐÁÏÊ áíáãêÜóôçêå íá áíåâÜóåé åëáöñþò ôçí ðñïóöïñÜ ôïõ, Ýôóé þóôå íá âñåèåß ç ÷ñõóÞ ôïìÞ.

ÁõôÞ ç Üíïäïò óôç ðñüôáóç ßóùò áðïäåé÷ôåß êïìâéêÞ áí êáé ç ðëåõñÜ Ôóéñßëï ìÜëëïí èá Þôáí ðåñéóóüôåñï éêáíïðïéçìÝíç áí ôï óõìâüëáéï Þôáí äéåôÝò.

ñå áåé óôï äéáïëï

100.000 åõñþ , Ýíá ÷ñüíï êáé áëëáãÞ . Áí èÝëåé , áëëéþò íá äïýìå ðïõ áëëïý èá ðáßîåé ï óáëôéìðÜãêïò , ìå ôï ðïõ ôåëåßùíå ôï óõìâüëáéï ôïõ Üñ÷éóå íá ðáßæåé êáé üëç ôçí ÷ñïíéÜ ìáëáêéæüôáí, ðëÜêá êÜíïõìå ôþñá..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #798 on: May 26, 2011, 14:11:05 »
Ελπιζω να μην τον προοριζουνε για βασικο τουλαστιχον.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=95930

Συνεχίζουν μαζί ΠΑΟΚ και Τσιρίλο

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να χάνει στο... νήμα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, αλλά πέρα από την πικρία που υπάρχει στο στρατόπεδο του Δικέφαλου, πρέπει να κοιτάξουν και την επόμενη μέρα, με τον προγραμματισμό ήδη να έχει αρχίσει. Την Πέμπτη (26/5) η διοίκηση κάλεσε τον Μπρούνο Τσιρίλο στον οποίο κατατέθηκε πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) ο Ιταλός αμυντικός συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, Φεντερίκο Παστορέλο, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και τα είπε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό κομμάτι, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, πλην όμως δεν έπεσαν οι υπογραφές.

Ο βασικός λόγος είναι πως στον ΠΑΟΚ θέλουν πρώτα να κλείσουν το θέμα του προπονητή και μετέπειτα να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Το νέο ραντεβού της διοίκησης με τον Μπρούνο Τσιρίλο θα γίνει σε περίπου δέκα μέρες και θα είναι η τελική συνάντηση, ωστόσο έχει επέλθει προφορική συμφωνία.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #799 on: June 03, 2011, 13:56:18 »
Για το θέμα του συμβολαίου του, τη "φανταστική πορεία" του ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και την κλήση του Στέφανου Αθανασιάδη στην Εθνική μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο στον "Sport 103 fm". Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: "Η ομάδα έκανε μία φανταστική σεζόν, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλά ο καθένας μας προσπάθησε να δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Νομίζω ότι υπάρχει ένα θετικό πρόσημο και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τη νέα χρονιά, γιατί έχουμε μία καλή ομάδα και θα πρέπει να τα πάμε ακόμη καλύτερα.

Η πορεία μας στην Ευρώπη ήταν κάτι ξεχωριστό για όλους, ένα επίτευγμα που δεν είχε καταφέρει για πολλά χρόνια η ομάδα. Βεβαίως, όλοι θέλαμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και έντεκα αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ για μεγάλο διάστημα πάλεψε σε τρεις διοργανώσεις, προχώρησε στο Europa League, έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οπότε νομίζω ότι όλα αυτά ήταν τα συστατικά μίας φανταστικής χρονιάς.

Η χρονιά θα μπορούσε να είναι πιο φανταστική, αν τα πηγαίναμε καλύτερα στο πρωτάθλημα, αν ήμασταν στον τελικό του Κυπέλλου, αν παίρναμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ... Παρόλα αυτά, είμαι χαρούμενος όπως και όλοι στην ομάδα, επειδή καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στη διάρκεια της χρονιάς".

Για το θέμα του συμβολαίου του: "Η διαίσθησή μου είναι ότι θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, γιατί είμαι πολύ καλά σε αυτή την ομάδα, ο κόσμος με αγαπάει. Βεβαίως, σήμερα είμαι χωρίς συμβόλαιο. Έχω μιλήσει μόνο με τον Παντελή (Κωνσταντινίδη) πριν φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Περιμένω ένα τηλεφώνημα, για να μάθω αν θα συνεχίσω ή όχι στον ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω ότι η διαίσθησή μου είναι πως θα συνεχίσω, αφού τα πήγα καλά αυτά τα δύο χρόνια.

Είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ επιθυμεί μονοετές συμβόλαιο, με μειωμένες αποδοχές. Ωστόσο, θεωρώ ότι με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές θα βρεθεί η "χρυσή τομή" και το συμβόλαιο θα ανανεωθεί. Αντιλαμβάνομαι τις οικονομικές συνθήκες, ειδάλλως δε θα δεχόμουν μείωση αποδοχών και θα αποχαιρετούσα. Το θέμα είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή", ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι και η ομάδα και εγώ. Καταλαβαίνω ότι η κρίση έχει επηρεάσει μεταξύ άλλων και το ποδόσφαιρο και περιμένω να υπογράψουμε. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ, είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω σε αυτήν. Θα περιμένω, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι το καλύτερο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και περιμένω μόνο τον ΠΑΟΚ".

Για το αν έχει άλλες προτάσεις: "Ο ατζέντης μού λέει ότι υπήρξε μία πρόταση τις τελευταίες ημέρες, αλλά γνωρίζει και αυτός την προτεραιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ. Δε θέλω να πω αν είναι από την Ελλάδα ή το εξωτερικό".

Για την κλήση του Αθανασιάδη στην Εθνική: "Δε θα βρεθώ στο "Καραϊσκάκης'. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Στέφανος κλήθηκε στην Εθνική, είναι ένα μεγάλο ταλέντο, με μέλλον, αρκεί να μην πάρει το μυαλό του αέρα και να συνεχίσει τη δουλειά. Του εύχομαι το καλύτερο στη μεγάλη καριέρα που έχει μπροστά του".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/perimenw_ton_paok.1095141.html

Μην περιμένεις κανέναν αγόρι μου , πάνε να υπογράψεις αλλού
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...