Author Topic: Bruno Cirillo  (Read 34279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Bruno Cirillo
« Reply #680 on: December 16, 2010, 11:48:53 »
 :prosk: :prosk: :b191: :spray: :04a: :05a: :lalalalala:
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #681 on: December 16, 2010, 13:10:10 »
Προς mods ...............γινεται να μπει alarm message  σε κινητο  οταν ποσταρει ο Club  στο thread  του τσιριλο ?  ολο το βραδυ περιμενα.............
:a1006: :notworthy:
Δεν είσαι ο μόνος. Ψηφίζω ναι κι εγώ στο δίκαιο αίτημα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #682 on: December 16, 2010, 13:41:27 »
Να το κανουμε banner στην κεντρικη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #683 on: December 16, 2010, 14:22:53 »
 ................................UST  FEW............

προσκυνω.............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #684 on: December 16, 2010, 14:33:15 »
Δε γίνεται να του ανανεώνουμε μηνιαία το συμβόλαιο για να έχει κίνητρο να παίζει;
Σοβαρά τώρα, όταν ένας ποδοσφαιριστής σου αποδίδει όπως εχθές ενώ τόσο καιρό κωλοβάραγε... ή τον ανανεώνεις με μικρότερες αποδοχές, ή καθόλου
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

northeagle_4

• Guest
« Reply #685 on: December 16, 2010, 19:47:56 »
Για τετοια ματς ειναι μανουλα.Γιομα κεφαλια αποκρουση,Γιομα κεφαλια αποκρουση,Γιομα αποκρουση στραβοκλωτσια στην κερκιδα αν προσθεσουμε και το νευρο που εχει στο παιχνιδι του καταληγουμε οτι για τετοια ματς ειναι πλασμενος.Χθες ηταν πολυ καλος οπως παντα οταν παιζουμε σφιχτα πισω και με κοντα τις γραμμες μολις ανοιξει το παιχνιδι και εχει ο αντιπαλος χωρο ειναι μονιμη πηγη κινδυνων ,για μενα και το εχω ξαναπει ειναι αμυντικος για ειδικα παιχνιδια με συγκεκριμενο ρολο κατι που εχουν ιταλοι απο την γεννα τους.Σαφως και καμια ανανεωση δεν πρπει να γινει και λογω ηλικιας αλλα και λογο ποιοτητας.Τουλαχιστον να συνεχισει να παιζει ετσι ως το καλοκαιρι.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #686 on: December 16, 2010, 19:52:16 »
χθες ήταν αν όχι ο μόνος στο α' ημίχρονο/από τους λίγους που βγαίναν πρώτοι στη μπάλλα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #687 on: December 17, 2010, 05:29:11 »

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=30761&autid=32

Ç ïìïñöéÜ ôïõ... Üó÷çìïõ Ìðñïýíï!

16/12/2010 1:08:50 ìì. Áõôü ôï Üñèñï äéáâÜóôçêå 1985 öïñÝò.

ÃñÜöåé ï ÓùôÞñçò ÌÞëéïò

Äåí öÝñåôáé óôçí ìðÜëá ìå óåâáóìü. Êáìßá öïñÜ äåí ôçí ðåôõ÷áßíåé êáé êáèüëïõ. ÊáìéÜ öïñÜ åßíáé éêáíüò íá ôçí... îåöëïõäßóåé. Íá ôçí óôåßëåé ãéá ÷üñôá. Íá ôçí åîáöáíßóåé áðü ôï ãÞðåäï. Íá ôçí... ðïíÝóåé. Êé üìùò, ôï ðáñáôóïýêëé ôïõ åßíáé «óÝîé»! ÊáìéÜ öïñÜ óå êÜíåé íá èÝëåéò íá êëåßóåéò ôá ìÜôéá. Íá áíáöùíÞóåéò «ù÷ Ðáíáãßá ìïõ». Íá ãßíåéò áèõñüóôïìïò. Íá áíáñùôçèåßò ðùò áõôüò ï ôýðïò ðëçñþíåôáé áðü ôçí ìðÜëá. Íá äïêéìÜóåéò ôéò øõ÷éêÝò áíôï÷Ýò óïõ. Êé üìùò, Üíôå íá âñåéò ðáßêôç ìå ôá ðñïóüíôá ôïõ.

Ï Ìðñïýíï Ôóéñßëï äåí ðñüêåéôáé ðïôÝ íá ðñïóðïéçèåß üôé êáôÝ÷åé ôï ôüðé, ïýôå íá éó÷õñéóôåß üôé ãçôåõôÞò ôçò ìðÜëáò. Äåí ðñüêåéôáé ðïôÝ íá ãßíåé ðüóôåñ óå ðáéäéêü äùìÜôéï, óýíèçìá óôá ÷åßëç ôçò åîÝäñáò Þ ðñþôç ìïýñç óå áèëçôéêü ðñùôïóÝëéäï. Êé üìùò áõôüò ï Üôóáëïò, áóïõëïýðùôïò, Üôå÷íïò, Üìðáëïò, áíôéôïõñéóôéêüò, Üó÷çìïò Éôáëüò õðÝãñáøå» üôé ðéï üìïñöï êáé ìðáëáäüñéêï Ý÷åé íá åðéäåßîåé ï ÐÁÏÊ óôçí óýã÷ñïíç åõñùðáúêÞ ôïõ éóôïñßá.

Ç ïìïñöéÜ åßíáé óôá ìÜôéá áõôïý ðïõ âëÝðåé. Óôçí ðáãïðßóôá ôïõ «ÌÜîéìéñ”, üðïõ ãéá íá óôáèåßò üñèéïò, ÷ñåéáæüóïõí ðáðïýôóéá ìå áëçèéíÜ êáñöéÜ êé ü÷é ìåôáëëéêÝò ôÜðåò, ðéèáíþò êáé íá ðáß÷ôçêå ôï ðéï Üó÷çìï ðáé÷íßäé óôçí éóôïñßá ôïõ ðïäïóöáßñïõ. Óå ôÝôïéï áãùíéóôéêü ÷þñï óôÜâëï» (åéäéêÜ ìå ôï øõ÷ñïðïëåìéêü êëßìá ðïõ äçìéïõñãÞèçêå ìåôÜ ôï åãêëçìáôéêü ðÝóéìï ôùí Êñïáôþí óå áìÜ÷ïõò êáé ãõíáéêüðáéäá) äåí øÜ÷íåéò ïýôå ôçí ïìïñöéÜ, ïýôå ôçí êáëëéôå÷íßá, ïýôå ôçí äáíôÝëá. ØÜ÷íåéò ôçí ìáãêéÜ. Ôçí ôåóôïóôåñüíç. Ôçí áõôáðÜñíçóç. Ôçí áñóåíéêüôçôá. Ôá... êáñýäéá. Óôï íôÝñìðé ìå ôïí Áñç, ï «óÝîé Ìðñïýíï» áðïâëÞèçêå, äåß÷íïíôáò óôïí ñÝöåñé Ýíá ôåñÜóôéï êáñïýìðáëï ðïõ... öýôñùóå óôï êåöÜëé ôïõ åí ñéðÞ ïöèáëìïý ìåôÜ áðü ìßá ìïíïìá÷ßá ìå ôïí Êüêå. ËïãéêÜ, ìåôÜ áðü ôçí «ìÜ÷ç ôïõ ÌÜîéìéñ» ï Ôóéñßëï èá ðñÝðåé, áíôß ãéá êåöÜëé, íá êõêëïöïñåß Ý÷ïíôáò Ýíá êáñïýìðáëï öõôåìÝíï ðÜíù áðü ôïí óâÝñêï ôïõ! Ìå ôüóåò êåöáëéÝò ðïõ ðÞñå óôéò áíáñßèìçôåò åíáÝñéåò åðéäñïìÝò ôùí Êñïáôþí (áðÝíáíôé óå áíôéðÜëïõò ðïõ ôïõ 'ñé÷íáí êáé êÜíá êåöÜëé) èá ðñÝðåé íá Ý÷åé ðïíïêÝöáëï ãéá êáìéÜ âäïìÜäá.

ÕðÞñîáí êé Üëëïé ðïõ áîßæïõí ðáñáóçìïöüñçóç. Ï ÓÜëðé» ìüíï êáé ãéá ìüíï ãéá ôï ãêïë. Ï ÊëÜïõò ìüíï êáé ìüíï ãéá ôçí áóßóô. Ï ÊïíôñÝñáò ãéá ôçí ùò áðü ìç÷áíÞò Èåüò áðïìÜêñõíóç óôçí ãñáììÞ óôï ðñþôï çìß÷ñïíï êáé ãéá ôçí Ïëýìðéá øõ÷ñáéìßá ôïõ. Ï ÓíÜïõôíóåñ ãéáôß åîáêïëïõèåß íá óõëëÝãåé ôáõôüôçôåò, ÷ùñßò íá êáôáëáâáßíåé êáíåßò ôï ðùò. Ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá ãéáôß Ýðáéîå óôïõò -5, Ý÷ïíôáò 40 ðõñåôü ìåñéêÝò þñåò ðñéí. Ï Âéôüëï ãéáôß Ýðáéîå ìå åíÜìéóç ðüäé êáé ìå ôï ãüíáôï óôáìðáñéóìÝíï ãéá áñèñïóêüðçóç. Ï ×áëêéÜò ãéáôß ÷ùñßò íá êÜíåé ïýôå ìßá ìåãÜëç åðÝìâáóç, Ýêáíå ôéò áìÝôñçôåò óÝíôñåò ôçò Íôéíáìü íá ìïéÜæïõí ìå ãéüìåò áðåëðéóßáò. Ï Ìðñïýíï Ôóéñßëï üìùò åßíáé áõôüò ðïõ áîßæåé ðáñÜóçìï êáé ôéìçôéêÞ Üäåéá. Ãéáôß ðïëý áðëÜ ìðüñåóå íá áðïäåßîåé üôé ç ïìïñöéÜ ìðïñåß íá êñýâåôáé áêüìá êáé óôçí (öáéíïìåíéêÞ) áó÷Þìéá...

ÕÃ1: Ïé óõìðôþóåéò åßíáé ðïëëÝò. Êáé ôüôå åß÷å øïöüêñõï. Êáé ôüôå ôï ãêïë åß÷å ìðåé óôçí áñéóôåñÞ åóôßá üðùò êïéôÜ ç êÜìåñá. Êáé ôüôå Þôáí ìå ôï (êáêü) áñéóôåñü ôïõ ðüäé. Êáé ôüôå Þôáí óôçí ðëÜôç ôçò Üìõíáò. Êáé ôüôå Þôáí Ýíá ãêïë åîéëÝùóç ãéá ðïëëÝò Üóöáéñåò óõììåôï÷Ýò. Ôüôå, Þôáí ôï ãêïë ìÝóá óôçí «Íôüíìðáò ÁñÝíá» ðïõ Ýóôåéëå ôçí ÅèíéêÞ ìáò óôï ÌïõíôéÜë. Ôþñá, åßíáé ôï ãêïë ìÝóá óôï «ÌÜîéìéñ» ðïõ Ýóôåéëå ôïí ÐÁÏÊ óôïõò «32» ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê. ÕðÜñ÷ïõí ðïëëïß ëüãïé ãéá ôïõò ïðïßïõò ç ìðÜëá öÝñåôáé Ýôóé óôïí «ÓÜëðé» êáé ôïõ ÷áñßæåé ôÝôïéåò óôéãìÝò...

ÕÃ2: Ôñþãïíôáò Ýñ÷åôáé ç üñåîç. ¼ôáí Ý÷åéò ðåñÜóåé áëþâçôïò áðü «Áìóôåñíôáì ÁñÝíá», «Óïõêñïý ÓáñÜôóïãëïõ», «Ãéáí ÌðñåúíôÝë», «ÌÜîéìéñ» êáé Ý÷åéò ÷Üóåé ïñéáêÜ êáé Üäéêá óôï ãêïë óôï «ÌáäñéãÜë» ôüôå ôé íá öïâçèåßò; ¼ôé êé áí öÝñåé ç êëÞñùóç óôïí åðüìåíï ãýñï ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê ï (Ý÷ùí öÝôïò 4 íßêåò, 5 éóïðáëßåò êáé ìßá Þôôá óå 10 åõñùðáúêÜ âñÜäéá) ÐÁÏÊ áðïêëåßåôáé íá óêéá÷ôåß ðéá.

ÕÃ3: Ïé ñåáëéóôÝò êïéôïýí ôá ïéêïíïìéêÜ ïöÝëç áðü ôçí åõñùðáúêÞ ðïñåßá ðïõ âïçèïýí íá âãåé ç ÷ñïíéÜ ßóá âÜñêá – ßóá íåñÜ. Áõôïß ðïõ åìâáèýíïõí êáé ïé ðéï ñïìáíôéêïß ëÝíå üôé ï ÐÁÏÊ óöõñçëáôåß åõñùðáúêü ìÝôáëëï, äõíáìþíåé êáé êÜíåé ðéï åëêõóôéêü ôï brand-name» ôïõ, ãñÜöåé éóôïñßá, ãåííÜåé âñÜäéá ìå áéþíéåò áíáìíÞóåéò. Ôï ðñþôï, Üíôå ðåò üôé ìðïñåß êáé íá ãßíåé ìå ìßá (áêüìá áéìáôçñÞ) áýîçóç ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. Ôï äåýôåñï;

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #688 on: December 17, 2010, 10:38:29 »
Για τετοια ματς ειναι μανουλα.Γιομα κεφαλια αποκρουση,Γιομα κεφαλια αποκρουση,Γιομα αποκρουση στραβοκλωτσια στην κερκιδα αν προσθεσουμε και το νευρο που εχει στο παιχνιδι του καταληγουμε οτι για τετοια ματς ειναι πλασμενος.Χθες ηταν πολυ καλος οπως παντα οταν παιζουμε σφιχτα πισω και με κοντα τις γραμμες μολις ανοιξει το παιχνιδι και εχει ο αντιπαλος χωρο ειναι μονιμη πηγη κινδυνων ,για μενα και το εχω ξαναπει ειναι αμυντικος για ειδικα παιχνιδια με συγκεκριμενο ρολο κατι που εχουν ιταλοι απο την γεννα τους.Σαφως και καμια ανανεωση δεν πρπει να γινει και λογω ηλικιας αλλα και λογο ποιοτητας.Τουλαχιστον να συνεχισει να παιζει ετσι ως το καλοκαιρι.

συμφωνώ και επαυξάνω
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #689 on: December 30, 2010, 15:21:40 »
Θέλω να παίξω τελικό

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον Sport103fm, κάνοντας μία ανασκόπηση για τα όσα έζησε το 2010 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, ήταν ευδιάθετος αν και αρχικά παραδέχτηκε πως δεν κατάφερε να ξεκουραστεί και πολύ.

Ξεκουραστήκατε; Ήταν χρήσιμη αυτή η διακοπή;

Δεν ξεκουράστηκα και πολύ, είναι και το παιδί τώρα, όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν. Όλα βέβαια, είναι πολύ όμορφα, περάσαμε πολύ καλά και πέρασα πολλές ώρες με το παιδί μου κάτι που γνωρίζω πως δεν θα έχω συχνά την δυνατότητα να κάνω.

Πάντως πήρατε μία ανάσα από τα πολλά παιχνίδια

Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια και χρειαζόμασταν ξεκούραση γιατί φάνηκε πως είχαμε κουραστεί στο τελευταίο παιχνίδι. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου.

Για την κλήρωση στο κύπελλο;

Ξέρω για την κλήρωση, είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό στο κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανένα και θα πάει μπροστά.
Είναι καλό το ότι παίζουμε τη ρεβάνς στη Τούμπα.

Είναι ο πρώιμος τελικός του κυπέλλου;

Το όνειρό μου είναι να πάει ο ΠΑΟΚ στον τελικό και δεν με απασχολεί με ποιον θα παίξει. Εγώ θέλω να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα δύο από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό.

Τι θέλεις να θυμάσαι και τι θέλεις να ξεχάσεις;

Ήταν μια φανταστική σεζόν, κάναμε πολύ καλά πλέι οφ, ππροχωρήσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ φτάσαμε στους 32 μετά από πολλά χρόνια. Δεν θέλω να ξεχάσω κάτι. Κάναμε συγκλονιστικά παιχνίδια, αλλά θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή τα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ και τη Δυναμό.

Εκείνο το γκολ που δεχτήκατε από τη Μπριζ;

Ναι θα ήθελα να ξεχάσω το τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Μπριζ γιατί ήταν μία κακιά στιγμή, όμως ο αγώνας με τη Δυναμό έφερε μετά την ισορροπία.

Στη Λάρισα πανηγύριζες έξαλα το γκολ του Αθανασιάδη.

Ναι ο πανηγυρισμός μου στη Λάρισα ήταν ο καλύτερος, γιατί πιστεύω πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει χάσει τον έλεγχο, είναι προσγειωμένος, ξέρει τι του γίνεται, έχει ποιότητα και μπορεί να πάει μπροστά.

Τι εύχεσαι για το 2011;
Για εμένα όλα είναι εντάξει, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Να τα δώσουμε όλα για την ομάδα.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4913

bagos1

• Guest
« Reply #690 on: January 09, 2011, 22:46:47 »
sexy bruno τον ξεκώλιασες τον θερμοσυφονα

http://www.paok24.com/

kostas4

• Guest
« Reply #691 on: January 09, 2011, 23:00:02 »
καλος για ενα ακομα παιχνιδι. τα καλα να λεγονται. εγω ηδη του εχω ζητησει συγνωμη για την ξεφτιλα που εφαγε απο τον σουαρεζ μετα απο την ξεφτιλα που ειχε φαει ο νεστα λιγο αργοτερα.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #692 on: January 10, 2011, 09:47:12 »
ο πιο φορμαρισμενος αμυντικος του ΠΑΟΚ το τελευταιο διμηνο.και κυριως σχεδον αλανθαστος στα παιχνιδια αυτα. στα πλην οτι δεν μπορει να κανει παιχνιδι απο πισω στα συν οτι στις προωθησεις του στα στημενα ειναι καλοςκαι βγαζει φασεις. το γραφω γιατι εμενα μου στοιχισε το πως πηρα;ν την μπαλα απο τον κοντρερας ενας πεσμενος σερραιος προχθες .φτηνες φασεις ο ιταλος εδωσε μονο στον σουαρεζ φετος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #693 on: January 10, 2011, 10:13:09 »
πέρα από το ότι θα συμφωνήσω ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος CB μας τώρα.. (προφανώς ελέω προσφοράς για συμβόλαιο) πρέπει κάτι να κάνει με τους πανηγυρισμούς. θα αφήσει κανένα με ρήξη να πούμε έτσι πως πηδάει σαν κατσίκι ρε....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #694 on: January 10, 2011, 17:13:05 »
sexy bruno τον ξεκώλιασες τον θερμοσυφονα

http://www.paok24.com/

κατι συμβαινει παντως με αυτους τους δυο.
χτες στον πανυγιρισμο ο τσιριλο τον καβαλησε κανονικα τον θερμοσιφωνα.την πρωτη αγωνιστικη στο ναο με τις σερρες βαζει γκολ ο τσιριλο και στον πανηγυρισμο ο θερμοσιφωνας τον ξεβρακωνει...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #695 on: January 19, 2011, 20:52:29 »
«Åßäá ôçí Üìõíá ôïõ Ïëõìðéáêïý øçëÜ…»

Ï Ìðñïýíï Ôóéñßëï ìßëçóå ãéá ôçí áóßóô ôïõ óôïí Áíôñå Âéåúñßíéá óôç öÜóç ôïõ ãêïë, åíþ õðïãñÜììéóå üôé õðÜñ÷åé êáé ôï ðáé÷íßäé ôçò Ôïýìðáò…

«Åßìáóôå üëïé ÷áñïýìåíïé ìå áõôü ôï 1-1 áëëÜ áêüìá äå ìðïñïýìå íá ðïýìå üôé ôåëåßùóå êÜôé. ÊïéôÜìå ôç ñåâÜíò. Óôç öÜóç ôïõ ãêïë, ðñïóðÜèçóá íá âñù ôïí Âéåúñßíéá ãéáôß åß÷á äåé ôçí Üìõíá ôïõ Ïëõìðéáêïý øçëÜ. Éóùò íá Ýðñåðå íá äþóåé ðåñéóóüôåñåò êÜñôåò óôïí Ïëõìðéáêü. Ï äéáéôçôÞò óôáìáôïýóå ðïëý óõ÷íÜ ôï ðáé÷íßäé êáé äå ìðïñþ íá êáôáëÜâù ôï ãéáôß, áëëÜ áõôü ðïõ Ý÷åé óçìáóßá åßíáé ôï áðïôÝëåóìá ðïõ ðÞñáìå» åßðå ï Éôáëüò.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5388

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #696 on: January 19, 2011, 20:59:41 »
εισαι σε φορμα παντως για τα δεδομενα σου
My Own WoRST ENeMy.....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #697 on: January 19, 2011, 21:11:50 »
απο τους καλυτερους σημερα.Μπραβο μπρουνο και ψυχη στον αγωνα και στους τσαμπουκαδες αμασητος
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #698 on: January 19, 2011, 21:59:40 »
Ναι αλλά από δική του απίστευτη μαλακία έξω από τη περιοχή έγινε η φάση με το διπλό δοκάρι του πούστη. Κλασικός Τσιρίλο.
Πάντως και μόνο για τη γκαύλα που μείνανε με τη ψωλή στο χέρι σε κεινη τη φάση οι λούγκρες, συγχωρεμένος
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #699 on: January 19, 2011, 23:44:35 »
παντως φετος κανει ικανοποιητικη χρονια κι αυτο πρεπει να του το πιστωσουμε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!