Author Topic: Bruno Cirillo  (Read 34349 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Απ: Bruno Cirillo
« Reply #220 on: November 23, 2009, 02:46:14 »
ετσι ειναι με προλαβες :thumbok:
ΠΑΟΚ παντου!!!

reset4

• Guest
« Reply #221 on: November 23, 2009, 09:19:28 »
εγω παντως την γουσταρω αυτη την φωτο.
ειναι ολα τα λεφτα.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: November 23, 2009, 10:35:22 »
Ε, εντάξει, ας μαζεύουμε κίτρινες αν είναι έτσι και μετά από πέντε λεπτά να κάνουμε κανά τάκλιν που θα χρειάζεται και να δούμε και την κόκκινη. Τι λέτε ρε παιδιά τώρα; Βγήκε όλη η ενδεκάδα παγανιά σε κάθε γκολ στο κάγκελο και αν έχει ένα δίκιο το σκουλήκι είναι μόνο ότι έπρεπε να βγουν κι άλλες κίτρινες και κάποιοι να αποβληθούν και με δεύτερη. Άντε να δικαιολογήσουμε ότι ξεμπούκωσαν και ότι γενικά ήθελαν να γλεντήσουν το συμπολίτη. Ας είναι. Φτηνά όμως τη γλτώσαμε και καλό θα είναι να μπει ένα φρένο. Είναι γελοίο να παίρνεις έτσι κίτρινη, πόσω μάλλον και δεύτερη κίτρινη.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: November 23, 2009, 10:38:53 »
χαρείτε λίγο αυτό που ζήσατε χτες...χαρείτε λίγο τον pablo με κίτρινη να κάνει βόλτες στην 4...χαρείτε λίγο τον ζλάταν με κίτρινη να κάνει βόλτες στην 4....χτες ήταν ένα μεγάλο party και όλα επιτρέπονταν...κλείστε τα ματια σε ένα δυο μαλακίες που έγιναν...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #224 on: November 23, 2009, 12:46:29 »
πολυ κακος και αυτος και ο κοντρερας σταθηκαμε τυχεροι που ο κοκε ειναι χασογκολης. συνεχως παιχτες αμαρκαριστοι στην καρδια της περιοχης. συνηθως αυτα τα καθαριζει ο χαλκιας που μας λειπει πολυ...
+4

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #225 on: November 23, 2009, 12:50:32 »
Ε, εντάξει, ας μαζεύουμε κίτρινες αν είναι έτσι και μετά από πέντε λεπτά να κάνουμε κανά τάκλιν που θα χρειάζεται και να δούμε και την κόκκινη. Τι λέτε ρε παιδιά τώρα; Βγήκε όλη η ενδεκάδα παγανιά σε κάθε γκολ στο κάγκελο και αν έχει ένα δίκιο το σκουλήκι είναι μόνο ότι έπρεπε να βγουν κι άλλες κίτρινες και κάποιοι να αποβληθούν και με δεύτερη. Άντε να δικαιολογήσουμε ότι ξεμπούκωσαν και ότι γενικά ήθελαν να γλεντήσουν το συμπολίτη. Ας είναι. Φτηνά όμως τη γλτώσαμε και καλό θα είναι να μπει ένα φρένο. Είναι γελοίο να παίρνεις έτσι κίτρινη, πόσω μάλλον και δεύτερη κίτρινη.

που διαβασες ρε φιλε οτι ειναι κιτρινη αν βγεις εκτος αγωνιστικου χωρου σε πανηγυρισμο?
σε καθε γκολ που βαζουν οι παικτες μας τα δυο τελευταια χρονια ερχονται στην 4,ποιος πηρε καρτα?
μονο αν ανεβεις καγκελο ειναι καρτα..ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΕΔΩ
« Last Edit: November 23, 2009, 12:58:49 by gagas »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #226 on: November 23, 2009, 12:53:26 »
χαρείτε λίγο αυτό που ζήσατε χτες...χαρείτε λίγο τον pablo με κίτρινη να κάνει βόλτες στην 4...χαρείτε λίγο τον ζλάταν με κίτρινη να κάνει βόλτες στην 4....χτες ήταν ένα μεγάλο party και όλα επιτρέπονταν...κλείστε τα ματια σε ένα δυο μαλακίες που έγιναν...

πες τα ρε αδερφέ!

zagorakis

• Guest
« Reply #227 on: November 24, 2009, 15:22:16 »
Ôóéñßëï: Ãé’ áõôü áíÝâçêá óôá êÜãêåëá!

Ï Ìðñïýíï Ôóéñßëï, ìéëþíôáò óôï «Goal», åîÞãçóå ôïõò ëüãïõò ôïõ Ýîáëëïõ ðáíçãõñéóìïý ôïõ óôï íôÝñìðé ìå ôïí ¢ñç, üôáí áíÝâçêå óôá êÜãêåëá ìå ôïõò öáíáôéêïýò ïðáäïýò.

«Ç áäñåíáëßíç óå áõôÜ ôá ðáé÷íßäéá åßíáé óôá ýøç êé åêåßíç ôç óôéãìÞ áõôü ìïõ Þñèå íá êÜíù êé áõôü Ýêáíá. ÐÞãá óôïí êüóìï, ðïõ ôüóï ìáò Ý÷åé âïçèÞóåé öÝôïò êáé åß÷å äçìéïõñãÞóåé ìéá åêðëçêôéêÞ áôìüóöáéñá. Äåí åßíáé äõíáôüí íá ðáßæåéò ðïäüóöáéñï óå áõôÞ ôçí áôìüóöáéñá êáé íá ìÝíåéò áìÝôï÷ïò. Êáé ãéá ìÝíá áõôü ôï íôÝñìðé Þôáí Ýíá áðü ôá êáëýôåñá ôçò æùÞò ìïõ», åîÞãçóå ï Éôáëüò êáé óõíÝ÷éóå:

«Çôáí ìéá êßíçóç ôçò óôéãìÞò, áëëÜ Ýôóé Ýíéùèá êáé ç áëÞèåéá åßíáé üôé ðñüêåéôáé ãéá êÜôé åóùôåñéêü ìáò. Çèåëá íá ÷áñþ áõôü ôï ãêïë ìáæß ìå ôïí ðñïðïíçôÞ, ìå ôïí ïðïßï ãíùñéæüìáóôå ðïëëÜ ÷ñüíéá, õðÜñ÷åé áëëçëïåêôßìçóç ìåôáîý ìáò êáé ìáò Ý÷åé âïçèÞóåé ðïëý. Å÷åé êÜíåé ðïëëÞ äïõëåéÜ êáé åéäéêÜ ôçí åâäïìÜäá ðïõ ðñïçãÞèçêå, ìáò ðñïåôïßìáóå ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï ãéá ôï ðáé÷íßäé».

«Åëðßæù üôé Þñèå ç þñá...»

Ç íßêç åðß ôïõ Áñç ìå ôï åðéâëçôéêü 4-1 êáé ïé ðáíçãõñéóìïß, ùóôüóï, áíÞêïõí Þäç óôï ðáñåëèüí ãéá ôïí Ôóéñßëï, ðïõ ôüíéóå: «Åìåßò ðñÝðåé íá óõíå÷ßóïõìå ôç äïõëåéÜ ìáò êáé íá äïýìå áìÝóùò ôï åðüìåíï ðáé÷íßäé êáé óå êáìßá ðåñßðôùóç íá ìç ìåßíïõìå óå ü,ôé Ýãéíå óôïí áãþíá ìå ôïí Áñç.

Óßãïõñá ðåôý÷áìå ìéá ðïëý óçìáíôéêÞ íßêç, îÝñïõìå üëïé ðïëý êáëÜ ôé óçìáßíåé áõôü ôï ðáé÷íßäé ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí êüóìï ôïõ êáé ãé' áõôü Þìáóôáí áðü ôçí áñ÷Þ ôüóï ðáèéáóìÝíïé, áëëÜ õðÜñ÷åé ôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÁÅÊ ðëÝïí êáé áõôü ìáò åíäéáöÝñåé. Äåí ìðïñïýìå íá ìåßíïõìå Üëëï óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Áñç êáé ãé' áõôü îåêéíÜìå Þäç íá äïõëåýïõìå ãéá ôï åðüìåíï».

Ï Éôáëüò ãíùñßæåé üôé ï ÐÁÏÊ áäõíáôåß íá êåñäßóåé ôïõò ôñåéò ôïõ ðñþçí ÐÏÊ, áëëÜ áéóéïäïîåß: «Åëðßæù üôé Þñèå ç þñá íá êåñäßóïõìå êáé óå áõôÜ ôá ðáé÷íßäéá. Å÷ïõìå êáëÞ øõ÷ïëïãßá, åßìáóôå óå êáëÞ êáôÜóôáóç êáé áðïìÝíåé íá ôï äåßîïõìå óôï ãÞðåäï. Áõôü åßíáé êáé ôï ìüíï ðïõ ìå åíäéáöÝñåé. Å÷ù êáëÝò áíáìíÞóåéò áðü ôçí ÁÅÊ, ðÝñáóá äýï êáëÜ ÷ñüíéá åêåß, áëëÜ áõôÜ áíÞêïõí óôï ðáñåëèüí êáé ôï ìõáëü ìïõ åßíáé ðëÝïí óôïí ÐÁÏÊ êáé ìüíï åêåß».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=114525

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #228 on: November 24, 2009, 16:55:36 »

που διαβασες ρε φιλε οτι ειναι κιτρινη αν βγεις εκτος αγωνιστικου χωρου σε πανηγυρισμο?
σε καθε γκολ που βαζουν οι παικτες μας τα δυο τελευταια χρονια ερχονται στην 4,ποιος πηρε καρτα?
μονο αν ανεβεις καγκελο ειναι καρτα..ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΕΔΩ
++++
Στο topic με τον ρούλη έχω βάλει και τον σχετικό κανονισμό της ΕΠΟ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #229 on: November 24, 2009, 17:50:45 »
Καρντάσια για το κάγκελο μιλάμε όλοι, δε μιλάμε ούτε για τα αποδυτήρια ούτε για το ταρτάν ούτε για τις καντίνες έξω από το γήπεδο. Η κίτρινη αφορά το κάγκελο. Είπαμε να ξεκαυλώσουν, εντάξει. Αν γίνει σύστημα καταντάει μαλακία. Δεν είναι το πρώτο ματς που πηδάνε κάποιοι στο κάγκελο. Ο Γκουερίνο ανέβηκε στο κάγκελο όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Αλλά έχει δίκιο ο Panik πιο πάνω. Κουράσαμε με το @μημένο το κάγκελο.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #230 on: November 24, 2009, 18:10:19 »
δεν μας ειπες ομως φιλε γιατι την γλιτωσαμε φτηνα? πλην του γκαρσια που ισως ανεβηκε καγκελο και ειχε ηδη κιτρινη(πουθενα δεν υπαρχει βιντεο για να πω σιγουρα οτι ανεβηκε ), ποιος την γλιτωσε φτηνα?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: November 24, 2009, 18:47:05 »
gaga έχεις π.μ. γιατί το γαμήσαμε στο οφ τόπικ και ψόφησε.

mpougatsas

• Guest
« Reply #232 on: November 24, 2009, 21:13:53 »
δεν μας ειπες ομως φιλε γιατι την γλιτωσαμε φτηνα? πλην του γκαρσια που ισως ανεβηκε καγκελο και ειχε ηδη κιτρινη(πουθενα δεν υπαρχει βιντεο για να πω σιγουρα οτι ανεβηκε ), ποιος την γλιτωσε φτηνα?
σορρυ για το οφτοπικ αλλά o Γκαρσία στο κάγκελο δεν ανέβηκε.. απλά ήρθε και έκανε τη βόλτα του μπροστά στην 4 και με την άκρη του ματιού περίμενε πότε θα ξεβαλικέψει ο Τσιρίλο απέναντι για να επιστρέψει

zagorakis

• Guest
« Reply #233 on: November 25, 2009, 16:34:50 »
Ο Bruno Cirillo στους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Ο Bruno Cirillo θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Πέμπτη 26.Νοε.2009 και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14KLHGGRM&extLang=

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #234 on: November 26, 2009, 14:12:08 »
Ο Bruno Cirillo στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του Άρη, στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ και τον εαυτό του. Πιο αναλυτικά...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τον αγώνα και την νίκη επί του Άρη . Για μένα είναι ένας σημαντικός αγώνας, γιατί θα αγωνιστώ για πρώτη φορά εναντίον της προηγούμενης ομάδας μου στην Ελλάδα, την ΑΕΚ, αλλά όταν θα ξεκινήσει ο αγώνας θα βάλω τα όποια συναισθήματα στην άκρη και θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε με τον Άρη. Να παίξουμε με πάθος. Με δύναμη και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα κακό κλίμα στην ΑΕΚ το οποίο πολλές φορές βγαίνει και στο γήπεδο, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Να ξέρουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

«Μέσα στον αγώνα υπάρχει και ο αντίπαλος. Μην το ξεχνάμε. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Έγιναν λάθη και από την πλευράς με τις ευκαιρίες. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να διορθώσουμε τα λάθη μας, ίσως και να ήμασταν κάποιες στιγμές τυχεροί εναντίον του Άρη. Προσωπικά σκέφτομαι κάθε πρωί όταν ξυπνάω, ότι ακόμη και τώρα στα 32 μου χρόνια, ότι  πρέπει και μπορώ να γίνομαι καλύτερος. Πάντοτε υπάρχουν περιθώρια και χώρος βελτίωσης».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

«Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να μην υπάρχει κανένας συμπαίκτης μου τραυματίας. Με τις επιστροφές στις προπονήσεις υπάρχει ανταγωνισμός. Ο υγιείς ανταγωνισμός βοηθάει. Όταν υπάρχουν 22-23 ετοιμοπόλεμοι παίκτες στην προπόνηση αυτό σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να δουλέψεις για να κερδίσεις μια θέση στην ενδεκάδα. Βοηθάει και τον προπονητή να έχει περισσότερες και καλύτερες επιλογές».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

«Μόνο και μόνο για την αξία που έχει αυτός ο αγώνας για την πόλη, τον κόσμο, τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, σε κάνει να αντιδράς κάπως διαφορετικά με ποιο έντονα συναισθήματα. Έχω παίξει σε Ίντερ - Μίλαν αλλά το έχω πει και θα το ξαναπώ, ότι τέτοια ατμόσφαιρα που είδα και ένιωσα την Κυριακή στην Τούμπα δεν την έχω ζήσει πουθενά».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΚΟ

«Και οι δύο είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και η φετινή άμυνα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή. Δεν έχουμε μιλήσει με τον προπονητή μας για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε, αλλά αυτό δεν μας τρομάζει τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα, πέραν από τον θάνατο...»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

«Αυτός είμαι. Παντού το ίδιο με έχουν ρωτήσει. Βγάζω ένα πάθος που μου το δημιουργεί το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να παίζω και να κερδίζω στο ποδόσφαιρο. Βγάζω όλο μου το πάθος στον αγώνα. Στο σπίτι και έξω από το γήπεδο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Είμαι ήρεμος και απλά όλη την εβδομάδα σκέφτομαι πως θα κάνω καλύτερα τη δουλειά μου».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

«Μου αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Σιγά - σιγά άρχισαν να με αγαπούν. Είμαι ένας άνθρωπος που χρειάζεται στοργή κι αν το αντιληφθώ όπως συμβαίνει τώρα θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον κόσμο»

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14KO4A15R&extLang=

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #235 on: November 26, 2009, 17:25:58 »
Είμαι ένας άνθρωπος που χρειάζεται στοργή

βρε τον Τσιρίλο, την ευαίσθητη ψυχή!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #236 on: November 27, 2009, 01:04:14 »
Ρομαντικούλης. Δεν του φτάνει η στοργή της Ασημακοπούλου;    ;)

kostas4

• Guest
« Reply #237 on: November 28, 2009, 19:01:00 »
αντε γαμησου μαλακισμενο.πεθανε μεσα στο γηπεδο για την νικη τωρα και αν δεν το κανεις μπουλο απο την ομαδα.στον ατρομητο πανε μαλακα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #238 on: November 28, 2009, 21:53:32 »
τι αλλο να εκανε σημερα? μακραν ο καλητερος μεσα στα σκατα! δεν ειναι και τοσο ευαισθητος τελικα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #239 on: November 28, 2009, 22:07:21 »
Σήμερα ήταν όντως καλός. Παρόλο που δεν τον γουστάρω καθόλου σήμερα με έκανε να το βουλώσω
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ