Author Topic: 4 Σεπτεμβρίου 2009 "Ζητώ την κατανόηση σας , μη διαγραφεί"  (Read 3386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
44 , άντε να τελειώνουμε !!

Diego-4

• Guest
Επιστρέφω σε ΣΑΡΑΝΤΑΤΡΕΙΣ.....δεν έχει νόημα να ζείς αμα δεν είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ

SKAILS

• Guest
αντε με το καλο ρε αλανι!!

zagorakis

• Guest
Τελειώσαμε λέμε. Τώρα αρχίζουν τα γουσταααααααααα Diego-4  ;)

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Κάθε φορά που βλέπω αυτό το τόπικ το ανοίγω αν και ξέρω τι θα βρω μέσα ίσα ίσα για να μοιραστώ τη χαρά σου . Καλή ειστροφή φίλε
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline maria-mtb

• Βασικός
με το καλο και χαρα στην υπομονη σου ολο αυτο το διαστημα. εγω αν ημουν στη θεση σου, μπορει κ να ειχα αυτοκτονησει.
το καλο ειναι οτι θα πατησεις Τουμπα κ θα ειναι ολα τοσο καλυτερα για τον ΠΑΟΚ που αγαπας και ολα οσα περασες θα ξεχαστουν πιο γρηγορα κ με πιο ηπιο τροπο-ελπιζω.
μονο, ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατι ξερεις συνεβησαν περιεργα πραγματα με την παρτη σου για αυτο τα ματια σου ενα εκατομμυρια τεσσερα.  ;)
τα υπολοιπα απο κοντα.

Offline Matador

• Αλλαγή
Τελευταία αγωνιστική στα playoffs με την Λάρισα , άκουγα τον αγώνα στο τμήμα και είπε ο σχολιαστής οτι θα γίνει γύρος θριάμβου απο τους παίκτες , στο 90 πήγα στον μπάτσο και τον ζήτησα να με αφήσει να φύγω , ήθελα πολλή να μπώ στο γήπεδο τουλάχιστον να δώ αυτό , και μου είπε "Εχει και καθυστερίσεις".Στο 93 που σφύρηξε έτρεξα απο το τμήμα στην Τούμπα , μπήκα μέσα στο γήπεδο και μου σηκώθηκε η τρίχα  , έννιωσα οτι είμαι σπίτι μου , το σπίτι μου που τόσο μου έλειψε !Δυστυχως δεν προλαβα τίποτα , αλλα μύρισα την μυρωδιά της μάνας Τούμπας , ήθελα να με κλείσουν μέσα να κοιμηθώ εκεί .... Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες , περιμένω πως και πώς την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ... Μου λείπει η Τούμπα , ο ΠΑΟΚ , ο κόσμος ... Ίσως η χειρότερη τιμωρία ήταν αυτή , πιο χειρότερη και απο την φυλακή ακόμα ! Δεν το εύχομαι σε κανέναν !

Προτου διαβασω αυτο το ποστ, ειναι αληθεια δεν ειχα καταλαβει τι παιζει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΕ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
 εγω αυτο που θα συμπληρωσω ειναι...

ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ....

Diego-4

• Guest
Σας ευχαριστώ πολύ ρε αδελφιά όλους.....Να στε πάντα καλά.

makptol

• Guest
γεια σου ρε diego παληκαρε........ :)

Offline ved

• Αλλαγή
εγω αυτο που θα συμπληρωσω ειναι...

ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ....

:thumbok:

rounos

• Guest
42 ρε αλανι......ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ.....

Diego-4

• Guest

Diego-4

• Guest
Εμειναν μόνο ΣΑΡΑΝΤΑ-ONE , γάμησε ρε Πάμπλο τον γκαρσιάν...
« Last Edit: June 23, 2009, 14:32:34 by Diego-4 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον στην αρχη και λογω της αποχης μου απο το φορουμ νομιζα οτι ο Diego μετρουσε μερες...απολυσης απο τον στρατο. μετα πηρα πρεφα τι εγινε.

Ειμαι αφωνος πραγματικα... Diego καλη δυναμη, ελπιζω κανεις αδερφος να μην βρεθει στην θεση σου. Μπραβο ρε παλικαρε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Diego-4

• Guest
40......

Diego-4

• Guest
εκανα ένα λάθος στις αρχές στον υπολογισμό , έβλεπα στο ημερολόγιο μου και ξεκίνησα να μετράω ο μαλάκας απο τον Ιούλιο...Ευχριστώ ρε Billy για την επισήμανση..Έχω καμένο εγκέφαλο τελικά...

74 και σήμερα  :'(

Diego-4

• Guest

BIANCONERO

• Guest
Τουλαχιστον εχεις ετοιμες τις φωτογραφιες του επομενου μηνα! Δες το θετικα!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Μα τόσα μάτια, να μην το δει κανένας;;
Μπράβο ρε Billy...
Αδερφέ μη σκας περνάει ο καιρός γρήγορα και δεν ξαναγυρίζει..
ΑΡχίΔια