Author Topic: 4 Σεπτεμβρίου 2009 "Ζητώ την κατανόηση σας , μη διαγραφεί"  (Read 3410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
56 και σήμερα,γαμιολες!

Offline savage republic

• Βασικός

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΠΑΟΚ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline tsag

• Αλλαγή
Φαντάζομαι το συναίσθημα όταν πατήσεις τσιμέντο...

( αν για αυτό μιλάμε)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
55 και σήμερα , γαμώ το σύστημά σας !

Diego-4

• Guest
54 και σήμερα πουστράκια !

Diego-4

• Guest
53 και σήμερα , γαμώ τα σπίτια σας

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
To γουστάρω αυτο το τόπικ

Diego-4

• Guest
52 και σήμερα κομπλεξικοί !

ive4

• Guest
μετράς για ουέφα ή για πρωτάθλημα ; χεχεχ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ετσι ετσι diego,αντε να περασουν επιτελους οι μερες και μετα...........................................απ ιστευτο συναισθημα.....

Diego-4

• Guest
Τελευταία αγωνιστική στα playoffs με την Λάρισα , άκουγα τον αγώνα στο τμήμα και είπε ο σχολιαστής οτι θα γίνει γύρος θριάμβου απο τους παίκτες , στο 90 πήγα στον μπάτσο και τον ζήτησα να με αφήσει να φύγω , ήθελα πολλή να μπώ στο γήπεδο τουλάχιστον να δώ αυτό , και μου είπε "Εχει και καθυστερίσεις".Στο 93 που σφύρηξε έτρεξα απο το τμήμα στην Τούμπα , μπήκα μέσα στο γήπεδο και μου σηκώθηκε η τρίχα  , έννιωσα οτι είμαι σπίτι μου , το σπίτι μου που τόσο μου έλειψε !Δυστυχως δεν προλαβα τίποτα , αλλα μύρισα την μυρωδιά της μάνας Τούμπας , ήθελα να με κλείσουν μέσα να κοιμηθώ εκεί .... Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες , περιμένω πως και πώς την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ... Μου λείπει η Τούμπα , ο ΠΑΟΚ , ο κόσμος ... Ίσως η χειρότερη τιμωρία ήταν αυτή , πιο χειρότερη και απο την φυλακή ακόμα ! Δεν το εύχομαι σε κανέναν !

Offline bane

• Αλλαγή
και ο πουστης ο τσοσμπα σου ειπε εχει κα ικαθυστερησεις ? αντε ρε με το μου...... αντε ρε πουσταρα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Diego-4

• Guest
Είναι θέμα ευθύνης γι'αυτό είναι ανενδοτοι.Θα μπορούσε να με αφήσει στο 90 και πηγαίνοντας προς Τούμπα να με κτυπούσε ένα αμάξι ... θα είχαν χοντρο μπελά μετά..Καταλαβαίνεις ! Ούτως η άλλως έχω συμβιβαστει με το γεγονός και την πραγματικότητα και δεν με ενοχλούν αυτά.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Τελευταία αγωνιστική στα playoffs με την Λάρισα , άκουγα τον αγώνα στο τμήμα και είπε ο σχολιαστής οτι θα γίνει γύρος θριάμβου απο τους παίκτες , στο 90 πήγα στον μπάτσο και τον ζήτησα να με αφήσει να φύγω , ήθελα πολλή να μπώ στο γήπεδο τουλάχιστον να δώ αυτό , και μου είπε "Εχει και καθυστερίσεις".Στο 93 που σφύρηξε έτρεξα απο το τμήμα στην Τούμπα , μπήκα μέσα στο γήπεδο και μου σηκώθηκε η τρίχα  , έννιωσα οτι είμαι σπίτι μου , το σπίτι μου που τόσο μου έλειψε !Δυστυχως δεν προλαβα τίποτα , αλλα μύρισα την μυρωδιά της μάνας Τούμπας , ήθελα να με κλείσουν μέσα να κοιμηθώ εκεί .... Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες , περιμένω πως και πώς την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ... Μου λείπει η Τούμπα , ο ΠΑΟΚ , ο κόσμος ... Ίσως η χειρότερη τιμωρία ήταν αυτή , πιο χειρότερη και απο την φυλακή ακόμα ! Δεν το εύχομαι σε κανέναν !

καλη δυναμη diego.στο ευχομαι ολοψυχα.λιγο ακομα αδερφε!πραγματικα το ποστ σου με συγκινησε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Diego-4

• Guest
49 είναι πολλές ? Απολελέ !!!

Diego-4

• Guest
48 και λελέ !!!!

Diego-4

• Guest
47 και σήμερα !

Diego-4

• Guest
46 για την μεγάλη έξοδο !!!!