παντως εγω δεν κανω πισω. θελω το πρωταθλημα γιατι ειμαι η καλυτερη ομαδα, γιατι πλεον νικαω και τους διαιτητες .το θελω και θα το παρω. αυτον τον ΠΑΟΚ δεν μπορει να του κοψει βαθμους καμια ομαδα. μα καμια στην ελλαδα. θα πρεπει να κανουμε μια τραγικη εμφανιση αλα γιαννινα αλλα επειδη τελειωνουν τα ματς βλεπω οτι ειμαστε συγκεντρωμενοι απολυτα. αρα δεν μπορει να μου κοψει βαθμους κανενας. με την δυναμικη που δινει ο κοσμος ,δυναμικη που δεν υπαρχει στον πλανητη η ομαδα με το ετσι και με το θελω θα παει στους 71 βαθμους. αν εχουν αρχιδια και κορακια οι αλλοι ας πανε στους 73. τελος
ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
θα συμφωνησω με τον bane, θα διαφωνησω μερικως με τα αδερφια Club, Cure και babis36.
την Κυριακη που περασε ειδαμε το στημενο γελοιο σκηνικο που βλεπουμε δεκαετιες τωρα. Η διαφωνια μου με τα παραπανω αδερφια ειναι οτι ετσι οπως το γραφουν, πρεπει καρτερικα και στωικα να περιμενουμε σφαγες σε μας και αβαντες στους βρωμιαρηδες.
Αντιθετα εγω πιστευω οτι πρεπει να ξεσηκωσουμε ολον τον κοσμο, απο αυριο κι ολας με σκοπο να αποφευχθουν αυτα τα 2.
Μας εχουν κλεψει απειρους τιτλους. Ειμαστε μιαν ανασα σημερα απο ενα τιτλο.Εναν τιτλο που και πρακτικα ακομα θα μας γλιτωσει απο το βραχνα των χρεων. Εχουμε μια ευκαιρια να ελευθερωθουμε σε μια χρονια μεσα απο αυτη τη θηλια. Η ζωη ειναι απροβλπετη, κανεις δεν μπορει να ξερει σιγουρα τι θα συμβει τα επομενα χρονια. Αρα προσωπικα δεν καλυπτομαι με το "δεν πειραζει αν δεν το παρω φετος, θα το παρω του χρονου ή του παραχρονου". Η ευκαιρια ειναι χρυση και ειναι ΤΩΡΑ. Με τιποτα δεν πρπει να απεμπολησουμε το δικαιωμα μας για ιση μεταχειριση και ισονομια. Η συγκυρια ειναι ευνοικη.Και στο κατω κατω ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Εμεις τον θελουμε γιατι τον δικαιουμαστε, οι αλλοι -μονιμα κακομαθημενοι και κλεφτες-τον θελουν γιατι νομιζουν οτι τους ανηκει. Η διαφορα μας ειναι τεραστια.
Αν λοιπον ημουν εγω η ΠΑΕ ΠΑΟΚθα φροντιζα απο αυριο να εκπονησω ενα σχεδιο για την κοινη γνωμη: Να καταγγειλω οσα εγιναν την Κυριακη με στοχο να μην ξαναγινουν στη συνεχεια. Να προσπαθησω να αποτρεψω την κλοπη. Γιατι μετα, θα ειναι αργα και τα κλοπιμαια ποτε δεν θα μου επιστραφουν. Θα μου πει καποιος αδικος κοπος, ξερουμε τους ελεϊνους και τι σκοπευουν να κανουν. Νομιζω ομως οτι η ΠΑΕ πρπει να να προσπαθησει ακομα κι αν τελικα δεν τα καταφερει.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ. Η συγκυρια με τον Τσακιρη, τους Πανιωνιους, τον Καραγεωργιου, τον Καραγκουνινη, τον ατρομητο, ακομα και το δημοσιευμα του καρπετοπουστα, πρεπει να να αξιοποιηθουν απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Να γινει καταγγελια στην κοινη γνωμη για τα παιχνιδια που εγιναν. Να προειδοποιησουμε οτι δεν θα ανεχτουμε στο μελλον τα ιδια. Να ζητησουμε ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Σε ενα σπιτι φωταγωγημενο, με φραχτη, σκυλο και φυλακες ο κλεφτης πρπει να εχει πολυ θρασσος και να κανει μεγαλη προσπαθεια να μπει, οι πιθανοτητες ειναι λιγοτερες. Σαφως ομως οχι ανυπαρκτες.Αυτο πρεπει να να κανει η ΠΑΕ: να φωταγωγησει το σπιτι και να δηλωσει σε ολους πως εχει ξαμολησει τα σκυλια....
Εμεις οι οπαδοι εν οψει του Συλαλλητηριου νομιζω οτι πρεπει να βαλουμε και ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ. Εκτος απο την αντιθεση μας στο γελοιο και αντισυνταγματικο νομο που μας απαγορευει τις μετακινησεις, πρεπει ταυτοχρονα να στειλουμε μυνημα οτι δεν ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.
Ξαναλεω μπορει ολος ο κοπος να αποδειχθει ματαιος αλλα απο την αλλη δεν μπορουμε να κατσουμε μοιρολατρικα να βλεπουμε τους αλλους να παιζουν με σημαδεμενη τραπουλα, οπως κανουν μια ζωη.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ.
Ως απάντηση και ίσως off topic:
Η χωρα είναι σε αποσύνθεση. Πλατία λαϊκά στρώματα σύντομα θα ωθηθούν σε τραγικές οικονομικές και όχι μονο καταστάσεις.
μέσα σε αυτό το χάος η ΕΝΟΤΗΤΑ P.A.Ο.K. - Ομάδα, Προπονητής , Διοίκηση , Λαός- θα κάνουν το καθήκον τους. Σαν πρότυπο λειτουργίας ενός συνόλου θα διδάξουν σε όλους τι σημαίνει προσήλωση σε έναν στόχο. δίχως φανφάρες δίχως "σπρωξίματα" δίχως λαδώματα δίχως βοήθειες πολιτικάντηδων και βρωμοδημοσιογραφων θα διδάξουμε σε όλους , πως με πιστη και αφοσίωση, δείχνεις μεγαλείο.
Όταν ως πρωταθλητές 09-10 8a δώσουμε ελπίδα σε όλους όσους έχουν αναστενάξει κάτω από την κρατικοδίαιτη gaurikh μπότα, ο P.A.Ο.K. και όλοι όσοι τον αποτελούν θα έχουν τον πρώτο λόγο στα γεγονότα.
(...)
Θα συμπληρωσω συμφωνωντας με τα παραπανω οτι ο ΠΑΟΚ (για μενα) ειναι -αν η οχι η μοναδικη, απο τις λιγες παντως- γνησια, καθαρη φωνη στην ελληνικη κοινωνια.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.