Author Topic: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010  (Read 17026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010
« Reply #240 on: February 06, 2010, 12:56:05 »
ειμαστε 6 βαθμους απο την κορυφη εχοντας τελειωσει με τον γαυρο και εχοντας βαζελο και αεκ στη τουμπα....ειναι δυνατον να μην μιλαμε για πρωταθλημα????δυσκολο βεβαια αλλα δεν γινεται να μιλαμε για κατι διαφορετικο....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #241 on: February 06, 2010, 12:57:52 »
Μόνο από τα χείλη του Βρύζα ακούστηκε φέτος ο στόχος. Κανενός άλλου.

Λες για τότε που το είπε και ο Βιολίδης από δίπλα πέθανε στα γέλια;

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: February 06, 2010, 13:07:21 »
να βγει να πει καθαρα οτι παμε για πρωταθλημα οπως βγηκανε στο κατω κατω οι παικτες καμια 2000 φορες και λεγανε οτι παμε για το κυπελο και μετα τους λεγαμε τουλαχιστον να το βουλωνανε και να μην λεγανε μεγαλα λογια.

ο σαντος το τι πιστευει μεσα του το ξερει μοναχα αυτος αντε και αυτοι που κινουντε γυρω του και δεν ειναι δυνατον να μην σκεφτεται το πρωταθλημα εδω που φτασαμε.

ας νικαμε τωρα που το  διεκδικουμε και δε γαμιουντε και οι δηλωσεις του σαντος...
« Last Edit: February 06, 2010, 13:24:55 by lospsi »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: February 06, 2010, 13:09:25 »
Την Αρσεναλ αλλα και την Λυον τις εχουμε, δες την προιστορια  ;D

ελιωσα στο γελιο.....

;D  ;D  ;D  ;D

στοχος αγωνιστικα διπλο στο καταραμενο γριατζογλειο....

παιχνιδι με παιχνιδι θα ερθει αυτο που εχουμε ολοι στο πισω μερος του μυαλου μας...

MetroStar

• Guest
« Reply #244 on: February 06, 2010, 13:18:15 »
Για να μιλάνε με τόσο καλά λόγια δύο μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που ούτε καμία σχέση έχουνε με τον ΠΑΟΚ ούτε είχανε ποτέ (ίσα ίσα αντίπαλοι μας ήταν) και δεν έχουν κανέναν λόγο να μας γλύψουν ή να μας χαιδεύουν πρέπει κάτι να μας πει αυτό. Μετριοφροσύνη πάνω απ όλα βέβαια και ποτέ μεγάλα λόγια (γιατί με ένα Χ αύριο τέλος και το πρωτάθλημα) αλλά μπορεί να είμαστε εκτός των δύο στόχων που είχαμε βγάλει είμαστε μέσα όμως σε έναν άλλο στόχο που βγήκε στην πορεία και πρέπει να χαρούμε την στιγμή όσο το δυναντόν περισσότερο και να απολαύσουμε το ότι κάνουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ME OYΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #245 on: February 07, 2010, 20:40:41 »
ΜΕσα σε ολα ισως βγει και ενα θετικο.
Το ξερω οτι η λογικη αυτη ισως μικραινει την ομαδα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
Μιλαω για τα πλαυ οφς. Πιστευω λοιπον οτι με δεδομενο οτι για πρωταθλημα μετα το Χ με γρια πολυ δυσκολο, ισως μας βολευει να βγει ο γαυρος 2ος.
Η ιστορια εχει δειξει οτι ο δευτερος χανει τα κεκτημενα του. Αεκ προπερσυ, και ΠΑΟΚ περυσι, με την αισθηση του "γιατι να αναγκαστω να υπερασπιστω κατι που δικαια κατεκτησα" καταποντιστηκαν και χασαν την θεση τους. Πιστευω και φετος, θα γινει αυτο.

Ο ΠΑΟΚ σαν φαινομενικα "αουτσιντερ" θελω να πιστευω οτι θα σκυλιασει για να παρει την προνομιουχο θεση του Champions League.
Πλεον ειναι ο μονος μας στοχος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #246 on: February 07, 2010, 21:21:17 »
Εγώ διαφωνώ κάθετα με το να επικεντρωθούμε μόνο στα play off. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει μέχρι τώρα. Να παίζει στα κόκκινα καθε αμτς. Ναι στα play off θα πρέπει να χτυπήσουμε το ΤσουΛου. Μέχρι τότε όμως, η ομάδα σε κάθε της παιχνίδι πρέπει να παθαίνει και να μαθαίνει. Ο πρωταθλητισμός γίνεται όταν τον βιώνεις.

3 χρόνια πριν, με τις σαρδέλες ακόμη, υποστήριζα το ίδιο. Να στοχεύεις την κορυφή και να παίζεις σαν να είναι ο μοναδικός σου στόχος. Για να ξέρεις πόσο απέχεις. Το ίδιο και τώρα. Ας μην έχουμε ελπίδες τίτλου. Θα είναι ανυπολόγιστη η αξία του να μάθουμε τι μας λείπει από το όνειρο, ώστε να το συμπληρώσουμε του χρόνου.

Δεν υπάρχει λόγος ξενέρας. Ζήστε το υπέροχο συναίσθημα του να είσαι εκεί ψηλά και να πηγαίνεις κάθε χρόνο και ψηλότερα. Έχουμε και παρών και μέλλον.

Εγώ θα χαρώ στα υπόλοιπα 15 ματς της σεζόν έναν ΠΑΟΚ δυνατό, που με ικανοποιεί. Βεβαίως και τον γουστάρω δυνατότερο, αλλά πλέον εγώ βλέπω φως και αυτό μου αρκεί.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #247 on: February 07, 2010, 21:25:32 »

Τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

*Εύχομαι η 5η θέση να βγάζει ευρώπη.

northeagle_4

• Guest
« Reply #248 on: February 07, 2010, 21:29:44 »
Θεωρω ντροπη να λεγεται να χαλαρωσουμε και να περιμενουμε τα πλευ οφ.στοχος ειναι νικες ως το τελος γιατι εισαι ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #249 on: February 07, 2010, 21:30:29 »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #250 on: February 07, 2010, 21:38:56 »
Εγώ διαφωνώ κάθετα με το να επικεντρωθούμε μόνο στα play off. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει μέχρι τώρα. Να παίζει στα κόκκινα καθε αμτς. Ναι στα play off θα πρέπει να χτυπήσουμε το ΤσουΛου. Μέχρι τότε όμως, η ομάδα σε κάθε της παιχνίδι πρέπει να παθαίνει και να μαθαίνει. Ο πρωταθλητισμός γίνεται όταν τον βιώνεις.

3 χρόνια πριν, με τις σαρδέλες ακόμη, υποστήριζα το ίδιο. Να στοχεύεις την κορυφή και να παίζεις σαν να είναι ο μοναδικός σου στόχος. Για να ξέρεις πόσο απέχεις. Το ίδιο και τώρα. Ας μην έχουμε ελπίδες τίτλου. Θα είναι ανυπολόγιστη η αξία του να μάθουμε τι μας λείπει από το όνειρο, ώστε να το συμπληρώσουμε του χρόνου.

Δεν υπάρχει λόγος ξενέρας. Ζήστε το υπέροχο συναίσθημα του να είσαι εκεί ψηλά και να πηγαίνεις κάθε χρόνο και ψηλότερα. Έχουμε και παρών και μέλλον.

Εγώ θα χαρώ στα υπόλοιπα 15 ματς της σεζόν έναν ΠΑΟΚ δυνατό, που με ικανοποιεί. Βεβαίως και τον γουστάρω δυνατότερο, αλλά πλέον εγώ βλέπω φως και αυτό μου αρκεί.
αυτο ειναι το ποδοσφαιρο..
μπραβο ρε paokcure..

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #251 on: February 07, 2010, 21:50:36 »

συμφωνω κι εγω
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #252 on: February 07, 2010, 21:56:38 »
ρε παιδια δεν λεω τπτ διαφορετικο. Δλδ οταν γραφω να επικεντρωθουμε στα πλαυ οφς εννοω να χασουμε σε ολα τα υπολοιπα ή να βαζουμε 2η ομαδα;
Φυσικα και παμε για νικες.
Απλα το θεμα ειναι αυτο που εγραψα, οτι ισως εφοσον ΔΕΝ μπορουμε φετος να παρουμε το πρωταθλημα, να ειναι καλυτερο που θα ξεκινησουμε σαν 3οι στο πρωταθλημα και οχι 2οι και "γιατι να παιζουμε παλί σε αυτην την φαρσοκωμωδια"

εκτος αν θελετε να παμε με την λογικη πρωταθλημα ή τιποτα και στα πλαυ οφ να παρουμε παλι τα @@ μας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #253 on: February 07, 2010, 22:40:21 »
Όσοι γουστάρετε διακοπές πήγαίνετε και αφήστε εμάς τους τους υπόλοιπους να λυσσάξουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια.

άντε και καλά μπάνια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #254 on: February 07, 2010, 22:53:21 »
μήπως τα παιδιά εννοούν συναρπαστικές διακοπές επειδή παίζει το καλοκαίρι να προετοιμαζόμαστε για τα προκριματικά του Τσου Λου...
Μάχη μέχρι τελευταία αγωνιστική, μάχη και στα πλέι όφς, εφόσον δε βγούμε πρώτοι. Δε χαρίζουμε ούτε έναν βαθμό σε κανέναν.

chiltsid

• Guest
« Reply #255 on: February 07, 2010, 23:17:36 »

:thumbok: :thumbok:
Θεωρω ντροπη να λεγεται να χαλαρωσουμε και να περιμενουμε τα πλευ οφ.στοχος ειναι νικες ως το τελος γιατι εισαι ΠΑΟΚ.
ετσι!
Όσοι γουστάρετε διακοπές πήγαίνετε και αφήστε εμάς τους τους υπόλοιπους να λυσσάξουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια.

άντε και καλά μπάνια
+απειρο!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #256 on: February 07, 2010, 23:38:33 »
Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βασικά μη-ρεαλιστικός.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παίξουμε με λύσσα σε όλα τα παιχνίδια και ότι βγει.

Θα έλεγα να βάλουμε ένα κοντινό στόχο: διπλό στα Γιάννενα και

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #257 on: February 07, 2010, 23:59:38 »
συμφωνώ με Agraf παραπάνω.
---
Να συπληρώσω πως σε ένα οποιοδήποτε σοβαρό πρωτάθλημα (το λεω με υποθέσεις χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει στα ξενα πρωταθλήματα τα οποία ποτέ δε παρακολουθώ) τα αποτελέσματα που φέρνουμε και το σύνολο των βαθμών που ετιτυγχάνουμε είναι αρκετά ώστε να σε αξιώνουν ως πρωταθλητή.
Δυστυχώς όπως πάει το μπουρδελοπρωτάθλημά μας, στο μέλλον, για να πάρει καποιος πρωτάθλημα θα χρειάζεται 88, άντε 87 βαθμούς (δηλαδή μια ισοπαλία το πολύ μια ήττα.
Με τέτοια δεδομένα, το πρωτάθλημα θα κατακτάται ή απο τον πιο μαφιόζο, ή, απο τον ΠΑΟΚ, επειδή παίζει ποδόσφαιρο πρωταθλητισμού, και εφόσον επιτέλους το ελληνικό κράτος συμμορφωθεί και επιτρέψει στο ΛΑΟ μας να βρίσκεται και στα 30 παιχνίδια.  
Μέχρι τότε, ο πύχης δυσκολίας θα ανεβαίνει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απομακρυνεται ο στόχος: παντοτινός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα.
« Last Edit: February 08, 2010, 00:05:41 by spartiatis »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #258 on: February 08, 2010, 00:27:24 »
καποιοι σημερα κλαιγαμε για τη γκελα του ΠΑΟΚ μας και καποιοι αλλοι ειχαν τη δυναμη να κανουν χιουμορ και να ειρωνευονται την ομαδα μας βαζοντας αυτες τις αηδιες με τις διακοπες...
ρωταω πολυ σοβαρα!για ποιο λογο δε διαγραφηκαν αυτα τα 2 ποστς απο τους υπευθυνους?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #259 on: February 08, 2010, 00:36:06 »
Ρομαντικά: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ρεαλιστικά: Champions League

Άσχετα με το τι θα καταφέρουμε στο τέλος
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ