Author Topic: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010  (Read 17112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010
« Reply #140 on: December 03, 2009, 19:59:34 »
Στοχος ειναι και το πρωταθλημα και το κυπελλο!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #141 on: December 03, 2009, 20:00:03 »
Μπάμπη μάλλον δεν έχεις μπει στο τόπικ του σάντος, αφού με αποκαλείς υπερασπιστή του...

Κι εγώ θεωρώ ότι απέτυχε και συμφωνώ σε όλα μαζί σου. Αν κάνεις τον κόπο να ψάξεις στο τόπικ του σάντος θα δεις ότι έχω αναλύσει τις απόψεις μου αρκετά διεξοδικά.

Απλά από ένα σημείο και μετά έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι. Δεν μπορεί να μη βλέπει κάποιος (άρα και η διοίκηση) το προφανές.
Και λέω ότι περιμένω να με πείσει η διοίκηση ότι στόχος της (όχι δικός σου και δικός μου) είναι παραπάνω από ΟΥΕΦΑ.
Ένα πρώτο βήμα θα είναι η απομάκρυνση του σάντος. Ειδικά αν εξελιχθεί η χρονιά όπως περιγράφω

apostolos

• Guest
« Reply #142 on: December 03, 2009, 21:13:41 »
Έχω εκφραστεί πολλές φορές υπέρ της ψυχραιμίας, της παραμονής του Σάντος μέχρι το τέλος της τριετίας κλπ.

ΟΜΩΣ: Με την οπτική των στόχων, από εμένα τουλάχιστον είχαν ξεκαθαριστεί τα εξής, 1ος στόχος ξεκάθαρα ήταν η είσοδος στους ομίλους του Europa, 2ος ήταν το κύπελλο και 3ος βελτίωση της θέσης μας στο πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι.

Με την ψυχρή λογική λοιπόν του τι είναι στόχος και τι από τους στόχους που έχουν τεθεί έχεις κατορθώσει να πετύχεις, υπάρχει πλήρης αποτυχία στον πρώτο και μεγαλύτερο και κατα τεκμήριο ευκολότερο στόχο από τους 3, ειδικά με την κλήρωση που είχαμε. Μένει λοιπόν το Κύπελλο, που πλέον χωρίς gay και αεκουλίνι έχει γίνει ήδη αρκετά πιο εύκολο και μένει και μια κάποια υπέρβαση στο πρωτάθλημα. Επειδή λοιπόν θα τα λέμε όλα αντικειμενικά και όμορφα αν τον Μάϊο δεν είσαι κυπελλούχος και το μόνο που έχεις πετύχει είναι να ξαναβγείς Europa και να δίνεις προκριματικά πάλι Ιούλιο μήνα τότε απλά και όμορφα απέτυχες.

Και εκεί δεν φταίει μόνο ο προπονητής (φταίει στο μεγαλύτερο βαθμό φυσικά) φταίνε κι άλλοι, διοικούντες, παίκτες, τεχνικό τιμ κλπ. Όμως ο Σάντος είναι ο κοινός παρονομαστής σε αυτή την τριετία, αυτός κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι στο αγωνιστικό, αυτός θα δώσει λογαριασμό και εκεί θα παρθεί και η απόφαση. Εγώ τουλάχιστον στη θέση του προέδρου σε ένα τέτοιο σενάριο θα έκανα σαφώς την σκληρή αυτοκριτική μου αλλά σίγουρα θα άλλαζα και πάρα πολλά στο αγωνιστικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #143 on: December 03, 2009, 22:04:35 »
Στοχος ειναι και το πρωταθλημα και το κυπελλο!

ετσι.
οι στόχοι είναι ίδιοι απο την ίδρυση της ομάδας. δεν αλλάζουν και δε πρόκειται να αλλάξουν.
είναι λάθος να αναφερόμαστε κάθε χρόνο στο αυτονόητο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #144 on: December 31, 2009, 01:19:39 »
Να ξελαμπικαρω λιγο με ονειρα και Καζαμια εν οψει 2010.

To 2009 φευγει, μαζι με τον πρωτο γυρο. Ετοιμοι για σχεδια, ευχες, στοχους το 2010.
Και λεω εγω τωρα:
2 συνεχομενα παιχνιδια η ομαδα εδειξε να βρισκει ρυθμο. Ομολογουμενως στον πρωτο γυρο απο αποψης αποδοσης δεν ειμασταν καλα, μετριοι προς κακοι θα ελεγα. Παρολ΄αυτα εχουμε μια αρκετα καλη συγκομιδη βαθμων.
Προσωπικα πιστευω στο εμψυχο υλικο της ομαδας, ασχετα αν ακομα δεν εχει αποδωσει, οποτε ξεκιναω με μερικες υποθεσεις:

ΑΝ τελειωσουν οι τραυματισμοι
ΑΝ καποιοι παιχτες αρχισουν να ανεβαζουν αποδοση οπως πχ ο Σορλεν, Φωτακης των οποιων δειγματα της αξιας τους εχουμε δει στο παρελθον
ΑΝ καποιοι παιχτες αρχισουν να εγκλιματιζονται οπως πχ ο Κουτσιανικουλης αρχισει τα οργια του
ΑΝ η ομαδα συνεχιζει να ρολαρει ανεβαζοντας ακομα πιο πολυ την ομαδικοτητα, τους αυτοματισμους, την αποτελεσματικοτητα κλπ
ΑΝ αυτο το νεο ΔΕΚΑΡΙ που πηραμε (ναι ρε, δεκαρι ειναι!) βγει διαμαντι και αρχισει να κενταει,
ΑΝ ερθει το πληρωμα του χρονου και ενα μαγικο ραβδι μιας νεραιδας ! αγγιξει επιτελους τον Σαντος και κατεβαζει στα ντερμπυ την ομαδα με πνευμα νικητη, οπως στο πρωτο 20λεπτο με γκεη και το πρωτο ημιχρονο με αεκ
ΑΝ αποφυγουμε γκελες με μικρες ομαδες οπως φαινεται οτι μαλλον "πια το εχουμε" σαν ομαδα

ΤΟΤΕ
γιατι να μη ριξουμε απο ενα κουτουλιδι εκτος και εντος εδρας και σε γκεη και σε βαζελο?
Εγω λεω οτι μπορουμε!
Δε νομιζω οτι υπολειπομαστε τοσο πολυ και απο τους 2 αυτους. Εμεις ειμασταν απο μετριοι εως χαλια στον πρωτο γυρο και στα μεταξυ μας παιχνιδια παρα αυτοι καλυτεροι απο εμας.
Απο την αλλη αυτοι θα εχουν καποιες απωλειες στα μεταξυ τους και ισως και με το αεκ.
ΑΝ κανουν και κανα στραβοπατημα, πχ σε μια Ν. Σμυρνη (το Χ που πηραμε μεις εκει μεσα δεν ειναι πλεον ευκολο για κανενα),
ΑΝ τα κορακια μας αφησουν εμας ησυχους απασχολουμενα σε τινος μεγαλο αρμα θα μπουν, τοτε

ΤΣΟΥΠ!

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009-2010

Δυσκολο? Ναι, αλλα οχι και αδυνατο! Νομιζω οτι περισσοτερο απο εμας εξαρταται. Μπορουμε? εγω λεω ναι!

υγ: για κυπελλο δεν λεω γιατι εκει γινονται και εκπληξεις  ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #145 on: December 31, 2009, 01:57:29 »
Είσαι θεόμουρλος και η επιτροπή της κλινικής αποφάνθηκε: Κόβε χαρτάκια!

SALPARADISE

• Guest
« Reply #146 on: December 31, 2009, 02:51:38 »
Να ξελαμπικαρω λιγο με ονειρα και Καζαμια εν οψει 2010.

To 2009 φευγει, μαζι με τον πρωτο γυρο. Ετοιμοι για σχεδια, ευχες, στοχους το 2010.
Και λεω εγω τωρα:
2 συνεχομενα παιχνιδια η ομαδα εδειξε να βρισκει ρυθμο. Ομολογουμενως στον πρωτο γυρο απο αποψης αποδοσης δεν ειμασταν καλα, μετριοι προς κακοι θα ελεγα. Παρολ΄αυτα εχουμε μια αρκετα καλη συγκομιδη βαθμων.
Προσωπικα πιστευω στο εμψυχο υλικο της ομαδας, ασχετα αν ακομα δεν εχει αποδωσει, οποτε ξεκιναω με μερικες υποθεσεις:

ΑΝ τελειωσουν οι τραυματισμοι
ΑΝ καποιοι παιχτες αρχισουν να ανεβαζουν αποδοση οπως πχ ο Σορλεν, Φωτακης των οποιων δειγματα της αξιας τους εχουμε δει στο παρελθον
ΑΝ καποιοι παιχτες αρχισουν να εγκλιματιζονται οπως πχ ο Κουτσιανικουλης αρχισει τα οργια του
ΑΝ η ομαδα συνεχιζει να ρολαρει ανεβαζοντας ακομα πιο πολυ την ομαδικοτητα, τους αυτοματισμους, την αποτελεσματικοτητα κλπ
ΑΝ αυτο το νεο ΔΕΚΑΡΙ που πηραμε (ναι ρε, δεκαρι ειναι!) βγει διαμαντι και αρχισει να κενταει,
ΑΝ ερθει το πληρωμα του χρονου και ενα μαγικο ραβδι μιας νεραιδας ! αγγιξει επιτελους τον Σαντος και κατεβαζει στα ντερμπυ την ομαδα με πνευμα νικητη, οπως στο πρωτο 20λεπτο με γκεη και το πρωτο ημιχρονο με αεκ
ΑΝ αποφυγουμε γκελες με μικρες ομαδες οπως φαινεται οτι μαλλον "πια το εχουμε" σαν ομαδα

ΤΟΤΕ
γιατι να μη ριξουμε απο ενα κουτουλιδι εκτος και εντος εδρας και σε γκεη και σε βαζελο?
Εγω λεω οτι μπορουμε!
Δε νομιζω οτι υπολειπομαστε τοσο πολυ και απο τους 2 αυτους. Εμεις ειμασταν απο μετριοι εως χαλια στον πρωτο γυρο και στα μεταξυ μας παιχνιδια παρα αυτοι καλυτεροι απο εμας.
Απο την αλλη αυτοι θα εχουν καποιες απωλειες στα μεταξυ τους και ισως και με το αεκ.
ΑΝ κανουν και κανα στραβοπατημα, πχ σε μια Ν. Σμυρνη (το Χ που πηραμε μεις εκει μεσα δεν ειναι πλεον ευκολο για κανενα),
ΑΝ τα κορακια μας αφησουν εμας ησυχους απασχολουμενα σε τινος μεγαλο αρμα θα μπουν, τοτε

ΤΣΟΥΠ!

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009-2010

Δυσκολο? Ναι, αλλα οχι και αδυνατο! Νομιζω οτι περισσοτερο απο εμας εξαρταται. Μπορουμε? εγω λεω ναι!

υγ: για κυπελλο δεν λεω γιατι εκει γινονται και εκπληξεις  ;)

Μαζί σου είμαι

apostolos

• Guest
« Reply #147 on: December 31, 2009, 03:25:16 »
Μπράβο ρε HOMOPAOKUS. Ουτοπικά ξεουτοπικά γαμώ και τους ρεαλισμούς και όλα, καινούρια χρονιά μπαίνει και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα. Στο κάτω κάτω κι αυτή η οπτική ένας άλλος ρεαλισμός είναι. 4 ποντάκια μόνο από τα κοράκια εξόφθαλμα χαμένα στον α' γύρο, δεν μιλάω για καλές και κακές εμφανίσεις, μόνο τους κλεμένους πόντους βάζω και ήσουν 32, 4 από τον δεύτερο και 6 από τον πρώτο. Τι θα λέγαμε τότε? Δεν θα λέγαμε πάμε βουρ για τίτλο στο β' γύρο? Το λέμε και τώρα. Τίποτα δεν έχει χαθεί στο πρωτάθλημα, δώστε τα όλα και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Πολύ γαμάτο το κείμενο, πρωτοχρονιάτικο, αισιόδοξο, ΠΑΟΚτσήδικο...

Χρόνια πολλά, με υγεία, πάσης φύσεως ηδονές και την ΠΑΟΚάρα εκεί που την είδε ο ΗΟΜΟPAOKUS....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #148 on: December 31, 2009, 04:00:56 »
ΕΤΣΙ ΡΕ ΗΟΜΟ!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ 2010...ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ!

ΝΤΑΜΠΛ ΡΕ! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #149 on: January 10, 2010, 16:44:37 »
αυτην την αγωνιστικη εφαγαν γκολ κ ο βαζελος κ ο γκει. αν συνεχισουμε ετσι, θα βγουμε η ομαδα με την καλυτερη αμυνα στην ελλαδα. πιστευω πως ειναι ενας (ενδιαμεσος) στοχος που αν τελικα επιτευχθει θα ειναι πολυ ευχαριστο και προφανως θα αποτελει κ κερδος για την ιδια την ομαδα.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #150 on: January 10, 2010, 16:57:51 »
Πλακα κανεις ετσι;τετοιους γραφικους στοχους μονο τα σπορια ανακαλυπτουν..

Κουπες και νικη σε ολα τα ντερμπι..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #151 on: January 10, 2010, 17:01:09 »
καθολου πλακα τις κουπες τις φερνει κ η αμυνα, οπως επισης και τις νικες. στα περισοοτερα ματς που εχεις φαει γκολ φετος εχεις παρει τα @@ σου.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #152 on: January 12, 2010, 03:48:40 »
Βασικά δεν είναι το σωστό τόπικ αλλά παίρνω αφορμή το ποστ αυτό από το Μαράκι και παραθέτω το βιντεάκι από το sport.gr για την άμυνα.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=27741

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
« Reply #153 on: January 25, 2010, 10:36:50 »
Στόχος και το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Αυτοί πρέπει να είναι πάντα οι στόχοι της ομάδας.
Πληροφορίες που έχω από φιλαράκια στην Αθήνα, οι Αθηναίοι, από χθες, όταν μιλάνε για το πρωτάθλημα λένε ότι ο Παναθηναικός είναι στο +8 από εμάς και ότι είναι μια διαφορά μεν αλλά θα πρέπει να προσέχουν. Το gay τον έχουν ξεγραμμένο εντελώς...
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #154 on: January 25, 2010, 11:47:41 »
Ο στοχος του ΠΑΟΚ φετος ειναι η νικη σε καθε παιχνιδι..... Το οτι το πρωταθλημα ειναι ο φυσικος στοχος του ΠΑΟΚ εννοητε και δεν χρειαζεται καν να υπαρχει αυτο το θεμα....τωρα εαν το χασουμε φετος δεν θα καει το συμπαν αφου και θα εχουμε κανει ενα ακομα ωραιο ταξιδακι με τον ΠΑΟΚ.....

13 ιουνίου έθεσα τον στόχο..... :D
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #155 on: January 26, 2010, 13:08:10 »
Πλέι οφ

Το γκολ του Εντίνιο στον Πειραιά βάζει το απλούστατο ερώτημα ποιος άλλος σέντερ φορ του ρόστερ ΠΑΟΚ μπορούσε να το εκτελέσει, τελειώνοντας τον συνδυασμό-κέντημα, τόσο αβίαστα. Η απάντηση είναι, πολύ φοβάμαι, κανείς. Δεν έχεις έναν σαν τον Εντίνιο, λοιπόν; Σκίζεσαι και στην καλύτερη περίπτωση φέρνεις 0-0. Στη χειρότερη, κάπως τρως και ένα, και ούτε που παίρνεις χαμπάρι πώς στον διάβολο ηττήθηκες. Εχεις έναν σαν τον Εντίνιο; Σκίζεσαι και μετουσιώνεις. Νικάς.

Στην ελληνική πραγματικότητα, στην οποία οι προπονητές, τάχα, κουνάνε πιόνια και παίζουν σκάκι, στην ίδια πραγματικότητα η οποία λησμονεί ότι αυτοί που παίζουν (και όχι σκάκι, κατά βάσιν ποδόσφαιρο) είναι οι ποδοσφαιριστές, η δουλειά του προπονητή είναι να σε βάλει έτοιμο να σκιστείς. Η δουλειά του προπονητή είναι η οργάνωση και οι αλληλοκαλύψεις που, στον ΠΑΟΚ του Φαλήρου, μύρισαν έντονα Εθνική 2004. Την μπάλα στα δίχτυα, όμως, δεν τη βάζει ο προπονητής. Τη βάζει αυτός που «το έχει». Είναι, ολόκληρη, η διαφορά του «ηττοπαθούς» Φερνάντο Σάντος και του «προχθεσινού» Φερνάντο Σάντος.

Οι ΠΑΟΚτσήδες ξεχύθηκαν από το σπίτι, περίπου όπως και οι ΑΕΚτσήδες, μετά τη νίκη. Οποιος θέλει να είναι ωφέλιμος, εύχεται να το... συνηθίσουν. Εως το σημείο που δεν θα πηγαίνει, στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο ή οπουδήποτε, κανείς. Σιγά σιγά και διά της συχνής επαναλήψεως. Ενα ένα. Για την ώρα, δίχως να απαγορεύεται το παραμικρό σε όνειρα, η ρεαλιστική προτεραιότητα-ΠΑΟΚ είναι τα πλέι οφ.

Πρόπερσι, βγήκαν ένατοι και τα είδαν στην TV. Πέρυσι, βγήκαν δεύτεροι αλλά προσήλθαν με τόση δυσθυμία που κατέληξαν τέταρτοι και λίγο έλειψε, έτσι, να αυτοακυρώσουν την καλύτερη χρονιά τους στην τελευταία 25ετία. Φέτος, δική τους υποχρέωση, και δική μας προσδοκία, είναι ότι θα τιμήσουν τον κόπο τους έως την τελευταία σταγόνα ιδρώτα. Οτι θα τον σεβαστούν με το να προσέλθουν και να διεκδικήσουν, με όλη τη θετική διάθεση που το εγχείρημα απαιτεί, το μάξιμουμ. Και... ας χάσουν! 

http://www.exedrasports.gr/default.aspx?pid=78&cid=92&aid=52095
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

northeagle_4

• Guest
« Reply #156 on: January 26, 2010, 15:00:18 »
Ο Σαντο ειπε δεν παιζει πλευ οφ φετος γαμνιολλες ΑΡΔ  O0 O0 O0

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #157 on: January 26, 2010, 15:32:59 »
Ναι ρε, τι play off k λαλακίες....8 βαθμούς απο τον πρώτο είσαι. Ντου για την πρωτιά......

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #158 on: January 26, 2010, 15:39:50 »
Μωρέ ας σκάσει έστω Χ η κούλα την Κυριακή και από Δευτέρα για πότε ανδιπλώνεστε και στα αρθράκια σας κουφάλες για το στόχο του ΠΑΟΚ...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #159 on: January 26, 2010, 16:14:22 »
ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΟΚ :

DOUBLE  !

Άσχετα από το τι θα καταφέρεις, ο στόχος πρέπει πάντα να είναι η κορυφή !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!