Να ξελαμπικαρω λιγο με ονειρα και Καζαμια εν οψει 2010.
To 2009 φευγει, μαζι με τον πρωτο γυρο. Ετοιμοι για σχεδια, ευχες, στοχους το 2010.
Και λεω εγω τωρα:
2 συνεχομενα παιχνιδια η ομαδα εδειξε να βρισκει ρυθμο. Ομολογουμενως στον πρωτο γυρο απο αποψης αποδοσης δεν ειμασταν καλα, μετριοι προς κακοι θα ελεγα. Παρολ΄αυτα εχουμε μια αρκετα καλη συγκομιδη βαθμων.
Προσωπικα πιστευω στο εμψυχο υλικο της ομαδας, ασχετα αν ακομα δεν εχει αποδωσει, οποτε ξεκιναω με μερικες υποθεσεις:
ΑΝ τελειωσουν οι τραυματισμοι
ΑΝ καποιοι παιχτες αρχισουν να ανεβαζουν αποδοση οπως πχ ο Σορλεν, Φωτακης των οποιων δειγματα της αξιας τους εχουμε δει στο παρελθον
ΑΝ καποιοι παιχτες αρχισουν να εγκλιματιζονται οπως πχ ο Κουτσιανικουλης αρχισει τα οργια του
ΑΝ η ομαδα συνεχιζει να ρολαρει ανεβαζοντας ακομα πιο πολυ την ομαδικοτητα, τους αυτοματισμους, την αποτελεσματικοτητα κλπ
ΑΝ αυτο το νεο ΔΕΚΑΡΙ που πηραμε (ναι ρε, δεκαρι ειναι!) βγει διαμαντι και αρχισει να κενταει,
ΑΝ ερθει το πληρωμα του χρονου και ενα μαγικο ραβδι μιας νεραιδας ! αγγιξει επιτελους τον Σαντος και κατεβαζει στα ντερμπυ την ομαδα με πνευμα νικητη, οπως στο πρωτο 20λεπτο με γκεη και το πρωτο ημιχρονο με αεκ
ΑΝ αποφυγουμε γκελες με μικρες ομαδες οπως φαινεται οτι μαλλον "πια το εχουμε" σαν ομαδα
ΤΟΤΕ
γιατι να μη ριξουμε απο ενα κουτουλιδι εκτος και εντος εδρας και σε γκεη και σε βαζελο?
Εγω λεω οτι μπορουμε!
Δε νομιζω οτι υπολειπομαστε τοσο πολυ και απο τους 2 αυτους. Εμεις ειμασταν απο μετριοι εως χαλια στον πρωτο γυρο και στα μεταξυ μας παιχνιδια παρα αυτοι καλυτεροι απο εμας.
Απο την αλλη αυτοι θα εχουν καποιες απωλειες στα μεταξυ τους και ισως και με το αεκ.
ΑΝ κανουν και κανα στραβοπατημα, πχ σε μια Ν. Σμυρνη (το Χ που πηραμε μεις εκει μεσα δεν ειναι πλεον ευκολο για κανενα),
ΑΝ τα κορακια μας αφησουν εμας ησυχους απασχολουμενα σε τινος μεγαλο αρμα θα μπουν, τοτε
ΤΣΟΥΠ!
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009-2010
Δυσκολο? Ναι, αλλα οχι και αδυνατο! Νομιζω οτι περισσοτερο απο εμας εξαρταται. Μπορουμε? εγω λεω ναι!
υγ: για κυπελλο δεν λεω γιατι εκει γινονται και εκπληξεις