Author Topic: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010  (Read 17109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Απ: Στόχος του ΠΑΟΚ 2009-2010
« Reply #40 on: June 14, 2009, 02:08:39 »
Ρε το στοιχημα και η τσεπουλα μας και τα sms πανω απολα...Ποιος ΠΑΟΚ να ουμε..

Καρκινωματα.

Διάβασε τι λέει και τι του απαντάω...Κατάλαβες???Εγώ είμαι τόσο σίγουρος πως θα μείνει ο σάντος...και του λέω πάμε στοίχημα???
Που θα πεις και καρκίνωματα...

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #41 on: June 14, 2009, 02:18:02 »
δεν νομιζω να αναφερόταν σε σενα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: June 14, 2009, 03:46:29 »
Ε ναι ρε μάγκα είμαι καρκίνος του ΠΑΟΚ και βγάζω λεφτά απο τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι οτι στην πρώτη στραβή θα ματώνουμε πάλι να λέμε ποσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα προπονητη ένα σχέδιο.

Αλλα τα μπουκάλια θα χορεύουν στον άερα. Είμαι πεπεισμένος οτι την άλλη φορά θα είναι πιο έντονες οι ....αποδοκιμασίες. Τι να κάνουμε δλδ? ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΤΙ ΠΟΣΤΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΠΙΚ φέτος.

Τέλοςπαντων είναι και περίεργες οι ώρες.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #43 on: June 15, 2009, 12:59:52 »
Εγώ βλέπω όπως λέει κι ο Απόστολος έναν κόσμο του ΠΑΟΚ που στ΄αλήθεια δεν ξέρει τι να περιμένει. Πρωταθλητισμό περιμένει, αλλά το 80% όσων είναι μέσα στο γήπεδο του χρόνου και ο μισός κάσμος του ΠΑΟΚ δεν έχει μυρωδιά τι σημαίνει αυτό.
Σκέφτεται ο ΠΑΟΚτσής που μεγάλωσε με τους κλέφτες μέσα στην απαξίωση "δηλαδή αν τα Χριστούγεννα έχω μείνει τρίτος και μακριά από τον τίτλο να κράξω τον Σάντος, τους παίχτες κτλ" ή "αν δεν μπω στους ομίλους θα είναι αποτυχία;"

Αλλά παρόλη τη διάχυτη αβεβαιότητα δεν ανησυχώ. Απλά ο ΠΑΟΚτσής ξαναζεί το υπέροχο συναίσθημα του να ξεκινά μία σεζόν και να έχει ο ίδιος από μέσα του πραγματικές απαιτήσεις και προσπαθεί να το οριοθετήσει. Το κυριότερο είναι πως εισπράττει και από τους άλλους το ίδιο συναίσθημα, για πρώτη φορά νιώθει τον φόβο τους ο νεότερος και παλεύει να το διαχειριστεί. Ωραία πράγματα!

Μέχρι τώρα λέγαμε πως παρόλο που δεν έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα είμαστε καταδικασμένοι από την ιστορία μας να πρωταγωνιστούμε. Τώρα το κάνουμε κιόλας. Μπορεί οι απαιτήσεις να φέρνουν ένα άγχος για τη περίπτωση της αποτυχίας που δεν είχαμε τα τελευταία 20 χρόνια εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, αλλά αυτό το άγχος είναι κατά βάθος καλό. Είναι του οπαδού του πραγματικού ΠΑΟΚ.

Να το συνηθίσετε γιατί αυτό σημαίνει ΠΑΟΚ και στο εξής θα το έχετε όλο και πιο πολύ. Τώρα άρχισαν τα σκληρά και να μην ανησυχεί κανείς για το λαό του ΠΑΟΚ και το πως θα αντιδράσει. Το έχει μέσα στο DNA του το πρωταγωνιστικό και θεωρώ ότι ξέρει να επιβραβεύει προσπάθειες, όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα.

Ελπίζω τόσα χρόνια μιζέριας να μην άλλαξαν τον ΠΑΟΚτσή. Το μεγάλο στοίχημα του λαού θα είναι φέτος να ατσαλωθεί απέναντι στα κοράκια των ΜΜΕ που θα πέσουν να μας κατασπαράξουν αν δεν πάει καλά η ομάδα.

Έχω ετοιμάσει στο πλαίσιο της παραπάνω κουβέντας κάτι μεγάλο (από άποψης κόπου και χρόνου) που θα το "βγάλω" τις αμέσως επόμενες ημέρες. Το δουλεύω πολύ καιρό και σχεδόν είμαι έτοιμος. Όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ από το 1960 έως σήμερα στο αγωνιστικό. Με τα ρόστερ, τα ρεκόρ των προπονητών, τις παρουσίες σε κάθε θεσμό, τα πάντα. Κάποιοι θα ξαναθυμηθούν ποιοι είμαστε, κάποιοι θα ξαναμάθουν. Θεωρώ πως είναι το πιο σωστό για έναν ΠΑΟΚτσή να τοποθετήσει τους στόχους του όχι για φέτος, αλλά για το μέλλον πλέον, λαμβάνοντας υπόψη όλη τη διαδρομή της ομάδας.
Διαβάστε το πρώτα και μετά γράψτε εδώ μέσα.
« Last Edit: June 15, 2009, 13:05:03 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #44 on: June 15, 2009, 13:09:29 »
Καλα οι όμιλοι είναι κάτι πάρα πολυ δύσκολο.

Το θέμα είναι αν μας αποκλείσει η Εβερτον να μην διαλυθεί το σύμπαν.

Για τον Σάντος δεν το συζητώ για μένα Χριστούγεννα δεν βγάζει και ας με πονάει που το λέω.

Οι τύποι με τα sms δεν τρώνε απο τέτοια.

Συμφωνω με Davids. Τα Χριστουγεννα δυσκολα τα βγαζει ο Φερναντο γιαιτ βασικα ειναι συγκρουση συμφεροντων απο πισω του. Ραδιοφωνατζηδες και manager που χασανε τα κουμαντα εναντιον Ζαγορ.Οχημα τους οι τυποι με τα sms  οπως λεει και ο Davids οι οποιοι καταλαβαινουν απο μπαλα οσο εγω απο Κρίκετ.Δυσκολα τα πραγματα στην πολη-χωριο οσο και να μην θελουμε να το παραδεχτουμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

rounos

• Guest
« Reply #45 on: June 15, 2009, 15:40:39 »
Οταν λετε οτι δε βγαζει Χριστουγεννα ο Σαντος,εννοειτε ασχετα με το αν εχουμε καλα αποτελεσματα σαν ομαδα μεχρι τοτε η' οτι θα τον "φανε" λογω κακης πορειας,αποκλεισμων κλπ?
Οτι βαζουν τρικλοποδιες στη διοικηση,το βλεπουμε και το εχουμε καταλαβει ολοι.Εμενα μ'αρεσει που η πλειψηφια του κοσμου τους γραφει στα παπαρια του,τους "δημοσιογραφισκους" που χασανε τις αποκλειστικοτητες,τωρα λογικο ειναι να υπαρχει και ενα ποσοστο -ειμαστε και πολλοι σαν κοσμος- που τα βλεπει διαφορετικα τα πραγματα,που ακουει τον καθε αμπαλο στα ραδιοφωνα και κανει τη δικη του "επανασταση",θελοντας να δειξει στους υπολοιπους "οτι εγω ρε δε προσκυναω κανενα Ζαγορακη κλπ".Τωρα,αν κανενας απο σας βγαζει ακρη με τυπους που στελνουν 10 μηνυματα στον ζαγορα την ημερα π.χ. και νομιζει οτι επιασε τον παπα απ'τα @@@,και αν νομιζετε οτι παιζει αυτοι οι τυποι να αλλαξουν καταστασεις μεσα στην ομαδα,παω πασο.....Να επηρεασουν κοσμο,να σε καραφλιασουν με τις αποψεις τους περι ποδοσφαιρου,ναι το δεχομαι,αλλα να διωξουν Σαντος η' καποιο παικτη,δε νομιζω.
Θυμομαστε ολοι τι εγινε με τον Γκαρσια πριν λιγο καιρο,τα ραδιοφωνα στεναξανε,δε ειδα να τον διωχνουν -σιγουρα η αποθεωση στο γηπεδο επαιξε ρολο στην παραμονη του-....
Γνωμη μου,και απο αυτα που βλεπω μεχρι τωρα,ειναι οτι τουλαχιστον σαν συνολο -οχι ατομικα-,με την ομαδα φετος θα βγαλουμε γουστα.Και ασε εσυ τον καθε ζαγορα να ειρωνευεται και να κραζει.Αλλωστε και εμεις εχουμε κινητα και ξερουμε να στελνουμε και μηνυματα  ;)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #46 on: June 15, 2009, 15:55:10 »
Δεν παιζει με την καμια να φυγει ο σαντος εκτος κι αν κανουμε τραγικη πορεια.Κι αφηστε τα φυτα των ραδιοφωνων να παιζουν μανατζερ..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #47 on: June 15, 2009, 18:55:13 »
Ρούνος, ούτε το μήνυμά σου δεν αξίζει ο απατεώνας. Εμείς, αν αξίζουμε ακόμα να λεγόμαστε ΠΑΟΚτσήδες, τουλάχιστον όπως θυμάμαι εγώ τον εαυτό μου πιτσιρικά να κοιτάει με δέος τους μεγαλύτερους, όχι απλά ωφείλουμε, αλλά επιβάλλεται με κάθε τρόπο να έχουμε βασιλιά τον Σάντος και να σκυλιάζουμε μέσα και έξω από το γήπεδο για την πρώτη θέση. 24 χρόνια είναι πολλά ρε! Τόσο χορτάτοι είστε; Το παίζετε και ιστορίες, πανάθεμά σας. Θέλετε πρωτάθλημα ναι ή όχι; 0-3 να είναι στο ημίχρονο, 5-3 θα το κάνουμε. Το έχουμε ξανακάνει. Τέλος από μένα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: June 16, 2009, 00:16:37 »
Θα το παιξω λίγο ιστορία να ουμε.

Δεν θέλω τον Σάντος να φύγει μέχρι τα Χριστουγεννα. Το ξέρετε πολυ καλα οτι δεν εννοουσα αυτο στο 1ο μου πόστ. Ξαφνικά γίνομαι ηττοπαθς και οτι τα βγάζω απτο τοίχημα. Και φυσικά θέλω αυτη η ομάδα να τερματίσει πρώτη γιατι το αξίζει σε σχέση με τα μπουρδέλα των αλλων δυνατών.

Απλά φοβάμαι τον Λαο πως θα αντιδράσει σε στραβό αποτέλεσμα με βάση τις φετινές προσδοκίες. Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα απο το κλίμα και την κριτική αρκετών μετα απο συγκεκριμένα παιχνίδια. Δεν έχω την δυνατότητα να ακούω ραδιο καθεμέρα αλλα πιστεύω μέσα απο αυτα που έχω ακούσει απο εδώ οτι στραβώνει άσχημα η φάση μετα τα στραβα αποτελέσματα.

Είμαι τρομερά ρεαλιστης. Δεν μπορω να πιστέψω μέσα μ οτι ένα 0-3 γίνεται 5-3. Απλά δεν μπορώ. Το έχω δει μονο 2 φορές στην ζωή μου και δεν τοπεριμένω να γίνεται κάθε υριακή.
Είμαι σίγουρος οτι απο φέτος θα ρίξουνε πολλοί το τοίχος προστασίας του Σάντος για διάφορους λόγους. Περίοδος χάριτος κλπ. Και υπάμαι που το λέω αλλα αυτό προβλέπω να γίνεται φέτος. Είναι μια μερίδα ανθρώπων σε κάθε ομάδα που μπορεί να χάσουμε για ένα τσαφ του τοχουρογλου (έχει γίνει) σε ενα καλό παιχνίδι και να ζητάνε ο κφάλι ου προπονητη.

Το βλέπω φέτος να γίνεται πάλι το παραμυθι. Εντάξει είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ το δέχομαι. Απλά εαν γίνει κάτι τέτοιο θα σημαίνει και διαγραφή τουλαχίστον ενος χρόνου προετοιμασίας και ψυχολογίας της ομάδας αυτό πρέπει να κρατάμε.

Υ.Γ. δεν έχω βάλει φράγκα στο στοίχημα. Εχω πει να κάνω κάτι το οποίο θα με φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στον Νόμο.

Μόλις είδα οτι λείπουνε κάποια γράμματα. Δεν εχω μπαταρία στο κιμπορτ σόρρυ.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #49 on: June 16, 2009, 09:49:44 »

Συμφωνω με Davids. Τα Χριστουγεννα δυσκολα τα βγαζει ο Φερναντο γιαιτ βασικα ειναι συγκρουση συμφεροντων απο πισω του. Ραδιοφωνατζηδες και manager που χασανε τα κουμαντα εναντιον Ζαγορ.Οχημα τους οι τυποι με τα sms  οπως λεει και ο Davids οι οποιοι καταλαβαινουν απο μπαλα οσο εγω απο Κρίκετ.Δυσκολα τα πραγματα στην πολη-χωριο οσο και να μην θελουμε να το παραδεχτουμε.

Επειδη το συγκεκριμενο θεμα το παιρνουμε πολυ επιφανειακα και δημιουργουμε κατα λαθος μας εμεις τελικα οι ιδιοι εντυπωσεις και προβλημα δαιμονοποιωντας προσωπα και καταστασεις.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι η συγκρουση συμφεροντων ειναι τοσο μεγαλη οσο την εχουμε πλασει εμεις στο μυαλο μας!

Καταρχην για τους δημοσιογραφους....
Ακουγονται εδω μεσα - και οχι μονο-  ελαφρα τη καρδια οτι ο Π.Α.Ο.Κ εχει ευνοουμενους και παρακατιανους ραδιοφωνατζηδες και οτι οι δευτεροι προσπαθουν να δημιουργησουν προβλημα στη διοικηση!

1)  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ (Που δεν ισχυει) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΕ-ΛΕΓΕ! Δεν υπαρχει χειροτερο απο το να αναπαραγουμε αυτη τη χαζομαρα!!

2)  Ο Π.Α.Ο.Κ δεν εχει δημοσιογραφους που "ευνοει" με ειδησεις (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) και αυτο φαινεται απο το ποιοι βγαζουν ονοματα μεταγραφων προς τα εξω και αλλες ειδησεις!! ΟΛΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ επειδη δεν εχουν καμμια ενημερωση εκ των εσω ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΙΝΕΙ! Ακομα και καποιοι μεμονωμενοι δημοσιογραφοι (Κολκας πχ) που φαινεται να εχουν επιπλεον ακρες λογω προσωπικων σχεσεων και τιποτα αλλο, εχουν πεσει εξω σε απειρα θεματα μονο τον τελευταιο μηνα!
Συν τοις αλλοις αν προσεξετε λιγο προσεχτικα θα δειτε οτι αυτοι που νομιζετε οτι ειναι ευνοημενοι σαν δημοσιογραφοι (εκδοτικα συγκροτηματα) εχουν βγαλει λιγοτερες αποκλειστικοτητες για μεταγραφικα απο τους αλλους!! Γιατι εγω τις μεταγραφες Κρεσιτς, Αμπουμπακαρι, Φωτακη απο τη "Μετρο" τις ειδα πρωτη φορα στη Θεσσαλονικη! Τα Σπορ απο την αλλη μονο το θεμα Βιτολο χτυπησαν πρωτοι! (και αν το σκεφτειτε  θα καταλαβετε και το γιατι..)
Οποτε θεμα ευνοουμενων δημοσιογραφων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Απλα επειδη ειναι πανω απ' ολα τα συμφεροντα του Π.Α.Ο.Κ πλεον, ειναι κλειστη η στροφιγγα προς ολους οποτε χρειαζεται και παιρνουν ολοι το κομματι τους οποτε παλι χρειαζεται!
Τωρα το τι πετυχαινει η καθε εφημεριδα-ραδιοφωνο περισσοτερο απο την αλλη, περισσοτερο στις ακρες και τις ικανοτητες των ρεπορτερ τους οφειλεται παρα σε οτιδηποτε αλλο πιο σκοτεινο...

3) Και τα ιδια τα ΜΜΕ παρα σιγουρα την στεναχωρια τους οταν δεν εχουν αποκλειστικοτητες, καταλαβαινουν οτι ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Π.Α.Ο.Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΙΟ Π.Α.Ο.Κ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΕ!!

ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.........ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΖΑΓΟΡΑΣ οι οποιοι ειναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των εκδοτων - ιδιοκτητων και πρεπει να δειχνουν αποτελεσματα αν θελουν τη θεση τους!!  Ακομα και αν καποιοι ριχνουν τυρακια, κανενας δε θελει να δημιουργησει στον Π.Α.Ο.Κ τοσο μεγαλα προβληματα που να τον στειλουν πισω γιατι αυτο θα εχει αντικτυπο και στους ιδιους!

Οσο για τους μανατζαραιους αυτοι οντως εχουν πληγει απο τη διοικηση αφου ο Π.Α.Ο.Κ ειναι Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που δεν εμπλεκονται στις μεταγραφες!! Αλλωστε οσοι τα παρακολουθουν θα θυμουνται προσφατες επισκεψεις μανατζαραιων στα γραφεια της Τουμπας για να διαμαρτυρηθουν που ο Π.Α.Ο.Κ δεν εχει συναλλαγες μαζι τους!! Αλλα αυτοι περα απο τη γκρινια τους δεν εχουν τη δυναμη να δημιουργησουν τοσο μεγαλα προβληματα!! Οι μανατζαραιοι ειναι ο καρκινος του συγχρονου ποδοσφαιρου και ειδικα στην Ελλαδα ειναι κρατος και ο Π.Α.Ο.Κ θελοντας να ειναι υγιης τους εκανε περα εξ αρχης και τους χρησιμοποιει μονο αν αυτος το κρινει αναγκαιο (κυριως για αγορες απομακρυσμενων χωρων οπου ειναι δυσκολο να εχεις γνωση απο μονος σου).

Τα SMS και τα τηλεφωνα παλι ( πλην ελαχιστων δικων μας εξαιρεσεων κυριως στο θεμα Σαντος ) προερχονται στη συντριπτικη τους πλειοψηφια απο γειτονιες που προσπαθουν με νυχια και με δοντια να δημιουργουν θεματα μηπως και κανουν ζημια στον Π.Α.Ο.Κ που ξεφυγε ετη φωτος απο την ανυπαρξια τους
Οσο εμεις τους δινουμε την αξια και τις απαντησεις που τους αρμοζουν ολα αυτα, οσο εμεις εχουμε ξεκαθαρα στο μυαλο μας που βαδιζουμε και δεν επηρεαζομαστε τιποτα απο ολα αυτα δεν μπορει να μας βγαλει απο το δρομο μας που ειναι ουτως η αλλως προδιαγεγραμμενος!
Πανω , ψηλα και μακρυα απο τη μιζερια αυτης της πολης! Και οποιος (και απο τους υπολοιπους προαναφερθεντες, δημοσιογραφους κτλ..) εχει τη διαθεση τη δυναμη και τα φτερα ακολουθει! Οι υπολοιποι ας μεινουν στο βουρκο της μιζεριας τους.

Diego-4

• Guest
« Reply #50 on: June 16, 2009, 10:54:43 »
Και Χριστούγεννα θα βγάλει ο Σάντος και Πάσχα και πρωτομαγιά και του χρόνου θα τον βλέπετε και του παραχρόνου.Απλά δεν μπορείτε ούτε εσείς οι ίδιοι να συνηδητοποιήσετε οτι λειτουργούμε σαν μεγάλη ομάδα.Θα πάρει χρόνο να το καταλάβετε !
« Last Edit: June 16, 2009, 11:05:32 by Diego-4 »

Diego-4

• Guest
« Reply #51 on: June 16, 2009, 11:30:14 »
Φέτος ο πόλεμος εκ των έσω θα είναι μεγαλύτερος απο πέρυσι.Ξέρουμε ποιοι τον κάνουν , ξέρουμε που ανήκουν.Είναι αυτοί που πετάξανε το μπουκάλι στον Σάντος , αυτοί που θέλουν να κάνουν κερκίδα στην 7 ,αυτοί που κάθοντε πίσω απο τον πάγκο του ΠΑΟΚ και αυτοί που εμφανίζονται στο προσκήνιο μόνο σε κάθε εκλογές του ΑΣ.Το νού σας φέτος , θα φάτε πιο πολλές μάπες απο πέρυσι!

makptol

• Guest
« Reply #52 on: June 16, 2009, 13:16:40 »
δεν ξερω αν θα υπαρξει εσωτερικος πολεμος αλλα εμεις πλεον ειμαστε υποψιασμενοι ας τολμησουν να ξαναπεταξουν μπουκαλια οι μαλακες
ας τολμησουν.... >:(

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #53 on: June 18, 2009, 20:00:13 »
Στόχος να γίνει η ΠΑΕ αυτοχρηματοδοτούμενη με όλο και μεγαλύτερα κέρδη κάθε χρόνο (διαχρονικος στόχος) , δύσκολο μεν αλλά εμείς μπορούμε να το κάνουμε...

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: July 07, 2009, 01:52:38 »
Ο βασικός μας στόχος φέτος είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Για μένα αυτό σημαίνει, και προκειμένου να θεωρηθεί η χρονιά επιτυχημένη, ότι σε περίπτωση που δεν το πάρουμε, να μην είμαστε κάτω από 5-6 βαθμούς από τον πρώτο. Ο Σάντος, για την περσινή χρονιά το είχε θέσει κάπως έτσι (συνέντευξη στην Εξέδρα κάπου στα μέσα Απριλίου): να βάζουμε κατά μέσο όρο 1,5 με 2,5 γκολ ανά παιχνίδι και να μην τρώμε πάνω από 0,5 με 1 (αν δε με απατά η μνήμη μου). Για την ακρίβεια αυτός ήταν ο τρόπος που θα επιτυγχάναμε τους περσινούς στόχους. Και όντως πιάσαμε σχεδόν το άριστα στην άμυνα, και μείναμε κάπως πίσω στο στόχο της επίθεσης, τερματίζοντας τελικά 8 βαθμούς πίσω από την ομάδα του Κρόκους.

Δεύτερος στόχος μας είναι στη διάρκεια της χρονιάς η ομάδα να προπονείται στο νέο μας προπονητικό κέντρο. Είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε και θα βοηθήσει σίγουρα και στο αγωνιστικό μέρος.

Τρίτος στόχος είναι το κύπελλο, αλλά αυτό είναι κάθε χρονιά στόχος μας.

Τέταρτος στόχος η Ευρώπη: η είσοδος στους ομίλους μου φαίνεται πολύ δύσκολη. Αφού φτάσουμε με το καλό στα πλέι οφ για τους ομίλους, θα χρειαστούμε πολλή τύχη στην κλήρωση, λίγη τύχη στο γήπεδο και μια καλή εμφάνιση εκτός έδρας. Οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ, πέρα από την προσωπική μας καύλα και το πρεστίζ του συλλόγου, σημαίνουν και πολλά φράγκα. Είναι δηλαδή και οικονομικός στόχος, αλλά εξαρτάται από τέσσερα ματσάκια. Μεγάλη μαγκιά αν μπούμε...

Αυτά με το αγωνιστικό κομμάτι. Και επειδή ΠΑΟΚ είναι και ο λαός του έχω θέσει και κάποιους προσωπικούς στόχους ως οπαδός: σκοπεύω να είμαι κάθε Κυριακή στην Τούμπα, να στηρίξω όλους τους παίκτες και τον προπονητή στα εύκολα και στα δύσκολα, να αγοράσω μετοχές, να γραφτώ στον ΑΣ,  να αφήσω τους διοικούντες να κάνουν τη δουλεία τους γιατί πιστεύω σε αυτήν, να ακούω λιγότερο αθλητικό ραδιόφωνο, να μην αγοράζω αθλητικές εφημερίδες και να τιμάω το φόρουμ.

Υ.Γ. Είδα χθες στον ύπνο μου ότι δούλευα σερβιτόρος σε μια εξοχική ταβέρνα. Έκάτσε να φάει ο Κιμ Κάλστρομ. Αφού του πήρα παραγγελία του λέω: Κιμ, θα έρθεις να παίξεις στην ΠΑΟΚάρα μας; Δεν ξέρω, μου λέει, και σούξου μούξου. Δεν έφαγε. Νηστικός έφυγε.

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

apostolos

• Guest
« Reply #55 on: July 07, 2009, 02:17:07 »
Πρώτος στόχος για μένα η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Τα ελληνιkα δρώμενα τα έχω χεσμένα σε σχέση με αυτό.. Για το πρωτάθλημα σαφώς και θέλω να κάνω ένα βηματάκι παραπάνω από ο,τι πέρυσι: Να τερματίσω στην χειρότερη δεύτερος με 7 βαθμούς και κάτω από τον πρώτο. Το Κύπελλο είναι πάντα ένας στόχος αλλα μετά τα περυσινά δεν νομίζω να έχετε αυταπάτες ότι παίζοντας απλά καλύτερα από τους άλλους έχεις και πολλές ελπίδες. Αν δεν θέλουν να περάσεις δεν περνάς, απλά είναι τα πράγματα.

Στο καθαρά αγωνιστικό. Με τις προσθήκες στην άμυνα των Ιταλών στόχος μου είναι να φάω ακόμα λιγότερα goal. Νομίζω 12-14 είναι εφικτός στόχος και θα φέρει τα γνωστά αποτελέσματα στη βαθμολογία. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι περιμένω κάποιες καλύτερες ταχύτητες και λίγο καλύτερη μπάλα και αυτοματισμούς αλλα όχι και τίποτα τρομερά πράγματα, απλά λίγο καλύτερα από πέρυσι.

Αυτά από εμενα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #56 on: July 07, 2009, 14:03:19 »
Για εμενα πρωτος στοχος ειναι η εισοδος στους ομιλους...
1ον επειδη ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ
2ον γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
3ον γιατι εχω γραμμενα στα @@ μου το ελληνικο πρωταθλημα και τον καθε κακο και κουκουλακη
4ον γιατι θελω να μπω σε φορουμς ξενων οπαδων και θελω να ανταλλαξουμε αποψεις
5ον γιατι θελω να κανω ταξιδι με τον ΠΑΟΚ εκτος Ελλαδας οπως παλια
6ον γιατι ετσι θα ξαναγινεις γνωστος στην ευρωπη
7ον γιατι ετσι θα ερθουν ακομα καλυτεροι παικτες του χρονου
8ον γιατι θα χεστουμε στο χρημα απο τους ομιλους, εισητιρια, χοριγιες, μπουτικ, τηλεοπτικα
9ον γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μετα τον βαζελο ο μεγαλυτερος αντιπροσωπος της ελλαδας στην ΕΥΡΩΠΗ
10ον ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: July 07, 2009, 14:16:16 »
συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον darklord, σχεδόν γιατί το 9 το έγραψε ανάποδα.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
« Reply #58 on: July 07, 2009, 14:20:32 »
Για εμενα πρωτος στοχος ειναι η εισοδος στους ομιλους...
1ον επειδη ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ
2ον γιατι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
3ον γιατι εχω γραμμενα στα @@ μου το ελληνικο πρωταθλημα και τον καθε κακο και κουκουλακη
4ον γιατι θελω να μπω σε φορουμς ξενων οπαδων και θελω να ανταλλαξουμε αποψεις
5ον γιατι θελω να κανω ταξιδι με τον ΠΑΟΚ εκτος Ελλαδας οπως παλια
6ον γιατι ετσι θα ξαναγινεις γνωστος στην ευρωπη
7ον γιατι ετσι θα ερθουν ακομα καλυτεροι παικτες του χρονου
8ον γιατι θα χεστουμε στο χρημα απο τους ομιλους, εισητιρια, χοριγιες, μπουτικ, τηλεοπτικα
9ον γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μετα τον βαζελο ο μεγαλυτερος αντιπροσωπος της ελλαδας στην ΕΥΡΩΠΗ
10ον ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.

τα θελω ολα αυτα και εγω αλλα................και το γαμημενο το πρωταθλημα..........η κυπελο........Η ΟΛΑ........ ;D ;D ;D ;D

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: July 07, 2009, 15:31:01 »
Συμψωνω με αποστολο. Οι ομιλοι ειναι νο1 στοχος για μενα φετος, για παρα πολλους λογους που ειναι γνωστοι, μην τα ξαναλεμε.

Αυτα τα χρονια χωρις Ευρωπη ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τον ΠΑΟΚ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."