Author Topic: Δικέφαλος: Evolution  (Read 364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Δικέφαλος: Evolution
« on: June 02, 2009, 22:33:07 »
Φίλε το έγραψα και πριν σε άλλο ποστ αλλά και στο κείμενό μου, για μένα με την πρόσληψη Γκαγκάτση η ρομαντική εποχή του Ζαγοράκη τελείωσε. Η διοίκηση Γκαγκάτση θα κριθεί για το έργο της με ψυχρή και καθόλου συναισθηματική λογική. Για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα συναισθήματα, τώρα καλούμαι να τον βλέπω ως αποτελέσματα. Εβολούσιον και οπαδική μετάλλαξη. Καλή μας μέρα.
Θέλω να μπω στη κουβέντα σου με τον BIANCONERO. Προσωπικά είμαι στη μέση των δυο σας. Τα περισσότερα τα έχω γράψει ήδη. Αλλά στις παραπάνω ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ έχω κάποιες παρατηρήσεις.

Συμφωνώ απόλυτα για το τέλος της ρομαντικής εποχής και τη κρίση της νέας διοίκησης με διαφορετικό πρίσμα. Αυτό ακριβώς λέω και στο topic των διαρκείας. Αν ο Ζαγοράκης μου πει ότι πρέπει να αλλάξει το πλάνο και χρειάζονται παραπάνω λεφτά, ίσα που δεν θα ρωτήσω και θα τα δώσω. Αν μου το πει ο Γκαγκάτσης όμως θα έχω 100 απορίες, που θα ζητάνε απαντήσεις. Ο επαγγελματίας παράγοντας Γκαγκάτσης φέρνει και πιο δύσπιστους "πελάτες".
Το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει, υπ' αυτό το πρίσμα, αν η επιλογή Ζαγοράκη ήταν σωστή μακροπρόθεσμα κι όχι για μένα αν ο ΠΑΟΚ τύχει σεβασμού απ' τα κοράκια. Αυτό είναι και αδύνατον και άσχετο. Μετράει το ΔΕΣΙΜΟ όλου του ΠΑΟΚ.

Τα υπόλοιπα τα θεωρώ όμως τραβηγμένα. Ο ΠΑΟΚτσής δεν έχει γίνει γαυροβάζελος. Δεν ζητάει τίτλο με κάθε κόστος. Δεν επικροτεί την αδικία. Η πλειοψηφία. Δεν έγινε οπαδός-ζητιάνος τίτλων, για να κορέσει το κόμπλεξ του όπως άλλοι.
Απλά βαρέθηκε την αδικία. Θεωρώ πως το evolution ισχύει απόλυτα για τη διοίκηση όπως το περιγράφεις στην κεντρική, αλλά όχι για τον οπαδό.

Ο οπαδός και κατ' επέκταση η ομάδα δεν χαρακτηρίζεται από τους εκάστοτε διοικούντες. Ναι ο Γκαγκάτσης δεν έχει το ηθικό ανάστημα να ηγηθεί του ΠΑΟΚ. Δεκτόν! Αλλά ούτε ο μπάτμαν το είχε, ούτε ο γούμενος, ούτε τα δεκάδες λαμόγια που πέρασαν από τη διοίκηση της ομάδας.
Όπως η ακεραιότητα του Ζαγοράκη δεν μας έκανε ακέραια ομάδα, έτσι και η βρωμιά του Γκαγκάτση δεν μας κάνει βρώμικη ομάδα.
Οι οπαδοί και η κάθε ομάδα αυτοχαρακτηρίζονται από την ιδεολογία τους και τις πράξεις τους και μόνο.

Ο λαός του ΠΑΟΚ θα γίνει αυτό που περιγράφεις όταν ΖΗΤΗΣΕΙ από τον Ζαγοράκη να βάλει τον Γκαγκάτση να ελέγξει τα πάντα για να μας δώσει το πρωτάθλημα. Ή όταν στο πρώτο πέτσινο πέναλτι αρχίσει τα "τόσο καιρό με πηδάνε, τώρα ήρθε η σειρά μου".
Δεν λέω ότι δεν θα γίνει ή ότι έχω δίκιο. Απλά νομίζω ότι δεν πρόκειται να το ζήσουμε στο άμεσο μέλλον.

Η τουμπέκα των συνδέσμων δεν είναι αποδοχή. Είναι περιμένω να δω τις πράξεις προτού κρίνω. Ολόσωστα κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αυτό που κάνουμε όλοι οι "υπέρμαχοι" ή αλλιώς "δικηγόροι του Γκαγκάτση".  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Απ: Δικέφαλος: Evolution
« Reply #1 on: June 02, 2009, 22:57:54 »
Φίλε Νίκο,

Γίνεται μπόλιασμα στον ΠΑΟΚ ενός άφθαρτου και αγαπητού από όλους προσώπου (Ζαγοράκης) με ένα από τους πλέον γνώστες του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και μισητού στον ΠΑΟΚτσή προσώπου (Γκαγκάτσης).

Το μπόλιασμα αυτό δεν έχει ξαναγίνει, όλα τα προηγούμενα απέτυχαν γιατί είτε έλλειπε ο γενικής αποδοχής, είτε ο γνώστης δεν ήταν τόσο γνώστης.

Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο και αυτό που πρέπει να εξεταστεί δεν είναι εάν η επιλογή Γκαγκάτση είναι πετυχημένη, γιατί είναι. Είμαι ο πρώτος που θα πει ότι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή που μπορεί να κάνει η Εταιρία.

Το ζητούμενο είναι να δούμε τί μπορεί να σημαίνει για εμάς αυτό το πράγμα.

Στον ΠΑΟΚ μπαίνει μόσχευμα, ξένο σώμα. Η ενσωμάτωσή του μάλιστα γίνεται στις ρίζες μας, εκεί που ο κόσμος είναι συσπειρωμένος, στην καρδιά του ΠΑΟΚ, στο αίμα του ΠΑΟΚ. Το DNA λοιπόν του μοσχεύματος θα επηρεάσει το δεντράκι μας, αυτό είναι σίγουρο.

Ένα ζητούμενο είναι εάν το μόσχευμα θα επικρατήσει ή εάν το δέντρο θα αφομοιώσει το μόσχευμα και θα χρησιμοποιήσει μόνο τα καλά του. Αυτό το ζητούμενο κοιτάζει η μάζα των ΠΑΟΚτσήδων και θεωρεί δεδομένο ότι το μόσχευμα απλά θα γίνει κομμάτι του δέντρου μην εξετάζοντας καν το αντίστροφο σενάριο.

Ένα άλλο ζητούμενο όμως είναι ότι το μόσχευμα ούτως ή άλλως θα επηρεάσει το δέντρο. Κι αυτό το ζητούμενο κοιτάζουμε αυτοί που διαφωνούμε. Το δέντρο μας δεν θα είναι πια το ίδιο, ό,τι και να γίνει.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με την διαχείριση της ΠΑΕ, αλλά με το τί είδους φύλλα και λουλούδια θα φυτρώσουν στο δεντράκι. Και εγώ λέω ότι ούτως ή άλλως, είτε είναι πιο όμορφα, είτε είναι πιο άσχημα, σίγουρα δε θα είναι τα ίδια. Αυτή είναι η δική μας μετάλλαξη και είναι δεδομένη.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2 on: June 03, 2009, 01:06:30 »
Πάντως δικέφαλε η φράση σου .."διοίκηση γκαγκάτση" είναι ατυχής
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #3 on: June 03, 2009, 01:15:44 »
Ενδιαφέρον κόμεντ, αν θες εξήγησέ μου το γιατί έχεις αυτήν την άποψη.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: June 03, 2009, 01:25:13 »
Το οτι ειναι ενας απλος υπαλληλος ο γκαγκατσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορουμε να το χωνεψουμε?...

Κανεις δεν τον χωνευει τον κυριο, αλλα θα κριθει απο το εργο του...Αν κατσουμε και ακουμε την προπαγανδα των αλλοθρησκων για το παρελθον του κυριου τοτε φαγαμε τα μουτρα μας...

Ψυχρα πρεπει να τον δεχουμε τον εν λογω κυριο, οπως καθε υπαλληλο της ΠΑΕ που δουλευει στα γραφεια...Ηγετης του ΠΑΟΚ ειναι ο Ζαγορακης και ο γκαγκατσης ποτε δε θα αντικαταστησει-αλλοτριωσει το οραμα της διοικησης που βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απολα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5 on: June 03, 2009, 01:28:13 »
Γιατί μειώνει αυτούς που πραγματικά διοικούν

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #6 on: June 03, 2009, 01:33:47 »
Δε θα σε ρωτήσω ποιοι πραγματικά διοικούν, μαντεύω την απάντηση.
Σεβαστή η γνώμη σου διαφωνούμε όμως.

makptol

• Guest
« Reply #7 on: June 03, 2009, 01:35:26 »
Το οτι ειναι ενας απλος υπαλληλος ο γκαγκατσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορουμε να το χωνεψουμε?...

Κανεις δεν τον χωνευει τον κυριο, αλλα θα κριθει απο το εργο του...Αν κατσουμε και ακουμε την προπαγανδα των αλλοθρησκων για το παρελθον του κυριου τοτε φαγαμε τα μουτρα μας...

Ψυχρα πρεπει να τον δεχουμε τον εν λογω κυριο, οπως καθε υπαλληλο της ΠΑΕ που δουλευει στα γραφεια...Ηγετης του ΠΑΟΚ ειναι ο Ζαγορακης και ο γκαγκατσης ποτε δε θα αντικαταστησει-αλλοτριωσει το οραμα της διοικησης που βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απολα.

ετσι πρεπει να δουμε την συμμετοχη γκαγκατση στην διοικηση και α κριθει απο το εργο του
.....ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες και να χαμε να λεγαμε Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ .........

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #8 on: June 03, 2009, 01:38:47 »
H διαφωνία είναι υγεία. Πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστέυω ότι αυτοί που κάνουνε κουμάντο εδώ κ δύο χρόνια θα συνεχίσουν να διοικούν. Δεν έχω κανένα στοιχείο για το αντίθετο

makptol

• Guest
« Reply #9 on: June 03, 2009, 01:39:49 »
παντως Δικεφαλε εχεις φαει μεγαλο κολλημα και η αντιπαθεια σου για τον γκαγκατση
σε κανει να μην βλεπεις τα πραγματα καθαρα και στις διαστασεις που ειναι εχεις
βγαλει σχεδον τον ζαγορακη αβουλο ον στις ορεξεις του γκαγκατση και τον αδικεις
πολυ ειναι πολυ ποιο εξυπνος καο διορατικος απο οτι νομιζεις αλλα σε καθε περιπτωση
και αυτη η επιλογη του θα κριθει στο μελλον οπως τοσες αλλες που για εκεινες δικαοωθηκε
βεβαια.....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #10 on: June 03, 2009, 01:54:52 »
Ένα ζητούμενο είναι εάν το μόσχευμα θα επικρατήσει ή εάν το δέντρο θα αφομοιώσει το μόσχευμα και θα χρησιμοποιήσει μόνο τα καλά του. Αυτό το ζητούμενο κοιτάζει η μάζα των ΠΑΟΚτσήδων και θεωρεί δεδομένο ότι το μόσχευμα απλά θα γίνει κομμάτι του δέντρου μην εξετάζοντας καν το αντίστροφο σενάριο.

Ένα άλλο ζητούμενο όμως είναι ότι το μόσχευμα ούτως ή άλλως θα επηρεάσει το δέντρο. Κι αυτό το ζητούμενο κοιτάζουμε αυτοί που διαφωνούμε. Το δέντρο μας δεν θα είναι πια το ίδιο, ό,τι και να γίνει.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με την διαχείριση της ΠΑΕ, αλλά με το τί είδους φύλλα και λουλούδια θα φυτρώσουν στο δεντράκι. Και εγώ λέω ότι ούτως ή άλλως, είτε είναι πιο όμορφα, είτε είναι πιο άσχημα, σίγουρα δε θα είναι τα ίδια. Αυτή είναι η δική μας μετάλλαξη και είναι δεδομένη.

Το "έργο γκαγκάτση" δεν είναι η ουσία του τόπικ. Άλλο πράγμα σχολιάζουμε εδώ. Ευχαριστώ.

Κάπρι,
δε χρειάζεται κάποιο "στοιχείο" για κάτι τόσο λογικά αρμονικό όσο το ότι ο γκαγκάτσης είναι πιο έμπειρος στη διοίκηση μιας Εταιρίας και ειδικά εάν αυτή έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο...
Και τελικά να στο πώ κι αλλιώς.
Εσύ πιστεύεις ότι ο Ζαγοράκης έφερε τον γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ για να τον δίνει οδηγίες για το πώς πρέπει να διοικείται ο ΠΑΟΚ;
Ο Ζαγοράκης έφερε στον ΠΑΟΚ κάποιον ΚΑΛΥΤΕΡΟ από τον εαυτό του στη διοίκηση της ΠΑΕ.
Είναι το πλέον λογικό και ΣΩΣΤΟ η ΠΑΕ να διοικείται από το πιο έμπειρο και πιο αποτελεσματικό της στέλεχος.
Ο Ζαγοράκης θα είναι η εγγύηση ότι η Διοίκηση Γκαγκάτση θα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Τα υπόλοιπα είναι για να ζούμε εμείς το όνειρο μέχρι να βγούμε από το μάτριξ  ;D

Πάντως κακώς εστιάζουμε τη συζήτηση στην διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτό είναι λεπτομέρια. Η ουσία είναι στην παράθεση.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #11 on: June 03, 2009, 01:55:34 »
Στον ΠΑΟΚ μπαίνει μόσχευμα, ξένο σώμα. Η ενσωμάτωσή του μάλιστα γίνεται στις ρίζες μας, εκεί που ο κόσμος είναι συσπειρωμένος, στην καρδιά του ΠΑΟΚ, στο αίμα του ΠΑΟΚ. Το DNA λοιπόν του μοσχεύματος θα επηρεάσει το δεντράκι μας, αυτό είναι σίγουρο.

Το θέτεις ολόσωστα και συμφωνώ ότι θα αλλάξουμε ως οπαδοί. Το είχα καταλάβει όπως το είπες γι' αυτό θεώρησα πως το άρθρο σου είπε ό,τι πιο σημαντικό ειπώθηκε στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό.
Αν θέλεις να το συζητήσουμε σε αυτή τη βάση δεν θέλω να το κάνουμε μέσα σε ένα forum που η συζήτηση θα καταλήξει σε Ζαγοράκης ή θάνατος και άλλες πίπες. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα και θα με καταλάβεις. Δεν θα επεκταθώ γιατί θα προκαλέσω και θα ακούσω άδικα αρλούμπες. Στο meeting όμως θα το συζητήσουμε, παρέα με μια μπουκάλα "ότι προτιμάς".

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚτσής πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μπολιαστεί με κάτι νέο. Ο παλιός ΠΑΟΚτσής τύπου Νικόλα πέρασε ανεπιστρεπτί και δεν χρειάζεται να ξανάρθει. Η προδοσία των συνοπαδών του και των ΠΑΟΚαρχών τον τρέλανε. Επίσης η χρόνια απαξίωση τον μίκρυνε. Ένα δείγμα μικρο-ΠΑΟΚτσή είναι αυτό που ζούμε τελευταία με τα πανηγύρια χωρίς λόγο. Ή αυτά που ακούμε στον λεγόμενο "αέρα της πόλης". Είμαστε η μόνη πόλη που έχει αέρια φυτά.

Πιστεύω πως ο Ζαγοράκης εσκεμμένα ή απλά επειδή τέτοιος άνθρωπος είναι ο ίδιος και έτσι ενεργεί πάει να ξαναγεννήσει τον χαμένο γεννημένο νικητή ΠΑΟΚτσή και ο λαός ακολουθεί τον ηγέτη του. Στη σύγχρονη εποχή όμως νικητής και ιδεολόγος απέχουν. Δυστυχώς αλλά... Οπότε έκανε μία επιλογή. Να επαναφέρει το φρόνημα του νικητή και να διώξει για πάντα τα κατάλοιπα καρπαζοεισπράκτορα με τα οποία μεγάλωσαν οι νεότερες γενιές ΠΑΟΚτσήδων.
Ο καιρός θα δείξει όπως είπες ποιος θα μπολιάσει τον άλλον. Έχω εμπιστοσύνη στα ΠΑΟΚτσήδικα αντισώματα.

Επίσης συμφωνώ πως καλύτερα θα ήταν το νέο είδος ΠΑΟΚτσή να έδιωχνε τους απατεώνες από τον οργανισμό του. Αλλά μου θυμίζει τύπο Ζουράρι αυτός ο ΠΑΟΚτσής, καθαρός αλλά Δ Εθνική και αυτό το μόσχευμα το απέβαλλε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από τον οργανισμό του.

Άρα καταλήγω σε αυτό που λέω σε όλη μου τη ζωή. Ο ΠΑΟΚ έχει στο DNA του όχι μόνο την αντίσταση, αλλά και την επικράτηση. Αυτό που ελπίζουμε όλοι μας είναι να μη μπολιαστεί η βρωμιά μέσα μας, αλλά προς το παρών το θεωρώ απίθανο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #12 on: June 03, 2009, 11:31:59 »
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

1/6 πρόσληψη 2/6 σχόλιο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Diego-4

• Guest
« Reply #13 on: June 03, 2009, 11:34:39 »