Author Topic: Dario Kresic  (Read 19791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Dario Kresic
« Reply #580 on: October 03, 2011, 17:46:26 »
Ντανι Φερναντεζ.
x2, δλδ μηδεν απο το μηδεν ισον κατω απο το μηδεν!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #581 on: October 03, 2011, 21:44:27 »
Είναι ο ίδιος παίκτης που κράζαμε την διοίκηση ότι θα τον ξεπουλήσει στην Γερμανία με 2 εκατ ευρώ...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #582 on: October 05, 2011, 18:24:57 »
http://el.wikipedia.org/wiki/Νίκος_Σαργκάνης
Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη του εμφάνιση. Τη σεζόν 1992-93 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, όπου έκλεισε την καριέρα του. Σήμερα αγωνίζεται σε ομάδες παλαιμάχων, όπως τον Βραδυποριακό, την ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού. Επίσης, έχει σχολή ποδοσφαίρου και συμμετέχει σε σεμινάρια για το άθλημα.

ασχετο.....το θυμαται κανει αυτο?.... ??? ??? ??? ???

Athinaios--4

• Guest
« Reply #583 on: October 05, 2011, 18:39:56 »
Είναι ο ίδιος παίκτης που κράζαμε την διοίκηση ότι θα τον ξεπουλήσει στην Γερμανία με 2 εκατ ευρώ...

Ακριβώς! Τέτοιες μαλακίες...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #584 on: October 05, 2011, 21:48:08 »
Βέβαια, γιατί τα τσακάλια-μπαλαδόφατσες της διοίκησης είχαν προβλέψει ότι φέτος ο Κροάτης θα είναι αγνώριστος και θα κάνει τις μαλακίες στη σειρά, όπως και μερικοί από σας εδώ μέσα. Άσε που ήταν στάνταρ ότι θα έδιναν τα 2 χαρτιά και άσε που αυτά σίγουρα θα έπιαναν τόπο, θα παίρναμε καλύτερο τερματοφύλακα από τους πολλούς που κυκλοφορούν (πχ θα διώχναμε τον χαλκιά και μετά από 15 μέρες θα τον ξαναπαίρναμε) και τα υπόλοιπα θα πήγαιναν για να ανοίξει κι άλλο η τρύπα μαζί με τα έσοδα από Ευρώπη και διαρκείας.
Βέβαια, αν θυμάμαι καλά ή αν ανατρέξετε καμιά 10ριά σελίδες πίσω, κάποιοι λέγατε ότι επειδή το γράφουν οι αρδ, δεν σημαίνει ότι τον έβγαλε στο σφυρί η διοίκηση. Τώρα μας λέτε ότι μας έδιναν δύο χαρτιά και μερικοί κλωτσούσαν.
Τι ισχύει τελικά από τα 2; Ότι κάποιοι ήταν προκατειλημμένοι κατά της διοίκησης και τσιμπούσαν σε ό,τι έγραφαν οι αρδ προκειμένου να κράξουν (ενώ η άγια διοίκησή μας που ξέρει πάντα το σωστό, δε σκόπευε να τον πουλήσει-μάλλον μόνο τους παραχωρεί στο τσάμπα) ή ότι πράγματι υπήρχαν ομάδες που έδιναν τα 2 μύρια και ήταν και πολλά για αυτόν τον παίκτη;

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #585 on: October 05, 2011, 22:53:24 »
Σοβαρευτειτε ρε που υπαρχει κ ομαδα που θα εδινε 2 εκ. ευρω για τερματοφυλακα που παιζει στην Ελλαδα και μαλιστα με αυτες τις εμφανισεις.
Ραδιο αρβυλα ηταν, αν υπηρχε προταση θα τον ειχα πουλησει χθες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #586 on: October 06, 2011, 00:51:52 »
Εγώ φίλε μου δε λέω ότι υπήρχε ομάδα που τα έδινε. Ο άνθρωπος δεν αξίζει τόσα και το έλεγα από τότε. Είναι πολλά λεφτά αυτά για τερματοφύλακα του επιπέδου του. Τώρα αν ήταν μούφα ή όχι η ιστορία είναι άλλο θέμα.

Αλλά όχι και να μη λέμε για όλους όσους μας ζάλισαν μην τυχόν και δοθεί ο τερματοφυλακάρας! Αυτή την στάση (τουλάχιστον εγώ) κατακρίνω

Athinaios--4

• Guest
« Reply #587 on: October 06, 2011, 00:53:49 »
Και βέβαια όταν πουλάς κάποιον πρέπει να φέρνεις καλύτερο. Τι θέλουμε όμως? Να πάρει τερματοφύλακα και μετά να αρχίσει να ψάχνει για να πουλήσει? Ή πιστεύετε ότι είναι χαζός ο Ζαγοράκης και δε θα πάρει? Ποιον παικταρά πούλησε και δεν τον αντικατέστησε? Γιατί εγώ δε θυμάμαι. Τερματοφύλακες μπορείς να πάρεις άνετα. Δε μ'αρεσει να μπαίνω σε ονοματολογία αλλά αν τσεπώσεις 2 μύρια (που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δώσουν τόσα λεφτά για τον Κρέσιτς, αλλά λέμε τώρα) τότε μπορείς να πάρεις με λιγότερα από τα μισά τον Γκσπούρνινγκ (ή όπως στον πούτσο τον λένε) ή τον Σηφάκη.

Αυτά είναι υποθέσεις. Όσο υποθέσεις είναι ότι θα πάρει η Μπάγερν τον Κρεσιτς που τον είδε στις τεράστιες εμφανίσεις του στην Ευρώπη...

Παραθέτω και το σχετικό μου ποστ από τον Γενάρη.

northeagle_4

• Guest
« Reply #588 on: October 06, 2011, 00:59:50 »
 τον ντανι πουλησες 1,2 σαφεσατα υπαρχει τετοια προταση και για κρεσιτς ΑΝ θεωρειτε ισαξιος ή καλυτερος.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #589 on: October 06, 2011, 02:40:38 »
βλεπω μια αμφισβητηση στο προσωπο του νταριο...

ποιον θα θελαμε τερματοφυλακα???

Υπαρχει καποια ομαδα στην Ελλαδα με καλυτερο????
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #590 on: October 06, 2011, 08:19:42 »
Ο ΠΑΟΚ...(με Χαλκια)
 :P :P :P :P :P
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #591 on: October 06, 2011, 11:03:15 »
Athinaios, χαίρομαι που επιβεβαιώνεις όσα λέω περί αντίφασης. Και μην παίρνεις προσωπικά ό,τι γράφω, εγώ για νοοτροπίες μιλάω.
Θέτω κι άλλα ζητήματα βέβαια στα οποία δεν αναφέρεται κανείς, όπως τι στον πούτσο γίνεται τελικά με τα λεφτά που παίρνουμε από τις πωλήσεις (όταν δεν είναι παραχωρήσεις ξαναλέω), μάλλον πάνε στη μαύρη τρύπα κι αυτά. Κι επειδή δεν έχω τόσα χρόνια εμπιστοσύνη σε κανέναν πούστη, είμαι πάντα ενάντια στο δόγμα "πουλάω σε καλή τιμή για να κλείσω τρύπες/επειδή χρειάζομαι τα φράγκα". Γιατί αυτή η λογική ξεπουλάει παίκτες και διαλύει ομάδες, αφήνοντας να αιωρείται για το μέλλον μια κρυφή ελπίδα-υπόσχεση θρησκευτικού τύπου "θα κλείσω τρύπες προς το παρόν, θα ανασυνταχθώ, θα αρχίσω να κάνω ομάδα από την αρχή με υγιή οικονομικά και μια μέρα (σε αυτή ή στην άλλη ζωή, σε αυτόν ή στον άλλο κόσμο) θα τους γαμήσω όλους". Μια μέρα... Που, όπως με τις θρησκείες, δεν έρχεται ποτέ τελικά, τουλάχιστον όχι σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά την ομάδα στο μεταξύ την έχουμε διαλύσει κι αυτό σίγουρα το έχουμε κάνει σε αυτή τη ζωή. Και φυσικά έτσι δεν φτιάχνεις ποτέ ομάδα.
Επίσης, στην Ελλάδα δεν έχω δει πολλές φορές να αντικαθίσταται ένας καλός παίκτης που πωλείται με πολλά φράγκα. Στη θεωρία όλα εύκολα είναι.
Και τερματοφυλακάρα ο Κρέσιτς δεν είναι, αλλά πριν αρχίσει τις κολλητές μαλακίες φέτος, ήταν από τους 2-3 καλύτερους στην Ελλάδα και δεν μπορούσες να βρεις εύκολα καλύτερο τερματοφύλακα που να δέχεται να έρθει στη μπανανία, παρά μόνο τα αποφάγια προς σύνταξη του ποκ. Αλλιώς πρέπει να σου κάτσει ένα τρελό λαχείο.
Όλα αυτά, ξανατονίζω, πριν τις φετινές μαλακίες και με το σκεπτικό (εγώ τουλάχιστον έτσι το έβλεπα) ότι αν γινόταν βασικός και παιχνίδια θα έπαιρνε για να βελτιωθεί κι άλλο και η ψυχολογία του θα ανέβαινε.
Πλέον δεν τον πιστεύω και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά να ελπίζω ότι θα βελτιωθεί, αν και φταίει και το ότι η άμυνα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.
Παραμένει σίγουρα πάντως ακόμα και τώρα μια κλάση πάνω από το άνιωθο μούλικο της βαζελοακαδημίας, τον αχώνευτο κλικαδόρο του κυκλώματος της εθνικής μπανανίας και όλης εκείνης της εμετικής παρεούλας. Ανέκδοτο των ανεκδότων ο μονάρχης του κεμπάπ.

Ή πιστεύετε ότι είναι χαζός ο Ζαγοράκης και δε θα πάρει? Ποιον παικταρά πούλησε και δεν τον αντικατέστησε? Γιατί εγώ δε θυμάμαι.

Τώρα σε αυτά τα δύο δε νομίζω ότι θες στα σοβαρά απάντηση, ε;

Athinaios--4

• Guest
« Reply #592 on: October 06, 2011, 12:59:29 »
Φίλε καταλανέ εγώ είπα συγκεκριμένα πράγματα τα οποία τα υποστήριζα από πέρσι.

Λέω ότι ο Κρέσιτσ είναι μέτριος τερματοφύλακας σε όποια χώρα και να τον βάλεις. Διαφωνώ ότι ο Κρέσιτσ ήταν στους 2-3 καλύτερους τερματοφύλακες. Σου παραθέτω κάποια ονόματα Σηφάκης,Γκσπούρνινγ,Τζόρβας,Νικοπολίδης. Και βασιζόμενος σε αυτό το πιστεύω μου έλεγα από πέρσι ότι ΑΝ (που αποκλείεται να δίνονται τόσα λεφτά για τέτοιο παίκτη) μας δώσουν 2 μύρια τότε θα έπρεπε να πουληθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πάμε τώρα στο θέμα Χαλκιά. Ο άνθρωπος είναι πλέον παλαίμαχος και δε μπορώ να ασχολούμαι μαζί του. Το ότι από τους 2 πρέπει να παίζει ο Κρέσιτσ είναι δεδομένο. Για μένα κανείς τους δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.

Αυτά για τα αγωνιστικά. Τώρα για τα άλλα στο συγκεκριμένο μου ποστ έκανα συγκεκριμένη ερώτηση. Ποιον ακριβώς πούλησε ο χαζός Ζαγοράκης και δεν αντικατέστησε?
Πάντως δεν είναι αυτό το θέμα. Δε μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι δεν έχουμε ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΝΕΝΑ στην ομάδα?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #593 on: October 06, 2011, 13:51:12 »
Βιτόλο. Αλλά ξέχασα, δεν τον πούλησε καν.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #594 on: October 06, 2011, 13:54:18 »
Φίλε μεγάλοι παίκτες που άλλαξαν τον ΠΑΟΚ ήταν οι:
Κοντρέρας
Γκαρσία
Βιερίνια
Κονσεισάο
Μουσλίμοβιτσ (στην αρχή)

Αυτοί έδωσαν άλλοι ποιότητα. Οι υπόλοιποι ήταν ρολίστες.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #595 on: October 07, 2011, 10:34:33 »
Καμια φορα ομως οι ρολιστες ειναι απαραιτητοι για να αποδωσουν οι μεγαλοι παικτες. Βλεπε Σορλεν, Βιτολο, Λινο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

jordan0911

• Guest
« Reply #596 on: November 28, 2011, 13:46:55 »
O Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «EURO» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «τώρα αντί να εξελίσσομαι μένω στάσιμος. Είναι η πρώτη φορά που το βιώνω αυτό και φυσικά με τρελαίνει...».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, επισήμανε: «Αυτά είναι τα συναισθήματά μου, έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, αγαπώ αυτήν την πόλη και θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο σ« αυτή. Θέλω να πετύχω στόχους με την ομάδα του ΠΑΟΚ και θέλω να επιστρέψω λίγη από την αγάπη που τόσο απλόχερα μου έχει χαρίσει ο κόσμος. Το  ΄χω, που λένε και οι ΠΑΟΚτσήδες».

Επίσης απάντησε και στις παρακάτω ερωτήσεις:

- Ψηφίστηκες ο καλύτερος τερματοφύλακας των ομίλων του Europa League και στο συγκεκριμένο σημείο έπαψες να αγωνίζεσαι. Πόσο σε επηρέασε αυτό το γεγονός ψυχολογικά και αγωνιστικά;
«Αυτό που ακολούθησε την περασμένη χρονιά φυσικά με τρέλανε. Έχασα την προσήλωση και τη συγκέντρωση μου. Ξέρετε, εδώ μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και γνωρίζοντας τις δυνατότητές μου, θέλω να προοδεύω και όχι να οπισθοχωρώ... Και αυτός είναι ο λόγος που όλο αυτό με στενοχωρεί και με επηρεάζει».

-Την περασμένη χρονιά είχε φημολογηθεί επικείμενη κλήση σου στην Εθνική Κροατίας. Εσύ πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε επειδή βρέθηκες εκτός 11άδας στον ΠΑΟΚ;
«Γνώριζα ότι ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας με παρακολουθούσε σε αρκετά παιχνίδια και περίμενα την κλήση. Περίμενα το παιχνίδι με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ σαν τρελός, καθώς ήταν όνειρο μου να παίξω με τον ΠΑΟΚ κόντρα σε αυτή την ομάδα και να αποδείξω στην Εθνική μου ότι είμαι καλός. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως το παιχνίδι της ζωής μου, καθώς αντιπροσώπευα ουσιαστικά τον εαυτό μου στην Εθνική της χώρας μου, ζούσα για αυτό το παιχνίδι, αλλά βρέθηκα ξαφνικά εκτός 11 άδας».

- Θα έχεις ακόμη αρκετές ευκαιρίες, δε νομίζεις;
«Ναι, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά ξέρετε πώς είναι τα πράγματα, ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στη θέση του τερματοφύλακα. Δεν υπάρχουν αλλαγές. Ή παίζεις ή δεν παίζεις. Δεν υπάρχει μια ενδιάμεση κατάσταση. Και είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έως τώρα κάνοντας ένα flash back στη μέχρι τώρα πορεία μου, έπαιζα, τα πήγαινα καλά και ανέβαινα ένα σκαλί πιο πάνω».

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #597 on: November 28, 2011, 14:24:52 »
μπλα μπλα και απο ουσία τίποτα...
φλύαρο τίποτα και εσύ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #598 on: November 28, 2011, 14:28:02 »
Μπατε σκυλοι αλεστε και καφενες περιοπης εχει καταντησει η ομαδα.. περιμενω με αγωνια και τις δηλωσεις του Τσιριλο σε λιγο καιρο για τον αδικο αποκλεισμο του απ την 18αδα στα τελευταια 2 παιχνιδια..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #599 on: November 28, 2011, 14:43:25 »
αφού το κόλπο με τις δηλώσεις πιάνει (βλέπε ίβιτς) γιατί να μην το κάνει κι αυτός....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ