Athinaios, χαίρομαι που επιβεβαιώνεις όσα λέω περί αντίφασης. Και μην παίρνεις προσωπικά ό,τι γράφω, εγώ για νοοτροπίες μιλάω.
Θέτω κι άλλα ζητήματα βέβαια στα οποία δεν αναφέρεται κανείς, όπως τι στον πούτσο γίνεται τελικά με τα λεφτά που παίρνουμε από τις πωλήσεις (όταν δεν είναι παραχωρήσεις ξαναλέω), μάλλον πάνε στη μαύρη τρύπα κι αυτά. Κι επειδή δεν έχω τόσα χρόνια εμπιστοσύνη σε κανέναν πούστη, είμαι πάντα ενάντια στο δόγμα "πουλάω σε καλή τιμή για να κλείσω τρύπες/επειδή χρειάζομαι τα φράγκα". Γιατί αυτή η λογική ξεπουλάει παίκτες και διαλύει ομάδες, αφήνοντας να αιωρείται για το μέλλον μια κρυφή ελπίδα-υπόσχεση θρησκευτικού τύπου "θα κλείσω τρύπες προς το παρόν, θα ανασυνταχθώ, θα αρχίσω να κάνω ομάδα από την αρχή με υγιή οικονομικά και μια μέρα (σε αυτή ή στην άλλη ζωή, σε αυτόν ή στον άλλο κόσμο) θα τους γαμήσω όλους". Μια μέρα... Που, όπως με τις θρησκείες, δεν έρχεται ποτέ τελικά, τουλάχιστον όχι σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά την ομάδα στο μεταξύ την έχουμε διαλύσει κι αυτό σίγουρα το έχουμε κάνει σε αυτή τη ζωή. Και φυσικά έτσι δεν φτιάχνεις ποτέ ομάδα.
Επίσης, στην Ελλάδα δεν έχω δει πολλές φορές να αντικαθίσταται ένας καλός παίκτης που πωλείται με πολλά φράγκα. Στη θεωρία όλα εύκολα είναι.
Και τερματοφυλακάρα ο Κρέσιτς δεν είναι, αλλά πριν αρχίσει τις κολλητές μαλακίες φέτος, ήταν από τους 2-3 καλύτερους στην Ελλάδα και δεν μπορούσες να βρεις εύκολα καλύτερο τερματοφύλακα που να δέχεται να έρθει στη μπανανία, παρά μόνο τα αποφάγια προς σύνταξη του ποκ. Αλλιώς πρέπει να σου κάτσει ένα τρελό λαχείο.
Όλα αυτά, ξανατονίζω, πριν τις φετινές μαλακίες και με το σκεπτικό (εγώ τουλάχιστον έτσι το έβλεπα) ότι αν γινόταν βασικός και παιχνίδια θα έπαιρνε για να βελτιωθεί κι άλλο και η ψυχολογία του θα ανέβαινε.
Πλέον δεν τον πιστεύω και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά να ελπίζω ότι θα βελτιωθεί, αν και φταίει και το ότι η άμυνα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.
Παραμένει σίγουρα πάντως ακόμα και τώρα μια κλάση πάνω από το άνιωθο μούλικο της βαζελοακαδημίας, τον αχώνευτο κλικαδόρο του κυκλώματος της εθνικής μπανανίας και όλης εκείνης της εμετικής παρεούλας. Ανέκδοτο των ανεκδότων ο μονάρχης του κεμπάπ.
Ή πιστεύετε ότι είναι χαζός ο Ζαγοράκης και δε θα πάρει? Ποιον παικταρά πούλησε και δεν τον αντικατέστησε? Γιατί εγώ δε θυμάμαι.
Τώρα σε αυτά τα δύο δε νομίζω ότι θες στα σοβαρά απάντηση, ε;