Author Topic: Dario Kresic  (Read 19584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Απ: Dario Kresic
« Reply #300 on: January 24, 2011, 16:51:32 »
ΧΧΧΧΧΧΧ
Έτσι και με αυτά ο ΠΑΟΚ δεν θα δει χαίρει ποτε των ποτων
Ούτε οι διαιτητές μας φταίνε ούτε οι xavouzokatoikoi. Ο καρκίνος είναι μέσα στο ίδιο μας το σώμα.

Επειδή το έγραψε ένας γαμώ το μουνί της μάνας του ξεκίνησε η συζήτηση και τον δώσαμε κιόλας. και των δώσαμε για να πάρουμε ένα ψοροεκατομυριο να αγοράσουμε ένα δυο παλτά στυλ αλγερινής περιφερόμενης πουτανιτσας η όπως έγραψε κάποιος άλλος εάν μείνει ελεύθερος ο melberg...

Έτσι "τa γλιτωνουμε" όλα. καλύπτουμε την για τον πούτσο (κακό)διαχείριση της προεδράρας και όλα καλά.

Το ότι φεύγει ένας νέος ταλαντούχος σε αντίπαλο χωρίς προοπτική εφάμιλλης αναπλήρωσης - στα αρχίδια μας.

κάτω από την παντόφλα των ΜΜΕ. ΚΟΛΚΑ RULEZ

« Last Edit: January 24, 2011, 19:37:35 by Capricorn »

Athinaios--4

• Guest
« Reply #301 on: January 24, 2011, 16:56:18 »
Καλό είναι όταν μιλάμε να μην βρίζουμε τον άλλον και να σεβόμαστε τη γνώμη του άλλου. Αυτά τα γενικά. Εγώ θέλω να κρατάμε ΟΛΟΥΣ τους καλούς παίκτες. Αλλά δυστυχώς κάθε ομάδα έχει περιορισμένο μπάτζετ. Και ειδικά ο ΠΑΟΚ. Είναι λογικό λοιπόν να κοιτάς να πουλήσεις κάποιο παίκτη ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ είναι συμφέρουσα η προσφορά.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #302 on: January 24, 2011, 16:56:22 »
bozik το τι γραφουν τα site κτλ εμενα δεν με ενδιαφέρουν
εγώ ξέρω ότι θα κάνουν το pan για να έχουν επισκεψιμότητα...
το έργο το συγκεκριμένο παίζεται τα τελευταία "ακλοκαιρια" συνεχεια
ο ΠΑΟΚ πουλάει και δεν αγοράζει κανεις...
έχω ξαναγράψει και πιο παλιά ότι πωλούνται όλοι οι παίχτες μας στην σωστή όμως τιμή, αυτή είναι η πολιτική τις παε...
και εμείς λέγαμε ότι είναι υγιές να αγοράζεις φτηνά και να πουλάς ακριβά κάνω λάθος...??
αυτό όμως δεν έχει καμια σχέση με την συγκεκριμένη περίπτωση
έγραψε ένας μια μαλακια είδαν ότι πουλάει το θέμα και το έχουν γαμήσει...
λες και η Μπάγερν από όλο τον κόσμο θα πάει να πάρει τον Κρέσιτς... έλεος ρε γαμώτο
στο τέλος θα πιστεύω ότι τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

euboia4

• Guest
« Reply #303 on: January 24, 2011, 16:59:55 »
A τώρα κατάλαβα! Δεν τον "πάς" τον παίκτη οποτε: γράφω ότι θέλω!
Έτσι ντε, να καταλαβαινόμαστε.

1. Ο Κρέσιτς έχει συμβόλαιο . ΤΕΡΜΑ. Εάν δεν θέλουμε ΕΜΕΙΣ δεν πάει πουθενά όσες ρήτρες και όσα μύρια να έχει ο άλλος.

εχω γραψει οτι γελαει η Γερμανια με το παραμυθι που πουλησε μια "σοβαρη" κροατικη εφημεριδα
αλλα εδω εχεις λαθος
η ρητρα ειναι πανω απο το συμβολαιο.Γιαυτο μπαινει

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #304 on: January 24, 2011, 17:08:17 »
.
.
.
στο τέλος θα πιστεύω ότι τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνουν...

+1821
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #305 on: January 24, 2011, 17:09:36 »
baron
Προσωπικα στα @@ μου αν μείνει ή φύγει ο Κρέσιτς (που είναι χάφτας με Μinimum ένα γκολ όταν παίζει τέρμα και ότι πάει απο σούτ γράφει και είναι μπετοναρισμένος και δε μιλάει με την άμυνα του γιατί ακόμα ψάχνεται),  και ο Χαλκιάς (που είνει γελοίος και αγοράζει την υστεροφημία του στην Εθνική στην πλάτη του ΠΑΟΚ και κάνει γκέλες χωρίς λόγο) , αν μείνει ή αν φύγει ο καθένας βασικά και αν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρείς ότι είναι μαλάκας ή άλλα 100 πράγματα (εκ των οποίων μπορεί να συμφωνώ σχεδόν σε όλα)
αλλά όταν διαφωνείς με την άποψη κάποιου δεν τον βρίζεις, αν ενδιαφέρεσαι για την οικονομία του διαλόγου. διαφωνείς οκ, δεκτό, υπάρχει και η άλλη άποψη. τι να κάνουμε;
στο κάτω κάτω το τι θα πω εγώ και εσύ λίγη σημασία έχει. καταγράφηκε η άποψη και η διαφωνία πάμε παρακάτω...

euboia4

• Guest
« Reply #306 on: January 24, 2011, 17:15:45 »

Το ότι φεύγει ένας νέος ταλαντούχος σε αντίπαλο χωρίς προοπτική εφάμιλλης αναπλήρωσης - στα αρχίδια μας.

αντιπαλο;παμε για να σηκωσουμε το CL? ;D
Οσο για νεος ταλαντουχος ετων 27-28 που δεν εχει κανει τιποτα στην καριερα του, μαλλον και εδω εισαι λαθος

baron

• Guest
« Reply #307 on: January 24, 2011, 17:22:41 »
Εμενα λοιπόν δεν είναι καθόλου στα αρχίδια μου εάν θα φύγει ο κρέσιτς η όχι.

Ούτε πουλιούνται όλα, ούτε αγοράζονται.

Ένας νομος υπάρχει για τον ΠΑΟΚ: Πουλάω τον κρέσιτς, τον Vierinhia η οποιον άλλον θέλετε μονο εάν μπορώ να τον αντικαταστήσω τoυλάχιστον επάξια.

Αυτό είναι φιλοσοφία μεγάλης ομάδας. Όσο λοιπόν δεν υπάρχει τέτοια προοπτική ο κρέσιτς δεν πάει πουθενά.
Δώστε μου τον αντικαταστάτη του και έφυγε χτές.

Το ίδιο και για τον Vierinhia. Η ρήτρα του με ενδιαφέρει μόνον εάν έχω καλύτερο χαφ. Είναι έτσι? Τσεπώνουμε 15 και έφυγες,

Τα αλλα "να μην στερήσουμε από το παιδί την καριέρα σε μεγάλη ομάδα" είναι Αντί-ΠΑΟΚτζιδικες απόψεις και είναι μακριά από μένα. Μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Πρώτα ο ΠΑΟΚ. Μετά "βλεπουμε".

Αυτά ως στάνταρντ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #308 on: January 24, 2011, 17:28:58 »
Και βέβαια όταν πουλάς κάποιον πρέπει να φέρνεις καλύτερο. Τι θέλουμε όμως? Να πάρει τερματοφύλακα και μετά να αρχίσει να ψάχνει για να πουλήσει? Ή πιστεύετε ότι είναι χαζός ο Ζαγοράκης και δε θα πάρει? Ποιον παικταρά πούλησε και δεν τον αντικατέστησε? Γιατί εγώ δε θυμάμαι. Τερματοφύλακες μπορείς να πάρεις άνετα. Δε μ'αρεσει να μπαίνω σε ονοματολογία αλλά αν τσεπώσεις 2 μύρια (που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δώσουν τόσα λεφτά για τον Κρέσιτς, αλλά λέμε τώρα) τότε μπορείς να πάρεις με λιγότερα από τα μισά τον Γκσπούρνινγκ (ή όπως στον πούτσο τον λένε) ή τον Σηφάκη.

Αυτά είναι υποθέσεις. Όσο υποθέσεις είναι ότι θα πάρει η Μπάγερν τον Κρεσιτς που τον είδε στις τεράστιες εμφανίσεις του στην Ευρώπη...

euboia4

• Guest
« Reply #309 on: January 24, 2011, 17:30:27 »
ρε μπαιρον βρισε οσο θες την διοικηση
και αφορμες δινει η διοικηση αρκετες
αλλα τωρα να νομιζεις οτι την λες στην διοικηση επειδη εφαγες παραμυθι απο ΑΡΔ και μανατζαραιους ειναι λιγο οξυμωρο

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #310 on: January 24, 2011, 17:36:55 »
Καλά καθήστε να δώσει τα 2 μύρια η Μπάγερν και μετά το συζητάμε. Και μην τρελαινόμαστε. Τέτοιες προτάσεις δεν έρχονται συνέχεια. Η γνώμη μου είναι ότι με τόσα λεφτά ο Κρέσιτσ φεύγει. Είπαμε πολύ καλός αλλά δεν είναι κ ο διάδοχος του Μπουφόν

Επειδή είμαι άνεργος τελευταία, τουλάχιστον τα φράγκα είναι καλά εκεί;

Άσχετο, μέρα με τη μέρα περιμένω να βγει ο πρόεδρας να δηλώσει "μαζί τα φάγαμε, μαζί θα πουλήσουμε για να ξεχρεώσουμε"...
Και θα δαγκώνουμε ο ένας τον άλλο και θα μας πέφτουν τα αφτιά και θα'χουμε πάλι μια απ'τα ίδια. Δε βαριέσαι, τι χες Γιάννη τι'χα πάντα.

Και ο Κοντρέρας άλλωστε δεν είναι δα και κάνας διάδοχος του Φακέτι... Εξάλλου αν τον πουλήσουμε θα καλυφθούν τα χρέη που προέκυψαν από πέρσι και θα γυρίσουμε πάλι στις ιστορίες με τα πρωτογενή και τις προσαυξήσεις. Άλλωστε που θα μας χρειαστουν και ο Κρέσιτς και ο Κοντρέρας; Μήπως θα περάσουμε την τσσκα? Το φτάσαμε το ταβάνι για φέτος!

Άλλωστε 3-4ους μας βγάζουν και ο Μπάφι και ο Τσουκαλάς. Περιττή πολυτέλεια τέτοιοι παίχτες στον ΠΑΟΚ σε περίοδο παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #311 on: January 24, 2011, 17:38:22 »
να είχαμε πουλήσει κανένα να τα λέμε όλα αυτά...
αλλα πως τα λέμε χωρίς να έχει γίνει πωλήσει δεν μπορώ να καταλάβω...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #312 on: January 24, 2011, 17:39:57 »
Λοιπόν θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Κάποτε ήμουν μπασκετμπολίστας πριν αρκετά χρόνια που το μπάσκετ ήταν δυνατό και όχι τώρα που βλέπω αγώνες Α1 και γελάω. Έπαιζα σε μια μικρή ομάδα και ήμουν πάρα πολύ καλός. Ήρθαν ομάδες και με ζήτησαν από την Α1 η ομάδα τότε δεν με έδινε γιατί ζήταγε πολλά λεφτά. Πολλά λεφτά δίναν και οι ομάδες και τότε η ομάδα που έπαιζα ζήτησε περισσότερα. Το αποτέλεσμα ήταν να δουλεύω τώρα για 1200 ευρά (δόξα τον θεό που τα παίρνω κι αυτά) και να κόψω το άθλημα από αντίδραση μετά από 1 χρόνο και να μην ξαναπιάσω μπάλα στα χέρια μου. Εγώ είμαι με τον παίκτη. Για μας ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Θα θέλαμε όποιος παικταράς αναδυκνείονταν από τον ΠΑΟΚ να κρέμαγε τα παπούτσια του στην τούμπα, ο κάθε παίκτης όμως έχει και φιλοδοξίες όπως το να παίξει σε ένα πρωτάθλημα που έχει 50000 εισιτήρια μέσο όρο και όχι 4000 όπως είναι η διαφορά ελληνικού με γερμανικό, έχει φιλοδοξία να παιξει σε ομάδες όπως η μπάγιερν η μίλαν, η ρεαλ, η μπάρτσα η μαν γιου. Άυτές οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μία φορά στον κάθε έναν, αν εμείς σαν ΠΑΟΚ του την στερήσουμε, ούτε σε μας θα παίξει μπάλα ούτε τα όνειρά του και την φιλοδοξία ττου θα κάνει πραγματικότητα ο παίκτης. Βέβαια όλα αυτά επειδή μιλάμε για ΠΑΕ δηλαδή ανώνυμες εταιρίες πρέπει να γίνονται με το ανάλογο ώφελος για όλες τις πλευρές, και για τον παίκτη, και για την ομάδα που πουλάει αλλά και για την ομάδα που αγοράζει. Στην περίπτωση του κρέσιτς αν έρθει γερμανική ομάδα και δώσει τα λεφτά που ακούγονται δηλαδή πάνω από ένα χαρτί, θα είναι και ο παίκτης ικανοποιημένος και η ομάδα που παίρνει εναν καλό τερματά και εμείς που από όλη αυτήν την υπόθεση θα πάρουμε δύο δραχμές για έναν παίκτη που ξοδέψαμε μια δεκάρα. Προτιμώ να γίνει αυτό παρά να να πουλήσω μαγκιά και να κρατήσω με το ζόρι έναν παίκτη επειδή έχει συμβόλαιο ξενερωμένο. Δεν γίνομαι μεγάλη ομάδα να τον κρατήσω τσαμπουκά, ούτε μικρή αν τον πουλήσω. Τώρα αν τα λεφτά πάνε σε βούλωμα τρυπών είναι άλλο θέμα και κακώς το συνδέουμε με τον μέλλον του παίκτη. Για μένα μακάρι να μείνει το παιδί σε μας 10 χρόνια, αλλά καλώς ή κακώς έτσι προσελκύεις παίκτες στην ομάδα σου, γιατί ο επόμενος κρέσιτς που θα έρθει θα ξέρει ότι αν προσπαθήσει και διακριθεί ωφελόντας τον ΠΑΟΚ θα ωφελήσει και τον εαυτό του. Το ίδιο θα γίνει και με τον βιερίνια, πως να πεις σε αυτόν τον παίκτη μείνε στον ΠΑΟΚ αν έρθουν προτάσεις από ομάδάρες ευρωπαϊκές??? Εδώ ο ρονάλτο επαιζε στην μαν γιου, τα είχε πάρει όλα και ήθελε να φύγει γιατί είχε όνειρο να παίξει στην ρεάλ. Κοτζάμ μαν γιου πούλησε μαγκιά στον ρονάλντο ή μήπως είναι ομάδα της πλάκας που δίνει παίκτες σε ανταγωνιστές της???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #313 on: January 24, 2011, 17:41:24 »
corrupt ατυχές πράδειγμα με κοντρέρας  ο οποίος 3 χρόνια έχει δείξει τι αξίζει και έχει κάνει τα χίλια μύρια για τον ΠΑΟΚ και με τον κρέσιτς που σου έπαιξε 10 ματς και τον κάναμε Μπουφόν (που παίζει και να γίνει... αλλά τώρα δεν είναι)

πάντως είναι προφανές ότι σε όποια πώλη η μη αντικαστάση με ισάξιο τουλάχιστον παίκτη είναι για κλωτσιές. απορώ γιατί πρέπει τα αυτονόητα να τα συζητάμε.
νταξ κράξτε Ζαγοράκη όσο θέτε (και εγώ μαζί) αλλά διαχωρήστε κάποια πράγματα. είναι πιο υγιές!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #314 on: January 24, 2011, 17:42:53 »
Corrupt Ο Μπαλάφας με τον Τσουκαλά δε μας βγάζουν 4ους αλλά 8ους. δε ξέρω από που έχει βγει αυτή η λογική ότι βγαίνουμε 4οι χωρίς προπονητή, χωρίς παίκτες, χωρίς τίποτα αλλά είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει.

Τώρα είναι το λιγότερο ατυχέστατη η σύγκριση Κοντρέρας-Κρέσιτς. Ο Κοντρέρας έχει δείξει τι αξίζει και το δείχνει εδώ και χρόνια. Από την άλλη ο Κρέσιτσ έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και τίποτα παραπάνω. Αναλογικά δηλαδή δεν είναι καθόλου συγκρίσιμα τα 2 μεγέθη.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #315 on: January 24, 2011, 17:58:58 »
η τραγικοτητα μερικων δεν εχει ορια

μπαρον μπαι-αουτ σου λενε.. αν δεν ξερεις τι ειναι ρωτα, ΧΧΧΧΧΧΧΧ
κοραπτ ειδες κραξιμο και μπηκες.. ολες οι ομαδες πουλανε οταν πρεπει και στην σωστη τιμη. βασικα για τον κρεσιτς αν βρεθει ομαδα να δωσει 2 εκατ που ειναι το μπαι-αουτ θα ειναι μεγαλο κοροιδο, μην τρελαθουμε με τον νεο μπουφον

σοβαρευτειτε λιγο, ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: January 24, 2011, 19:46:23 by Capricorn »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #316 on: January 24, 2011, 18:02:45 »
Με το Χαλκιά δηλαδή είστε ικανοποιημένοι...; Και από πίσω τίποτα; Απαντήστε ξερά και αφήστε τις φιλοσοφίες περί πωλήσεων.

XXXXXXXXX

« Last Edit: January 24, 2011, 19:50:52 by Capricorn »

Athinaios--4

• Guest
« Reply #317 on: January 24, 2011, 18:09:36 »
Εγώ λοιπόν σου απαντάω ξερά. Θέλω καλύτερο τερματοφύλακα από τον Χαλκιά αλλά ο Κρέσιτσ δε μου έδειξε ότι είναι και τοσο καλύτερος πια. Κάνετε θέμα ορισμένοι απλά για να κάνετε. Λές και ο Κρεσιτσ έχει τόσες εμφανίσεις και έβγαλε μάτια. Για 2 μύρια πάντως δεν είναι. Και σου ξαναλέω ξερά. Με 2 μύρια εγώ θα τον πουλούσα. Εσύ ας τον κρατούσες αν ήσουν πρόεδρος.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #318 on: January 24, 2011, 18:11:41 »
XXXXXXXXXXXXXXX

και για να ειμαι ον-τοπικ οχι ρε δεν ειμαστε, αλλα με 2 εκατ τον αντικαθιστας τον κρεσιτς με καλυτερο και σου μενουν και τα μισα για αλλους παικτες

« Last Edit: January 24, 2011, 19:51:12 by Capricorn »

Athinaios--4

• Guest
« Reply #319 on: January 24, 2011, 18:15:59 »
Εγώ το λέω προς όλους. Το φόρουμ δεν είναι για να επιβάλλει ο καθένας τη γνώμη του στους άλλους. Προφανώς για κάποιους η έννοια της δημοκρατίας είναι άγνωστη λέξη. Εγώ σέβομαι τις γνώμς όλων. Το να βρίζεις δείνει ανωριμότητα και έλλειψη στοιχειώδους παιδείας.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον