Author Topic: Mohammed Abubakari  (Read 5223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Mohammed Abubakari
« Reply #80 on: June 21, 2010, 10:01:15 »
"Στο μυαλό μου είναι μόνο ο ΠΑΟΚ"

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι ούτε που θέλει να ακούει περί νέου δανεισμού του. Τι δήλωσε στο olaPAOK.gr για την προοπτική να παραμείνει στην Τούμπα, αλλά και τη μεγάλη του επιθυμία

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι βγάζει... καπνούς στο άκουσμα και μόνο ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί και πάλι δανεικός σε άλλη ομάδα, όπως συνέβη στα μισά της περασμένης σεζόν, όταν από τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στον Λεβαδειακό.

Κατά νου έχει ένα πράγμα, όπως τόνισε πολλάκις στη συνομιλία που είχε με το olaPAOK.gr, σχετικά με την πιθανότητα να μην φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα την ερχόμενη περίοδο, αλλά να υπηρετήσει άλλον σύλλογο και να παρακολουθεί τον "Δικέφαλο" εξ αποστάσεως: να παραμείνει στην Τούμπα και να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να του εμπιστευτεί θέση στο ρόστερ.

Η συνέντευξη που μας παραχώρησε, αν μη τι άλλο, φανερώνει το (καλώς εννοούμενο) πείσμα του και οι απόψεις του παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Μοχάμεντ, ακούγονται διάφορα το τελευταίο διάστημα για σένα. Ότι μπορεί να παραχωρηθείς και πάλι ως δανεικός, όπως και ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται να σε εντάξουν στο ρόστερ τους. Εσύ τι λες για όλα αυτά;

"Δεν θέλω να πάω πουθενά εκτός από τον ΠΑΟΚ! Αυτή είναι η απάντησή μου. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να παραμείνω σε αυτήν. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ".

Αν, πράγματι, τεθεί θέμα παραχώρησής σου ως δανεικός, ποια θα είναι η θέση σου;

"Δεν μου έχει πει κανείς μέχρι τώρα κάτι σχετικό κι ούτε θα ήθελα να τεθεί τέτοιο θέμα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παραμείνω στην Τούμπα. Το μόνο που ζητώ είναι μια ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω να είμαι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Αν, πάντως, τεθεί τέτοιο θέμα και επιμείνει η ομάδα μου, τότε θα σκεφτώ τι θα κάνω. Τώρα δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα".

Μετά το δανεισμό σου την περασμένη σεζόν, το κίνητρό σου να πείσεις τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι αξίζεις θέση στο ρόστερ είναι μεγαλύτερο;

"Ναι, είναι μεγαλύτερο. Αυτό που θέλω είναι να τα δώσω όλα στην προετοιμασία και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω, όταν φτάσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ για να πάει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που επιθυμούν όλοι στην ομάδα".

Όταν έφυγες για τον Λεβαδειακό άφησες τον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Τώρα που επιστρέφεις θα βρεις νέο προπονητή, τον Μάριο Μπερέτα. Τι σκέφτεσαι γι' αυτό;

"Πράγματι, υπάρχει νέος προπονητής στην ομάδα, ίσως να εφαρμοστεί νέο σύστημα, όλα αλλάζουν. Αυτό που επιθυμώ προσωπικά είναι να καταφέρω να δείξω στον καινούργιο προπονητή ότι αξίζω να με υπολογίζει".

Πώς υπολογίζεις να το καταφέρεις αυτό;

"Μέσα από την δουλειά μου στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, αν μου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Ένας παίκτης δεν κρίνεται μόνο από ένα παιχνίδι, αλλά "χτίζει" την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του μέσα από σειρά παιχνιδιών. Σίγουρα, όμως, μετράει πολύ το πρόσωπο που δείχνει κάποιος στην αρχή. Ο πρώτος ή οι πρώτοι αγώνες που θα αγωνιστεί κάποιος συνήθως διαμορφώνουν την εικόνα του".

Ειλικρινά, νιώθεις έτοιμος να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ, όπου πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες;

"Ναι! Νιώθω έτοιμος να παλέψω για να διεκδικήσω θέση στην ομάδα. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι πιο μεγάλες, αλλά θα τα κάνω τα πάντα για να μείνω στον ΠΑΟΚ. Το θέλω πολύ!"

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/sto_myalo_moy_einai_mono_o_paok.375008.html

zagorakis

• Guest
« Reply #81 on: June 23, 2010, 00:21:35 »
ÓÝññåò Þ ÊÝñêõñá

Ï Ìï÷Üìåíô ÁìðïõìðáêÜñé åßíáé Ýíáò áðü ôïõò ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ åíäéáöÝñïõí Üëëåò ïìÜäåò. Áðü óÞìåñá ï ÃêáíÝæïò óêÝöôåôáé êáëýôåñá ôéò ðñïôÜóåéò ðïõ Ý÷åé.

Ðáíóåññáúêüò êáé ÊÝñêõñá åðéìÝíïõí ãéá ôçí áðüêôçóç –ìÝóù äáíåéóìïý ðÜíôá- ôïõ ÁìðïõìðáêÜñé. Ïé õðåýèõíïé êáé ôùí äýï íåïöþôéóôùí ïìÜäùí èåùñïýí ôïí ÁìðïõìðáêÜñé éäáíéêÞ ëýóç ãéá ôï êÝíôñï ôïõ ãçðÝäïõ êáé ãé’ áõôü åîáêïëïõèïýí íá ðéÝæïõí ôïí ÐÁÏÊ ãéá ôçí áðüêôçóÞ ôïõ.

Ï ÁìðïõìðáêÜñé èÝëåé íá îåêéíÞóåé ðñïðïíÞóåéò ìå ôïí ÄéêÝöáëï –êÜôé ðïõ åîÜëëïõ äÞëùóå ðñéí ëßãåò çìÝñåò- áðü åêåß êáé ðÝñá üìùò ïé óõæçôÞóåéò ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ óõíå÷ßæïíôáé.

Êáé óÞìåñá ôï èÝìá óõæçôÞèçêå ìå ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ êáé ôïí åêðñüóùðü ôïõ, ðïõ äåß÷íïõí áíïéêôïß óôï åíäå÷üìåíï íÝáò… ìåôáêüìéóçò. Ï ÁìðïõìðáêÜñé áíôéëáìâÜíåôáé üôé ç óõììåôï÷Þ ôïõ óôïí ÐÁÏÊ áðïôåëåß äýóêïëç õðüèåóç êáé ãé’ áõôü óõæçôÜ ôï åíäå÷üìåíï íá ðáßîåé åßôå óôïí Ðáíóåññáúêü –ðïõ ãíùñßæåé- åßôå óôçí ÊÝñêõñá.

Åîåëßîåéò óôï èÝìá èá ðñïêýøïõí ôéò åðüìåíåò çìÝñåò ìå ôï åíäå÷üìåíï äáíåéóìïý íá åßíáé áñêåôÜ ðéèáíü. Áõôü óçìáßíåé üôé óôï ñüóôåñ ôïõ ÐÁÏÊ èá áíïßîåé Üëëç ìßá èÝóç, åíþ êáé ïéêïíïìéêÜ èá äçìéïõñãçèïýí íÝá ðåñéèþñéá ãéá Üëëç êßíçóç.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=628

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #82 on: July 05, 2010, 22:43:25 »
Θυμαται κανεις αν πληρωσαμε για να τον παρουμε??
Γιατι απ οτι φαινεται θα δωθει τσαμπα στον πανσερραικο..
ΠΑΟΚ G4Α

zagorakis

• Guest
« Reply #83 on: July 05, 2010, 23:09:43 »
Δανεισμός αντί ελευθέρας και 20% μεταπώλησης

Επαφή Θεοδωρίδη-Βρύζα το πρωί της Δευτέρας (5/7) για τον Αμπουμπακάρι. Η πρόταση των Σερραίων και η αντιπρόταση Ζαγοράκη. Ποια είναι η στάση του παίκτη

Μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη διάρκεια της ημέρας ήταν ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι να μην ταξιδέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Γερμανία. Αυτός είναι ο λόγος που από το πρωί υπήρξαν συνεχείς επαφές Θεοδωρίδη-Βρύζα προκειμένου ο παίκτης να πάει στον Πανσερραϊκό.

Ο μεγαλομέτοχος της σερραϊκής ομάδας, πρότεινε στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δοθεί η ελευθέρας στον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας ποσοστό 20% σε ενδεχόμενη μεταπώληση. Ο Ζήσης Βρύζας μετέφερε την πρόταση στον Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος αντιπρότεινε δανεισμό.

Ο Θεοδωρίδης δεν άλλαξε τη στάση του και είναι πιθανό την Τρίτη (6/7) να έχει απευθείας επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Αρνητικός στον δανεισμό ο "Αμπού"

Όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι αντίθετος με την προοπτική του δανεισμού. "Αν δεν σας κάνω, αφήστε με ελεύθερο" έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι δεν έχει να αποδείξει κάτι με ένα νέο δανεισμό του.         

http://olapaok.gr/podosfairo/daneismos_anti_eleytheras_kai_20_metapwlhshs.395429.html

ABU31

• Guest
« Reply #84 on: July 06, 2010, 02:28:10 »
Δεν πλήρωσε τίποτα ο ΠΑΟΚ για να με πάρει και καλά θα κάνουν εκεί στην ΠΑΕ να μην συμπεριφέρονται σε έναν παίκτη που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα να τον μεταχειρίζονται ως σκλάβο.

Με παραμύθιασαν ότι θα μου δώσουν χρόνο συμμετοχής και έπαιξα λίγα λεπτά ως δεξί μπακ για να με τελειώσουν. Πήραν όλοι χρόνο εκτός από μένα.

Με στείλαν δανεικό, με τρέχανε στην Λιβαδειά. Τώρα γύρισα και δείχνουν ότι δεν με θέλουν. Αφού δεν με θέλετε αφήστε με ελεύθερο. δεν ειμαι 17...

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα αλλά και αυτοί κάποτε παίχτες ήταν. Όχι να παίζουν τους καλούς μόνο με τα μεγάλα αστέρια.

(υγ: Πουλέν κράτα γερά...)

zagorakis

• Guest
« Reply #85 on: July 13, 2010, 17:57:54 »
Δανεικός ο "'Αμπου" στον Πανσερραϊκό

Ο Γκανέζος μέσος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Σερρών, αφού πείστηκαν και οι "ερυθρόλευκοι" να τον... επαναπατρίσουν με τη μορφή δανεισμού

Η συμφωνία είναι σχεδόν οριστική και τελεσίδικη, αφού το πρέσινγκ (ασφυκτικό ως ένα σημείο) φαίνεται ότι έφερε αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παραχωρεί από αύριο (14/7) τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια στον Πανσερραϊκό.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, που πέρασαν από διάφορα στάδια, έδωσαν τελικώς τα χέρια. Μένει να συμφωνήσει και ο Γκανέζος παίκτης, ο οποίος δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός στην ιδέα να μετακομίσει στην Κρήτη, από όπου είχε πρόταση από τον ΟΦΗ.

Αν, λοιπόν, η συμφωνία γίνει... τριμερής, μετά τη συνάντηση που ενδέχεται να έχει την Τετάρτη (14/7) ο Αμπουμπακάρι με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η μεταγραφή θα κλείσει.

Διετής δανεισμός

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, αν δεν χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή, θα συνεχίσει για δύο χρόνια, με τη μορφή δανεισμού, την καριέρα του στα "λιοντάρια". Για την ακρίβεια, θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, αφού από εκεί -ως γνωστόν- πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο "Άμπου" αρχικά ήθελε να αποκτήσει την ελευθερία του, εντούτοις (από ό,τι φαίνεται) υποχωρεί και δέχεται να (ξανα)μετακομίσει στις Σέρρες, όπως συμφώνησαν οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Πέτρος Θεοδωρίδης.

Ο Γκανέζος θυμίζουμε ότι δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και ότι στη διάρκεια της περασμένης περιόδου είχε παραχωρηθεί με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού στον Λεβαδειακό. Με την επιστροφή του στην Τούμπα, κρίθηκε ότι δεν χωράει στο ρόστερ του Μπερέτα και έτσι μετά την αποχώρηση του Ματίας Βερόν πήρε κι αυτός το δρόμο της φυγής.

Σημαντική λεπτομέρεια: ο Θόδωρος Ζαγοράκης πιστεύει στην αξία του παίκτη, γι' αυτό και επέμενε να μην λυθεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, αλλά να δοθεί ως δανεικός. Ο Θεοδωρίδης τον ήθελε έτσι κι αλλιώς στην ομάδα του, γι' αυτό και τελικώς υποχώρησε και τον δέχτηκε ως δανεικό, αν κι αρχικά επέμενε να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή.

Έτσι, αν όλα πάνε όπως προβλέπεται, δύο θέσεις από το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα απελευθερωθούν, μέχρι να συμφωνήσει με άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και ο Νίκος Αραμπατζής (το θέμα του είναι στάσιμο προς το παρόν), και οι κενές θέσεις να γίνουν τρεις.

"Με ενδιαφέρει να παίζω"

Το olaPAOK.gr επικοινώνησε σήμερα (Τρίτη 13/7) με τον Αμπουμπακάρι, ρωτώντας τον παίκτη για το θέμα. "Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αγωνίζομαι ως βασικός. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή. Περιμένω την καθοριστική συνάντηση, που θα γίνει αύριο (σ.σ. Τετάρτη 14/7) με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ", ήταν η αρχική αντίδρασή του.

"Από εκεί και πέρα θα συζητήσω και με την οικογένειά μου και θα αποφασίσουμε από κοινού τι πρόκειται να συμβεί. Πάντως, επαναλαμβάνω, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να αγωνίζομαι στη βασική ενδεκάδα. Αυτό είναι το σημαντικό σημείο για μένα και όχι αν πάω σε κάποια ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή ή ως δανεικός", τόνισε επίσης.

http://olapaok.gr/podosfairo/daneikos_o_ampoy_ston_panserraiko.406225.html

ive4

• Guest
« Reply #86 on: July 13, 2010, 21:19:39 »
Μάλλον θα προκαλέσω, αλλά βρίσκω θετικά τα τακίμια με τον Πανσερραϊκό.
Ότι δε μας κάνει τους το κάνουμε πάσα (κι αυτοί έχουν όφελος φυσικά). Αλλιώς τώρα θα είχαμε 12 αμυντικά χάφ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #87 on: July 13, 2010, 21:46:55 »
persea ναι αλλα αν τους δεις μετα να δινουν κανα ταλεντο στο ΠΟΚ;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #88 on: July 13, 2010, 21:50:51 »
ε αυτό λέω, στο χέρι μας είναι να εκμετελλευτούμε την σχέση αυτή.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #89 on: July 13, 2010, 22:20:10 »
τα τελευταια χρονια οι 3 πιο αξιολογοι που βγηκαν απο σερρες, αμπου, αραμπα και μελισσης στον ΠΑΟΚ ηρθαν.. και μην ξεχναμε οτι εχουν ανακογλου και παπαζογλου που φετος θα δειξουν αν κανουν για μεγαλα πραγματα, μας συμφερει να μας χρωστανε

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: July 13, 2010, 23:15:37 »
αφου μονο εμεις καταλαβαμε την τεραστια ποδοσφαιρικη ικανοτητα τους...
α και ο αντωνιου με τον μελιση αυτος ειναι και ο λογος που τον εκραξε ολη η γη και εχασε τη θεση του.
ας προκοψουν οι 2 που ειπες και ας ενδιαφερθουν μαζι με εμας και ενας απο τους 3 του ποκ και θα σας πω εγω τι λογο θα εχουμε στους παικτες του καριολη του περουκα και πως θα μας ξεχρεωσουν αυτα που τους χρωσταμε.
1η αγωνιστικη ας κανουμε εμεις την αρχη να τους δειξουμε το δρομο για τη β και ολα τα αλλα.....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

zagorakis

• Guest
« Reply #91 on: July 15, 2010, 22:50:52 »
Χαλάει του Αμπουμπακάρι

Προς ναυάγιο οδηγείται όπως όλα δείχνουν, ο δανεισμός του Αμπουμπακάρι στις Σέρρες και μάλιστα ο Γκανέζος δεν πήγε καν σήμερα στη Νάουσα, όπου προετοιμάζεται ο Πανσερραϊκός.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει χθες στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον Πανσερραϊκό για δύο χρόνια, ωστόσο σήμερα η πλευρά του ΠΑΟΚ έστειλε το συμφωνητικό στους Σερραίους, το οποίο ανέφερε ότι ο δανεισμός θα είναι για ένα χρόνο, με τον Δικέφαλο να έχει το δικαίωμα να τον πάρει πίσω τον Ιανουάριο, εφόσον του χρειαστεί και τον Πανσερραϊκό να καλύπτει εξολοκλήρου το συμβόλαιό του (αρχικά συμφωνήθηκε να δώσει ο ΠΑΟΚ ένα μικρό μέρος).

Αυτοί οι όροι δεν άρεσαν στη διοίκηση του Πανσερραϊκού, που αποφάσισε να μην προχωρήσει στον δανεισμό του Αμπουμπακάρι. Οι επαφές των δύο πλευρών, συνεχίζονται και αυτή τη στιγμή κι αν δεν αλλάξει κάτι, ο Γκανέζος χαφ θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να ψάξει άλλη ομάδα για να τον δανείσει.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1063

zan

• Guest
« Reply #92 on: July 16, 2010, 02:05:06 »
Στις Σέρρες ο Αμπουμπακάρι

16 Ιουλ 2010 00:24, Από PAOK24

Και ξαφνικά, το θέμα Αμπουμπακάρι εξελίχτηκε σε σίριαλ, που όλα δείχνουν ότι τελειώνει σύμφωνα με το αρχικό σενάριο, με αποτέλεσμα να παίρνει ο Γκανέζος τον δρόμο προς τις Σέρρες!

Το βράδυ όλα έδειχναν ότι ο δανεισμός θα ναυαγήσει, διότι το συμφωνητικό που στάλθηκε από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό, είχε αλλαγές σε σχέση μ΄ αυτά, που είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο διοικήσεις.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκδώσει ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με την οποία ενημέρωνε ότι «για το ιδιωτικό συμφωνητικό που εστάλη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το δανεισμό του ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι όροι της συμφωνίας δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και ως εκ τούτου η μετακίνηση του δεν ολοκληρώθηκε»

Αυτό, που ενόχλησε τους Σερραίους ήταν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να παραχωρήσει τον Γκανέζο δανεικό για ένα χρόνο κι όχι για δύο, όπως προφορικά είχε συμφωνηθεί, ήθελε να διατηρήσει το δικαίωμα να τον πάρει ανά πάσα στιγμή πίσω, δεν κάλυπτε κανένα μέρος του συμβολαίου του και ζητούσε να μπει όρος ότι δεν θα παίξει στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

«Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να πάρουμε τον ποδοσφαιριστή», ήταν η άποψη του Πέτρου Θεοδωρίδη, αλλά αργά το βράδυ τα δεδομένα άλλαξαν και οι δύο πλευρές βρήκαν σημείο επαφής.

Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που έγιναν γύρω στα μεσάνυχτα, οι δύο διοικήσεις έκαναν υποχωρήσεις κι έτσι αυτή τη στιγμή υπάρχει συμφωνία να πάει ο Αμπουμπακάρι δανεικός στον Πανσερραϊκό για ένα χρόνο.

Ο δανεισμός του αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί.

http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1069

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #93 on: August 29, 2010, 23:41:54 »
Αν γυρίσει μπορεί να προσφέρει λύσεις  :icon23:

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #94 on: August 30, 2010, 10:46:46 »
Σε στήριξα γτ σε πιστεύω, είπα είναι λάθος να σε ξαναστέλνουν δανεικό χωρίς να πάρεις ευκαιρία, πιστεύω οτι έχεις στοιχεία που κάνουν για να δίνεις ανάσες στους κόφτες σε μικρά παιχνίδια εντός.

Αλλά μαλακισμένο αφρικανάκι, όταν θα χτυπάς αντι αθλητικά τον Πάμπλο Γκαρσία, θα σκύβεις να δίνεις το χέρι σου κ δε θα με το παίζεις Ιέρο μη σου γαμήσω κανα κακαόδεντρο. Σκύψιμο κ τσιμπούκια στον Ινδιάνο και μην με το παίζεις κ κάποιος μη σου γαμήσω την πλάση...
Την επόμενη φορά που θα το παίξεις δύσκολος, θα σε στείλουμε για κούρεμα στο αυτόματο vending του Ι.Κ.Α. να σε στρώσει το μαλλί γτ  με φαίνεται σε κουρεύουν στα ζαχαροπλαστεία, εκεί που φτιάχνουν ακανέδες....
« Last Edit: August 30, 2010, 10:52:37 by CLUB LARISA »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: August 30, 2010, 12:49:04 »
Απλα τραγικος και αμπαλος παικτης
ΠΑΟΚ G4Α

zagorakis

• Guest
« Reply #96 on: December 08, 2010, 21:46:22 »
Επιστροφή Αμπουμπακάρι

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην Τούμπα, αφού όπως προκύπτει από τις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός δε δείχνει διατεθειμένος να κρατήσει τον Γκανέζο μετά τον Ιανουάριο.

Ο «Αμπού» έχει μέχρι στιγμής οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα του Πανσερραϊκού και όπως έγινε γνωστό σήμερα, τον Ιανουάριο θα επιστρέψει στην Τούμπα, αφού αυτή είναι η απόφαση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Το αν θα συνεχίσει και μετά τον Ιανουάριο στην Τούμπα, ο Αμπουμπακάρι αποτελεί ένα ερωτηματικό, καθώς οι πιθανότητες να βρεθεί ομάδα και να παραχωρηθεί και πάλι ως δανεικός είναι αρκετές. Ο Γκανέζος πέρσι τον Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό, ενώ το καλοκαίρι αποφασίστηκε να συνεχίσει με τη μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4429

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #97 on: December 08, 2010, 22:02:58 »
Αυτός μπορεί να παίξει κι όλας μερικά ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε αντίθεση με τον Μπαλάφα, που δεν τον εμπιστεύονται για βασικό ούτε στα ματς 5x5 η πιτσιρικαρία της γειτονιάς του.

απογοητευμένο πρώην μπαλαφόσκυλο -4-

ΥΓ: Όχι ότι είναι τίποτα το εκλεκτό.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #98 on: December 08, 2010, 22:16:41 »
αφού ετοιμάζεται ο Μπαλάφας για βασικός το Σάββατο.

Τελικά απο τον μαύρο Ηλιάδη δύσκολα θα απαλλαγούμε! Μα κανείς να μην τιν κρατάει; Κύριε Θεοδωρίδη τον δανειστήκατε για 2 χρόνια τώρα γιατί κανέτε πίσω;

Αν και μάλλον θα μας χρειαστεί αν δεν βρεθούν φράγκα για καμία μεταγραφή.

ive4

• Guest
« Reply #99 on: December 08, 2010, 22:18:13 »
ποιος τον θεωρούσε σημαντικό παίκτη και επέμενε να έρθει στον ΠΑΟΚ είπαμε ;