Καλησπερα σε ολους.
Τυχαινει να διαβαζω πιο πολυ παρα να γραφω...αλλα επειδη ετυχε να ειμαι στην μπουτικ σημερα πρεπει να σας πω τα ασχημα νεα!!
1ο) Μακαρι να ειτανε ετσι η ριγε διοτι ετσι οπως ειναι στο σχεδιο τρωγετε...Βεβαια στην πραγματικοτητα η ΡΙΓΕ δεν εχει καμια σχεση με το σχεδιο..ειναι πολυ πιο αθλια!
Τετιο εκτρωμα ειχα καιρο να δω...καταρχας δεν μοιαζει με επισιμη εμφανιση...μολις την πηρα στα χερια μου (απο γυαλιστερο υφασμα) μου θυμισε καποιες εμφανισεις που πουλουσανε παλιοτερα στον λευκο η στην αμερικανικη αγορα!
ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ η ΦΕΙΚ πειτε οπως θελετε....
Εχει μαυρο γιακα..τσαλακωμενος στο φουλ..αναμεσα σε γιακα κ φανελα υπαρχει αυτο το υφασματακι που κρυβει τον λαιμο(ΑΙΣΧΡΟ)!
Παμε στο κυριος γευμα...μια φαρδια ΡΙΓΑ στο κεντρο της φανελας..κ απο μιση ριγα αριστερα κ δεξια...τα μολτο-δεπα-δελτα δεν λειπουνε απο την φανελα κ ειδικα το τελευταιο ειναι φετος ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
κ εχει μικρους δικεφαλους σε ολη την φανελα μπρος πισω...
Μακραν για μενα η χειροτερη φανελα ΡΙΓΕ που ειδα ποτες μου στον ΠΑΟΚ..η περυσινη που φορεσαμε σε μερικα ματς μακραν ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!

Κ το χειροτερο στην υποθεση ειναι ,οτι σχεδιαστικε απο την ΠΑΕ παρακαλω!!!
Οριστε...δειτε τα προχειρα σχεδια(που ειναι κ γαμω) αλλα δυστηχως δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτιτα...προκειτε για παραπληροφορηση!!
Κ το χειροτερο στην υποθεση ειναι ,οτι σχεδιαστικε απο την ΠΑΕ παρακαλω!!!
-Η ασπρη ειναι οντως ετσι οπως ειναι στην φωτο κ ειναι αρκετα καλη
-Η μαυρη δεν εχει τους δικεφαλους πανω...(ΜΕ ΤΠΤ)!!!
-Η ριγε ρε παιδια..την ειχα πριν καμια ωρα στα χερια μου δεν εχει 3 ριγες..